Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Bamb, ale hlados maly uz dlhsie nevydrzi... 😉 ale vecer sme mali opat v brusku rodeo 😀 betar jeden, vzdy, ked si lahnem, tak cirkusuje 😉 😀
no naša malá kukučka sa zobudila hneď po piatej s plačom a nie a nie prestať, už len čakať kedy susedia na nás zavolajú sociálku 😀
to sa aj mne stava lenok, ale len zriedka... vascinou moj maly hlados vobec nie je hlados, pripadne je strasne priebercivy, no a potom hladaj cim to nakrmis 😅
Fuuu... bamb... co predo mna polozis, to zlupnem do poslednej omrvinky 😀
Vzdy som bola prieberciva, a cileky... kukaj ho... mm sa strasne tesi a vzdy sa smeje, ze to som u teba este nevidel 😀
bamb len aby mu to neostalo, my máme takého jedného prieberčivého "hladoša" doma a to nakŕmiť je riadny výkon 😀
vcera ma prepadla brutalna chut na slepaciu polievku.az ked som zacala varit tak ma napadlo, ze to obnasa aj manipulaciu s varenym kuracim masom, a to pre mna nie je momentalne dobra sprava.. hned sa mi cela polievka znechutila, hoci som za misku so zapchatym nosom zjedla, zvysok neviem ako dopadne, teda asi tusim 😒
mne zo vcera ostala zeleninkova polievocka s domacimi rezancekmi a parene buchty... a zajtra? neviem... kupila som hrach a fazulku, tak snad nieco vymyslim 😉
Ale dnes pridem z Medicinskeho centra vyhladovana ako vlk, musim si zobrat nejaky los bananos, alebo cooo... 😕
pus, no asi to bude trosku priebercive mimi, ved nakoniec aj ja som bola.. nejak to zvladneme, ja len verim ze aj teraz keby mu/jej nieco chybalo tak si pyta 😉
lenok, jasne urob si aj roztek, keksik, zober si nieco pit 😉
ama tak uz viem kde pracujes. 🙂 chudaci ti ludia teraz na nutenej dovolenke. A daj nam dnes vediet ako si dopadla, cakame...
Lenok hned som si predstavila ten bozsky pokoj rano. Vstanes, spravis ranajky, a mas pohodicku. Aj ked je pravda ze ked to trva dlho, asi to je riadna otrava. Ale aj tak lepsie ako sa hnat do prace a vratit sa domov az vecer/v mojom pripade o pol 7/...uz sa tesim aj ja na tu pohodu 🙂
ahojte kočky
tak už sme doma... no zobrali mi krv, vraj minule to niekam posielali na rozbor a teraz to dajú do ich labáku čo povedia tam a že výsledky by mali byť v piatok, tak budeme čakať 😒 rozprávala som sa aj s doktorom, bol hrozne zlatý, že sa nemám čoho báť, že žiadne testy nie sú 100% (ale toto je vraj na 97% 😝 ) a že v celkovom výsledku všetkých tých vyšetrení na genetiku mi to vyšlo v norme, že riziko na Downa len 1:2000 čo je malá pravdepodobnosť, ale že tie výsledky na AFP som mala nižšie, malo byť v 15tt nad 14,4 a ja som mala 13,8. Takže uvidíme čo povedia výsledky pre tento 16tt, ak to bude v norme je všetko ok, ani to bude stále nižšie tak amniocentéza ☹
mgdi jeeej, nova foto, cacana 😉
ama, neboj, isto to bude uz dobre, je mile ze ta doktor upokojil, ale mali by si davat bacha aj na to aby nas pri nejakom blbom vysledku hned nedoplasili, mohli by vediet ako to povedat tak nech z toho nemame hned traumu 😉
amadora tak už aspoň vieš na čom si a máš veľkú šancu že tieto výsledky už budú ok, musíš to do piatka nejako vydržať
mne ostala od vcera jahnacia polievka a chystam sa robit fasirky - mnamikry
v noci som toho moc nenaspala, tak zo mna nic dnes nebude, aj chlop zduchne do roboty isto o 2 hodiny skor, lebo furt frflem 😖
a ja furt necitim mrnousa a to ho poctivo kazdy vecer stucham! A hlados je to riadny, zje mi vsetko, co dam do ust a ja sa neviem zasytit...
