icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

rosannar
30. apr 2010

mirka...ahooooj....no ja som bola tiež vystresovaná a až tak, že ked som si volala za výsledky, tak som sa zabudla predstaviť 😀

andys11
30. apr 2010

ama... neboj, tie vysledky mozu byt znizene a nemusi to znamenat vobec, ale vobec nic. Pozri, ber to ako taku komplikaciu, ktoru ked prekonas, uz bude dobre... ja verim, ze to bude v poriadku!!! 😉

lucinuska1
30. apr 2010

Amadorka, drzim palce, nech to dobre dopadne.. citala som o vela babach, ktore mali na figu vysledky, a teraz maju krasne zdrave babatko, hlavne sa nestresuj, aj ked viem, ze sa to asi velmi neda..
Hlavu hore 🙂 Myslim na teba

fiorea
30. apr 2010

amadora, vsetky sme dufali, ze to uz bude lepsie, ale este stale to nic neznamena. neboj, ked budes objimat druhe zlaticko, na tieto stresy si spomenies len ako na zly sen...
dufam, ze mm sa podari povybavovat si veci v robote a stihne to. ked budete dvaja, zvladnete to lepsie. takto ta ani nema kto utesit, moja ☹ stale si opakuj, ze vsetko je ok

fiorea
30. apr 2010

a pocitaj si pribehy vyplasenych mamiciek, ktore dnes maju krasne babatka. je ich neuveritelne vela!

andreaerdna
30. apr 2010

ahojte,
amadora, drzim palce, myslim na vas, neboj, vsetko bude ok! Lebo musi! 🙂
Chcela som komentovat uz od rana citam, ale bol tu sef a tak som radsej nevypisovala a teraz, ked uz odisiel, tak bolo vsetko povedane, co som chcela 🙂 Ros, suhlasim s babami, hlavne sa nedaj a nejak elegantne to uhraj na spravnu mieru!

rosannar
30. apr 2010

andrea...ahooooj moja...no ja to nejako vyriešim...ved už raz sa mi to podarilo, musí sa podariť aj druhýkrát 😀

lenok
30. apr 2010

Ahojte tehulky a tehuliak 😉

Amadora, myslilm na teba... bude to v poriadku, ver mi... a ver aj sebe... ak nieco ohladom NR, napis mi IP.... poradim, som tu uz 12 rok, vyznam sa, zistime 😉

Ja som vcera volala kvoli tym vysledkom tej mojej popletenej sestricke, ale ze este ich nema, mam zavolat dnes... takze okolo obeda budem volat aj ja 😖 veriiiime 😉

fiorea
30. apr 2010

baby, mne sa zda, ze tu uz 4 baby poslali na amnio. to je dost na to, aka sme mala skupina. a to vsetky este ani nemame vysledky... asi to v dnesnej dobe robia skoro preventivne, inak nechapem...

fiorea
30. apr 2010

mala som volat az v pon, ale idem teraz... chcem vediet, ako to dopadlo mne...

alenkam.
30. apr 2010

baby, pochopit toto? http://www.cas.sk/clanok/162431/neuveritelne-ta...
keby o tom aspon boli ticho....

pusinqa
30. apr 2010

nás to čaká až budúci týždeň ideme na odbery

alenkam.
30. apr 2010

ja z vas zacinam byt nervozna.. ja som bola na odberoch 8.4., nikto nevolal, tak si hovorim, ze je hadam vsetko ok.. idem zase teraz vo stvrtok, ale uz som dost nedockava... len mam zakazane volat, ze keby cosi, volaju oni... 😒
zilincanky, vy chodite ku komu?

andreaerdna
30. apr 2010

alenkam, ten pribeh je brutalny! Ja chodm k Zacharovi na železničnu polikliniku. A neboj, stvrtok je tu hned!

andreaerdna
30. apr 2010

a ja zacinam byt nervozna z toho, ze tolke uz citia pohyby a ja nic ☹ A tak sa sledujem, stale mi cosi zblnkoce, ale neviem, co mam citit. Tak dufam, ze sa skoro prejavi aj to nase babeno 🙂

renatka9
30. apr 2010

amadorka... neboj všetko bude o.k. a s manželíkom to dobre zvládnete. a nemocnica je kúsok od mlynov, takže to určite nájdete... čo sa týka tých tvojich daní, tak to netuším za čo to môže byť, keďže nepoznám vašu situáciu, ale ja by som na tvojom mieste zavolala na DÚ, keď to potrebuješ vedieť. a tvoj mangelík si podával daňové priznanie, keď mu to vracal priamo daňový úrad?

