Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Fio tu sú babky bez chrbtovej kosti, oni sa na rovinu opýtajú bárs akú blbosť 😝
Mne už zle nebýva, ale tú blbú chuť v puse mávam stále 😒
Tú kávu vám tak závidím, jaj či by som si dala 🙂
Amadorka, myslim na teba a drzim palce 😉 , neboj, dopadne to dobre.. drz sa 🙂
rosannar... pi veľa vody... skús za pol hodiny dostať do seba pol litra čistej vody a potom postupne po primeraných dávkach... mne to vždy hovorila neurologička, keď som mala problémy s migrénou... a v škole na prednáškach ma to vždy zachraňovalo, keď som nechcela do seba pchať pirule...
Mne býva zle každý deň 😒 ... tak dúfam, že ma to čoskoro prejde ... 🙂
renatka...ja denne viem vypiť aj 3 litre vody...v práci od rána 8mej hod. do tej 15tej hod. vypijem asi 1,5 l vody a doma tiež toľko vypijem....takže asi v tom problém nie je....a to v práci mám magneziu a doma lucku
baby, aj mna boli dnes hlava. Uz som sa s tym zobudila a stale je to intenzivnejsie a intenzivnejsie... 😝 nemozem si to dnes dovolit, mam este po robote vybavovacky 😝
Lucinuska ďakujem ti veľmi pekne 🙂
andys...to ja mávam, ked si kávu vôbec nedám...už ked idem do práce cítim strašnú bolesť hlavy a to trvá až kým nezaspím 😖
ja mávam takéto bolesti z krčnej chrbtice 😝 niekedy pomôže masáž a niekedy len spánok 😒
ahojte fesandy, ja som si dnes vsimla, ze sa mi na brusku robi ta pigmentova ciarka, tak sa vytesujem, hned som otrcala muzovi brucho, ze aku mame peknu ciaru....
ahojte kocky... 🙂 prajem pekny slnecny den...
Ja som sa prave vratila z WC kde som sa bola porozpravat s toaletou.. ☹ este sa vam stava ze vam pride zle? Mne na zaciatku byvalo zle, ale zvracala som len 2 x. Ale teraz mi prislo tak zle ze som to neudrzala...a to by uz nemalo byt v 17.t.t, nie ? 🙂
no marion, mam pocit, ze sa nam tie nevolnosti uplne nestratili... a tak som dufala, ze po 3. bude koniec... ja nastastie nevraciam, ale zle mi byva ☹
manee, tak gratulujem 🙂 uz mas 100% tehu brusko 😀
tak som sa najedla jak bejk, za chvilku idem na prechadzku, a potom budem pilne pokracovat v praci, lebo dnes tu toho zasa mam dost. Ale aspon sa nenudim.
manee - a to sa spravi kazdemu? ta ciara? Mne sa zatial zda, ze mam v tych miestach podozrive chlpky, asi vyraznejsie, ako bezne 😀 Hadam neochlpatiem ako tie nase babatka v bruskach 😀
amadora - neboj, piatok je tot za rohom, vsetko bude ok 🙂
nanu - my mame chladnicku siemens, vyberali sme A++ a antibacteria, zatial plna spokojnost. A ruru, sporak a digestor mame gorenje, ale tieto 4 veci stali dokpy viac ako tisicku, nejakych 1200, myslim. Kamoska kupili v PL whirpoolu kombinovanu chladnicku za par korun a ze stale im tam cosi smrdi, vypucuje ju octom a aj tak za dva tri dni strasne smrady. Ale neviem, cim to je...
a este som chcela niekomu nieco, ale uz som zabudla, ze komu a co 😀 Ked si spomeniem, poviem. Jaj a vcera sme zabudli kruzit obruckou, tak dnes urcite nezabudneme 😀 Som bola strasne zvedava a mm kukal spravy, tak vravi, ze zatial si precitame o babatku v 18tt a prstenom vecer, ked si lahneme. No potom ma tak boleli krize, ze mi ich pomasiroval a v tu ranu som zaspala 😝
andrea, ja som citala, ze vacsine sa ciarka urobi, ale nie vsetkym, mne sa to hrozne paci, tak sa vytesujem
a inak, zienky, co vam byva zle, nestresujte, ja mam tiez este sem - tam nevolnosti, ale vraj je to v poho a normalne
ahojte 🙂
manee...aj mne sa ta ciarka robi cez cele brusko. mala som to aj pri synovi ale len od pupka dole 🙂
andrea, pekne sa o teba stara ten tvoj muzicek 🙂 mne ked je najhorsie, ze ani zaspat nemozem, co sa mi zaludok kruti, cita muz normalne z rozpravkovej knizky - do 10 minut spim 😀 jemu sa to rata, lebo akoze cita drobcovi a mne to robi strasne dobre 😀 vymyslel to on...
