Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
pusin, ked spominas tie nemky....ja som bola hned po svadbe na svadobnej ceste, v Egypte, zhodou nahod som uz bola aj tehu asi 5.t.t, len som o tom nevedela. 🙂 Ale aj tak akoby podvedome som sa malo opalovala a plavala len v mori. Ale ked som videla tie pupkate,( cca 7,8 mesiac) rusky, nemky ako sa valaju na tom slnku tak mi bolo do placu...ktovie ako dopadli, ci v pohode. Lebo ani faktor asi nie je 100% ochrana...
ahojte babule prejem krasny dnik 🙂
bamb ja sa chystam do talianska prve 2tyzdne julove a nejako tu cestu musim vydrzat lebo si chcem vychutnat dovcu este pred prichodom drobca lebo potom si uz veru neoddychnem 😅
spiru, ved ja si tiez myslim ze ak dovoli doktor a je vsetko v poriadku tak si treba ist oddychnut 😉 ..nam by to vsak vyslo len na predlzeny vikend a to je zbytocne nahananie sa .. tak este uvidime, miesto tam pre nas bude, je to len na nas 🙂
marion aj ja kozdy rok ich tam pozorujem ako sa tam prazia na slnku a rozmyslala som vzdy,ze ci sa tam tie babatka v bruskach neuvaria z toho tepla 😝 hlavne,ze boli opalene herecky 😒
spiru, ale ja neviem ci to len my slovenky sme take normalne a starostlive alebo nechapem... 🙂 ja niesom proti ist k moru ak je tehu Ok...ale to opekanie, asi nie... 😝 tak si uzi....bude ti super 🙂
bamb ved to ak bude vsetko ok tak pojdem a len treba kazde 2 hodinky cesty dat pauzu a poprechadzat sa,ja este aj karovat budem si neviem predstavit s takym pupekom 😀
marion veru pre ne je to normalne a naopak pre nas prekvapujuce.chodievame kazdy rok na to iste miesto koli malej je to tam take kludne pre rodinky takze sa vzdy tam tesim 🙂
Ahojte,akosi nestíham,máme teraz toho troška veľa...Včera som konečne bola pri gyn.,tak mám konečne slovenskú tehu knižku 😉 Vraj mám nejaký zápal,tak som na to dostala tabletky a mastičku,ale vraj je to v tehotenstve normálne...Brali mi aj krv na tie AFP testy a normálne som sa rozčúlila,lebo všetky 4 ampulky som si musela odniesť do lab.sama a každý bol na inom mieste 😠 Podľa mňa to nie je normálne,aby si tehotná ešte aj krv roznášala...Včera sa nám ešte niečo prihodilo.Večer nám niekto pod panelákom poškriabal auto s kľúčom,normálne obehol celé auto a aj na kapote sa podpísal 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Ja na to nemám slov....
Amadora,držím palce 😉 Kvôli čomu Ťa vlastne posielajú na genetiku?Na amnio chceš ísť?Viem,čo prežívaš,musíš byť silná 😉
Ešte som zabudla,zajtra ideme na svadbu,tak sa teším,dúfam,že sa dobre zabavíme 🙂
Pekný dník vám prajem tehuľky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ja rozmyslam, ze by sme isli s malym aspon do Sturova do toho Vadasu, ale este neviem...uvidim ako sa bude tehu vyvijat 🙂
spiru a kam chodíte? nás tiež láka niekedy skúsiť Tal., veľa ľudí si ho chváli
marion..naši tam idú na dovolenku, tak s mužíkom sa tam chystáme tak na 2 dni, že ráno tam prídeme a večer odídeme 😉
ideme doomoooov....kráásny vííkendík vám prajem, možno sa tu aj ukážem...papaaaaa 😀
my tento rok mužova srdcovka grécke ostrovy, takže letecky, síce s malou mi trochu lepí ale hádam to zvládneme
v sturove je super tiez chodievame ked sa da,uvidime cez leto co bude ci nebudem len niekde v chladku funet s nohami vylozenymi 😀
spiru tak potom super, my sme s malym este pri mori neboli, minuly rok nam to nevyslo. Ale boli sme ked mal 15 mesiacov u kamosky a jej rodiny v Londyne na tyzden. Bolo sice fajn. Ale po tej skusenosti v lietadle sme povedali ze letecky kym nevyrastie tak nikdy. Nebol zly, ale behal po lietadle cely cas a manzel za nim... 🙂 A nedal si vysvetlit ze ma sediet, kdeze .... 😀 😀 😀
Ako pozeram tak uz mate velke dievcatko, tak to musi byt super dovca... 🙂
ved uvidime, do leta daleko... 🙂
