Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
no niektori ludia by to mali fakt nosit. Aj ked cestujem busom, tak niektori kaslu az im idu pluca vyskocit alebo kychaju celu cestu...a teraz ked som tehotna som na to strasne alergicka, tak vzdy sedim s nejakou servitkou pred ustami aby som to nedychala...ale tie ruska by mali mat oni
Lenok no to si píš, ako vždy 😀
Ja som povedala malému že príde ocko domov dnes a on chudiatko pol hodinu vyštveraný na okne a vykrikoval dokola "oco" a "kde je?" 😅
uf, som uťahaná a spotená ako kôň, ale mám upratané, povysávané, periny prezlečené a navarený obedík a môžem oddychovať 🙂
Megi... no, uzivam si nicnerobenie 😀 a vsetci v robote ma za to neznasaju, alebo aspon trochen zavidia 😀
vzdy si nieco najdem, i ked v novom byte toho nie je vela... vsetko, co robim, robim pomaly /mam sa predsa setrit/ 😉 periem, pomalicky povesiam, dokladne ho povystieram, polievam, presadzam a sadim kvetinky, nedavno som triedila na kominceky zimne veci, triedila tie letne, stopkala som ponoze na doma, pretriedila som lekarnicku, vyvaram a vypekam, upratujem po castiach, zametam balkonik, tiez som vytriedila doklady a zmluvy, ale nabuduce ich pozakladam do sanonov, aby som mala este co robit, ked je pekne, vybehnem na spacir, bud len tak, sama, alebo s kolegynami, ak maju cas, pomalicky nakupujem,, idem so smetmi... mam skrecka, tomu kym vypulirujem domcek, tak mam co robit pol dna, rozpravam sa s vami, studujem infosky na nete... no co ti poviem, nuda jak svina 😀 ale ked to tak vsetko citam, na to, ze som na rizikovom sa dost namakam 😀 😀 😀
ama, ty si dneska riadna sikovnica, to nie ako ja... som ako kladivom udreta 😕 ...ale uz je to konecne lepsie.. dala som si tvarohovy nanuk, par dni som asi sladke nemala, tak asi som potrebovala...
magdi, ja som rovnaka.. desim sa, ze by som mala byt na PN, unudila by som sa... PN som za takisto ako ty 6 rokov v praci mala raz, malo to byt 2 tyzdne ale po tyzdni som doktora ukecala ze si este na tyzden zoberem dovolenku 🙂 ...najhorsie PN su totiz tie ked ti v podstate nic nie je a mas mat kludovy rezim.. vsak ja v praci mam kludovejsi ako doma, doma furt nieco spekulujem 😀
veru veru, ja sa pridavam k chvaleniu si života na rizikovom, praca mi nechyba absoluuutne. ešte lepšie bude ked už sa budem aj po byte môcť ako tak pohybovať a tiež si hocičo porobim presne ako hovoriš ty Lenok. momentalne si užívam iba ležanie, to som už teda dlho nemala naposledy ani neviem kedy. môj pohyb je z gauča do postele, na wc-ko a najesť sa. este aj obedy mi svokra nosi 😀 😀 😀
andys tie bolesti v brusku mam aj ja a hlavne tento tyzden, ja som z toho dost polepena bola, ale tak ja kvoli tomu ze male je nizko ze ci to s tym dako nesuvisi. ale asi sa nam len vsetko roztahuje alebo nam babo na nieco pritlaca - som si to takto odovodnila a nechcem sa uz preto stresovat.
lenok inak ty z toho duphastonu nemas ziadne vedlajsie ucinky? lebo mne sa zavredovila cela tvar a este to aj strasne svrbi 😲
aaa... tak to nebolo deficitom sladkeho... prave sa tu perfektne rozprsalo, hoci doteraz svietilo slniecko, tieto zmeny tlaku su hrozne 😅
Ahojte.
