Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
plavky ja neriesim..nejdeme k moru, ale na hory..😀
ikon, to ani nebolo krvacanie, len taka kvapka,ked som bola na WC na velkej a islo to tazsie tak ako som tlacila tak asi z toho, ale aj tak som letela do nemocnice a lezala tam tyzden, lebo v auguste minuly rok som potratila v 11 t.t. tak som uz viac sledovana...
ja neviem, tie tripletesty ba sa hadam ani nemali robit, aj tak nie su spolahlive, mala by sa robit dobrovolne amnio a basta...
bamp, trosku som smutna z tej ranky, vraj to ma vela zien po prvom porode, ale vela zenam to aj vypaluju...ale mne nic take neponukli... 🙂 tak po porode to potom budem riesit.nakolko papp stery mam vzdy 1, tak asi preto sa to zatial neriesi 🙂
marion u koho si rodila predstym?
ja mavam asi dvojku - myslim to cyto...je to zle?
no idem pomaly, dostala som prenatal box - musim povedat, ze pred 3 rokmi to bolo ovela lepsie....tak si idem nieco citat...
ikon, 1 vraj mavaju len panny, a maloktore zeny po porode, tie vraj mavaju vacsinou 2, ale to je velmi dobre... 🙂
ja som rodila pri Bielikovi Petrovi, ten je zial v Lucenci, co je skoda...bol velmi zlaty 🙂 🙂
mne pred rokom prave Paluch tuto ranku operoval.. ale to som mala uz vysledky 3a-b, cize uz dost zle... potom som uz mala aj 1 a teraz ako tehotna mam zase 2, malo byt to byt stale v poriadku... marion, ked mas jednotku tak to nebudu riesit, mozno po druhom dietatku by ti spravili plastiku, ale zatial sa tym netrap
ikon, ja som tiez dostala prenatal, ale pri prvom tehu som nedostala nic... 🙂
bamp, a ty si mala coho tu ranku, ved to maju hlavne zeny po porode... 🙂
to ste už všetky boli na tých testoch? či to ešte niekoho ako mňa len čaká?
s plavkami som dilemovala už aj ja, videla som pekné presne tehu tankini na nete ale zas na tú chvíľu za to vyhodiť prachy, aj pri malej som mala dvojdielne, kúpala som sa presne ako fio píše len v mori aj to len pár krát som sa skrátka bála, aj tie som si potom hneď prezliekla aby mi nenachladol mechúr keďže som bola tehu a hodila som tričko, ja sa opaľovať nemôžem kvôli znamienkam, takže aj teraz na dovču beriem dvojdielne len na plávanie, inak v tričku a v tieni
bamp, prave som bola na WC, a uz je krasne cisty papier... 🙂 🙂 🙂 🙂 juj, aka som stastna... 🙂 ideme k svokrovocm do Rajeckych Teplic na vikend, tak by som sa bala cely vikend , kedze idem mimo BB. Ale uz som pokojnejsia... 🙂
marion, hpv virus vo mne sarapatil.... radsej som to riesila takto radikalne hned ako by bolo neskoro a teraz som len rada 😉 ..moze mi hrozit ze sa budem skor otvarat, kedze mam tym padom skrateny krcok, ale vraj som ho mala prirodzene dost dlhy, tak by mohol vydrzat
pus, ja som tiez este nebola... idem o tyzden, a my dve mame vlastne rovnaky termin... vacsinou su baby kusok pred nami 😉
pusinqa-ja som nebola este na triple testoch..ja som na poslednej poradni bola este len odobrata na tie odbery v prvom trimestri a ani vysledky neviem, ze staci az ked pridem na poradnu 10.5, tak mi povedia..myslim, ze keby daco bolo brutal zle, tak mi zavolaju..ale v tych odberoch nic brutalne ani sama necakam..toxo mam prekonanu, to ma neprekvapi a ostatne by malo byt ok.. 😉 a 10.5 ma maju odobrat na triple..potom budem trosku v strese, kym nebudu vysledky.. 😝
baby, mne brali dnes krv na TT, a to som podla sona v 17tt+1, cize 18t.t. 🙂
