Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
u mňa ďalší pozitívny efekt koníka, vy zo mňa tuším urobíte gazdinku, ma tu navnadíte, aj teraz svokruša núkala že mi uvarí, ani počuť dnes bola bryndzová zo včera /včera som ju otočila 2x 😀 / a dnes aj s pažitkou že aká bašta, len to moje varenie hotový sitcom, mm sa večer pri opise rehotal, teraz varím šošovicové ragú a pražím naň pórik a prosím pekne že špekáčku čo som 100 rokov nejedla
ale cez víkend nech nás pekne svokra vystravuje keď chce 🙂
Akojte kočky...renatka teba chválim za albumček. Tá úvodná foto je nádherná. 🙂 A tie ostatné brušká sú tiež pekné. 😀
Chcem sa Vás popýtať, či ste už poobjednávané na 3d sono? 🙂 A v koľko týždni budete? Je tu niekto kto pôjde v BB na sono? 🙂
Ahojte... 🙂 pár posledných dní som vôbec nemala čas Vás čítať ☹ , chýbate mi.... ale vôbec nestíham... vidím len že renatka spravila nejaký bruškový album, keď budem mať čas, pridám aj ja foto... 😉
v utorok som bola v poradni, ale brali mi len krv na tripple testy, moc - ok, tlak, vaha a pozeral ma pohmatom... sono az 18.5. vysledky z krvi budu buduci tyzden, tak sa potom hned ozvem ako co dopadlo. a inac som od zaciatku tehu pribrala len 1 kg, ale brusko mam asi ako renatka, ked tak pozeram, takze male asi papa vsetko 😀
tak sa majte krasne a budem sa snazit prist zase co najskor... nech viem, co sa deje... pekny dnik...
ja sa chystam na 3D do 20tt, ale este niesom objednana. Idem do Martina, asi do Heliosu...
Ahojte co nove? 🙂 A ako sa citite?
dakujem...lebo citam vselijake clanky v ako tyzdni ist a tak, tak chcem vediet kedy priblizne idete.... 🙂 tesim sa na prve fotky... 🙂 mne ide hlavne o to aby bolo vidno ze je zdrave, lebo na 3D velmi pekne vsetko vidiet... 😀
marion, ja som BB, 4D by som chcela ale neviem na isto ako sa rozhodneme.. k Fruhwaldovi 😉
marion, aj som sa Fruhwalda na to pytala... vravel ze robieva okolo toho 25tt, 2-3 tyzdne dopredu sa objednava
ahojte 🙂
tento tyzden sa mi zda, ze nejako nic nove, uz by to chcelo nejaku zmenu - napr. poriadny kopanec od drobca 😀
zle mi byva stale ☹ citam, ze ostatnym uz ani moc nie... ja som zatial vracala len raz, tak sa asi nemam co stazovat. ale aj tak dufam, ze to uz prejde. ved 2. trimester tu a nevolnosti sa drzia, mrchy ☹
mate krasne bruska, babule 🙂 aj ja uz mam slusne, musim odfotit a poslat. zatial nemam ako tehula ani jednu fotku...
manee, ty sa chystas na 3D v 20tt? ved vtedy sa robi podrobny morfologicky, nie? ja si to asi rozlozim, ze okolo toho 20. tt ma moj doki posle na ten morf. a okolo toho 24-26 tt by som sla na 3D - aspon budem mat kino kazdy mesiac 😀
ja chcem 3D najma kvoli urceniu pohlavia, nech mozme babo volat menom, lebo mi ho teraz volame lanugo 🙂
ten 3D/4D sa robieva od 18-26tt, som vycitala niekde, ale okolo toho 25tt je uz take tucnuckejsie a ma krajsiu tvaricku.. takze si rada pockam 😉
prave som zdusila tekvicovy privarok so zemiacikmi na cibulke a vajkom na tvrdo.. to je take dooobreeee 😉
ahoj bamb...ja chodim vedla do ambulancie k Vodeckemu, tak to mam blizko. Ale niekto spominal cenu 60 eur co ma zarazilo. Ale zase ze je uzasny, skvely pristup a tak. Vysvetli, ukaze a urobi foto a video. Ja este zvazujem Zvolen, tam je len 3d ale stoji 35 eur. 🙂 Ja by som mozno chcela to sono uz aj skor, 22t.t. 🙂 Tak uvidime 🙂
ved aj ja sa uz neviem dockat, ale spolieham sa, ze mi pohlavie povedia uz na morfologickom. aspon tak si myslim podla toho, co vsade citam. ved niektore baby ani na 3D vobec nejdu, takze im ostava len ten morfologicky. ci sa mylim, skusenejsie maminy?
