Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
heard... náš šmoťko mal v 14.tt 12 cm, ale vraj bol väčší než by mal byť 😉
baby, mne tak klipkaju oci, ze tu asi dnes zaspiiim, 🙄 jedine, co ma drzi nad vodou, ze do piatej posedim a zajtra pridem az poobede a piatok uz hadam nejak dotiahnem. Vonku je kosa, fuci jak blaznive, zajtra ma prsat ci co, no ale viiiked, ten sa ma zas vydarit. Taaaak sa tesim. Ja som dnes totalne ze zabita. Mam tu nejake zenske casaky, tak idem to prelistovat, nech necumim furt do toho monitora. A ked pocujem toho Rytmusa z radia... konecna 😝
ja čo sa týka vyšetrení krčka tak mne dr. povedala že ho pozerá vždy ked robí sono a čo sa týka vyšetrenia zo spodu tak mi povedala že ona zastáva názor že ked nie je žiaden dôvod, teda nejaké problémy tak že ona radšej nevyšetruje zo spodu... 😉
magdalenocka...to tričko som si objednala z bublinky ale ešte mi neprišlo...trošku ma už naťahujú...najprv mal dodávateľ nejake problémy, potom zasa oni...ale povedala som si že ked do konca tohoto tyždna nepríde tak budem urgovať...nie som veľmi spokojná s dodávkou 😒
kočiarik je od firmy IMPLAST a konkrétne model clipper 3....ja ešte nekupujem, ale už okukávam aby som už ked bude treba kúpiť bola rozhodnutá čo chcem 😀
večer fotím brušeno...renátka foto do toho albumu chceš na IP?
stojdulka... môže byť aj na IP, to bude asi lepšie... a napíšte mi tam v koľkom týždni ste to fotili 🙂
andys...volá sa to psychofyzická príprava na pôrod a rodičovstvo. našla som to aj na nete a aj cez odporúčania... moja sesternička napríklad tam chodila 😉
takze sme v norme🙂, lebo pred mesiacom, ked sme boli mali sme len 4 cm a zrazu takto narastol svist🙂
tak nech sa vam babenky dari a pekne rastiete do krasy🙂
ozaj, baby, ja nemam velmi dobre skusenosti s madernou..myslim, internetovy obchod..odtial som si raz objednavala pre maleho veci, este ked bol v brusku a islo mi to straaaaasne dlho, asi aj 3 tyzdne a ani mi nic nenapisali, nezavolali, ze co ja viem, maju problem s dodavatelom, alebo ze tovar nie je a ani nebude..jednoducho nechali ma 3 tyzdne cakat a nakoniec mi prisiel nekompletny balicek-nebolo tam vsetko, co som objednavala..ked som sa ich na to pytala mailom, ani sa neracili odpovedat, ze preco sa to tak stalo, ani vysvetlenie som nedostala..☹ a pritom aky velky a vychvaleny obchod..
dobre skusenosti mam s babetkovom, babymarketom, pre tehulky ma-ma..tieto obchody ma este nikdy nesklamali..
renatka prečo sa ten čaj nemôže po 17-ej. a budeme sa tešiť na ten albumík a naše pupky pekne pokope
s tým krčkom súhlasím so stojdulkou, teraz je taký trend že ak netreba zbytočne nekontrolovať, potom sa to viac sleduje až ku koncu, to TT sa chodí posledný mesiac do nemocky a tam to potom kontrolujú pri každej kontrole, ale ani mne pri malej to v strede tehu nikto nekontroloval, len bežné poradne, uzv, keď bolo treba ster ale nikto sa tam radšej neprplal keď bolo všetko ok
stojdulka keď dôjde triko napíš dojmy
blahoželám k úspešným kontrolám
a hor sa do fotenia pupčekov 😀
no baby, ja ešte nemám čo fotiť...ja som mala pupček aj pre tehu ale čo mám zatiaľ fotky, tak som si nepovšimla, že by nejako narástlo... 😀
renatka, dakujem za info. Idem hladat nieco take...
hlavu mi dnes roztrhne, uz bolo slnko, uz prsalo, zasa bolo slnko, zasa sprchlo a tak dokolecka.... aaauuuu! A to tu budem trcat aspon do stvrtej a o piatej mam jednu konzultaciu u kadernicky a budem sa musiet kvoli tomu trepat cez cele mesto. Uz nech som doma!!!
