icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nanulik
28. apr 2010

marion ja sa len bojím aby sa tam za ten mesiac nič nestalo a dúfam že je všetko ok

lenok
28. apr 2010

Nanu, cibulku som uplne rozobrala na suciastky a susim na plechu. Kamoska ma tym nakazila. Da sa to vyuzit pri pecenych zemiakoch, kuriatku, atd... A olej do salatov, do marinady na masko... A mam aj suseny cesnak s mlyncekom,ten zase davam do kyslej smotany so salatovou uhorkou 😉

alenkam.
28. apr 2010

zilincanky.. ano chystam sa.... muz ma robotu v BA, takze sa asi ja prestahujem za nim.. on sem ani za svet... robi u svojho zamestnavalate uz 12 rokov a je mu tam dobre... a mne asi oddych korejcov tiez nezaskodi... a predpokladam, ze so mnou ani po materskej nerataju.. od pondelka zacinam zaucat sefkinu kamosku... to len bude sranda...
len ked sa mi ten byt stale nedari predat...tak zatial novy ani nehladame... ☹
dnes som bola s kamoskami na chvilu vonku a drobcovi sa to nejako nepacilo.. len sa hmyril a hmyril... potvorka mala... 🙂
ale som si nasla zabavku... fonendoskopom pocuvam srdiecko cez brusko.. uz ho je pocut.. je to super... 😵

mobilo
28. apr 2010

magdalenočka moj syn od roka v kočíku byť absolutne nechcel..brávali sme ho v manduce, behal a keď nevládal nosili sme ho..takže je to tažké niekt. deti,ked vidím ako aj 3 ročné sedia a sú spokojné tak nechápem

amadora
28. apr 2010

Nanu aj mne keď doktor volal v pondelok tak tiež ma oslovil zdrobneninou krstného mena a tiež mi to dobre padlo taký milý prístup 🙂

inak mi tak prišlo ľúto, dnes sme sa 2x stretli s našou babkou a Majko len čo sa mu babka prihovorila spustil taký hrozný plač, schovával si tvár a úplná panika 😕 chudiatko babka tiež spustila plač, mi to bolo hrozne ľúto ☹ ☹

my sme poobede boli na dvore, malý sa hral a ja som sa nemohla pozerať na tú vysokú trávu ( a to drahý kosil pred týždňom) tak som popri ňom pokosila polku dvora, zajtra hádam druhú. dúfam že som to neprehnala a že bábo nebude protestovať 😅

manee
28. apr 2010

ja som tiez strasne rada kosila, ale riadnou, rada sa toho toto leto vzdam a moj brat si konecne vydychne, ze nebude mat take tie zuby a ozmolky na zahrade. On sa vzdy na mna zlostil, ze mu kazim strih 🙂

nanulik
28. apr 2010

babule ja som už urobila desitu na zajtrajšiu cestu aby sme nemuseli drahé sprostosti kupovať, urobila som obložené kaiserky 🙂 potom som zvesila prádielko čo sa dnes pralo, umyla riadik a teraz si idem opláchnuť vanu, umyjem vlásky a idem relaxovať 🙂 juj tak sa teším

ozaj ak si pamatáte ked som vám spomínala že som stretla bývalú svokru 😝 tak odvtedy mám obrovský puk na jazyku a bolí ako šlak. (teda neviem či je to od nej ale hovorí sa že to niekto ohovára a ani by som sa nečudovala keby ma riadne osie..la) ako sa mám toho zbaviť?

marion
28. apr 2010

nanu neboj, male je urcite OK. Ak by nebolo nieco v poriadku urcite by sa to nejako prejavilo. Ty ten pohyb este necitis, lebo sama nevies co mas citit. Ja som tiez podla tych opisov necitila ziadne steklenie, ani motylie kridla ci co sa to pise...ja som citila ako vo mne nieco narazilo z vnutra, a tak to citim aj teraz. 🙂 citim take narazy zvnutra von... 🙂 a je to krasne, tes sa... 😀 😀 😀

nanulik
28. apr 2010

marion mama mi hovorila že je to také jemné klopkanie a tatko sa na tom strašne smial že klope na dvere "haló je tam niekto?" 😀

manee
28. apr 2010

nanu, ja tiez este necitim pohyby, teda nejake pulzovanie ako bitie srdca, ale mimo rytmu, ktorym bije tep. Ale neviem, ci je to ono.

stojdulka
28. apr 2010

ahojte dievčatá 😉 ...ja som dnes mala veľmi úspešný deň, a čo sa týka pohybov tak ja už malé cítim no ja už viem ako ich identifikovať... 🙂

nanulik
28. apr 2010

no babule tak som v rámci umytia vane vyrajbala celú kúpelnu vodička je už napustená, a šup sa člapotať 😀