Ama... no, ja by som bola teda uz pokojnejsia, ked by mi to takto doki vysvetlil 😉 Ale potom nechapem, preco ti to bral tak skoro... zbytocne stresy a chaos... jaj, totok ja nemam rada 😠
Cestou zo prsosona sa aj ja stavim u mojho dokiho, nech som kludna aj ja a nech sa usvedcim len v tom, ze sestricka bola lemra lemrava a preto mi vcera volala 😝
Lenok nebral mi to skoro, bral mi to normálne vtedy ako mal ale mala som nižšiu hodnotu ako by som mala v tom týždni mať. On mi ukazoval tabuľku tam v ktorom týždni má byť aká tá hodnota, od koľko do koľko. Ja sa len bojím že ani teraz sa tam nezmestím keď termín mi napísal ten istý ako minule 😒 Ale mi povedal že som na konci 16tt a napísal tam 16+0 😕
ama, len vydrz do piatku, dovtedy skus nato nemysliet
Aha, chapem... trosku ma poplietlo tych vela cisel 😉
Nebojaj... 😉 aj ja sa bojim 😉 zvladneme, lebo sme mlade, krasne a zdrave, preto aj nase miminka budu zdravucke 🙂
cmukam... 😉
am, a neozvala si sa, ze ci sa nesekol...? ale zase si myslim, ze v piatok si to este mozte ujasnit... neboj nic, vsetko bude dobre... 🤐
mna cely vecer tak bolelo brucho, ale potom ako som si lahla, som dostala zopar stuchancov do brucha... krasny pocit... aj som na cele bruchabolenie zabudla... 🙂
alenkam tak hádam sa do toho vyzná viac ako ja, neviem 😅
Ama , držím palce do piatku a myslím, že Dr. sa nesekol s tými týždňami, lebo 16+0 znamená, že máš ukončený 16. týždeň +0 dní, čiže si v podstate v 17.tom týždni zajtra to bude 16+1, čiže ukončený 16.ty a 1 deň, teda aspoň tak to chápem ja 😉
ja akurát dopíjam kafé, lebo od kedy som tehotná mám strašne nízky tlak a potom ideme k našim, lebo chcem ísť konečne asi po pol roku ku kaderníčke . Juj teším teším, že konečne nejaká zmena 😎
Mirininu veď práve toto ja tiež neviem ako to je, aj som si myslela že ukončený 16tt je 16+6tt 😅
Mirininu, ja mam s tlakom opacny problem....odkedy som tehu, mam ho takmer ideal 😉 ale na vecer mi puchnu prsty na rukach, prstene davam dole na etapy, o paliacich podosvach nehovoriac 😝
Ama, myslim, ze Mirininu ma pravdu 😉
neee, 16+6 je ukončený 17.ty týždeň, 😉
tak ja idem, lebo mi drobec už píly uši, že chce ísť von ... takže ideme sa presunúť o cca 10 km ďalej 😉
konecne naspat po uuuuplne neplodnej dvojhodinovej porade. Hned zrana ma to unavilo, ale totalne 😝 😝
ama... uz v piatok budes vediet, co dalej. Tentokrat to bude urcite dobre, neboj!!! 😉
no mám z toho hokej 😀 ale práve pozerám že aj tu mi už skočil 17tt takže asi to tak bude 😅
Ama, ty nas maties.. skocila si 16 ci 17tt? 🙂
ja som prave zistila, ze v piatok zacinam 5. mesiac... 🙂
amadora, je to v poriadku a je to tak ako pise mirininu 🙂 16+0 znamena okonceny 16 , 16+1 beziaci 17 týzden 🙂
mna velmi pobolieva v podbrusku, tak som oslobodena od prace, len este musim samu seba ukecat, ze to neznamena, ze budem doma upratovat, ale ze si idem lahnut 😅

Svet, neviem, ci by som to uvitala 🙂
Ten bozsky klud rano, ked sa zobudim, umyjem, urobim ranajocky, pustim telerano a kona 😀
EE... nedaaaam 😲 😀