icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

bamb27
3. máj 2010

renatka, ja som si povedala ze sa fakt tym chlapcenskym menom budem zaoberat ked to bude aktualne, co ked sa fakt nemusim trapit 😉 ..a mozno si to male aj same vyberie meno, ak ma pri niektorom kopne 😉

fiorea
3. máj 2010

ahojte, zase len viac citam, ako pisem 😒 ale prajem vam pekny zaciatok tyzdna, aj ked pocasie nic moc... a jasne, ze same dobre vysledky 🙂

alenkam., kde ti budu robit morfologicky UZV?

mata2121
3. máj 2010

a inak to je zvláštne, ale ja tiež nejak cítim že to bude chlapček 🙂 aj keď by sme obaja chceli dievčatko, ale jasné že je nám to v podstate jedno, hlavne nech je malinké zdravé a nič mu nechýba. Takže bud to bude Lea alebo Lucas 🙂

lenok
3. máj 2010

Taaak, koceny... ja mam obvolanu kolegynku, biochemiu, nuklearku, sestricku,,,, vsetko ohladom toho AFP... takze zajtra budu vysledky, poobede volam ako najata 🙂 Bolest brucha prepukla, idem asi pocitat noviny, ako Amin maly 😉

Reni, volala som aj s tou nasou novou sestrickou, celkom prijemna do telefonu bola 😉

My tuzime po dievcatku, lebo u nas chlopov plny dvor, ale paradoxne len chlapcenske meno mame 100% tne 😀 😉

fiorea
3. máj 2010

mata, neboj, mne lekar povedal, ze tehotnym velmi kolise tlak, to pri beznom merani ani nevidno... takze by sme nemali moc chodit sami - to mi povedal. ale je mi jasne, ze mnohe si taky luxus ako verneho partaka na cestu nemozu dovolit 😀
a mam presne take pocity ako ty - vzdy som chcela divecatko, ale citim sa na chlapca 🙂 no co, hadam najbliszie tyzdne uz budeme do tabulky dopisovat pohlavie nasich drobcov 🙂

andys11
3. máj 2010

mne je uplne jedno, co to bude. Drahy by mozno chcel viac dievcatko, ale ked bude chalan, tak si myslim, ze bude pysny na "pokracovatela rodu" 😀 😀

alenkam.
3. máj 2010

fio, moj doky... mudr. paucin bude robit... len si este musim zisiti, ci ma aj 3D.. manzel so mnou samozrejme prist moze, to som sa uz pytala....
to stvrtok ti poviem viac...
mne vo vsetkych tych predpovediach vychadza dievcatko, tak som sa s tym tak trosku zzila... uvidime aka bude realita... 🙂

silvika
3. máj 2010

noo ja som tusila babu, oco chlapca, ale chlapca by som brala v pohode dalsieho, ked vidim aky zlaty je tento prvy 😎 akurat mien bude musiet mat aspon 5 co sa na ziadnom nevieme uzhodnut 😀

manee
3. máj 2010

ahojte tehulky...
ja sa tiez hlasim po vikende. Najnovsie riesim materske znamienka, ja ich mam strasne vela na chrbte a mangel mi zvestoval radostnu novinu, ze ako som tehu, tak mi ich zopar podrastlo, zacali ma aj svrbiet, tak tento tyzden idem na kozne, nech si ich tam odsleduju, aby ich mohli po pripade po dokojeni porovnat a vybrat....

bamb27
3. máj 2010

manee, ja som tiez znamienkova dost, ale narast som este nezaznamenala.. akurat vyrazky po nohach, tak skusam samoliecbu ak nepomoze tak kozne to isti... a manee.. pekna bruskova nova foto, priam az taka profilova 😉

bamb27
3. máj 2010

silvi, mate 5 chlapcenskych mien v zalohe? ...noze daj daky tip, ja som bezradna.. my mame akurat tak 5 dievcenskych mozno

andys11
3. máj 2010

manee... to je v tehu uplne normalne. Ja mam tiez niekolko znamienok vybratych a vsimla som si, ze napriklad tie, co mam na tvari su tmavsie, skoro cierne, take predtym neboli... to budeme riesit az po tehu. To su hormony, nie nieco nebezpecne...ale pre klud duse, mozes zajst na kozne, nech ti ich pozru 😉

marion
3. máj 2010

manee, ak mas nejake nebezpecne, tak ti ich mozu este aj teraz vybrat. ja ked som bola prvykrat tehu, tak na prsniku som si pre istotu dala odstranit, aby sa nieco nestalo, a tom som bola asi ako teraz v 18.t.t 🙂

renatka9
3. máj 2010

mata... vraj už v 16.tt sú pohlavné orgániky plne vyvinuté... ale mne doki povedal, že v 18.tt, tak sa toho aj držím, nabudúci týždeň som v 19.tt, tak dúfam, že drobček sa bude otŕčať 🙂

bamb... presne aj my tak... čakáme, že čo to bude a potom budeme riešiť 🙂

lenok... a ty ešte nevieš výsledky? veď ty si sa tuším bola dať odkrviť skôr, nie?