pusinqa chodime pri ravennu Lido Adriano sa to vola asi 30 km pri Rimini a nejakych 10 km je vzdialene zabavne centrum Mirabilandia super pre deti 25 eur sa plati na dva dni to je ,lebo je to take velke,ze nestihate prejst vsetky atrakcie co su tam
ja som este nikdy neletela lietadlom lebo mam panicky strach z lietania 😝 tak radsej vsade autom,chodime s malou k moru od jej 2 rokov takze ona je zvyknuta na cestu a teraz uz je taka slecna,ze si sama vybera veci co si tam nabali a na nocne prechadzky co bude nosit dokonca aj kabelky a ine doplnky tam chce vlacit 😀 uz sa chce lubit malym chlapcom 😀 😀
spiru tam chodia aj naši známi dlhé roky, tam sme aj my chceli ísť niekedy, aj fotky nám ukazovali, vyzerá to pekne 🙂
Vadaš je super, my tam chodíme každý rok 🙂
renatka aj z nasej rodiny tam chodia, tak uvidime ako sa bude tehu vyvijat...Lukasko je vodnar, a vodu ma v krvi tak preto by som s nim chcela ist... 🙂 Aj som fotky videla, pekne prostredie, vela bazenov... 🙂 len neviem ci tam bude teplo aj koncom augusta zaciatkom septembra... 🙂 mne vtedy konci PN. 🙂
Prajem vam vsetkym pekny slnecny vikend...uvidime sa v pondelok... 🙂 🙂
pusinqa aj ja odporucam 😉 pridete si na svoje aj vy a aj vasa Julka 🙂 a more je tam celkom fajn a minuly rok bolo neuveritelne teplucke co ja velmi lubim 😵
Ahojte 😉 Baby je mi cudne tahsie sa mi dych a obcas sa mi zatoci hlava ☹
ahojte 🙂 tak ja som ostala sama 🙄 miláčik už išiel do roboty. dnes som inak mala riadne pracovný den, ráno kým vstal som upratala, aj guláš uvarila.
potom sme boli pre tobinka a ked sme prišli tak som vyzliekla periny a hned dala návlečky aj prať.
ale som unavená ako kôň.
a ešte som sa aj prudko postavila ked niekto klopal a dosť ma pichalo v podbrušku, až som sa musela zohnúť, dúfam že drobček je v poriadku 😕
Baby, prepacte nestiham citat, prisla som len skontrolovat amadoru, ze ako dopadla.
Ama - to je mi velmi luto, aj ja som premyslala nad tym ze si priplatim, no je to riadna palka a tak budem musiet tiez tie 3tyzdne cakat. Hoci, dnes som bola na tej vystave Incheba -expo, robili mi 4D ultrazvuk a pani dr. pozerala poriadne srdiecko, mozog, aj hlavicku-pery, rucicky a vsetky organy, no a podla nej je to dietatko uplne zdrave. No a potvrdili nam aj moje tusenie, ze je to chlapec. Ultrazvuk stal 25EUR, mame aj 2DVD s foto a videom, a aj normalne foto, tak som velmi stastna ze som tam bola a takto ma ukludnili. Sice na tu amnio pojdem, ale uz som kludna a takmer ista, ze vsetko bude OK. Skoda, ze nie si z Blavy alebo okolia, tiez si tam mohla ist a urcite by ti to tiez psychicky pomohlo. 😉
Veronica aj ja sa chystám na 4D, ale asi až okolo 25 tt 😒 A super že ťa takto ukľudnili, som hrozne rada 🙂
Ja som práve volala s mužíkom. Pol hodinu do zahraničia, nechcem vidieť účet 😝 Ale teda vám poviem, sme spolu 7 rokov a nečakala som že zareaguje ako zareagoval 😕 Neviem či tak dobre zahral že sa nebojí, ak hej tak to zahral dokonale. Ale povedal mi že on na žiadne testy neverí, že je to blbosť, že on by už ani na tú genetiku ani nikam nešiel, že on vie že sa nám narodí zdravé bábätko a hotovo. A že keby aj nie tak ho budeme ľúbiť tak ako keby bolo zdravé a že však by sme neboli ani prví ani poslední ktorí by mali postihnuté bábätko Ja som sa bála že ho to úplne položí a takáto reakcia, normálne som ostala mimo. A ešte mi vravel že mám zavrieť oči a predstaviť si že je pri mne a hladká ma po vlasoch... som taká šťastná že ho mám 🙂
a gratulujeme k chlapčekovi, super, budete mať párik 🙂
amadora ja ti prajem pevné nervy a hlavne vela šťastia ale myslím si že tvoj muž má pravdu. lebo nech bude bábo hocijaké bude to vaše dieťa a verím že ho budete milovať
ale musím ti povedať že ti nezávidím muža v zahraničí, môj bývalý chodil na týždnovky a ked som mala nejaký problém nemohla som sa s ním o tom rozprávať, aj sme sa potom rozviedli. teraz si neviem predstaviť že by som nemala mareka každý den doma

marion...a to je tu v bazáre, že?