icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

lenok
26. apr 2010

Mobilo, hej, patri medzi favoritov... 😉 a s tou autosedackou s tebou suhlasim 😉 good idea 🙂

rosannar
26. apr 2010

lenok...no ale to aj viac hegoce s tými umelými kolieskami

mobilo a aký x-lander máte?

rosannar
26. apr 2010

mobilo...no ale aj na tieto sú také adaptéry či niečo také a len vtedy vieš pripevniť autosedačku

mobilo
26. apr 2010

rossanar taký orandžový trojkolka s nafukovacími kolieskami z roku 2008 ale ono je to to isté čo teraz len vraj iné kolieska tam sú

lenok
26. apr 2010

Rosa, jednoducho povedane, u mna umelohmotne kolieska neprichadzaju do uvahy a hotofka 😉 😀

rosannar
26. apr 2010

lenok...presne ako hovoríš 😉

marion
26. apr 2010

no baby, tak mate co robiy a tych 24t, do porodu Vam bude malo...lebo tych kocikov je straaaaaaaaaasne vela, a najst ten naj ani nie je mozne... 🙂

andys11
26. apr 2010

ja tiez nechcem umelohmotne koleeeska, neee!! cim sa vyber opat riadne zuzil 😲

bamb27
26. apr 2010

caute, my sme uz odkontrolovani... vsetko vyzera byt ok, maternica je uz takmer po pupok a nic sme nepribrali.. o tyzden sa odkrvujeme 🙂
co sa tyka vytahov, tak to mam asi super vyhodu ze v panelaku mame 2 velkokapacitne, ze? 😉

bamb27
26. apr 2010

jeee.. a kupila som super jahodky pred nemockou v stanku, uz take naozajstne vonave, sladke a stavnate mnam mnam 😅

marion
26. apr 2010

bamp a to kde byvas?
🙂 to mate zvolensky typ nie, tam byvaju velke vytahy 🙂

bamb27
26. apr 2010

jeee... a este som chcela, ze mi konecne prisiel preplatok z dani, tak si s mimi mozeme nieco kupit... ako mi muz povedal, a kup si uz konecne ten "golier" ..to myslel akoze vankus na kojenie, mate niekto z netu za fajn cenu a ste spokojne? ..ze by ste mi hodili link prosiiim 😉

bamb27
26. apr 2010

marion, byvame na THK oproti Dixonu v 11 poschodovom, a ty kde byvas, nie sme susedy?

lenok
26. apr 2010

bamb, aj tebe krvicka curala ako z potoka? 😀

Ozaj, opytam sa uplne z cesty, ale sak... poradte mi ohladom pestovania chilli papriciek 😉 vcera mi to tak napadlo... ze skusim 😉

magdalenocka
26. apr 2010

baby s tymi kocikmi sa mi to zda komplikovane. Ja som si myslela ze kupim tojkombinaciu a mam do dvoch rokov dietata pokoj. jedine autosedacku dokupim. A co tu citam tak niektore uz v nejakych siedmych mesiacoch kupovali golfac a pod. To fakt ta sportova cast nevydrzi zhruba do dvoch rokov dietata?

magdalenocka
26. apr 2010

lenok ja pestujem na balkone. Minuly rok som si kupila na trhu tri planty, zasadila do crepnika asi 20x20 cm a pekne mi vyrastli a cez leto som len zberala. mala som tie cervene uzke, ale su rozne odrody. Potom som ich zavesila na nit a susila v kuchni. AZ nedavno som ich pomlela. A teraz som si kupila dalsie na tej vystave v NR, zasadim a uvidim kedy sa mi uakzu v plnej krase. ja ich mam hlavne kvoli tomu ze sa mi strasne pacia...

lenok
26. apr 2010

Megi, ved to aj ma mam taku predstavu 😉 ci? 😲

renatka9
26. apr 2010

baby, ja to tiež tak isto chcem riešiť... vyberám trojkombináciu+vajíčko... jednoznačne... a tiež jednoznačne s nafukovateľnými kolieskami... veď dnes sa už takmer ku každému dá objednať verzia s nafukovacími kolesami... mangelík ja toho názoru, že to musí byť vozidlo pre nášho drobčeka s poriadnymi kolesiskami 😀

inak kamoška kupovala s umelými kolesami a hrozné, ako to teraz vrzgá a je to doničené... normálne v nich má vryté kamene a vláči ich so sebou 🙂

lenok
26. apr 2010

Megi.... ja som im teraz v tehu prisla na neskutocnu chut.. ani neviem, ci mozeme, ale raz za cas si dam 😉 a to sa daju kupit aj semienka v zahradkarstve, ze?