Male ma dnes simraaa 😀
ros veď ofoť a my ti napíšeme dojmy 😀
učite dám vedieť aké bude to tričko....inak ja kupujem väčšinou v pl na alegro a ešte som nič neposielala späť...ale kupujem iba ak som si istá že mi to bude dobré... 🙂
moje bruško nabehlo z ničoho nič 🙂
pusinqa...no radšej nie...ale slubujem, že ked podrastie tak odfotím 😀 😉
stojdulka, ja zatial mam iba take male brusko a zda sa mi, ze uz 3 tyzdne rovnake, tak cakam, ze mi tiez nabehne ako tebe z nicoho nic 🙂
stojdulka a ty si to zaplatila prevodom na ucet dopredu? Inak mne sa pacia aj v mimibazare nejake veci ale je to od nejakej cesky a neviem kolko ma vyjde postovne a dorucenie. Nema to tam uvedene
magdalenocka tak jej posli odkaz ona ti odpíše
treba dobre pomerať, uistiť sa o farbe a tak, niekedy som odtiaľ max. spokojná, niekedy nie až tak celkom, ale posielala som späť zatiaľ iba 1x
minule som riskla aj tenisky a sú parádne a tá predávajúca mi veľmi dobre všetko poradila
andys aj sa stale netrpezlivo cakam...lebo ja stale vyzeram iba ako viacej najedena a nikto by nepoznal ze som tehu...a to som celkom chuda tak som ymslela ze uz budem mat brucho davno...ktovie kde sa ten krpec schovava
mag....ja som platila prevodom, a potom že do siedmych dní od pripísania na učet...lenže ten termín už minul
na koníkovi v bazare som ani nič ešte nepozerala...nemám dôveru k noseným veciam
mne dr. povedala že na žene ktorá už rodila je skôr vidieť tehu...pretože už mala roztiahnutú maternicu, a čo ja už po dvoch 🙂 ...mna skôr zaskočilo to že mi to bruško vybehlo tak náhne z ničoho nič 😉
mag... aj ja ludom pripadam iba riadne najedena, zatial nikto nespoznal nejako okato, ze som tehu. Ved uz sme dost daleko, skusene maminy - kedy to uz bude fakt riadne vidno?
andys...ešte si bruško užiješ, aj také chvíle prídu ked už sa ho budeš chcieť zbaviť 😀
a čo dovolenky žienky...toto leto čo bude? či nebude? 🙂
ja dovolenku ako volno mat budem urcite, lebo budem celu cerpat pred MD, no a zacat by som mala vtedy, ked manzelovi zacne 2 tyzdnova. Ale uz slubil jeho rodicom, ze im pomoze s vymienanim okien, zateplenim a vecami okolo domu. Moj oco sa ponukol, ze mu pomoze, lebo inak neviem, kto by mu pomohol... a to moj chlap nie je ziadny kutil - kazdy den v obleku do roboty... ale chce pomoct. No a svokrovic byvaju uplne na najvychodnejsom vychode SR,, tak rozmyslam, ze ak by siel moj oco pomahat, tak by som aj maminu presvedcila a sli by sme vsetci a ja by som sa tak nenudila a s mamcou by sme si tam tiez oddychli 😀 Podla mna by to za tyzden mohli zvladnut a ten druhy tyzden ani neviem, ale urcite len niekde na Slovensku.
Ale leto bude, to je iste 😀
Stojdulka dovolenka u mňa asi nehrozí,lebo určite pôjdem na PN ☹ Ale veď si to potom aj s drobcom vynahradíme.Maximálne možno pôjdeme niekde na kupko mrknúť,asi do Maďarska ako minulý rok.... 😉 A Ty?
Ja tiež nemám veľké bruško,ale ako hovorí Stojdulka ešte si ho užijeme 😉
andrea a to je kde ten najvýchodnejší východ SR?
no ja neviem stále zvažujeme, kôli dievčatám chodíme každý rok k moru...ja predpokladám že ked nebudem mať problémy tak by sme mohli začiatkom prázdnin zabehnúť k slovenskému moru - do chorvácka 😉 , samozrejme autom 😉
stojdulka, daj si do google maps Boťany 🙂 A to chorvatsko by ste mali zvladnut, pohodka, keby bol cas, tak ideme aj my... este sme nestihli ani svadobnu cestu 😝
mne doki najprv robieval len sono a teraz keď on mi už sono robiť nebude ale budem chodiť len na to cez bruško do pôrodnice tak to kontroluje na koze, normálne prstami prehmatá zvnútra či je zavretý a tak 🙂 a dnes mi to pozeral aj na sone, čo ma prekvapilo, lebo pri prvom to nezvykol
mne niekto vravel že keď má žena deti po sebe do 3 rokov tak maternica nie je ešte taká stiahnutá ako by mala byť na pôvodnú veľkosť a preto bruško pri druhom tehu skôr vidno 😅
my máme zajednané grécko, bolo ešte pred tehu tak sme len posúvali o 2 m termín, a teraz pri tých ich štrajkoch no uvidíme. čakám nech už prejdú nevoľnosti, pri malej sme tiež tak boli asi v 5M a bola pohoda, len som sa tam bála kúpať v bazéne mi moc neodporúčali, že radšej v mori. mám z toho teraz trošku obavy, čo ja, čo malá, len keď to manžel dostal poukaz namiesto vianočných odmien, no uvidíme
andrea...tak to je fakt už to najvýchodnejšie 😀 ...akurát že v lete tam je určite pekne v nížine
čo sa týka svadobnej cesty tak mi máme za sebou už i druhú po desiatich rokoch... 🙂 sranda je že z tej prvej sme si priviezli prvú dcéru natálku a z druhej tohto drobca 😀
stojdulka, no ak to ma takto dopadnut, tak svadobna cesta bude teda niekedy v r.2012 😀 Ale super, aspon mate pekne spomienky 😉 A ano, tam vychodne byva krasne, teplucko, paraaada. A blizko do skvelych madarskych kupalisk, ktore su take ako u nas aquaparky. Ale ja sa teda kupat bojim v takomto stave, takze nieco suchodzemske vymyslime. Uvidime, hlavne nech sme zdravi a v poriadku a nieco sa uz vymysli. Hlavne nech je klud a oddychneme si.

magda-urcite to kontroloval..neboj nic.. 😉