Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
zienky ja som pri Lukaskovi citila prvy pohyb az niekedy v 20t.t, bolo to den po mojich narodeninach tak si to presne pamatam. A teraz som prvy pohyb citila uz v 15t.t. Sranda je, ze u mna ani vprvom ani druhom pripade to neboli bublinky, ani kridelka alebo steklenie...ale citim ako do mna z vnutra nieco narazi...tak slabe buchnutie,j elny tlak z vnutra... 🙂 par krat za den... 🙂 je to krasne 🙂
rosan neboj, tvoje male sa ozve neskor, ale o to to bude potom intenzivnejsie.... 🙂
no aj ja som počula, že vychrtlinky ako my to môžu cítiť skôr... ale asi to je individuálne...
inak ja som sa včera po dlhšej dobe videla na fotkách, už aj s brušenom, ako som si taká rozkotená sedela na gauči (ocino mi urobil takú momentku) a skoro som odpadla, že ako som sa zmenila v tvári, sa mi trošku nafúkli líčka a mám úplne iný výraz... už je to tehotenstvo veru poriadne na mne vidieť 🙂
renatka ani nehovor, ja som cez vikend lezala, a manzel isiel okolo a vravi, ostan tak ja ti nieco ukazem, a odfotil ma...no strasny pohlad...ale to boli aj tie siroke tehu nohavice co som mala na sebe,a strapate vlasy .. ☹ aj ja ked na seba pozriem tak myslim, ze to bude baba..pokazili sa mi vlasy, plet mam taku inu. Pri synovi som ziarila. Tak verim, ze mi ta baba vyjde, uz ked mi berie tu krasu... 🙂 Ale inac licka mam uz aj ja baculatejsie... 🙂
mrknite mi prosím niektorá do tej knižky či máte v 12 t. pozapisované výsledky LEu atď. na stránke s logom SZU, či to mám sestričku poprosiť alebo netreba, píšu sa tam aj KS a protilátky ani to nemám vypísané, ďakujem
Babky, mne sa tento tyzden vyrasili na krku strasne bolave pupaky... za usami a na krku... to som nikdy nemala... ide mi to na nervy, vyzeram ako debo.... 😝
pusinqa...ja tam mám všetky riadky zapísané okrem riadku Anti HCV a rebeola-IgG, I 😉 gM
ďakujem ros a sú tam hodnoty alebo len poz. , neg. alebo aj , aj
ja tam mám vypísanú KS+Rh, protilátky, Leu, Ery, Hb, Htk, Tromb, RRR+TPPA -T, HBsAG, Anti HIV, Anti HCV, rubeola, toxoplazmóza a to je všetko. mne to doki vypisoval spolu so mnou, keď som bola na poradni a riešili sme moje krvné výsledky.
pusi, ja tam nenam nic popisane, mam knizku z roku 97´ taku zazltnutu... ale je tam kopec inych, smiesnych veci 🙂
a ja este tiez nic necitim, tak cakam, cakam, ze kedy cosi 🙂 A poradnu mam zajtra, bez sona, tak to bude taka na otocku. Ale budu vysledky z tripple testov, dufam, ze dobre, lebo mi vravela, ze keby cosi, ze mi zavola skor ako bude poradna. A nevolala 😎
ahojte 🙂
pusin - mam to povypisovane. ale to je jedna z mala veci, ktore v knizke mam. neviem, preco tam nepisu vsetko, ved do nemocnice nepojdeme s kartami 😠
lenok, ja mam na tvari prekvapivo lepsiu plet, ale na pleci sa mi spravil taky vred, ze som skoro omdlela, ked som to uvidela, obrovska fialova hrca. take som este nevidela 😒 asponze to teraz nevidno. asi je to fakt hormonmi...
a pridavam sa do skup. cakateliek na pohyby. raz sa mi aj zdalo, ale asi som si len navravala, lebo uz presli 2 tyzdne a nic...
lenok... tak to sme dve... presne ako hovoríš, ja to mám na brade, na spodých častiach líc, na krku a za ušami... a ešte sa mi niektoré ťahajú až na ramená a chrbát... sú také veľké červené a bolestivé
a inak tam mam popisane toto: Bhsag negat, HIV negat, Skupinu a Rh, v protilatkach nic, len datum, rubeola negat, toxo negat PAPPA 1,25
fio presne preto si to chcem dať zapísať, hádam sa na mňa neurazí keď ju poprosím, zatiaľ sa zdá zlatá tá sestrička aj keď má vždy kopec práce, ale chcem to tam mať keby čosi, veď sa môžu pritrafiť aj problémy a čo tam v nemocke uvidia, no v mojej knižke zatiaľ dokopy nič 😒
Reni, a my sme co, vyklonovane, ci kjeho paroma? 😀
ja som mala vzdy skvelu plet... a udrzba ziadna.... a teraz... no chrbat este nie, a dufam, ze ani nebude, lebo ma rachne...
