Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
čaute sa...ako to tu beží? ja som stále v práci, už ma to čakanie prestáva baviť 😠 ...mohla som byť doma a mať spravených kopu vecí a teraz tu len trčím a čakám 😠
chceeeeem íííísť domoooooov ☹ 😠
Pusi ty malú uspávaš stále? No my našťastie toto máme asi tak rok za sebou a len ho zanesiem do postieľky, dám mu dobrú noc a idem preč a on zaspí pekne.
A so sexom po pôrode, mňa to ani nejako nebolelo, ale "to" nemazalo tak sme vlhčili o 106 😅 A inak ten istý problém mám teraz v tehu 😝
Ahojte tehulky.Chcem sa spýtať či už cítite motíliky ,alebo ešte nie ?My ešte nič necítime ..
ama teraz chce väčšinou večer tatíka lebo ho nevidí celý deň, a teraz už je fasa že ju uloží, tvári sa že je pri nej a vykĺzne, predtým sa ani toto nedalo a hoďku, dve ako kedy sme s ňou museli ležať, teraz už riešime len cez vysielačku 3x cikať, 1 x zakryť, 2x že je jej kamarát a podobné veci, ešte stále je to dosť na nervy, ale už aspoň nie sme pri nej len odbiehame 😝
malá je so spaním odmalička dobrý expert ☹
Ahojte dlho som Vas necitala tak teraz docitavam. Co mate vsetky nove? 🙂
Pusi no ja som zvedavá ako sa nám zmení spanie keď prejdeme na veľkú posteľ, lebo ešte spí v postieľke tak z tej nevylieza a nevymýšľa, ale myslím že potom to bude u nás podobné 😀
Fuuuu a tu skapau pes 😲 😀
De stee? Zasek sama? 😒
Ale ak by ste chceli a verim tomu, ze vas to v tychto chvilach zajujima, tak studujte so mnou 😉 aktualise tema...
http://tehotenstvo.rodinka.sk/index.php?id=ako-...
http://tehotenstvo.rodinka.sk/index.php?id=amni...
http://tehotenstvo.rodinka.sk/index.php?id=gene...
pusinqa to sme na to so zaspávaním podobne 😅
ale naštastie už zaspí aj s tatinom ..trvá to vždy hodinu už to máme stopnuté ale v našom prípade to už je super zaspávanie...
a tak isto za tu hodinu 4 krát cikať, potom si pýta aby som mu zapievala mandarinku darinku 😉 potom mi stále niečo rozpráva, atd atd...no ale kedže je to už v našom prípade super tak sa nesťažujem 😉
a inak v poslednej dobe máva často čikútku- to mával stále ale teraz ju má takú že z nej aj zvracia chudiatko moje..ale mali sme reflux tak myslím, že to asi nemá ešte tak úplne dobre zatvorené a keď je veľká čikútka tak mu to vyde...
a inak vobec nestíham čítať ani písať 😝
k spaniu..my spíme všetci traja spolu 😉 syn pri stene aby nespadol ja v strede a muž na mne 😅 tak zaspávame..no a potom sa začne syn nenormálne rozťahovať 😅 ale nenormálne a ja stále tlačím muža ďalej a ďalej a všetci traja spíme na jednej strane postele a druhá strana je úplne voľna 😅 no a minule manžel v noci prešiel na tu voľnú stranu a ráno mu hovorím, nech to radšej nerobí, lebo ja sa spoliehám, že nás zachytí a posúvam sa posúvam a keď tam nebude sa možeme so synom strepať
Lenok super články 😉
k tomu sterilizatoru.. podľa mňa to je kravina...ja som to aj tak nesterizovala nejak dlho dudlíky sme od narodenia nemali, bol kojení takže sme ani nemali čo...tieto veci sa podľa mňa neoplatí kupovať vopred ale až potom.