askorka23
28. apr 2010

Ahojte my sme dnes boli u doktorky mala ma nieco s nostekom ale pani doktorka vravela ze more urcite pomoze a Philipka pochvalila ze rastie tak ako ma 😉 Malu este ockovala ,potom sme boli este u celustnej ortopedicky lebo Sofinka ma zly zhryz Al ☹ e povedala ze sa to lepsi 🙂 No potom sme boli na namesti,pochodili obchodak dali si bagetu a sup do Arkadie pozerala som si tam vecicky pre Sofinku,Philipka a mna vsetci rastieme ako z vody mi do sirky a maly do vysky 😀 a potom sme sli do Tesca to mi maly akurat zaspal tak som si v klude pozerala 😵Mala si povyberala tolko bolestneho ze jej to bude stacit na 2 roky 😀 Ale pocasie bola nadherne slniecko nam svietilo a pokupovali sme si vecicky na dovolenku
😉 😵 😎 A pridavam foto ako za unavila z tolkeho chodenia a z tesca 😉

veronica1
28. apr 2010

amadora, svet - tak ja mam 1:30, normalne sa zacinam bat, dnes som sa objednala na tu amniocentezu, termin mam 5.5., takze este tyzden a potom dalsie 3tyzdne na vysledky. To tie tvoje 2dni su hracka, neboj, ty to budes mat urcite OK.

amadora
28. apr 2010

Nanu ja keď mám taký púčik na jazyku tak tiež si hovorím že ma niekto ohovára a potom bosorujem a 3x opakujem že "ohovára ma suka či pes, či včera či dnes, bodaj sral, bodaj šťal, bodaj nikdy neprestal" 😀 a ono väčšinou na druhý deň mám pokoj 😉

Veronica všetky to budeme mať ok!!!! Neboj, veď baby tu písali že mali mamičky aj 1:5 a bábo zdravé, tak neboj 🙂

veronica1
28. apr 2010

amadora - hej, ja si to zatial este nepripustam, to pride az ked budem musiet tie 3tyzdne cakat na vysledky, no ja som to potrebovala vediet, mozno ma niekto nepochopi, no cely cas by som bola v krci, ja verim v dobry vysledok, na 99%som si ista, ze to dobre dopadne, no aj tak.

pusinqa
28. apr 2010

veronica budeme držať palce nech to dobre dopadne, myslím že je to ok, ak potrebuješ vedieť na čom si, urobila si najlepšie čo si mohla
alenka počúvaš malému srdiečku takým čo má aj stojdulka vo fotoblogu?

alenkam.
28. apr 2010

musim kuknut co ma stojdulka, ale ja mam klasicky fonendoskop k rucnemu tlakomeru... 🙂

pusinqa
28. apr 2010

tak to musí byť paráda keď ho už počuješ

pusinqa
28. apr 2010

to je normálne inšpirácia, to je počuť klasickým? to je o dosť lacnejšie riešenie ako tie špeciálne 🙂

nanulik
28. apr 2010

ja som už okupkaná a vonavučká 😀 urobila som si polievočku do šialky a potom pojdem pomali do postele lebo ráno o 4.00 bude budíček.
amadora to zaklínadlo vyskúšam 🙂
alenka také počúvadlo mali aj naši doma, dúfam že to nevyhodili lebo tlakomer bol na prd, niekedy pozriem a sprivatizujem im ho 🙂

alenkam.
28. apr 2010

zase nie je to ako vlastne srdiecko, ale pocut tam vodu a vramci toho take ozvy... 🙂 pravidelne... 😉

pusinqa
28. apr 2010

alenka to si aj tak dosť frajer mne k tomu hodilo diskusiu na MK a baby čo to skúšali že len niektorým sa podarilo, tak si asi narodená pod šťastnou hviezdou 😉 to musí byť super
nanu držíme palce nech je zajtra ok všetko čo má byť

alenkam.
28. apr 2010

ja som skusala, lebo som kdesi citala, ze od 18tt to uz pocut.. ale zase asi zavisi ako je natocene... nepocut to vzdy... trpezlivost... 😉

amadora
28. apr 2010

Veronica ja som taká istá, stále by som na to myslela, proste to musím vedieť .

Nanu nech pomôže 😉

nanulik
28. apr 2010

no dobre ja už sa budem lúčiť a idem buvať ale neviem či zaspím, lebo budem počúvať kedy príde drahý domov aby som mala istotu že sa mu nič nestalo
dobrú nôcku 🙂

amadora
28. apr 2010

Nanu dobrú noc 🙂

veronica1
28. apr 2010

Ja som skusala uz pri prvom asi 2krat pocuvat srdce tym klasickym fonendoskopom, no nejako sa mi to nepodarilo, aj som z toho bola sklamana, asi bolo zle otocene alebo som to jednoducho nerozoznala

matamisi
28. apr 2010

ahojte....ja vas tu vobec nestiham citat.... 😝 pisete tu ako keby ste sa pretekaly kdo viac napise.. 😀
dnes som si bola s kamaratkami sadnut v jednej restike a dala som si tam to aloe vera s duzinou co je a teraz ma strasne boli brucho....neviete nahodou ci sa to moze v tehotenstve pit,lebo si myslim ze ma s toho boli brucho a je mi aj na vracanie.... 😖

alenkam.
29. apr 2010

pokial viem mata, tak aloe sa v tehotenstve neodporuca... http://aloeveraprodukty.sk/?section=16
teraz neviem narychlo najst este taku inu stranku, ale aloe moze sposobit potrat.. tak radsej neriskuj...

a inak dobre ranko babulky... 🙂