icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

pusinqa
26. apr 2010

amadora a ktoré testy ti to robili? veď doteraz si tuším mala výsledky ok? čo ti už robili? moja skús nestresovať zatiaľ aj keď je to asi skoro nemožné

bamb27
26. apr 2010

ama, ake testy? ...na vyvojove vady? ...moooja, neboj.. snad to bude dobre, trochu si poplac,ale my tu budeme spolu s tebou mysliet pozitivne

pusinqa
26. apr 2010

bamb blahoželám k poradni, ale tuším bez sona to nie je také vzrušo že?

marion
26. apr 2010

amadora a v kolkom t.t ti brali tu krv? ved teraz si v 16t.t. a ma sa to robit od 15.t.t do 20.t.t, tak mozno preto zle vysli. teraz ked ti ich zoberie urcite vyjdu dobre. 🙂

alenkam.
26. apr 2010

am, neboj... drzim palce, nech to je len plany poplach... 🤐

lenok
26. apr 2010

Bamb, sak ja neviem, co som to citala... 😝 polepetko 😉

Ama, ziadna panika... uz som to tu pisala, nie vsetky vysledky su smerodajne, kamoske to tiez zle vyslo a ma zdravu, krasnu babenku 😉

A tiez si spomen na Svet, skuste spolu pokecat v IP... mozno vam to ozaj dobre padne 😉 ale my sme tu pre Teba, mici... mysli pozitivne, tes sa zo slniecka, kup si zmrzku, nanuk, jahodky, nieco, po com ti srdiecko pisti a vsetko bude v poriadku 🙂 mozno tie vysledky len z niekym zamenili a vobec nie su tvoje 😉

magdalenocka
26. apr 2010

bamb aj ja som taky pestovatel. Moj manzel je zo mna nestastny ze sme zapratani kvetmi. Ale ja ich zboznujem a neviem si predstavit byvanie bez nich. V byte mam vsetko mozne, ale na balkone vacsinou bylinky, ktore som vzdy pouzivala na caje, ale teraz ked nemozem pit som si zasadila levandulu, bazalku, oregano, mat.dusku. A aj jahodky mam. A strasne zboznujem oleandre len tie budu musiet ist prec ked babo zacne chodit kedze su prudko jedovate 🙂

amadora a preco sa nezdoveris drahemu? Aspon by si nebola na to sama. urcite to kazdeho zoberie, ale ako pisu baby vacsina z tychto zlych vysledkov nakoniec vyjde dobre. Len v malo pripadoch sa to potvrdi. Tak drzime palce a neboj sa, pravdepodobne to bude ok

renatka9
26. apr 2010

amadorka... silno držím palce... určite to len v labáku alebo kde spackali a všetko bude v poriadku...

bamb27
26. apr 2010

magdi... aj moj manzel len kruti hlavou nado mnou... a ked sa mi minule vyrojili z fazule chrobaky, tak obvinil moje kvietky ze to kvoli tomu 😅

rosannar
26. apr 2010

nooo tak som späť....mužík sa po nočnej dosť dobre zobudil tak som šla domov papať, ale teraz mi je na prd...hlava ma neznesiteľne bolí, už som si spravila aj kávu, dúfam, že potom ma to prejde...lebo pôbede chceme ísť s mužíkom do mesta...idem si kupiť tehu gate, dúfam, že niečo lacné a dobree zoženieme

krivka5
26. apr 2010

ahojte dievcatka 🙂
nachvilku som vas prisla kuknut. vidim ze tu nezahalate, neni sanca vsetko precitat 🙂
pekne sa tu drzkajte, ked budem mat viac casu pridem kuk. 😉

amadora
26. apr 2010

tie testy mi robili minulý týždeň, takže v 15tt - ako sa má. boli to tie testy na vývojové vady, HCG a neviem aký ešte. jeden vraj bol dobrý a druhý nejako zvýšený či čo. manželovi to povedať nechcem, možno keby bol doma že sa oprieme o seba, ale je sám vonku a keby mu to napíšem tak aj jemu by bolo nanič, nemal by s kým o tom ani pokecať, nič...
ďakujem vám pekne a dúfam že naozaj bude všetko v poriadku ☹