Vcera som od kamosky vyfasovala tehu tuniky, tricka a kosele, takze sa mi oplatilo ist na navstevu 😉
serologicke vysetrenie mam len neg a hodnoty krvi mam uvedene ciselne
pusin, asi aj ja sa na to nabuduce popytam... ja tam napr nemam ten PAP A, ale hadam keby bolo zle, tak by mi boli v pon povedali, ved vysledky uz boli
ďakujem baby ste zlaté
ja tu inak maturujem nad autosedačkami, drahý si zmyslel že do nového auta sa mu nedá uchytiť stará, ale má to isofix, že treba s isofixom, ale som z toho somár, väčšina sedačiek to nemá uvedené, tak to asi nemajú, asi to nechám na mm alebo si budeme musieť vbehnúť do nejakého obchodu nechať poradiť
fio - no super gate, su to tie iste, co stojdulka kupila, vyzeraju peckovo a za tie prachy.... vsak ak ich tam ja najdem, tak budem banovat tie moje za pajdu... 😠 Ale my sa chystame len do Tesina, tak neviem, ci tam bude aspon jeden tehu stanok. Uz sa to crtalo, ze ideme teraz v sobotu, ale mamine sa uz treti ci stvrty den pusta krv z nosa, tak sla dnes k doktorke, tak mozno bude PN, ale ten osmy maj to isti, hlavne nech je mamca ok. Neviete, z coho sa jej moze pustat krv z nosa? a ze sa jej nechce potom zastavit 😢
andrea to bývajú oslabené cievy, nech si kúpi panthenol v tabletkách a cmúľa, to posiňuje cievy, alebo mne keď sa to veľmi púšťalo tak mi na ORL urobili nejaký zákrok, už neviem ako sa to volá, ale tuším to niečím "vypálili" aby sa zacelili tie cievky, je to len chvíľka dá sa to prežiť len to štípe v nose ale pomáha
pusi, som jej volala, ze ju poslali na krcne, ze jej to tam vypalia ci co, takze to co tebe. No hadam uz bude dobre, lebo sa bala, ze z coho to ma. A nechce ani PN byt, lebo ma sob-ned-pon volno. Som jej nakazala, nech mi poobede zavola a vecer skocim k nasim, lebo mm ide hrat futbal po praci.
andrea - jasne, v 1. rade je zdravie. tiez som pocula, ze sa to "vypaluje". ja by som mozno aj vit C vyskusala, ved ten je proti krvacaniu, ak si dobre pamatam...
a to, ze som tie rifle nasla, bola fakt len nahoda. jediny stanok na obrovskej trznici v Targu. Ani by som sa k nemu uz nevedela vratit... takze nemusis banovat, ty mas svoje bez behania a zhanania pekne v pohodlicku... a podla linku, co si dala, su tie tvoje perfektne
ktovie ako sa ma alenkam. - asi je uz vysvadbena a vyzurovana 🙂 preto sa teraz neozyva 😀
v sob mali aspon pekne pocasie...
ahojte 🙂
trošku som vás tieto dni zanedbávala a asi nemám šancu vás ani dočítať....ale vidím že sa bavíte z každého rožka troška 😉
čo sa týka tých riflí tak si ich môžete kľudne objednať sú fakt skvelé 🙂
ja som tiez na alenkam myslela a pocasicko im veru vyslo pekne, ani moc hic ani zima. Asi sa este zotavuje zo svadby 🙂 Alebo dobieha v robote, co spominala, ze ti Korejci jej ani dovolenku nechceli dat
no veru, chuda, mozno uz v pon makala... ved hadam napise 🙂
som volala so sefom a ze len tak mimochodom, zajtra idem k lekarovi... 😀 A ze kedy pridem... vravim, ze neviem, ze pridem, kedy pridem (urcite sa nebudem ponahlat, takze pol dna ma nebude). Ale nepovedal nic, ze on ide tiez rano k lekarovi.
baby nechcem provokovať, ja som vždy mala dobrú pleť a teraz skôr pozorujem že sa zlepšila nie zhoršila, nechcem zakríknuť ked sa pri chlapcovi opeknieva, ale všetci mi hovoria že som akosi opeknela....tak dúfam 😀
veľmi často teraz myslím na to čo čakáme, ešte viac ako na začiatku. ..až ma mrzí že som si nedala urobiť krvné testy v gen 😉

Ross... moze byt.... ja som chuda ako trdlo... 😉