renatka9
30. apr 2010

andrea, určite to spoznáš... a kopance a zakrivenie bruška sa už nedá s ničím opmýliť 😀

inak mne ak dnes nezazvoní telefón, tak hádam sú výsledky o.k., v pondelok mám totiž volať. takže hypnotizujem telefón, aby radšej pekne čušal....

renatka9
30. apr 2010

pomýliť som tam hore chcela napísať 😀

renatka9
30. apr 2010

ozaj bambuľky, vy ešte neriešite plavky? lebo ja som niekde počula alebo čítala alebo čo, že priame slniečko na bruško škodí... tak teraz neviem... čo si mám kúpiť celé plavky??? to sa mi moc nem-pozdáva 😒

fiorea
30. apr 2010

tak ja som sa nedovolala - celkom som zabudla, ze maju dovolenku, preto mi kazali volat az o 2 tyzdne. a ja si tu vegetim, ze by zavolali, keby nebolo nieco ok. len teraz ma napadlo, ze kto by volal, ked maju dovcu 😒
musim pockat. ja si jednoducho nepripustam, ze by to mohlo byt zle.
alenkam - oni by ti isto volali, ved tieto veci treba riesit surne, nedaj sa znervoznit

ja som si este nedala kartu k dr v ZA, stale som u mojho stareho v TR. raz za mesiac dochadzat sa da... ale asi ho budem nutena uz coskoro zmenit. inak, tvoj by mohol mat aj 3D. opytala by si sa ho, ci tam moze ist aj zena, ktora nie je jeho pacientka? lebo tiez vobec netusim, kde v ZA 3D a 4D robia

a ten pribeh - ja tomu nechcem verit. podla mna bulvar. odkedy pustaju knazov k potratenym plodom? a ze zistili jej to rontgenom! to aky novinar pisal? alebo len prebrali kacicu? fakt neverim...

rosannar
30. apr 2010

renatka...skús si kupiť tankini...to sú ako tričko na ramienka a nohavičky 😉

fiorea
30. apr 2010

renatka, planujes dovolenku? ci len tak chces plavky? ja asi tehu prezijem aj bez nich...

renatka9
30. apr 2010

plánujem dovolenku, ale iba niekde na slovensku... len myslím, že ich budem potrebovať k slneniu, ak by sme náhodou šli niekam pri vodičku

alenkam.
30. apr 2010

fio, ved prave, ani neviem ci ten moj 3D ma.. stvrtok popytam.. ale kedze ma novu ambulanciu.. mozno tak 2 roky, tak by hadam mohol... vravel, ze v 21tt bude robit velky utz, ale ze by som ja spytala, ci aj 3d ma.. neee... 😠 ale som sa aspon spytala, ci moze manzel so mnou.. ze jasne... 😉
zistim, vsetko dam vediet... lebo ani na jeho stranke www.gynpaucin.sk nepise...

rosannar
30. apr 2010

no my dovolenku neplánujeme, ale len také jednodnové kúpanie sa...naši idú na dovolenku do štúrova a to ich aspon dva až trikrát pôjdeme kuknúť...aspon sa trošku opálime a okupkáme 😀

andreaerdna
30. apr 2010

fio - moj doki u seba nema sono, chodim o poschodie vyssie. A na 3d sa ho chcem spytat na poradni 20. maja idem, ze ci mi niekoho odporuci, lebo tiez neviem, kde to tu robia.
renatka - ja toto leto plavky neriesim

renatka9
30. apr 2010

rasannar... ale tiež budeš mať zahalené bruško, alebo budeš slniť aj to?

fiorea
30. apr 2010

pozistuj 😉 mozno poradi niekde inde. ja viem zatial len o martine...

renatka, ja asi nasadim stare 2dielne a navrch tricko - podla potreby. opalovanie by som asi aj tak nezvladala. a kupat sa v tehu inde ako v mori, by som radsej neriskovala. takze ja tehu plavky kupovat nebudem, ale videla som uz take na obrazkoch - tankiny, ako pise ros, a bolo to celkom pekne 🙂

rosannar
30. apr 2010

renatka...no niekedy malému dovolím trošku kuknúť slniečko ale len trošku a zase ked budem v tieni tak môže byť aj vonku 😀

andreaerdna
30. apr 2010

zevraj toto leto bude extremne horuce 😝 ja to vidim na zmrzlinku niekde v chladku 😉