nanu - ja ti konkretne radit nebudem, lebo my sme zariadovali pred 5 rokmi a odvtedy sa vela veci zmenilo
ale nasi kupovali nedavno ruru gorenje a nema chybu - vysuvne rosty, uplne chladenie skla a kopec funkcii vratane samocistenia. nebola vobec draha - kupovali cez net
umyvacky su vacsinou dobre whirlpool
digestor kupis aj lacny, ale pozor na hlucnost
ja som vtedy viac menej vyberala podla dizajnu, ale teraz ako starsia a mudrejsia by som uz ine veci hodnotila 😀 tesim sa, ked sa budeme stahovat do vacsieho (teraz sme v 2+1). zatial nam staci, ale ked bude babo mat okolo 2 rokov, planujeme hladat nieco vacsie, nech ma izbicku. uz teraz sa tesim na nove zariadovanie. mam to strasne rada 😀
andrea, som rada, ze nie som sama... ja sa kazdy vecer obzeram a nechapem, kde sa tie chlpky na bruchu beru.. uz som z toho dost na nervy... hadam nebudem ako orangutan... ☹
fio, dufam, ze to ale prejde...lebo mne to zvracanie nerobi dobre... ☹ teraz som si dala rybu a hranolky, zatail sa drzim, tak dufam ze to nepojde von 😀 😀 😀
baby ani ja este ciarocku nemam, ale zato ked lezim na chrbte tak sa mi uz urobi taky velky kopcek a citim ze to je male nase zlatko...je to uzasne citit ze tam lezi 🙂 🙂
no babky, s tymi chlpkami... nechcite vidiet mna ☹ ja sa aj hanbim brusko ukazovat, lebo je zarastene ako chlapske 😒 trhat nechcem a holenie je len na chvilu. hlavne, ked mam teraz take biele brusko...
manee... gratulujem, aj ja už chcem.
andrea... aj ja mám také chĺpky po brušku v tvare čiary a ťahá sa to až k pupočku 🙂
a ako je to s tou obrúčkou? ja som už zabudla...
fiorea...nie si sama komu sa nevolnosti nestratili 😒 moj muz si uz mysli ze si to len namyslam,ale cokolvek zjem hned ma napne 😝
marion, tak drz dalej 😀
som rada, ze pisete o tych chlpkoch, lebo som sa uz citila ako nenormalna - taka muzatka 😀 je pravda, ze som vzdy mala viac chlpkov ako kamosky, ale na tom brusku to teraz zacina byt uz kriticke...
andreaerdna, alenkam ja mam tiez tie chlpky po tej ciarke akesi vyraznejsie, vobec nechapem odkial sa tam zobrali, ja len rozmyslam co s nimi 😒
krivka - aj moj muz ma na zaciatku viac lutoval, teraz to uz berie s rezervou a len povie, ze to prejde najneskor pri porode 😀 ale chapem ho, ved hadam nebudeme z toho robit vedu 🙂 len aby to uz preslo... inak je pozorny, akurat si uz zvykol, ze vecne grgam, natahuje ma a uz si z toho tazku hlavu nerobi 🙂 a vlastne uz ani ja 😀 co narobime... uz ani nepamatam, kedy mi bolo uplne super 😒
baby, ja mam tiez strasne chlpajzne od pupka smerom dole... v zivote som to nemala, ani nie som chlpacinovy typ, ale toto je teda dost, jeden chlp tam ma tusim 2 cm - ten dnes sfleku vytrhnem. 😀
Kamoska inak pocas tehu mala presne taketo chlpy, ona si to oholila a povedala mi, ze odvtedy jej tam samozrejme rasia riadne cierne tvrde chlpiska, tak ma odradila od tejto metody 😝
andys... aj ja som tam mala asi 3-4 také poriadne... hádam aj štvorcentimetráky, tak som ich vytrhala, ale bolelo ma z toho bruško, teda pokožka na brušku celý deň... bolesť jak sviňa, radšej obočie trhať, než tieto ozruty 😲
fiorea...my sme asi tie tehulky ,ktorym bude ee cele tehu 😒 no co ,ved uz som si pomaly na tie nevolnosti zvykla. hlavne nech su babatka v pohode, my uz to nejak vydrzime 🙂

no baby, ja pijem už aj kávu ale hlava ma aj tak pobolieva, je to ovela lepšie ako pred tým ale aj tak bolí ☹ a zase paralen nechcem do seba pchať ☹