Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
lenok, ja viem, je to neprijemne... raz sa mi ten stav podaril zazit v trolejbuse,nastastie som sedela.. zatial ma nevystrelo, ale pri prvom piskani, a kruhoch pred ocami ma autopilot presunie do postele.. za par minut to prejde, len to chce aj pohar vody
🙂
lenok...asi tak nejak...ale nechce sa mi 😀
baby, tie zavierkove prace poznam.. teiz mam taku a od dnes je tu uz moja nahradnicka.. zatial som ju posunula uctovnickam, aspon na nejaky mesiac, nech sa rozkuka a potom mi skonci na krku a dovi dopo MK.. az z domu... 😠
dnes som nejaka neskonsolidovana.. nic sa mi nechce... 😎
ježiš baby, dávajte na seba pozor, nie že niekde samé odpadnete... pekne rýchlo aspoň napiť poriadne vodičky v takých stavoch, keď už nič iné... lahnuť na chrbát a vyložiť nohy! to je rozkaz a žiadne námietky, veď ide o našich októbrovych drobcov 😨
ja som našťastie až také stavy nemala, aj keď sa cítim ako gumenným kladivom ovalená, ale našťastie také vystieracie stavy na mňa ešte neprišli 😕
Reni, uz je dobre...
ale cely vikend som sa dobreze neplazila po zemi.. som senzibil, na mna kazda zmena vplyva... A ked tomu hore len nohy na dazd trcali a nista pista z toho, tak som si to odniesla 🙄
Polku vikendu sme prespali, lebo ked si ja lahnem, ze len oci oklamat, tak moj mm ku mne a hned odfukujeme 😕 to je domacnost, co? 😀 on je hrozny, hocikde a hocikedy zaspi, nema problem...
a vraj aj ako dieta bol velmi dobry, ked bol unaveny, hocikde si lahol, zhuzval cokolvek pod hlavu miesto vankusika a potom ho vsade hladali... a on spal aj v kuchyni pod stolom tisko 😀
lenok, aj my sme boli uplne krepi cely vikend, ani rozpravat sa sme nevladali... len na nakup, uvarit a lehnit ..ale vecer mam zaspavacky bezproblemove, len vankus na kojenie sa v posteli neosvedcil.. sme ho chudaka s muzom vykopli, mali sme pocit ze tam niekto s nami je 😀 😀
Bamb 😀 hej? 😀 som si ho chcela obstarat, lebo teraz, uz ked je teplo aj v noci, tak si perinu pcham medzi nohy 😵 a potom mam krize von 😖
tak nemam? hovadina?
lenok... ale je to dobre, na polohovanie, ale v posteli sme sa este nesamosili... podla mna este posluzi 😉 ..ono si treba trosku na to zvyknut, pred telkou mi bol fajny 😅
ja si zase vankúšik strašne pochvalujem, už neviem bez neho ani zaspať, my sa vždy tak zavrtáme do seba... ja riťou do mangelíka, on ruku cezo mňa, ja ruku cez vankúšik a máme pohodičku a do rána sme poprepletaní s tým vankúšom aj mangelíkom ako taká živá vianočka, ale vôbec ma odvtedy nebolieva ráno chrbátik 🙂
nesamosili = neskamosili... bezim ja domov, prichadza pre mna muz, kedze tu leje tak obetujem pol hodinu v praci 😀 ..papa
Reni, moj mm je zivy radiator 😀 nemozem spat v jeho blizkosti, aj ked milujem jeho vonu a rada sa na neho pozeram.... sala z neho strasne teplo... niekedy sa na chvilu "zlyzickujeme", "zvianockujeme" a potom kazdy na svoju stranu postele a este sa aj otocime zadkami 😀 tot nase tradicne zaspavanie 😀
Cau Bambita 😉
Lenok, aj my tak zaspávame... každý na svoj kraj postele 😀
Svet, aj sa otocite prdelami? 😀
No samo... 😀 A nase prdelky sa sem-tam aj rozprávajú 😀 😀 😀
Svet, tak to je ako nasa domacnost 😉 A vraj novomanzelia 😀 😀 😀
Tak to my sa po dva a pol roku už poznáme až príliš... 😀
ahojte baby,
ja konečne ok, v práci, doma nestíhačky
my sme voľakedy furt spávali pri sebe, drahý ma objímal rukou až kým mu nestŕpla a aj to hrdina vydržal aj celú noc
odkedy máme malú každý kedy kde mohol spal
teraz už je lepšie ale už sa len na chvíľku pritúlime, ukľudníme a potom dovi dopo otrčíme si riťule
