Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahojteee a dobrééé ránko babulky...aký ste mali víkend? ja uplne na nič....nič som nespravila, jedine včera sme s drahým boli umyť auto na benzinke na okraji mesta a kým sme umyli auto a šli sme tak okružnou jazdou domov, tak sme zistili že v meste pršalo 😀 ...mali sme šťastiee 😀 jaaaaj baby, ale teraz ma doma čaká žehlenie, čo sa mi absolútne nechce ☹
ahojte kotlíčky 🙂
hlásim sa po rýchloubehnutom víkende... nestihla som sem ani nazerať, takže vás asi ani nedočítam... v sobotu sme boli pozrieť už tretie bábatenko v poradí, takže zbierame inšpirácie a skúsenosti po celom okolí... ale skorom som umrela, keď som toho malého uvidela... čistý obor. mal štyri mesiace a vyzeral ako 9-10mesačný. no sila 😀
v nedeľu sme zase behali po mangelíkovej rodine a zase sme boli v nemocnici pozrieť svokra... ale poviem vám, tá nemocnica mi vôbec nerobí dobre... leží na traumatológii už tri týždne, takže to je des, keď tam mám raz za týždeň zájsť a pozerať sa na tie utrpenia ľudí. včera tam mal takého spolubývajúceho, ktorý mal ísť práve na operáciu, lebo havaroval na aute a manželka mu zobrela... no strašný príbeh.. a stále tam nariekal na tej posteli a asi mu bolo aj jedno, čo s ním bude... ☹
inak musím sa pochváliť... mangelíček mi zase doniesol prekvapko... kúpil mi nový mop na podlahy, taký čo netrebá žmýkať, iba to pekne strieka pred seba taký špeciálny saponát na podlahy a nádherne umýva a leští... super vecička, teraz mi to bodne, lebo sa nemusím pri umývaní podláh vôbec namáhať 🙂 http://www.bona.cz/
no a ďalší darček mi kúpil... takú sedačku do vane, lebo ja sa iba sprchujem, teraz sa nekúpem a už som sa mu veľmi sťažovala na to, že kvôli brušku sa mi zle sprchuje, lebo po stojačky sa musím zohýbať k nohám a po sediačky mi to je veľmi nesympatická poloha. takže mi kúpil takú sedačku originál pre tehotné a starých ľudí. to sa tak zavesí na vaňu do stredu, ja si tam pekne sadnem a celá sa tam môžem máčať aj dve hodiny 😀 a je to v takej super polohe, že si krásne zvládnem aj nohy a iné partie oholiť 🙂 ...a ešte je aj protišmyková, aby som sa z nej náhodou nezošmykla... no paráda.
a vy aký ste mali víkendík?
inak včera som akutalizovala albumík, pridala som tam dve kočky... posielajte mi teda ešte do IP vaše albumíky... halvne tie tehuľky, ktoré tam ešte nie ste 🙂
Dobré ránko
No do úžasného počasia sme sa zobudili, čo poviete? 😝 My sme potiahli do 7:30 zase 😅 Tak mám čo robiť, lebo si idem pre tie papiere na genetiku a musím sa zastaviť ešte na hematológii, lebo výsledky od nich mi stále neprišli a telefónne číslo na nich nemôžem nikde zohnať, ani na nete ani na informáciách, takže paráda 😒
dobre ranko,
ama hlavu hore. Netrap sa ked vravis ze to bolo kvoli blbosti. Ale zase niekedy mozeme mat aj my narok na depku 🙂 zajtra bude lepsie
no ja som cez vikedn prechladla, som sice v robote ale hrdlo boli. Mozno to aj zabalim, sice sefka nebude mat porozumenie, ale kaslem na nich, ked sa zacnem citit horsie vypytam sa a pojdem
dobré ránko babulky, ja som už dlhšie hore ale bola som vonku s tou našou obludou, a prišli sme špinaví a mokrí, fuj 😝
víkend bol celkom v pohode, v sobotu som bola u našich a včera sme len tak vegetili, a nič nerobili 😀 drahý spal do jedenástej a ja som si potom lahla k nemu a ešte do jednej sme driemali 😀
chvílu som sa aj angličtinu učila, alebo skôr som si to pozerala lebo to viem. tak len pre istotu aby som vedela čo bude na teste.no a čaká ma aj žehlenie ale absolutne sa mi nechce 😝
Renatka taký mop by sa mi páčil, ale tipujem že lacné to nebolo, no a k tej vani, my tu v byte máme klasickú rovnú ale je na konci také sedátko, ako majú rohové vane tak my to máme v normálnej. niekedy si na to sadnem ked holím ale ja sa rada kúpem a zavadzia mi to tam. v novom byte chcem poriadnu vanu, lebo teraz z nej vyliezam ako velryba a ešte čo bude neskôr 😀
dnes má volať teta z banky či nám dajú úver, idem sa osprchovať tak beriem mobil aj do vane 😀
