Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Lenok, príbeh skoro ako môj... ale tvoj je ešte korenistejší... 😀
renatka 😀 😀 a mas to, mamina...
renatka, si zvykaj, ze ti bude odteraz dieta riadit zivot aj ten sexualny 😉
baby, tak to máte super s tým ťuťu muťu, že to máte super, my musíme chytiť chvíľu, keď mám ja chuť, lebo inak nič... 😒
tak už sme doma. na genetiku som objednaná na štvrtok o 10:30. a na hematológii mi povedali že výsledky posielali v utorok, takže nechápem kde to je 😕 no a vám poviem čo som vyviedla 😅 v lekárni idem kupovať mužovi vitamíny a hľadám v taške peňaženku, peňaženky nikde. zabudla som ju doma. a s ňou pravdaže papiere od auta, vodičák, občiansky... ej teplo mi bolo kým sme došli domov aby ma nezastavili policajti, ani klíma nepomohla 😀 😀 😀
manee ten problém so znamienkami mám aj ja 😝
ama, pekne, ja to mám podobne, ja si musím tristo rázy skontrolovať doklady, kým vypadnem z domu 🙂
a s tým sexíkom, ja som mala pri Majkovi taký problém že pár krát sa nám stalo že keď sme chceli ťuťu muťu tak v najlepšom začal malý tak kopať, že som z toho mala hrozný morálny problém a potom posledné mesiace sme sa už nemilovali vôbec lebo som z toho mala traumu 😅 tak dúfam že teraz to také nebude 😀
Svet, len dufam, ze s dobrym vysledkom... 😉
Reni, super... gratulujem, ze mas vysledky Oki... ono.,,, totiz to, toto nie je prvykrat, co mi stratili krv 😒 asi pred rokom som krvacala 12 dni, brali mi krv, lebo sa bali, ci som nahodou druhykrat nepotratila a sanitkar to asi zahodil, alebo co, lebo doteraz sme sa k tym vysledkom nedostali... keby si bola vtedy videla Mirca... normalne som sa ho bala, tak zuril... ale co si mohol pomoct? akurat tak stazovat sa na debila sanitkara... postarala by som sa o jeho vyhadzov, byt lekarom 😲 co je to za system... 😖
ja by som tiež mala rada pôvodný sexuálny život, ale musíme vydržať 😉
no leni, tak to máš teda pestré skúsenosti... dúfam, že moje výsledky sú presné a že to nie je len nejaký výmysel popleteného sanitkára 🙂
lenk, u nas to bolo tak, ze ked si prisla na krv po 10, tak si si ju zaniesla sama do labakov. A to bolo najistejsie
konecne som sa dovolala mojmu gyn - a len tak strucne mi sestricka povedala, ze vsetko ok... ale aj taka mini sprava potesi 🙂
amadora, take situacie poznam 😀 ale aspon ta to trochu rozptylilo 😉
a celkovo sa mi zdas veselsia, ako si to muzikovi povedala 🙂 som velmi rada 🙂
sex riesime? uprimne - mne riadne klesol zaujem 😝 hadam to nie je trvaly stav 😀
ale ked si to tak predstavujem s fakt velkym drobcom v brusku, asi aj ja budem mat moralny problem 😀 zatial je to tym, ze nemam moc chut, ked mam stale nevolnosti, ale potom to uz asi bude aj blbe, ked pri sexe budem s vnimajucim miminom 😀 blbe, ja viem 😀
fiorea... aj mne len tak stručne - že to mám negatívne... ale hlavne, že je to jasné, stručné a potešujúce, no nie?
