icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

rosannar
4. máj 2010

no technická prestávka skončila, ide sa tvrdo makať 😀

fiorea
4. máj 2010

lienocka, povzbudila si ma 🙂 🤐 dik! takze si asi nemusim hned na zaciatku zhanat nejake tie lehatka a tak, babo vydrzi aj v spalni...
janka, ja by som asi predsa len skocila k zubarovi... alebo aspon zavolala, ked bolest neprechadza

lienockaa
4. máj 2010

fio, tak mesiac ked bude mat, uz ho mozes dat aj do lehatka.. 😉 my sme ho dostali prave ked mal maly asi 5 tyzdnov..ale nevedel sa este zabavit s tymi hrackami, co mu tam viseli, az o nejaky tyzden-dva neskor ho to zacalo bavit..

marion
4. máj 2010

fio, a hlavne cakaj ake dostanes dary.... 🙂 neviem ci sa ta budu pytat, alebo ti daju peniaze....u kazdeho su ine zvyky.... 🙂 🙂

lienockaa
4. máj 2010

marion-velka pravda..🙂 my sme dostali vela veci..hlavne v najmensich velkostiach oblecenie, to sme ani tak neponosili, ako by sa ziadalo..to lehatko sme si povedali, lebo sa nas pytali, ze co chceme, tak sme ho aj dostali..podla mna lepsie, ked sa opytaju.. 😉

marion
4. máj 2010

babenky, s radostou vam oznamujem ze moje krvne testy dopadli dobre...som velmi stastna, lebo budem moct spokojnejsie spavat.... 🙂 konecne som uz aj vlozila moje udaje a foto tak naplno patrim do vase skupinky... 🙂 🙂

bamb27
4. máj 2010

marion, gratulujem 😉 .. ty sem uz patris predsa davno 😅 ..ja idem trpnut do pondelka, ale ja citim ze je to ok, musi byt 😉

marion
4. máj 2010

bamp dakujem, moja mamina uz rano volala do labaku a tam jej povedali ze prave idu robit tie krvne vzorky kt. boli odobrate v piatok. Tak trpla tiez, ale potom volala na obed a ze je to negativne... 🙂 Zavolam este v piatok lekarovi lebo kazal, ale verim ze povie to iste.... 🙂 🙂 neboj vsetko dobre dopadne...musime verit... 🙂

pusinqa
4. máj 2010

marion super blahoželáme
bambina ja som dnes tiež bola, sme si so sestričkou hádzali komplimentíky, strašne milá bola, dúfam že výsledky budú v pondelok do poradne, lebo oni to posielajú až do BA, čo ma ale zarazilo na uzv sa mám objednať do PN, asi na ten veľký tak uvidíme
fio u nás ako baby píšu som sa snažila porobiť kým malá spala, potom bola na posteli, neskôr na prehoze na zemi sa gúľala, občas v kočíku, neskôr sa dá nejaká ohrádka alebo ako ama píše cestovná postieľka je super aj v tej sa dá, na to potom prídeš uvidíš aké bude bábo, netreba riešiť dopredu
marion ja som tak mala jednu podložku aj do kočíka, keď som malú dávala spať na záhradu alebo cez obed dlho spala v kočíku nie v postieľke, bola som kľudnejšia

marion
4. máj 2010

pusinqa, drzime paste 🙂

To myslis to podlozku na nanny? Mna to nikdy nenapadlo dat do kocika, ale jednu maminu som tak videla. Ale mozno ju budem aj ja davat do kocika ked mi bude spavat na balkone... 🙂 Nakolko v zime ak sa mi nebude chciet ist von, tak na balkone si dobre pospi...

pusinqa
4. máj 2010

my sa inak s mm od víkendu furt pre čosi harkáme, aj pre tú svokru čo sme spomínali, lebo som jej podľa mm dostatočne rýchlo neprišla zasalutovať keď došli 😠 a furt čosi aj keď mi je jasné že je nervózny z práce, tak potom je aj doma taký nevrlý, ale čo si to na mne tehotnej vybíja, tak mi ani jesť riadne nechutí, už som aj kilo schudla, tak odo dneška začínam normal režim, som dovliekla 4 tašky nákupu a ideme si robiť chute a normálne jesť, začnem asi tou výživou z vrchnáku, bamb mi narobila chute 😀

marion chutné rifliíky tam máš z toho hm 😉

lienockaa
4. máj 2010

pusinqa-to bude urcite objednanie na ten morfo ultrazvuk, nemusis sa znepokojovat.. 😉

my sme monitor dychu nemali..a teraz uvidime, ci kupime..zalezi, ako bude babo na tom, ci zdrave, donosene a tak..maly spaval s nami od 2 mesiacov, nedalo by sa to pouzit aj keby sme ho mali..no teraz je ten na plienku, tak to by sa dalo aj u nas pouzit..lebo ja viem uz teraz, ze bude spavat s nami aj druhe.. 😅

pusinqa
4. máj 2010

lienockaa to mi je jasné ale som dúfala že mi ho urobí tu môj doki 😒 som ti aj písala do IP že to robí nejaký Mudr. Karaba nehovorí ti to meno niečo?