dobré ránko bambulky 🙂
ja som tiez nestihala cez vikend ani nazriet. Bola som za krstnymi detmi na liptove a poviem vam, ze s dvoma malymi detmi sa clovek riadne namaka... tu doma si davam na seba sialeny pozor a stale sa pozorujem... tam mi tie dva dni ubehli rychlym tempom, musela som dvihat malych do sedacky, zo sedacky, umyt rucky atd., ani netusim, ci male kopkalo, ja som na nic nemala cas... ach jo, normalne som bola stastna, ze som vecer uz doma a mozem si v klude porobit svoje - oprat, pozehlit, navarit pre mna aj draheho na tyzden a este umyt vlasy... tak dnes som si prisla do roboty normalne oddychnut! 😀
amadorka... drzim palce, aby si dnes vsetko v klude a pohode postihala. 😉
baby, ja po vsetkych tych zazitkoch, ktore tu niektore pisete o vysledkoch testov, mam normalne chut zavolat na tu moju kliniku, aj ked mi povedali, ze nemam volat a presli uz skoro 3 tyzdne, ale ja uz nicomu neverim... dufam, ze ma uplne nesprdnu, ked sa tam budem domahat nasilu mojich vysledkov... 😲
jáj dnes som mala zase blbý sen, že moj drahý išiel autobusom do kúpelov a išiel s ním aj pes mojich rodičov, a potom sme ležali v nejakej izbe a vedla na posteli boli rodičia aj brat 😀 hovadina
andys aj ja som pre istotu volala. je to tvoje bábo a tvoje výsledky a máš právo vedieť aké sú, tak len pekne volaj aby si nemala pochybnosti
dobre ranko
preco tie vikendy su take expresne, ja by som potrebovala aspon 3-4 dnovy 😉 ...ale zas boli sme sa s muzom obdarovat, nakupili sme si nejake veci, tricka, sandalky na leto.. jeej tesim, este som chcela ist na vystavu psov, no nejak som to nestihla... vravim ze tie vikendy su kratke...
..niekto sa tu pytal na skusenosti s nakupovanim tehu oblecenia cez internet.. ja som sa idvazila kupit si rifle a sedia v pohode, ziadny problem, tricko by som zase nekupovala ja, lebo su strasne drahe a teraz je kopec volnych peknych triciek za normalnu cenu hockde, ale rifle som aj tak nemala moznost kupit inak, a som rada ze som spokojna.. kupovala som z www.tehotka.sk
andys, nestresuj... povedali ze ked nezavolaju tak je vsetko ok... pochybujem ze by si mala vysledky zle a ze by ti nevolali, radsej sa tes 😉
dobre ranko,
nanu ja som tiez dnes mala brutalny sen - fuj hnusny, ze som bola na poradni a doki ze musime ist na chirurgiu urobit nejake vysetrenie a chirurg mi povedal ze mam zapal slepeho creva ze treba to vybrat a ja ze a co babo a on ze vy nie ste tehotna ze to z toho slepeho creva sa vam iba zdalo. som sa zobudila uplne zufala a spotena...
no hrozné sny máme, to asi z tých hormonov, ja som bola včera ako na horskej dráhe.
marek mi ukazoval jedno video z Británia má talent a revala som pri tom lebo sa mi to páčilo, potom som mala o chvílu náladu že som sa len rehotala a na koniec som bola urazená, lebo dostal od našich peniaze a chcem mu za to niečo kúpiť a on že nie aby som si to dala vysvetliť že musíme šetriť.
Ahojte kvapocky 😉
Cez vikend tu bolo mlkvo, hlasili ze dazd, ale nakoniec bolo celkom prijemne...
V sobotu sme pobehali Mlyny a nakupili topanky aj mne, aj mm, takze uspesne rozhadzovanie 😉
Pusinqa, Megi... tricka som kupila v Polygone /kvazi trznicovy obchodny dom pri autobusovej stanici/ 😉
Megi... chilli papricky este len zacinaju kvitnut, maju take male puciky... stale ich kontrolirujem a vypravam sa s nimi 😅
Ama, Megi, Veronica... vysledky dnes urcite nebudu, idem to spehuuuvat... Zistila som, ze kolegynina mamina je lekarka v labaku, tak ju oslovim, nech mi trosku pomozu... ved to nie je mozne 🙄
Tonicka... tak hnusne migreny ta neobisli ani v tomto krasnom stave? Ja som mavala dost casto migreny za netehu a moja mamina mala prave v sobotu zachvat jak svet, ze jej musela prist jej svagrina /sestricka/ pichnut injekciu ☹ chudatko moje 😔
Petra... tak to mas take lieky ako ja... len uz Magne B6 neberiem, Ascorutin som brala prve dni v nemocke, ked som krvacala a teraz mi zostal uz iba Duphaston a vitaminiky 😉 Nebojkaj, oddychnes si, polezkas a bude vsetko Olllrajt 😉 drzkam palce...
