icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

rosannar
27. apr 2010

ahojte dievčence, tak pomenila som tabulku, tak si ju môžete kuknúť 😉

askorka23
27. apr 2010

rosannar ahoj! 😉

nanulik
27. apr 2010

aj ja chcem ísť na dovolenku 😢 😢 😢 a drahý mi v zime slúbil že tento rok určite pojdeme ale nepojdeme nikam lebo nebude za čo fnuk fnuk fnuk 😢 😢 😢

askorka23
27. apr 2010

nanulik no tak pod s nami 😀 ale teraz su super ceny 😉

alenkam.
27. apr 2010

nam nevydalo ani svadobna cesta... sme chceli ist, ale svokrovci sa rozhodli menit okna na dome, takze mame o zabavu postarane.. potom na prelome jul/august je celozavodna, ale to ideme s celou manzelovou family do terchovej.. tak neviem... osamote nam nevyda asi nic.. 😒
a kruzila som si nad bruskom.. tak hodnotim, ze ci uz starsia/mladsia krv, lunarny kalendar, a neviem co tu este bolo, teraz aj obrucka a furt baba... sa s tym uz dost zzivam.. tak som zvedava, ci mi doky nepovie, ze "mamicka, bude to chlapcek" 😀

askorka23
27. apr 2010

alenkam a ty co chces??? 😉

alenkam.
27. apr 2010

ja som sa uz pripravila psychicky na dceru predsa... 😀

veronica1
27. apr 2010

Baby, dakujem za podporu, viem ze to myslite uprimne, zajtra vam dam vediet, ze ako to dopadlo, sice mi urcite amniocentezu este robit nebudu ale aspon mi to lepsie vysvetlia.
Amadora - ja som sa pytala lekara ze ci mi neskusi spravit este raz krvne testy, mozno bude iny vysledok, no on povedal ze zbytocne by sme zabili 2tyzdne, lebo keby to vyslo zasa pozitivne tak aj tak by ma to neminulo, potom objednanie na amnio a cakanie 3tyzdne na vysledky, tak uz by sme to nemuseli do 24tyzdna stihnut a uz by sa s tym nedalo nic robit.
Akurat ma prekvapilo, ze mi vobec nevolali ale cakali az pridem na poradnu a az tam mi to oznamia, ja som bola uplne kludne ked som citala ze vam hovorili ze keby nieco tak zavolaju, no a dnes ma cakala v ordinacii takato sprava.
My sme pouzivali jednorazove plienky a az na par vynimiek ked sme brali antibiotika, nikdy sme nemali zapalenu ritku.
A ten prstienok tiez poznam, kruzi sa nad bruskom, pri dcerke mi to vyslo, teraz mi ukazuje chlapca.

lucinuska1
27. apr 2010

Ahojte, dnes bol krasny slnecny dnik, moj drahy mi zriadil "lezovisko" aj v zahradnom altanku, tak som poctivo lezala, ale aj sa chvilonku vyhrievala na slniecku 🙂
Vecer mi doniesol 2 krabice zahradnych kvetin, ze ich bude zajtra sadit, tam kde sa mi to bude pacit 🙂 , tak sa uz tesim.
Pekny vecerik vam vsetkym.

askorka23
27. apr 2010

alenkam jaaj tusim si si zmenila foot za svadobnu🙂)) 😉
lucinuska veru bol nadherny dnik 😉

alenkam.
27. apr 2010

mensi upgrade.. ta bola s minulorocnej dovolenky... 😉 ak bude nejake lepsia, spravim dalsi upgrade... 🙂
ja stale dufam aj na sobotu, ze bude pekny den... dost zle sa griluje v dazdi... 😒

askorka23
27. apr 2010

alenkam tak to veru zle by sa grilovalo 😉 No nam by zajtra padol pekny den 😉

amadora
27. apr 2010

Veronica myslím na teba ani nevieš ako, sme na jednej lodi ☹ Ja som zvedavá čo zajtra povie lekár. Výsledky by mohli byť v pondelok - aj teraz tak bolo že v stredu brali krv a v pondelok mi volal, tak hádam to nebude neskoro ako ty vravíš 😒

alenkam.
27. apr 2010

am, neboj nic... vsetko dobre dopadne.. aj vies, ake vysledky ti vysli? popytaj sa zajtra viac... co viem, tak kym je cislo nad 1:250, tak by to malo byt ok...