Už som späť od doktorky aj z obeda... Malé vyzerá byť v poriadku. Práve spinkalo. Videli sme, že má uško na správnom mieste... 😀 Rúčky malo natiahnuté pred seba, všetky prstíky bolo vidno. Tak sme si zase poplakali 😅
Dĺžku nám nemerala, ked o týždeň ideme na 3D, ale na monitor sme sa už nezmestili... 😉
Svet to je super, teším sa s tebou a aj ti závidím že ste drobčiatko videli 🙂 A nechcelo ukázať aké tajomstvo má medzi nôžkami? 😉 Či o týždeň? 🙂
Ja raz neviem kedy sa mám objednať na 3D, už ma lákalo aj dnes tam zavolať len sa bojím že ma vysmeje že volám toľko dopredu 😅
svet, paraaadicka, gratulujem! 🙂 A aj ja by som chcela vidiet 😉
Petra, ja som Duphaston brala aj pred otehotnenim, lebo som mala nepravidelnu MS, ale vobec ziadne vedlajsie ucinky nebadam... 😲 vriedky na tvari a na siji pozorujem mozno dva tyzdne, ale to su hormony... ako prisli, tak odidu 😉
Ty sa mas, tebe svokra navari... to som ja od mojej zazila raz, ked sme prerabali byt. Mali sme pomocnikov, co skrabali omietku, ja s nimi, nemala som kedy varit, tak so ju s malou dusickou poprosila o gulas... navarila, podala mi ho medzi dverami v bielom kostymceku s tym, ze kvoli mojmu gulasu meska, lebo slubila neviem komu, ze idu nakupovat do Ikea... a zmizla ☹ viac som od nej ziadnu varu nechcela a varila som si po nociach 😔
Ama, mne doktorka povedala, že doktor tam máva tak mesiac dopredu už obsadené termíny. A keby ťa aj chceli vysmiať - a čo? To je tvoja starosť, že chceš mať všetko zorganizované včas...
Malé si sedelo na nôžkach, videli sme len kolienka, ale čo má schované nad nimi, neukázalo.
Škoda, že nemám fotečku ☹
Svet... paradicka... krasa... juuuj, ja som tiez velmi zatuzila vidiet mimi... do 14teho musim vydrzat 😉
lenok, tak ta tvoja svokra, to je riadny exot! 😠
Andrea, sak na roman na pokracovanie 😝
Bambulky, ja som bola teraz v prvom trimestri prvykrat v zivote na pn... predtym vzdy, ked mi nieco bolo, vzala som si par dni dovolenky a nejako sa vystrabila. A teraz hned 3 tyzdne naraz.... no ale v robote som si kvoli tomu uzila reci, akokeby som bola najvacsi simulant, teraz sa fakt ani neodvazim spomenut ani den volna (aj ked ja ako tehotka mam na to z kolektivky narok)... ale ved viete, uz som tu davnejsie pisala, ake su u nas vztahy v praci, takze hlavne dokoncit tuto vec, co mam rozrobenu a potom ma vytoci co i len jeden clovek, tak idem okamzite na pn, potom dovolenka a potom pa MD... 😀
svet... tak si videla mrnuska.... jej, aj ja chcem 🙂
Lenok... moji svokrovci boli u nas presne 1x a nikdy uz neprisli. Aj ked sme niekedy u nich na navsteve a poviem svokre, aby prisli, ze ich pozyvam, tak sa vykruca a nakoniec nikdy nedojdu... takze nejaku pomoc od nej urcite neocakavam 😝
lenok dakujem za navody🙂 tie sanony aj ja chcem triedit a takisto veci v skrini...urcite si nieco najdem, len ked uz som takto doma, tak som hnila sa odlepit od PC a pozeram panelaky a podobne serialy a nakoniec som viac unavena ako z roboty
svet super ze ste videli mimco...len skoda ze nerozstiahlo nozicky 🙂
no moja svokra bola vzdy v pohode ale teraz sa tak tesi na svoje prve vnuca, ze kebyze si zaželam, tak by mi asi aj ,,kakavko do zadku fukala" 🙂
svet super - gratuldujem
ja idem v piatok a som teda fakt zvedava ci sa male uz konecne ukaze, lebo ked mi ho pred tyzdnom pozeral sonom kvoli tej placente, tak to malo zase schovane, nohy spolu, ale to len chvilku sme pozreli tak v piatok dufam ze ked sa s tym ultrazvukomo doki trochu pohra, tak zistime ci krpec schovava
inak neprijemne navaly z počasia mam aj ja a ktomu uz mame v byte dost teplo