no aj mne klesol apetít, ale v poslednej dobe narastá, ale čo z toho, keď psychika a starosť o bambuliatko nepustí 😖
Fiorea máš pravdu, beriem to všetko nejako oveľa lepšie 🙂 A vyzerá že vo štvrtok tam bude môcť ísť so mnou tak sa budem cítiť ešte o trochu istejšie 😉 A mne teraz v druhom trimestri zase stúplo libido 😀
Mne sa tiež začne bruško zdúvať práve v tom najlepšom... a musíme si aj dávať pozor, lebo niekedy mám pocit, že mi ide malé pupkom von, také až nepríjemné tlaky, že ma až chuť prechádza. Ale to by som zase manželíkovi neurobila, keď sa raz za čas dočká... 😀
joj baby, mne zmizol apetit hned na zaciatku tehu a nie a nie ho najst... ☹ unava vzdy vecer zvitazi... kolkokrat si poviem, ze sa prekonam, ale nejde to.... dufam, ze sa so mnou mm kvoli tomu nerozvedie... 😝
Alenkam ja radšej sexíkujem cez obed keď malý spí lebo večer tiež už som taká unavená že keď tak tak je to "dobrovoľne nasilu" aby tatko nebol bez toho 😅
Baby nitrančanky, na tú genetiku mám ísť do Genet sr.o., Špitálska 6, asi by to malo byť priamo v nemocnici alebo tak, neviete náhodou? Sestrička mi vravela že hneď niekde pri vrátnici,ale aj netuším ani len kde je nemocka v Nitra 😀
amadorka... neviem síce z ktorého smeru pôjdem, ale ak sa dostaneš k nákupnému centru Mlyny, tak od tiaľ pôjdeš už len kúsok po dvojprúdovke a potom zabočíš do špitálskej... myslím, že je to značené aj dopravnými tabuľami (hospital) a na vrátnici sa spýtaj, tam ti poradia, ale sú tam aj také orientačné tabuľky, takže to určite nájdeš. ozik, inak nie je to oproti nemocnici? tam je taká nová budova, tiež je to špitálska ulica a je to také zdravotné stredisko, kde je aj internista, gastro a neviem čo všetko ešte...
no, ja som prve tri mesiace nemala absolutne ziadnu chut, ale teraz je to uz lepsie, na klasicku polohu mozme zabudnut, takze to mame v spalni vesele. Mimco nastastie neprotestuje. A niekde som citala, ze babatkam sa paci, ked sa rodicia miluju, lebo vtedy citi ich lasku 😀 😀 😀
no vidím, že sa preberá sexík...a chuť naň....no poviem vám že mm je hrdina v tomto...pravdu povediac, my sme mali sexík od začiatku tehu asi 3krát 😅 ...no mne to na začiatku ani nechutilo a zase teraz mám taký strach o malé 😀
teraz pozerám na nete, že je to priamo vo FN Nitra, takže určite to tam nájdeš 🙂
podla mna len necitlivy chlap nechape, ze teraz mame ine priority ako ich 😀
ale zas snazim sa mojmu muzickovi venovat, nech sa neciti uplne odstrceny 🙂 aspon raz za cas 😀 najlepsie rano cez vik, ked este vladzem 🙂
Renatka ďakujem pekne 🙂 Ak pôjde mužík so mnou tak nemocnicu nájdem nejako, zoberieme navigačný 😅 A hádam tam nájdeme aj tú genetiku teda a snáď nám na vrátnici alebo tie tabule pomôžu 🙂
inak s tou mojou kondickou to slo riadne dolu vodou - v sob sme boli na ture - nijak narocnej - zo strecna na chatu pod suchym, ale moje telo dobre protestovalo - fucala som ako slon 😀 uz to nie je, co byvalo... ale zas som vdacna aj za to, nadherny den bol, domov sme sa dostali az vecer. aj bozk pod ceresnou sme zvladli. ale asi budem musiet prehodnotit svoje plany na turistiku... nejake velke kopce uz nehrozia 🙂
amadora, a co ti budu vo stvr robit?
Fiorea, my sa koncom júna chystáme na takúto "výletovú" dovolenku. Chceme autom prejsť okolo Slovenska a povyliezať na hrady a zrúcaniny po ceste. Tak som zvedavá, ako to prežijem...
svet, ja si myslim, ze v poho, ak nebude moc teplo. hrady a zrucaniny mam dost prejdene a nie su na brutus kopcoch. hoci ked si pomyslim, ze brusko bude len vacsie a vacsie, aj taky vystup asi uz bude narocnejsi 🙂 a keby nieco, tak ostanete dolu v dedine a date si zmrzku 😎
ja tiez vymyslam, kam ist na dovolenku. volno budem mat asi az v auguste, aby som sa uz nemusela vracat do roboty pred materskou. a to uz budem vo vysokom stadiu a aj horuco moze byt, takze zahranicie asi nehrozi, do vody u nas nepojdem - max. po kolena a na hory nevyleziem, tak som z toho mudra ☹

renatka, ja este necitim mrvenie miminka.. ale rozmyslam ake to bude potom sexikovanie, asi budem v rozpakoch 😀 😀 ..zatial je to super, ale klasicka poloha asi pomaly prestava vyhovovat 😀 😀 😀