icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

lienockaa
4. máj 2010

pus, je to presne tam ako pises..🙂 to co vidis na okraji je poliklinika..ked smerom od madunic ides..a nemocnica je na konci tej ulice, kde je to parkovisko s bistrom..🙂

bamb27
4. máj 2010

anjelik, ved a ako inak 😉

lienockaa
4. máj 2010

joooj, ozaj, neviem, ktora ste sa pytali, ale ja som sa na 4D objednavala presne v den, ked boli hotove vysledky z triplov, mohla som byt nejaky 17-18tt..a nezdalo sa im to skoro, ved praveze dobre si vyberiete termin, aky sa hodi..ja som bola v hlohovci na tom vysetreni..a teraz neviem kam, lebo uz je aj v nitre, len neviem, ake maju skusenosti mamicky..

pusinqa
4. máj 2010

lienockaa ďakujem za radu, keď ťa tu už tak mám poruke, aj s malou máme ísť na imuno alergo nejakej Korytárovej, nepoznáš náhodou?

fiorea
4. máj 2010

dievcata, vysledky budu ucite super 😉

bavili ste sa o tych monitorch - ten na plienku je asi dost novy, ale nasla som na mk toto: https://www.modrykonik.sk/forum/zakladna-vybava-pre-babatko/mate-zkusenosti-s-monitorem-dechu-snuza-halo/
tak neviem... myslela som, ze budem moct tento davat aj do kocika, ked pojdem na prechadzku a babo zaspi, ale vraj v kociku za pohybu to nefunguje... tak potom to moc nema vyznam. nie? ved ten klasicky s podlozkou ho aspon netlaci...

lienockaa
4. máj 2010

pus, poznam..🙂 na detskom oddeleni bola primarkou a asi este aj je, davno som tam nebola, no kde ma aktualne ambulanciu alergo, to neviem, tusim hned vedla detskeho oddelenia su take dvere.. 😉 poslali vas do nemocky k nej?

amadora
4. máj 2010

inak keď bol drobec trošku väčší a keď som varila alebo umývala riad som ho mávala v autosedačke pri sebe na stole a hrozne sa mu to rátalo že ma vidí, dala som mu nejakú tú hrkálku do ruky alebo hryzátko a spolu sme varili 🙂

skúšala som poobede volať na to 3D ale mi to nikto nebral

kočky mňa tak vytočila mama, že sa mi krv pustila z nosa a hrozne ma bolí bruško ☹

majuskado
4. máj 2010

Ahojte kocky, tak to vyzera, ze vo stvrok uz budeme vediet o koho sa tu jedna 😉

pusinqa
4. máj 2010

áno, tak to je tiež tam v nemocke? aby sme trafili, mala by byť ešte primárkou a je v pohode?

fio super link o monitoroch 😉

ama teba čím tá mama tak vytáča? mňa vytáča mm 😖 ešteže ma mimčo utešuje keď mi kopká do ruky keď dám 🙂

anjelik2509
4. máj 2010

pus, ty už cítiš pohyby?

pusinqa
4. máj 2010

anjelik áno, ale pri druhom to cítiš skôr ako pri prvom, pri malej som až okolo 20, 21 tt.

anjelik2509
4. máj 2010

no to viem, že pri druhom je to o trošku skôr, aj ja by som už rada cítila kopančeky 🙂

amadora
4. máj 2010

Pusi ale, som v nedeľu niečo povedala a ona to pochopila úplne inak, do krvi sa urazila a nechce si to nechať vysvetliť. Ja som jej vypisovala, vyvolávala, 100x som sa ospravedlnila ak to vyznelo blbo ale že som to myslela inak, ale nedala si povedať a dokonca ma poslala do p... ☹ A dnes mi volá že jej brat povedal že kam ma poslala a že to nie je pravda,že ona ma poslala do riti a ako si dovoľujem niečo také o nej rozširovať a proste krikom do mňa a zase zložila telefón... fakt super!
A teba čo mužík?

anjelik2509
4. máj 2010

ale však, trpezlivosť ruže a kopkanie prináša 😉

pusinqa
4. máj 2010

Ejha ama dobrá nakladačka 😝 U nás myslím, že má nervy v robote, tak sa doma "odreagováva", začalo to v nedeľu tým, že som neprišla dosť rýchlo zasalutovať svokrovcom keď prišli na "návštevu", lebo som sa bavila v spálni s novým mobilom, skrátka si čosi vymyslel a bolo, ale sme sa v pondelok udobrili, to mi zas poobede odriekla varovanie svokra tak sme ostali bez nákupu, chcela som nech kúpi cestou domov čosi na večeru, tak na mňa nahúkal že on má toho veľa a zas oheň na streche. Uvidíme čo bude dnes, fakt ma toto nebaví a to som včera ešte sprostá aj bola za ním nech sa nehneváme, čo ma stálo veľa síl, a ani to nepomohlo 😝 Viem že má toho v práci veľa, ale my traja doma za to nemôžeme 😒