amadora
27. apr 2010

Alenkam neviem nič viac, tak chcem že zajtra tam prídem o 7:30 na krv a to by mal aj doktor akurát prísť tak hneď ho odchytím kým bude mať prvú pacientku a nech mi vysvetlí čo a ako 😒

mobilo
27. apr 2010

mojej sesterke vyšlo 1:5 a nakoniec bolo všetko ok!!! urite bude aj v tvojom prípade..no idem do hajan

amadora
27. apr 2010

mobilo ďakujem

alenkam.
28. apr 2010

dobre ranko.. am, ozvi sa hned ako prides... 😉 myslime na teba..
baby, aj vam sa tak zle vstavalo? to dnes bolo strasne a to je len streda.... 😒

svet1
28. apr 2010

Dobre ranko.
Ale ste toho stihli popisat, clovek tu 5 dni nie je a nema sancu 😉

Amadora, aj ked som neprecitala vsetko, nieco som podchytila... Drzim palce, aby to bol len plany poplach!

A aj mne sa hrooozne vstavalo, dnes by som sa vedela valat aj do dvanastej 😉 Celu cestu do BA som prespala 😔

bamb27
28. apr 2010

ahojte, veru zle sa dneska vstavalo a do soboty je este daleko 😉 ..ale tak snad to rychlo ubehne, asi sme nemali ponocovat vcera, o pol 12 som uz nesla spat ani nepamatam 😉

alenkam.
28. apr 2010

svet, keby som mohla, prespim aj ja.. ale za volantom to asi nie je velmi vhodne... 😎
to citanie viem.. ja som tak bola po svadbe.. som sa nevedela docitat... 🙂 normalne takmer jeden cely den v praci som si citala konika... 😀

rosannar
28. apr 2010

ahojteeee a dobrééé ránko....

svet1
28. apr 2010

Aj ja by som si rada precitala... ale mala som tu dost emailov na citanie 😉 a roboty ani nehovorim!
Keby tak niekto vedel zhrnut, co take sa preberalo 🙂

andys11
28. apr 2010

dobre ranko bambulky 🙂
bezim na poradu a potom docitam od vcera a co stihnete popisat este dnes 😀

retkvicka
28. apr 2010

ahojte kocky 🙂

retkvicka
28. apr 2010

dnes v noci sa mi taak dobre spalo..nad ranom ma sice bolela hlava,ale som si povedala, ze spim dalej a dlabem bolest. tak som sa zobudila az okolo 6:45. a to som bola v noci 2x ciki - ale super bolo to, ze predtym som nezaspala uz vobec. trebars som sla o 2hej rano a uz som nespala do 5tej a potom na hodinku zaspala. ale tuto noc som zaspala, len co som sa dotkla vankusa.

lenok
28. apr 2010

Bre ranko bombulky 😉

A bombuliak je kde? Davno tu nebol, betar jeden 😉

A viete, preco sa vam dobre spalo a nechcelo vstavat? No lebo bol spln... 🙂 Najlepsi cas na plodenie 😀 😀 😀

Ja som hore uz hodinku, mozem spat a nespim.... zakon schvalnosti 😝

svet1
28. apr 2010

Lenok, vymenim! 😉

retkvicka
28. apr 2010

ahoj lenok, fakt vidis - teraz som kukla do lunarneho kalendara a fakt spln. od zajtra ubuda mesiac, dobre sa detoxikuje telo 🙂.

bamb27
28. apr 2010

lenok, ty jedna anomalia.. je kebyze mozem spat tak sa akurat na druhu stranu prevraciam 😉