Nanu... kokso, to co mas za sny? Bleee... sak to je hruuuza uz len citat 😒 Moja, nejedz vela na noc, nebudu sa ti snivat hovadiny 😀 😉
petra... tak toto bol fakt hnusny sen... neboj, to ti len podvedomie pracuje na plne obratky a trosku sa obavas....ale bude to dobre, len poctivo lezkaj 😉
bamb, ved ja sa tesim... len chcem mat istotu, lebo takto na to stale myslim.. aby som to uz mohla pustit z hlavy 😉
Inak, tiez by som potrebovala 3-4 dnovy vikend... 😒
leni ja vôbec nejem vela 😒 , asi to mám z hladu 😀
ozaj baby z nitry, kde je tam knižnica? viem že bola pri polygone ale neviem či už nie je inde. potrebujem knihy na bakalárku a tu u nás majú tak max. ho...o
isla som si ziať jogurt do chladničky a zase smrdí ako šlak 😝 😝 😝 dnes bude krásny den 😖 lebo mám pocit že môj žalúdok je zase nejaký rozbúrený
Nanu, fuuu.. ja som bola naposledy v mestskej kniznici pred 6 rokmi 😀 ale viem, ze sa stahovali do novych priestorov...
kukni link http://www.ksknitra.sk/s01_kont.htm 😉
A do smrdlavej chladnicky davala moja mamina misku s octom 😉
jaaaj bambuľky... ja sa tak teším. práve som volala sestričke ohľadom AFP a mám to negatívne, takže supiš. teším sa 😅
lenok.... vieš o tom, že mirec má novú sestričku? kamoška mi hovorila, že cecilka tam končí a teraz mi tie výsledky už hovorila nová sestrička, takže asi nastúpila od 01.05. musím ju otestovať. na budúci pondelok idem na sono aj s mangelíkom, tak som na ňu zvedavá 😀
moja mamina zase nasypala kávu na viečko od pohára. vraj káva pohlcuje pachy 🙂 ja to mám tiež otestované
baby, a vy mávate také chute do jedla, že by ste zjedli niečo čo doma nemáte? 😀 lebo ja už pravidelne, a ja neviem či to prenášam telepaticky alebo čo ale v sobotu drahý ešte dospával lebo už od 6tej bol hore a ja som kukala do obeda telku a ja si tam hovorím, že by som zjedla niečo sladké, ale čokoládu som nechcela...a asi 5 min. na to k nám niekto zvoni a to suseda že ona napiekla tak nám priniesla trošku lebo jej sestra ma narodky, tak že máme ochutnať....normálne ako keby som to jej vravela, že mám chuť na sladké 😀
Reni... a ona mi nieco spominala minuly tyzden... ale ona to len sevelila, motala... ze by bola rada, keby tie vysledky boli, kym je ona tam... som sa nepytala, sak som mala dost svojich myslienok 😒 no, tak skoncilo moje protezovanie 😝 jaaaj, sak to bola kamoska, zavolala, ak som nahodou meskala, alebo co.... jaj... moja.... chybat mi bude moja cecilka 😉
no veru aj mne bude chýbať cilka naša... ale čo už... uvidíme aká bude táto... troška bola vystresovaná, ale šak čo už... veď je nová 🙂
a ty kedy to ideš na sono?
Reni, sono mam 14.5.... boze, to je este daleko 😀 a ty?
naša chladnička normálne nesmrdí, teda aspon drahý to hovorí, to len mne neskutočne smrdí 😝
no a poviem vám že ja by som len jedla štiplavé a mastné jedlá, napr. taký pečený bôčik a ktomu knedla a kapusta. juj. mnam, alebo nejaké riadne mäso na prírodno a samé bez prílohy, fú to by som si dala, lenže ne nikto nič nedonesie
baby ja idem presne o týžden 10.5. 😵 už sa neviem dočkať
Nanu, ani nehovor... ja mam posledne dni strasne rada stiplave... ale ani to by sme nemali 😖
lenok... ja idem 10.05., tak ako nanu... takže presne o týždeň. a som dohodnutá s mircom, že dovediem aj mm, tak už sa tešákujeme obidvaja 😀
ozaj baby, trošku ma začalo pobolievať hrdlo, tak zvláštne, ale to preto, že mám vybraté mandle a od vtedy ma ešte hrdlo asi ani nebolelo, tak teraz je to také zvláštne... ale chcela som sa spýtať... neviete, či môžem pastilky tantum verde? mám ich tu po ruke v práci, tak by som si hneď dala... len je tam napísané, že v tehu len po konzultácii s lekárom, ale to je asi v každom letáku... alebo radšej počkám a doma vykloktám s vodičkou tantum verde? poraďte pls 😒
Reni, ja som na hrdlo cmulala len Propolki a Homeovox... daj si radsej teraz cajik s medikom, ak mas 😉 potom si kupis... a este tu niekto spominal Vincentky na cmulanie, ze to mozeme 😉 neriskovala by som somariny 😉
renatka mna boli od vcera, ale ja si len kloktam salviu a mam pastilky vincentka-tie sa mozu. O tantum verde som ciatla ze nie. A doktor mi povedal ze na hrdlo sa moze striekat bioparox

Dobré ránko!
Zase tu máme pondelok! 😒