lenok
4. máj 2010

Koceny...
volala som sestricke kvoli tomu AFP, vysledky mi odmietla povedat... zajtra mam po 16tej prist k dokimu, vraj mi povie co a ako... 😨 viac som sa nedozvedela... bolo mi az do placu, neviem, co si mam o tom mysliet.. bola som s kamoskami na kavu.. ukludnovali ma, ze to nemusi nic znamenat, vraj sa vysledky tohto charakteru nepodavaju po telefone, vraj to nemusi byt zle, mozno mi chce vsetko ukazat a podrobne vysvetlit... trochu som sa upokojila a prisla na ine myslienky, no teraz som uz doma a kadeco mi beha hlavou... 😒 bojiiim sa... ☹

marion
4. máj 2010

amadora, to mi je luto s tvojou maminou...je mi smutno ked mavaju zienky problemy so svojimi maminami... ☹ ja som velmi vdacna ze moja mamina je super. Nikdy som s nou este nemala konflikt, aj ked vymena nazorov bola, ale to v norme. 🙂

Drzim paste, aby sa to skoro urovnalo, a viac nestalo. 🙂

Ja zase moju svokru velmi nemusim.. Nieje zla, ale taka ze neda city najavo. Aj teraz cez vikend sme tam boli a oznamili ze viac nepridem , lebo od 1.juna idem na PN a do porodu nebudem cestovat. A ona na to nic...ani bu, ani muuu...ako sila. Ale ten prejav radosti ze bude vnuca nemalo chybu ☹ ☹ Ale vobec som nebola prekvapena z tej reakcie, nakolko ked sme oznamili pri prvom ze cakame, tak umyvala riad a tiez nebola ziadna reakcia a umyvala riad dalej.. ☹

Tak som stastna ze je daleko a ze moja mamina je super, a ma velku radost aj s ocinom ze bude druhe vnuca... 🙂
Dakujem ti mami, som rada ze ta mam... 🙂

pusinqa
4. máj 2010

a hlavne to malé mimčo za to nemôže a musí sa chúďa so mnou takto stresovať ☹

marion
4. máj 2010

lenok. hlavu hore....viem ze ta nic teraz neutesi, a ze ta caka tazka noc...ale skus si dat nejaky dobry cajik, nech ta muzik hladka aby si rychlo zaspala...a zajtra ta urcite budu cakat dobre spravy..verim tomu 🙂 🙂

pusinqa
4. máj 2010

joj lenok toto ako môžu robiť ti také mordy, no hádam to bude ok a hrozné že až poobede, asi budeš mať ťažkú noc čo?

marion takú maminu si treba vážiť, ja nemám moc super ani mamu ani svokru, tak to manžel ťahá za všetkých že musí byť oporou

lenok
4. máj 2010

Marion, Pusi.. strasne ma tieto dohady a cakanie vycerpava... ved sa s tou krvou serieme uz od 23.4... 😝 a furt nist neviem a som v neistote 😝

pusinqa
4. máj 2010

veď to že tá neistota je najhoršia 😖

amadora
4. máj 2010

Pusi veď práve to aj mňa trápi najviac kvôli miminku lebo sa neviem upokojiť a bruško stále bolí 😒 A u nás je to tak isto, mamina má dlhodobo zdravotné problémy a nevie čo so sebou, stále sa ľutuje a teraz to dospelo k tomu ako jej všetci ubližujú ☹

Lenok neblbni a nestresuj sa dopredu, aj keď viem že je to ťažko, ale neboj, však vidíš ako je to u mňa, aj u Svet, všetko bude ok 😉 Cmuky

anjelik2509
4. máj 2010

lenok, neboj, všetko dobre dopadne, všetky držíme prstíky...

lenok
4. máj 2010

Ama, Anjelik... juuuj, dakujem vam 🤐

anjelik2509
4. máj 2010

marion, tá tvoja svokra je ako tá moja, tiež u nej tie city idú nejak bokom, minule mi povedala, že si nemám pripúšťať, že som tehotná...a keď sme svokrovcom povedali, že budeme mať bábo, absolútne žiadna reakcia 😒

anjelik2509
4. máj 2010

lenok, veď jasan, na to sme tu 😉

monique02
4. máj 2010

lenok drz sa zlatko budeme na teba silno mysliet 😉

manee
4. máj 2010

lenok, nic sa nedeje, vsetko bude OK, povedz si, ze uz zajtra sa vsetko vyjasni...neboj, vsetko je tak, ako ma byt : v PORIADKU

lenok
4. máj 2010

Moni, Manee... 🙂 ... kujeeeeem.... 🤐