No moja, tak radsej takto....a neboj budes potom viac lezat a nohy dohora.. 🙂
Este ma napadlo, uz ste rozmyslali nad kocikmi? Mate vybranu alebo doporucenu nejaku znacku? Budeme potrebovat asi priestrannejsie kociky, ked babatka pridu na svet na jesen a zachvilu bude zima..tak aby sa tam zmestila teplucka perinka, deka... 🙂
no krcok mi zatial drzi, vraj ho mam velmi dobre spraveny... no pripadne ma zasiju no, snad to kvoli mimi vydrzim 😉
tripple sa beru od 15-20tt ..takze v pohode
babenky, tu na MK som si od jednej mamicky kupila ten pristroj na pocuvanie srdiecka babetka... 🙂
Vcera mi to prislo...bola som velmi stastna, ked som prvykrat pocula srdiecko toho maleho... 🙂 🙂 🙂
bamp to je dobre...ja tiez dufam, ze krcok vydrzi nakolko mam tu ranku, ale dnes to bolo OK... 🙂
bamp, ikon ked postavia terasky, tak sa mozme stretnut...ale este uvidim ako budem mat vychadzky... 🙂 nakolko teraz este niesom PN, lebo ja si platim dobrovolne nemocenske poistenie a este nemam narok na davku, tak niesom casovo obmedzovana. Na PN pojdem az 1.6. Takze dovtedy mam cas kedykolkvek... 🙂
marion...to aký prístroj?
marion, jasne.. na teraske vonku to bude najlepsie... dohodneme si nieco kazdopadne 😉
marion aj mňa láka len sa zas bojím keď by som potom niekedy náhodou nepočula že budem stresovať, či je to vždy v pohode počuť?
bamb aj som s tým termínom zabudla 😉
ama ja ti asi veľmi neporadím, ja si zatiaľ tak myslím, že by som to riešila tak ako svet, ale ktovie ...
rosa ja prilozim foto ako to vyzer, ale je to doppler stroj na pocuvanie tlkotu srdca dietatka... 🙂
pusin, no som v 18 t.t. a bolo krasne pocut, ale dlhsie som ho hladala, nakolko je este nie az tak velke...a moze sa stat ze bude tak otocene ze nebudes pocut, ale zase ked ta kopne tak vies ze tam je... 🙂 len si to nesmies pomylit so svojim pulzom ako ja vcera. Muzik chcel strasne pocut male, a ja som hladala a nevedela najst, a potom ked som nasla tak sa mi zdalo ze mu bije dost pomaly srdiecko, a ked som povedala mamine ze kde som to pocula na ako mieste, tak sa smiala ze to muzik pocul moj tlkot. Potom sme skusili opat rano a to uz bol iny zvuk, take krasne a rychle buchanie... 🙂 je to zazrak 🙂
marion a ty si koľko dala za to?
marion a za koľko si to kúpila, ak sa smiem opýtať?
lebo aj ja som to už minulý týždeň pozerala, len sa mi to zdalo drahé....
fio mi inak zo srdca napísala o tom kúpaní, my sme sa pred prvou tehu dovčou radili so známym lekárom a ten mi v zahraničí bazény zakázal a to teda bol bazén parááádny a keď som tam videla tie tehu nemky bolo mi aj ľúto, že more v pohode ale radšej s tampónom a tu som na rodinke čítala tuším radu že do oliv. oleja pár kvapiek tea tree a do toho tampón namočiť tak to tento rok isto spraktizujem
ja som aj pri malej oželela bazény, aj teraz budú mať aj svokrovci na záhrade, super to osvieži, ale radšej nie, aj keď bude problém kto tam bude s malou 😒
síce plávanie je vraj aj v tehu veľmi prospešné ale ja sa týchto bazénov tiež dosť bojím a máme v rodine predčasne narodeného chlapčeka kvôli infekcii z bazéna, to je dostatočné memento
rosa, tu ho predava este dalsia mamicka za 30 eur. 🙂 Ja som ho kupila za 20 eur. Lebo ta mamina od kt. som ho ja kupila tak dostal druhy do daru, tak tento predala lacnejsie. 🙂 Su rozne znacky a ceny ale ja som bola ochotna dat do 30eur. A tych 20 ma potesilo, mala som statsie 🙂 🙂

ikon, ja na THK... marion, ta ranka to mohla sposobit