rosannar
26. apr 2010

amadora..joooj moja to mi je ľuto, ale neboj, všetko bude v poriadku...to sa určite len v laboratorii sekli 😉

amadora
26. apr 2010

ďakujem ešte raz

kamarátka lekárka ma trochu upokojila, vraj smerodajnejšie sú PAPP testy a ak tie boli ok tak by to bolo byť v poriadku, že tieto testy bývajú často zlé a v zahraničí sa vraj od nich ustupuje. a že tam stačí zle odhadnutý tt a výsledky sú z týždňa na týždeň úplne iné... no uvidíme 😔

rosannar
26. apr 2010

amadora...no vidíš...a podľa mna má pravdu, ved ona sa do toho rozumie, tak jej treba veriť 😉

amadora
26. apr 2010

veľmi dúfam že to tak bude a že práve ja nebudem výnimka potvrdzujúca pravidlo 😔 ďakujem že vás mám baby!!!!

rosannar
26. apr 2010

amadora, na to sme tu, aby sme povzbudili a utíšili žiaľ.....neboj, potom nabudúce budeme aj my potrebovať podporu 😉

bamb27
26. apr 2010

ama, ja teraz rozmyslam.. mam ist buduci tyzden na tie testy, akoze v 16tt ale ten mi podla utz zacina az okolo stredy ... asi pojdem az po strede aby som fakt bola v tom 16tt, ked hovoris ze staci blbo zadat tt a je problem

rosannar
26. apr 2010

baby a vaši lekári ako berú tt? lebo tá moja to bere podľa utz, že v ktorom týždni je to malé podľa merania 😉

renatka9
26. apr 2010

amadorka, ja som si istá, že to bude o.k., neboj...

ale keď mám pravdu povedať... tak aj ja budem tento týždeň poriadne tŕpnu, či mi nebudú volať... ☹

rosannar
26. apr 2010

renatka...neboj, ja som na tom rovnako...zajtra si mám volať, či náhodou už nie sú výsledky, ale budem roztrasená ako nikdy...

lenok
26. apr 2010

Baby, mne tu krvicku brala sestricka a na sprievodny listok do labaku pisala tehu, ze 17/16.... doteraz nechapem, ze v ktorom tt vlastne som 😲

rosannar
26. apr 2010

mne to už konečne vychádza podľa toho, čo tu mám písané 😀

alenkam.
26. apr 2010

ja som bola na odbery 8.4., tak si hovorim, ze keby cosi, tak by uz volali... lebo sestricka ma asi 4x upozornila, ze nemam volat, lebo ich to zdrzuje od prace.. keby nieco, oni mi zavolaju...
a baby nestresujte, lebo nam to ziadnej neprospieva... pozitivizmus... 😉

rosannar
26. apr 2010

alenka...no keby mne povedala sestrička, že aby som nevolala, že ak niečo tak oni zavolajú, tak to by som nevydržala 😀 ...

alenkam.
26. apr 2010

ros, no mam na vyber...? ale ver tomu, ze potom ked tam pridem (6.5.), tak sa spytam na vysledky hadam aj bez pozdravu... 😀

andys11
26. apr 2010

baby, ja som bola na testy 15.4.2010 a az teraz ma napadlo, ze zatial nevolali, teraz neviem, ci uz ta doba, kedy mozu volat skoncila, alebo este to moze prist... 😝

rosannar
26. apr 2010

andys...ja som bola 19.4. a vravela že si mám skúsiť zajtra zavolať a ty si bola o 2 prac. dni skorej tak už by mohli mať aj výsledky

alenka...nooo to ti verím....ja by som šla aj na tu poradnu skorej len preto 😀

renatka9
26. apr 2010

lenok.... aj ja som mala na lístku napísané 17/16 a lekár mi vždy píše dve čísla na takéto lístky. prvý termín je podľa PM a druhý podľa sona.

renatka9
26. apr 2010

teda nie termín, ale prvé číslo 🙂

takže ja si to aj tak rátam, že som v 16. alebo 17.týždní, stále mi tam ten jeden týždeň lieta 😎