joj, dnes sa mi nedari nic napisat, ledva vas stiham citat...furt tu niekto nieco chcel po mne... 😝
ale uz utekam z roboty, unavena jak kon, este si vas vecer pocitam... zaujimave veci preberajte 😉
Ross to ja predsa dobre viem že zo začiatku sa polohuje 😀 Ja som len písala že pokiaľ sa nedáva bábo na bruško tak si myslím že by to malo byť ok. A ten syndróm môžu mať detičky až do neviem akého veku kedy už nepolohuješ 😉
lenok tak ja by som chcela také deco ako bol tvoj mm, to naša sama od seba doteraz nikdy nezaspí a to môže byť hocako unavená, to musí byť super že ti decko samé zaspí 😝
amadora - no s tým sexíkom sme my ešte lepší, ja niekedy nevládzem už ani cez obed kým malá spí, tak najlepšie doobeda, keď vstane už aj drahý, pravidelne púšťame malej rozprávky a tatinko niečo maminke v spálni opravuje 😉
ale inak tiež teraz nebolo moc chuti s tými nevoľnosťami, ale 2 trim. vyzerá lepšie, už som ho 2 týždne chudáka naháňala, s klasikou už je tiež problém ale to nie je problém, ja mám inú favoritnú polohu 😀
a nechcem strašiť len to bol ešte len problém so sexíkom potom kým sa to dalo do poriadku, no mňa teda ešte pol roka potom vždy v najlepšom začala ťahať jazva po šití a bolo po paráde, až tak zhruba po roku to už bolo ok, tak dúfam že to tentoraz nebude zas taký extrém
a s tou zrážanlivosťou, to teraz nemala kamoška ok, tak chúďa nemohla dostať EPI a mala dlhý pôrod chúďatko a bolestivý vyvolávaný 😖
svet - s hradmi opatrne ja som pri malej ťahala na dovči na Kose drahého na zrúcaniny dákeho mestečka na kopci a cestou dole som sa šmykla na šutoline až teraz mi z toho lepí aká som bola sprostá načo som sa tam trepala veď som mohla hocako padnúť nie len tak v pohode ako som padla
fiorea - ja si zas sterilizátor chválim, pacla som tam fľaše, cumle čo bolo treba, do mikrovlnky a bol pokoj, aj monitor dychu sme mali a tiež super vecička
bamb - ja jedávam výživu tak, že si ju po troške kydám do vrchnáčika a vylizujem bez lyžičky 😀 a oliver a hugo sa mi presne páčili pri prvom ale mm ani počuť 😝
Pusinqua, určite si budem dávať pozor, kadiaľ idem. Niekedy nemám problém podknúť sa aj na rovnej zemi... 😅
Tak ja letím domov! Čaute! Možno sa ešte večer stavím, keď ma mužík pustí 😀
svet aká bola výstava v inchebe? čo tam bolo? veľa stánkov, akých? mne tak ostalo cez víkend ľúto že nemôžeme ísť, lákal ma ten uzv, keď veronica písala že videli pekne mimčo, aj malej by sa program páčil, no čo už ☹
Baby, ja som tu už dnes písala, že to odpadávanie sa mi teraz stáva často. Za posledný týždeň 3krát ☹ Iba kruhy pred očami, tma, uplne zatmenie 😖 ale podla dokiho je všetko ok a sú to len výkivy tlaku.
Nemala by som asi nikde chodiť sama, len čo v práci, to neviem.
mata to máš pestré teda, aspoň budú mať babky zas čo riešiť, najprv si grcala, teraz budeš z nôh padať, ty budeš mať dobrú povesť 😀
😉 😉
Ahojte dievčence!
Vas dočitať je nereálne! 😝 😝
Konečne doma pri mangelke! Ako vas citam stym odpadnutim to neni sranda, no manzelke niekedy je aj zopar dni sama doma, a ako ju poznam ani by mi to nepovedala... budem musiet to nejak zistit, bojim sa onu....... ☹ ☹
Inak mi MK chybal cely víkend a snim aj vy! 😀
Juko, ty lichotnik 😉 😀
Veru, opatruj si manzelku, ked ste teraz spolu... Fuuu, ti poviem, toto nestale pocasie ma ide zabit... 😝 A nie len mna 🙄
lenok: no vsimam ze ni elen teba!! 😉
ale ked ste mi fakt chybali 😀 😝

Ros... sak ked si cely den na MK, tak si to musis nadmakat 😀 😝
Bamb.. kokos... stalo sa mi to 2x v zivote a oba razy ma vystrelo na zem 😔 😝