Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
v Martine si mozes vybrat bud Helios alebo Femicare
dufam, ze Lanugo bude len dovtedy, kym to lanugo bude mat 🙂
manee.. vobec by som sa necudovala keby take meno bolo v tom perfektnom kalendari co sme sa na nom minule tak dobre zabavali 😀
bamb, nepozerala som, ale isto tam je :D
manee a ty ides do heliosu? femicare je horsi ci preco? len sa pytam, lebo o nich nic neviem...
fiorea...dakujem 🙂 verime ze budeme mat krasne a zdrave miminko 🙂
fiorea, pocula som, ze femicare je drahsi...
aha, to by mohol byt dovod 🙂
manee - posli renatke link na foto tvojho bruska, nech ho mas v spolocnom albume. tvoje bude zastupovat spicaciky 🙂
😀 😀 , no to hej, ze spicaciky, zlata 😀 😀
ahojte 🙂
no zbežne som vás prečítala, som unavená ako kôň a idem si pospať 😝
ráno o 8:00 prišla k Majkovi krstná tak som hneď išla na tú hematológiu, v čakárni ma skoro vystrelo, asi 30 ľudí tam tak to postupne všetko chodilo dnu a von, prichádzali nový pacienti, aj tí chodili dnu aj von, len ja som tam ešte o 10:00 sedela a nič 🙄 pravdaže na lačno keďže som išla na krv, takže mi ostávalo hrozne zle od žalúdka a začala sa mi točiť aj hlava. normálne mi už bolo do plaču čo som sa bála že tam odpadnem. tak som sa naštvala a keď vyšla sestrička som jej išla povedať či by mi už nemohli zobrať krv lebo že mi je už zle od hladu 😅 tak za 5 minút som išla dnu a sestrička hneď že nemusím ani na výsledky tam čakať, že mi ich pošlú poštou - zrazu sa dalo 😀 a že nabudúce môžem aspoň suchý rožok zjesť ráno. no tak som obišla...
amadora, ja ked idem na hematologiu, tak ma sestricka berie okamzite, ze preto, ze som tehu, tak aby mi nebolo zle od hladu. A pritom, tam to ide rychlo, ale vzdy som jej vdacna 🙂
ama... normalne sa nabuduce nastvi ovela skor... teda vlastne dufam ze taketo nabuduce uz nezazijes, hlavne ze uz si doma.. sup sup do postielky 😉
no tu to funguje tak že každý ide najprv na krv, potom labák spraví výsledky a ešte ideš k doktorovi ktorí ti nasadí alebo upraví liečbu... poradie pacientov určuje lekár - netuším podľa čoho 🙄 a je to tam čistá geriatria, samý dedko a samá babka. že som tehu tam každý vie a vidí ale nikoho to nezaujíma 😠 a načakám sa tam vždy ako blbec 😝 už som povedala dnes že ak budú výsledky ok aj tentoraz tak som tam dnes bola posledný raz a ich kašlem 😅
am treba sa ozvať, aj ja keď som bola šupovali tehotné a malé deti dopredu, veď je to normálne
ahojte,
čo nové?
ja som chorá, malý mi v sobotu ochorel, tebrie už druhé ATB, včera začal brať aj muž no a nevyhlo sa to ani mne. tak len kloktám, naparujem sa, nalievam čajmi, lekárka mi dala bioparox, ale už ma to drží od pondelka a zatiaľ žiadne zlepšenie, teplotu našťastie nemám...zajtra idem na tripletesty
ozaj bol už niekto na sone a zistili mu už pohlavie?
ikon, tak to mas doma riadny lazaret, len sa skoro daj do poriadku a hlavne vela oddychuj
ahojteee....obedík máme za sebou...už sa mi aj podarilo dočítať, čo ste to tu napísali...
ja sa chystám na 3D/4D okolo 25 tt...lebo sa hovorí, že vtedy najlepšie vidno bábätko...ale musím si tam ešte zavolať a popítať sa za to...u nas je to podla mna dosť drahé, za fotky a video na dvd alebo aj na vhs pýtajú ok 45-60 Eur ale je to hodinové vyšetrenie
rosa, aj u nas to trva tu pol, az hodinku....ja viem ze je to krasne, ale tych 60eur je dost. Este uvidim, ale rada by som to videla. 🙂 Ved potom uvidim aj vase fotecky. 🙂 Uz teraz sa tesim.
marion...no ale v tom je aj dvd aj fotky...sú aj lacnejšie balíky, že len fotky alebo len dvd...ale neviem, či budeme mať aj iné a je to naše prvé a chcem prenho spraviť všetko a je radosť mať také niečo doma a pozerať si to 😉
bože baby, ako ma strašne bolí hlava...až neznesiteľne...ako keby mi tak dávali stovky klince 😖
ros... a nemeni sa u vas pocasie? teraz sme na to take citlivejsie 😲
andys....ani sa nemení..stále je slnečno, fuka strašný vietor a je hlavne studený 😖
ros, trpim s tebou.. este mam v cerstvej pamati predvcerajsiu bolest 😕 ...mna inak bolieva den pred zmenou, hlavne negativnou.. mozno zajtra bude pekne a ty mas tu opacnu citlivost, na zlepsenie pocasia 😉
bamb...no uvidíme...ale dúfam, že zajtra ma už hlava nebude bolieť, lebo s drahým si robíme taký malý výlet do nitry...tak sa teším.... 😀
ros, nebude, ale hlavne si doma pekne oddychni... potom daj vediet co zaujimave si videla/kupila a tak 😉
bamb...no kupiť idem ešte nejaké obkladačky a dlažbu 😀 a idem na vystavisko vecičiek pre detičky 😀
ja tentoraz asi zvolím ten balíček len s fotkami, video na DVD vyzerá úplne inak ako naživo na PC sono a veľa tam nevidno. ale uvidím podľa ceny aký v tom bude rozdiel... inak okrem zážitku sa tam dá aj krásne diagnostikovať, takže mne to dalo veľa, doktor malé pomeral, povážil, meral stehennú kosť, nosovú kostičku, chrbticu, všetko možné aby ma ubezpečil že sme zdraví takže ja pôjdem určite aj keď je to drahé 🙂
Ahojte, ja som bola rano na poradni, a tak som sla do roboty az poobede a tolko roboty sa mi nahrnulo, ze nestiham docitat zanedbane, takze zajtra doobeda dobehnem a tiez pridam foto bruska, mam ho tu uz dnes, ale este vo fotaku a fakt nemam cas 😠 No a poradna... doktor PN, tak sestricka checkla moc, vahu, tlak a potom, ze ideme popocuvat ozvy... sa diiiivam 🙂 A poculi sme pohyby a aj srdiecko, tak trosku taky klidek 🙂 A testy AFP negativne, a protilatky tiez negativne. Toto moje vysledky, zevraj vsetko ok 🙂

bŕŕ no my tekvicu nemusíme, ja budem dnes tlačiť šošovicu, tuším mi na zajtra neostane, bude treba zasa variť, asi dám tu pečienku
ja musím mať teraz v zásobe uhorky, lebo keď nejem ako mám, alebo sa niekde zabudneme dlhšie, že mi ostane od hladu zle, tak sa mi nedá zjesť nič len nastrúhaná uhorka, osolená, keď pustí šťavu, to ukľudní bruško a potom môže pácnuť čo chceme 🙂
my si zatiaľ nejdeme dať zisťovať čo to je, uvidíme dokedy vydržím 😉