marion
3. máj 2010

bamp, ja mam tiez chlapcenskych vela, tam sa aj zhodneme s muzikom , ale s dievcatkom to bude tazke... 😀 😀

chlapcenske mam- Filip, David, Gregor, Mathias a dievcenske Karolina, Natalia, Olivia, Vanessa, Timea ... V poradi ako su pisane maju aj preferencie 🙂

marion
3. máj 2010

baby, ale nespoliehajte... 🙂 🙂 kamoska od vedla ma 9 rocne dievcatko...teraz bola tehu a cakali chlapcana 100%, potom zrazu v 7 mesiaci ze to bude baba...co bol sok pre vsetkych, tak sa tesili lebo ta starsia chcela sestricku... nastal den porodu a nakoniec sa narodil Tadeas, krasny chlapcek....tak sme boli vsetci v soku... tak a teraz si vyberte... 🙂 🙂

bamb27
3. máj 2010

marion, jeee ze je Gregor pekne meno 😀 .. len kusok netypicke pre tuto zemepisnu sirku, tak neviem ci by som mu to spravila... ja spekulujem aj na Oliverom ci Hugom, ale to je este tiez take rozpacite, i ked Hugovia zacinaju kusok pribudat sa mi zda

rosannar
3. máj 2010

marion...závidím ti tie mená...

ja mám zatial pre chlapca Adamko a drahý vymyslel pre dievča Vikinku, tak uvidíme...hladáme aj iné, ale zatial sa nám nedarí nájsť to čo aj bude 😀

fialllka
3. máj 2010

ahojte dievcata

no my sme sa s manzelom zhodli na 5 chlapcenskych menach a 7 dievcenskych 😉 najskor som vypisala ja mena a potom nezavisle na mne manzel a takato zhoda ... tak budeme musiet uz len selektovat ... 😀

s tym pohlavim, tak to tiez kamoske povedali, ze budu mat chlapca chlapca a zrazu z chlapca sa narodila Eliska 😉

nanulik
3. máj 2010

jáj baby ja mám dnes asi blbý den lebo ma len napína a mám taký pocit že sa záchodu nevyhnem 😝 ☹
idem ja ležať a oddychovať

andys11
3. máj 2010

jeeej ros... sesterka ma dvojicky a volaju sa Adamko a Vikinka 😀

marion
3. máj 2010

bamp, ja strasne chcem Gregora, ale moj muz nedovoli, lebo jeden moj dobry kamarat z mladosti sa tak vola, a to muzik nepredycha... 🙂 uz sme sa o tom bavili ze s tym kamaratom to nic nema, nikdy sme spolu nic nemali. Mne sa to meno paci ...takze ,ak tak najskor Filipko alebo Davidko... 🙂 to sa zhodneme...no a dievcatko, tak to je na dlho... 🙂

rosannar
3. máj 2010

andys...nooo to je zhoda náhod 😀

bamb27
3. máj 2010

ja som uz vylucila Miskov, Adamkov, Kubkov, Matuskov, Filipkov, Davidkov ..lebo hoci su to pekne mena tak je ich ale hrozne moc a este aj v rodine,,, tak to nechcem

rosannar
3. máj 2010

bamb...takto ja vylučujem mená čo sa mi aspon trošku páčia, sú v rodine tak idú z kola von 😀

marion
3. máj 2010

bamp je to tazke...ja sa ale snazim najst take meno aby islo trochu k priezvisku, a aby to nebolo take okate... 🙂 ale kazdy da take ake sa mu paci.... 🙂 🙂 🙂 ja som uz pocula take mena ze mi sanka padla...dufam, ze deti nebudu neskor nadavat na svojich rodicov... 😀 😀 😀

bamb27
3. máj 2010

marion, isto.. to je dalsia vec, aby aspon kusok sedelo s priezviskom... 😉 ..no snad ma este osvieti

lenok
3. máj 2010

Renatka, a ty asi nesledujes moju kauzu s AFP? 😠
No, na dlhe lakte, mojina 😝 😝 😝
V piatok som musela opat bezat na krv, volala Cecilka, tak som aj polievku musela zo sporaka odstavit a utekat na krv... znovu.. lebo tu predoslu debil sanitkar zaniesol miesto do nemocky na Klokocinu, tam ju "odcentrifugovali" /viem ja, co to je?/ a volaco pobabrali, tak to doniesol spat sestricke, vysledky boli bud skreslene alebo zle /nechcela mi Cilka povedat a preto mi aj splasena vtedy volala a opat zistovala vsetky moje udaje, lebo dilino to mal zaniest do nemocnicneho labaku /, tak mi tu krvicku brala druhykrat a dala mi aj t.c. na biochemiu a nuklearku, tak som ich dnes nahanala a zistovala, kde nasa krvicka je... takze z biochemie odisla na nuklearku, tam je to momentalne v stadiu spracovavania a zajtra vysledky poslu sestricke a poobede jej znovu budem volat, co a ako sme dopadli... no, ako u debilov na dvore sa citim... a cudujem, ze sa taketo nieco moze s tvojou krvickou stat 😝 drobec je tiez nepokojny, lebo mi ide vydrapit pravy bok 😀 😀 😀 😉

manee
3. máj 2010

marion, len si pekne trvaj na Gregorovi! Moj chlop velmi chce Alžbetku, je to meno, ktore sa mu paci strasne dlho. A pritom jeho byvala sa tak vola a ja som to vzala, ze v pohode, vadit mi to nebude. Ved drobec sa predsa nebude po nej volat. Je to len blba zhoda nahod. takze tak

renatka9
3. máj 2010

jaaaaj lenok, ja som teraz veľmi málo čítala MK, som nestíhala... no to sú teda dilinovci... tak to držím palce, určite to iba ujo sanitkár celé poplietol... polepetko jeden.

ozaj inak, keď už si to začala s tou nepokojnosťou drobčekovou... my sme sa včera išli snažiť o ťuťu-muťu a drobec tak začal kopať, že sa to nedalo... asi chcel tatina vykopnúť von 😀, šak to je jeho flek, tak čo mu tam leze do kapusty??? 😀 😅 😀