silvika
26. apr 2010

renatka rozumne, hlavne na ne moc fajne cesty my mame tiez taky velko kolesovy a taky skorej na styl aby bol aj manzel spokojny 😉

bamb27
26. apr 2010

lenok, ja som si kupila chilli paprickove semiacka... asi v tescu.. uz mam vari take 3 cm rastlinky... ale svihni si s tym, sa mali vysadzat uz v marci, ale snad este cosi vypestujes, alebo mozno niekde na trhu aj priesadky zozenies... a lenok, odkrvujem sa az o tyzden, ale cosi ine mi curalo ako z potoka 😀 😀

pusinqa
26. apr 2010

silvika aká fotečka, som ťa ani nespoznala bez malého 😀
u malej to vyzerá skôr na alergiu, tak uvidíme ale pre istotu tento týždeň doma, tak budem z práce letieť za ňou uspávať, doobeda varujú našťastie svokrovci ale aj tak bude frmol 😒
ros s tým bytom to nie je výhra, my sme zas vtedy už mali malú a podľa toho sme vyberali byť, aby som sa dostala s kočíkom a veľa dobrých lokalít kvôli tomu bola von z hry 😖

stojdulka
26. apr 2010

ahojte 🙂 na chvíľku k vám nazriem, no dočítať je bez šance...tak aspon novinky, prečítam... 🙂
vidím že riešite kočiariky, my už v tom máme jasno...teda ja som vybrala typ a manžel schválil, určite budem objednávať z netu

s tým tvrdnutím brucha to veľmi neustupuje, asi budem musieť zavolať dr. a opýtať sa jej, inak u mna aktíne pohyby pokračujú, drobec je aktívny 😀

magdalenocka
26. apr 2010

stojdulka radsej zavolaj este dnes, ked ti to trva uz viac dni

lenok, mozes kupit aj semiacka,a le ako pisala bamb maju sa vysadzat uz skor, takze je dost mozne ze uz ti nevyrastu. Ale ked si kupis planty to uz mas take 5 cm rastlinky a uz len cakac kedy zacnu rodit 🙂

marion
26. apr 2010

stojdulka, a ake su to presne pocity , to trvdnutie aby som vedela, lebo pri prvom dietati som to nikdy nemala...

lenok
26. apr 2010

Ale coooo... urobim si doma foliovnik, hodim do sacku a uvidime 😉 budeme rodit spoluuu... papricky a deticky 😉 😀

alenkam.
26. apr 2010

baby, vy ste aki micurini... 🙂 drzim palce, nech zbierate urodu cim skor... 😉

bamb27
26. apr 2010

no ja inak pestujem ako diva... chilli rastu, sice su take dake zabrzdene ci co.. asi su prekvapene ze som ich prestahovala i izby na balkon, dalej mam cherry paradky, jahodky... tym sa dako nechce, uz mi polovica pol cm rastliniek skapala.. potom mam este bazalku, oregano a salviu, ale tie su tiez dake zaspate, no a mam aj nejake kvietky, tie rastu az moc divoko sa mi zda 😀

lenok, ja by som sa netrapila semienkami, skus ci niekde nezozenies sadenice 😉

amadora
26. apr 2010

volal mi doktor, že mám zlé výsledky testov a mám prísť v stredu na nový odber... snažím sa myslieť pozitívne a hovoriť si že kým to nie je isté tak sa nebudem stresovať ale aj tak neviem prestať revať 😢 manželovi nič nepoviem kým nebudú výsledky ☹

mobilo
26. apr 2010

amadora aj moja sesterka ich mala zle musela na amniocentézu 3 týždne čakala na výsledky ale bolo všetko ok..neboj aj u teba bude...dokonca som raz čítala, že 90 percent zlých výsledkov aj tak dopadne dobre neboj...určite je všetko ok 😉