Andys, tak s navstevami problem nema, to sa sama pozyva 😠
lenok... tak to by bolo asi este horsie, keby chodila, ako sa jej zachce 😝
Andys, to uz mame, dufam, za sebou... 😠 😝
Svet neboj, o týždeň určite uvidíte a aj pekné fotky budeš mať 🙂 Ja som si to vyrátala že cca 25.6. by som mala ísť na 3D, tak myslíte že už sa môžem objednať? 😅
No mne svokra nežije, ale ona bola super, hrozne som ju mala rada. Ale za to svokor, to je kapitola 😝 Keď ho vidím sa škriabem, normálne alergia
svet, super... a o tyzden budes mat este krajsi zazitok,,, tak by si mala predtym to mimi mozno aj nejako zobudit 😉
ja keď som bola pri Majkovi na 3D tak tiež spal, doktor už bol zúfalý z neho, že to sa mu ešte nestalo aby bábo takto "nespolupracovalo" 😀 aj sme ho štuchali - sranda, normálne to bolo vidieť keď som si štuchla do bruška ako podskočil 😀 a nič, spal ďalej a navyše ruky aj nohy pred tváričkou 😀 ale zážitok to bol aj tak obrovský 🙂
ahojte mamulky-tehulky 🙂
potrebujem vaznu radu opat a zas: celu no som nespala ako ma zacali boliet zuby poradte mi nejake tabletky alebo nejake medicinky co mi pomoze ☹
strasna boleeest pol pusy ma boli 😢
Jani no najskôr by som ti poradila ísť k zubárovi, zuby sú v tehu obzvlášť citlivé na kazy a kameň a podobne. Ale tak súrne od bolesti môžeš Paralen.
amadorka v januari som bola na preventivke nemam ani jeden kaz,,,len sa mi zda ze sa mi z jedeho zuubku kusocek odlomilo,,ale toto je taka bolest proste polka ust ma bolela celu noc a dnes to pokracuje 😒
ahojte..
fiorea-to zistis casom, neboj sa, ze co je naco..🙂 a kym je babo male, da sa robit vsetko, ono dost vela spinka, postihas..ja som ho mavala normalne v postielke v nasej izbe, ved som ho pocula, ked sa zobudil, aj z vedlajsej izby..ale ked uz bol viac bdely, lehatko, podlozka s hrazdickou, ergonomicky nosic-ja som mala manducu,alebo ak mas chut-satka..😉 tak som s nim normalne aj varila, aj zehlila..potom, ked uz ho take nebavilo, ze lezat a tukat do harciek a vedel sediet a zacinal stat, tak sme mali ohradku, tam som ho davala hlavne pri vareni, aby nieco za ten cas nevyviedol.. 😉 ale velku cast prac som presunula na dobu, kedy mi spal..teraz je uz velky, tak sa vie zahrat, kym ja nieco robim, ak sa da, zapojim aj jeho a je to pohoda..ved uvidis sama, casom to pojde, vseeetko zistis.. 🙂 😉
pred prvym babom som mala skusenost s neterkou, tak som vedela prebalit a chytit babatko, aj ho pozabavat..ostatne veci velmi nie..neterka nebola kojena, tak som vedela dat flasu s UM, ale to som pri mojom nepotrebovala..
mne hlavne chybala zenska vypomoc tie prve tyzdne po porode, kedy som bola este unavena a nevladala som tolko..nemame totiz ziadne babky, tety, volne kamosky a spol, bola som a budem aj tentokrat odkazana sama na seba..uvidime, ako to zvladneme.. 🙂 ale vsetko sa da, maly nasu starostlivost prezil..😀
čaute sa...ako sa tu máte? my už tvrdo makáme a stále sa nám nedarí, to už nie je fér...
volala som aj s drahým a naša kúpelka sa prerába v plnom prúde...neviem či ma mm nechcel len oklamať ale vravel, že už dávajú obkladačky, tak som zvedavá ked prídem domov, že čo tam uvidím 😀

renatka aj ja som vzdy taka bola, ze do roboty za kazdu cenu, ved za 6 rokov co robim som bola iba tri dni PN. ale teraz ked som tehotna som si povedala ze radsej zostanem doma, aj ked sa az tak strasne encitim, ale v robote by ma to urcite vycerpalo. A budem doma cely tyzden, lebo v piatok ideme do tatier, tak to sefom ani nepoviem a jednoducho si zoberiem do konca tyzdna dovolenku
lenok ja som sa tesila ze budem doma,ale este len pol den a uz neviem co mam robit...ved sa nudim...co robievas cele dni?