lienockaa
4. máj 2010

uz som ti poslala IPcku..neprisla?.. 😕

lienockaa
4. máj 2010

ale to mozem aj verejne, dr. karaba je odbornik na morfologicke ultrazvuky..tak asi preto ta tam poslali.. 🙂

pusinqa
4. máj 2010

akurát teraz, som pred chvíľkou pozerala ešte nebola, tak fajn keď je na to odborník si ma ukľudnila a keď je sympaťák, tykanie mi nevadí, hlavne aby pozrel a povedal čo treba, a on je v nemocke? že kam mám potom ísť

mobilo
4. máj 2010

lienocka aj s nami spával syn asi od mesiaca ale nám to nejako nevadí 😉 fakt je dobre veci kupovať až keď je bábo na svete, lebo my sme skoro nič nevyužili mali sme veľmi náročného syna, ktorý nechcel byť v kolíske, v kočíku, v postieľke, ani v tom lehátku absolutne ho nebavili kadejaké tie hračky čo visia, a keby ho dám do ohradky tak plače celý deň 😅
takže nám sa veľmi osvedčila manduca 😉 nosili sme nosili a nosili aj doma aj vonku ale vidím na ňom ten čas čo sme sa mu venovali a aj venujeme! len dúfam druhé bude kľudnejšie a menej náročné...

bamb27
4. máj 2010

pus, vyziva mi celkom ide... tak som rada ze som ti spravila chute, najnovsie ked uz teda vyziva, tak aj piskotky som objavila a jedla som ich vcera s acidkom, muz sa sice na mna divne kukal, ale nevsimala som si.. ved to je skoro ako keby som to s jogurtom jedla, nie?

baby, mysliete ze ten plienockovy monitor miminku nijak neprekaza?

lienockaa
4. máj 2010

hej, v nemocnici..dali ti cislo na amb. asi a tam bude sestricka, ona ta k nemu objedna a povie ti aj na ktore poschodie mas prist, chodilo sa na prve, ale radsej sa opytaj..🙂

pusinqa
4. máj 2010

bamb že s acidkom 😀
presne to s tým monitorom aj mňa zaujíma teraz som ho pozerala na foto v mama a ja a nejde mi to do hlavy, či by mu to nevadilo

mobilo presne to aj s našou, 3 roky sme sa udreli ako blázni, ale už sa nám to teraz vracia aká je z nej kočkanda ukecaná, uspievaná expertka zlatá

skúsim ju dnes vziať chúďatko konečne na chvíľku von, už jej hrooozne chýba škôlka marodkovi malému, ale už len trochu kašleme občas, to pre istotu doliečime do víkendu a od pondelka môže ísť

pusinqa
4. máj 2010

lienockaa dakujem, to je tam na kraji PN áno?

lienockaa
4. máj 2010

mobilo-🙂 to kocik ani u nas nebol uspesny..take ze uspavat v kociku u nas vobec nebolo, on tam proste nezaspal.. 🙂 lehatko slo celkom dobre, tam chcel byt, v ohradke hovorim, len chvilu, kym som varila nieco, cim sa mohol obarit, alebo tak, cistit maso a zeleninu sme zvladali v manduce, na tu nedam dopustit.. 😉

anjelik2509
4. máj 2010

ahojte, tak som sa dnes bola dať zasa odkrviť na tie tripple testy, tak držte palce...
všetkým kočkám, čo mali výsledky OK gratulujem!!!!

lienockaa
4. máj 2010

pusi-neviem, ci na kraji..praveze to je centrum mesta, ale z tvojho pohladu, ak ides od hlohovca dojdes na kruhak rovno, nie?a potom z toho kruhaku vyjdes stale rovno, mas po lavej ruke trznicu a velke parkovisko a dalsi maly kruhacik, kde odbocis doprava a na konci ulice to je..dobre je parkovat na tom velkom parkovisku, pred nemocnicou nie vzdy najdes volny flek..

pusinqa
4. máj 2010

to je baby dobrá sranda že všetky čo máme termín 23.10. nás odkrvili na deň presne 😀 už len aby boli tie výsledky rýchlo a ok

stojdulka
4. máj 2010

ahojte dievčatá 🙂
človek sa tu chvíľku neobjaví a už je popísaných kopa stránok...ja teraz nemám veľmi voľného času, okrem roboty ešte aj okolo domu musím veľa stihnúť kým budem ako súdok a nebudem vládať,,,, 😉
ja idem do poradne budúcu stredu a bude mi robiť i usg tak som zvedavá či už niečo uvidí...ideálne pipíka by bolo 😀
moja švagriná je teraz 25tt tehu a boli sme spolu na 4D krásny chlapček a ako sa predvádzal...hoci budú žaby padať i ja pojdem, krásna pamiatka je to 😉

lienockaa
4. máj 2010

alebo ides cez most?zalezi ako pojdete.. 🙂

pusinqa
4. máj 2010

lienockaa a to keď idem od maduníc na kraji je teda poliklinika? tak nemocka potom asi viem kde je keď v meste, my sme tam zvykli parkovať na takom parkovisku za nejakým bistrom neďaleko magnólie to bude asi ono a odtiaľ to nie je ďaleko

bamb27
4. máj 2010

pus, presne som to chcela napisat... 😉 ze sme sa zhodli, ja som inak mala prist hocikedy tento tyzden 🙂

anjelik2509
4. máj 2010

ja som si istá, že výsledky budú na parádu 🙂