manee... lanugo su tie chlpy co rastu miminkam? ...to mu teda davate chudiatku... nase je este stale ryza 😉 ..uz si zvyklo
jej bamb....aj ja som prave dojedla tekvicovy privarok... 🙂 🙂 🙂
marion, ďakujem, ja nie som objednaná, lebo mne to robí doki a kázal mi, že mu to mám len pripomenúť, keby náhodou zabudol. a kázal mi medzi 22. - 25.tt, vtedy je vraj bábätko najkrajšie na 3D
mne sa tiez pacia viac tie neskorsie fotky, ked uz babatka maju take pekne baculate tvaricky 🙂 vyzeraju, ze sa uz aj narodit mozu, a to su len trosku za polovickou 🙂
medzi 3D a 4D je rozdiel, ze prve su len fotky a druhe aj video? lebo mne by stacili iba fotky...
marion, to je riadny rozdiel v cene teda.. ja normalne chodievam k Fruhwaldovi, je strasne zlaty.. ale cez tehotenstvo k Paluchovi do nemocky ak ti to nieco hovori.. ja si Vodeckeho este z nemocnice teda hlavne pamatam
fio, 3D nie je nic povinne, ak sa mimi neukaze na morfologickom a chces vediet co to bude tak ti ostava to 3D/4D ..alebo cakat do dalsieho sona a ten v mojom pripade potom uz len v 30tt
bamb, ved presne preto tak planujem, ze najprv morfologicky v 20tt a potom o mesiac 3D, nech mam kino 2x 🙂 nie ze si v 1 tyzden odbavim 1 aj 2 a potom budem cakat dlllho na dalsie obrazky 🙂
marion, ja sa tej tekvice nejdem dojest.. este stale mi dost nechuti jest, ale ked sa nahodou dostanem k niecomu co mi ide.. tak sa idem za tym zabit 😀
no, lanugo su tie chlpocky, co ma mimco, mne sa paci, ze ake tvary to robi na telicku, som videla par fotiek a sranda to je, ani neviem, ako to meno malemu prischlo, jednoducho je lanugo a basta...
ahojte
tak sa chystate na 3D? 🙂 ja so odmietla amniocentezu, lebo vsetky vysledky boli v pohode a len kvoli mojmu veku nechcem riskovat nic zle tak idem v 21tt tiez na to 3D sono. uz sa tesim, verim ze je drobcek v poriadku a som zvedava ci bude vidno pohlavie.
fio, presne tak 😉
sranda, mne tekvicovy od mala nechutil, takze som ho roky ani neskusala... zeby som teraz ako tehula vyskusala, ked vam tak pasuje? 😀
fiorea, mas uplnu pravdu 3D - fokty, 4D pohyby, cize video
manee, ked ho tak nebudete volat aj po porode 😀 😀
no neviem fio, ja to mozem jest odjakziva... ale vyskusaj 😉
manee, dik za upresnenie 🙂 tak mne staci to 3D
asi tiez pojdem do MT, lebo v ZA som este nic nevypatrala...
krivka, neboj, dokazala si otehotniet, dokazes aj vynosit krasne zdrave babo 😉 dnes je uz beznejsie, ze zeny aj po 40 maju deti. a na 3D ho isto pekne uvidite 🙂

poleva je tu jankaa občas nakukne