Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Ano, uz Vam dam pokoj 😝
Ide na mna spanok, hodim slofika a podvecer nieco napeciem drahemu do prace... Nech si daju, hladosi 😉
tak, na sobotu zajednana kozmeticka, hadam ma da do poriadku a dufam, ze ma este viac nerozbije, lebo konecne sa mi plet ukludnila. Pozerala som aj masaze.... cokoladova 😝 , ale ta sa neodporuca v tehotenstve, ale maju tam aj tehotenske masaze 🙂
ja mam dva dni oddychu a vylozenych noh, vcera ma popichavalo a palilo v podbrusku, tak som sa z gauca radsej ani nepohla a dnes mam tiez taky kludovy rezim, muz sa chudak vyplasil, hned chcel volat doktorovi...zlaty ako sa o nas stara.
ako lezi tehotna pri masazi, ked ma velke brusko?
Manee... tehulky masiruju po sediacky 😉 rozpravala som sa so znamou, lebo som chcela masaz väzov 😝 no mala plne... ale vraj nejaka jej tam aj lezala na brusku 😲
Manee.. picha aj mna... mozno tak 2x za den... inak som si na to zvykla... vraj rastie maternica, ak to nie su brutalne bolestive krce, tak je to v pohode 😉
Ahojte ako sa mate babinec?🙂
manee, to je masaz krcnej chrbite, chodidiel a celych noh pri opuchani ci co... 😀
andrea, dik, vyzera to skvele, len najst sponzora, co mi to bude kazdy tyzden platit 🙂
Spiruanka ďakujem 🙂
Pusi písal mi koncom minulého týždňa že tento týždeň mi to príde tak som zvedavá 😝
Veronica a teba poslali rovno na amnio? Žiadne opakovanie krvných testov? Držím moc moc palce!!!
Inak mne sa nikdy nepodarilo plienky už potom vyprať do mäkkúčka a čisto biela, aj keď som používala prášok pre deti a aviváž tiež 😒 A dať mu takú na riťku potom, uch 😝 Inak jednorázovky sa teraz dajú kúpiť za celkom dobré ceny, ja osobne kupujem v Lidli za necelých 9 euro 50ks balenie a som s nimi maximálne spokojná.
Ja premýšľam že zajtra poobede pôjdem s malým k našim do piatku alebo soboty kým príde manžel, nech prídem na iné myšlienky 😒
babule viem že budem trošku od veci a nechce sa mi čítať iné témy lebo už chytám na vlasy šedivý melír 😖 aké máte spotrebiče? myslím aké značky? ideme kupovať a máme na umývačku, rúru, plyn. platnu a digestor vyčlenených 1000€. ktoré sa oplatí kúpiť aj lacnejšie a ktoré treba kvalitnejšie. ale zase niekedy sa môže aj drahá značka pokaziť a lacná vydrží. normálne som z toho na nervy 😒 😝
Nanu,my máme umývačku a rúru BOSCH a digestor ARDO.My to máme všetko v nereze,tak boli trošku drahšie,ale myslím,že dnes Ti v každej predajni poradia 😉
Leni, BLAHOZELAM.....
Nedockava Ďakujem pekne 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte baby pozerajte stv 2 je tam gynekolog,kt.rozprava o tehotenstve
Šak to je môj doky 😀 😀 😀 😀 😀 Spiru dík 😉
symposa mas... 😀
jasne a aký sranďak 😀 😀 😀
vadelka za malicko 😉 pekne rozpravaju 😀
Pekne rozprávali,potom ešte mrknem do archívu a pozriem si to od začiatku 😉 Presne na tom prvotr.skríningu som u ňho bola...
Ahojte 😉
Prosim neni tu nejaka dobra lekarka????Potrebujem mojho muza poslat na psychiatriu 😀 On mi dovliekol tyzdennu dovolenku do Chorvatska 😉 Baby no je toto normalne????? 😲 😝 😀
A to cez vidend by sme mali odlietat 😲 😎 Jaaaj ale prosim vas mala ta uz bali kufre co mame u nasich 😀
askorka aj ja chcem takého muža 🙂 my pojdeme na maltu 😀 😀 😀
inak práve som sa dozvedela výsledky z manažmentu a mám E, a jeden bod mi chýbal do D, no neporazí ma. ale som šťastná že som urobila
Nanu, to ti ani povedat nemali! Zbytocne ta to bude stvat. Hlavne, ze to mas,ne?
mne len volala kamoška že sú výsledky a že mám E ale ja som Homo zvedavec tak som už aj zapla kompjúter a kukala a bol tam aj rozpis bodov a jeden mi chýbal, ale hlavné že nemusím na opravné
takže viem že mám pred sebou len tri skúšky, z toho jedna anglina takže to je bez učenia, a ostatné zvládnem,
stresy mi robí to že do konca mája sme mali napísať 1. a 2. kapitolu bakalárky, úvod a záver, obsah a zoznam literatúry a ja z toho nemám ani hovno 😝 (prepáčte ale hnevá ma to) lebo nemáme ani žiadneho školitela alebo vedúceho práce a nikto nám nepovedal ako a čo by tam malo byť, ale budú nám to známkovať
Askorka šak ak sa ti nepáči pošli sem, my zúžitkujeme 😀 Myslím dovolenku,ale môžeš aj muža keď je taký dobrý 😀 😀 😀
baby nepozerali ste TN na Markíze? ukazovali moju bývalú firmu, textilku v Levicach, že ich odpojili od elektriky a asi idú prepúšťať. bol tam aj môj šéf, aj moja kancelária ako tam mali poradu 🙂 a to ma volali aby som po 10 mesiacoch po pôrode sa vrátila do práce, som mohla dopadnúť teda 😅
ja som dnes stretla v meste mojho bývalého "zamestnávatela" u ktorého som bola síce len mesiac na dohodu ale slúbených 90€ v zmluve mi doteraz neprišlo ale velmi sa na mna usmieval a pristavil sa že ako sa mám 😝
Baby dobre ale za priplatok vas berem 😀 No a dnes este dovliekol toooolko casopisov z cestoviek na leto no a mne tam padla jedna dovolenka do oka na Kanarskych ostrovoch ale musima sa o tom informovat 😉 Zajtra sa ideme informovat a s malou k doktorke lebo nejako casto ma soplik a s malim do poradne 😉

Ked nam krvacaju dasna...
http://wanda.atlas.sk/auuu-krvacam-v-ustach/mod...
http://tehotenstvo.rodinka.sk/index.php?id=575