no a tak isto monitor dychu ja som ho veľmi chcela ale potom som čítala článok, že rodičia zdravých detí by si ho nemali kupovať , pretože koľko krát pípa len tak a rodičov to strašne stresuje aj kámošky čo to mali hovorili,že si to len tak pípa. ale toho syndrómu som sa bála aj ja..ale vačšinou to majú deti predčastne narodené, alebo deti pri ktorích sa fajčí...nemali by spávať na brušku ale to nieje dokázané, že by mohlo z toho dieťa zomriet jedine keď hlavičku pretočí noštekom na postel vtedy nemože dýchať...ale viem, že ten monitor niekde aj požičiavajú
ten monitor dychu je vraj lepší ten, čo sa pripína na plienku ako ten čo je v postieľke ...lebo ten možete mať aj v postielke, aj v kočiari aj všade, kde je mimi ale nie som odborník iba čo som čítala
uz som tu 🙂
😉
juj ako sa tu rozršalo bude sa dobre buvať 😉 idem do postele dobrú nocku 😵
ahojte baby asi už všetky spíte ale musím vám povedať čo sa ma teraz dosť velmi dotklo 😒 na jednom fóre som sa zastala jednej baby lebo som z jej príspevku vycítila že má problémy s partnerom a povedala som jej aby s ním skončila a tam sa na mna zniesla taká reakcia že sa nečudujú že som rozvedená 😢 😢 😢 dosť ma to teraz trápi, lebo tí ludia vôbec nevedia čo som zažívala a nepoznajú čo všetko bolo a hned takto odsúdia. prepáčte že to píšem ale velmi ma to zamrzelo
Dobre ránko moje oblubené tehulky! 😉 😉
nanulik: ludia vedie urobit hnet svoje usudok aj ked nepoznaju a neprezili nikdy nic take, ale ked sa to stane aj tak to nepriznaju lebo sa hambia! nemam rad takych ludi!! 😒 😒
😎 😎 alenkam. :😎 😎
😉 😉 Všetko naj! 😉 😉
dobre ranko koceny a kockos... 🙂
juko.. dakujem ti... 😲
aj vam sa tak nic nechce ako mne?
od vcera ma bolia krize, ze neviem ani obsediet... asi to poviem doktorovi, ved takto sa fungovat neda... ☹
dufam, ze to cvicenie podvecer mi trosku pomoze.... 😒
Dobré ránko.
Počasie je síce škaredé, ale deň bude pekný (dúfam...). Ideme na poradňu!
😀
Dobre rano vsetkym 🙂 nanulik chapem, ale netrap sa... nepomôže to. A ja vačšinou osobne veci radím cez IP, lebo nikdy neviem kto a ako co pochopi a kde to kto vytiahne 😉
Ahojte 🙂
docitala som, co ste vcera pisali, ked som tu nebola, a dakujem skusenejsim mamickam, ze poradili, ako to mali s tymi sterilizatormi a podobnymi vecami.. Ved ja som ani nevedela, na co su 😀 Ja som pri babatku nikdy nebola blizsie ako na 2 metre a v rodine nemame ziadne, takze sa na mojom budem musiet ucit naozaj vsetko od zakladu 🙂
alenka - cvicenie podla mna pomoze
ved teraz sme vsetky akesi divne z toho pocasia. ja som vcera zaspala 19.30!!! ze len posetrim oci a spala som do 6.15 rano!
juko - teraz mas uz volnejsie ci len na chvilku si dobehol domov?
svet - drzime palce 🙂
dobré ránko
nanu aj ja som sa už poučila že nechodím do iných tém ako sú tie stále kde chodím pravidelne. predtým keď ma zaujala nejaká som nakukla a občas niečo komentovala, ale tiež sa mi veľakrát stalo že mala nejaká krasotinka iný názor tak zo mňa urobila najväčšiu p... a ja som mala potom zbytočne celý deň blbú náladu. kašli na to 😉
dobre ranko fesandy a fesi..
..ja som sa vratila z odkrvovania, v pondelok si mam volat vysledke... skumavka sa mi isto nestratila, zaniesla som ju priamo na screeningove centrum 🙂
no idem studovat lenokine odkazy, kym ranajkujem 😉
nanu, nic si z toho nerob, vies ako sa hovori: za dobrotu na zobrotu, a niekedy je tazke odhadnut reakciu ludi ktori su vlastne anonymni 😉
fio, ja som tiez doteraz na babetka len s obdivom pozerala, priznavam sa dobrovolne ze na svojom konte nenam ziadnu vymenenu plienku, manipulacia resp. obliekanie, papanie uz len so synovcom/neterou ked mali okolo roka.. ale zvladneme 😉 ..ja si furt myslim ze take nieco musi byt pre matku prirodzene, a ze sposob si aj tak najde kazda vlastny, ci? 😅

pusinqa: ty si ma rozosmiala 😀 😀 a ešte doktor mi ráno povedal, že ked mi bude na odpadnutie mám si kludne sadnuť aj na zem a počkať, no už sa vidím ako niekde v Lidli alebo v Tescu sedím na dlažbe pred pokladňou 😀 😀 a potom ma vyvedie ochranka, že som podgurážená 😀