icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

lenok
5. máj 2010

Reni, ty mas oproti mojmu riadny vajgel a toto ti povedia?
Moja zubarka sa minuly tyzden na mna divala ako na sibnutu, ked som jej povedala, ze pomalicky zaciname 5 mesiac.... ze kde mam brucho, a ze som nepribrala a nie je vidiet.. no spustila na mna ako najata, hlavne ze ona deti vobec nema a hovno o tehu vie 😝 Normalne ma taketo pripomienky vytacaju.... ja som mala, chuda, a moje babatko nebude ziadny golem, tak ja neviem, ci by bolo lepsie, kebyze uz teraz mam na sebe 20kg.. 😲 😝

andys11
5. máj 2010

magdalenocka, lenok... diky za rady... pokukame, uvidime! Urcite to tam nechcem kupovat, ale aspon si ich obzrieť 🙂

inak, uz sa mi podarilo dovolat tej sestricke na recepciu na gyndu a povedala mi taku haluz, ze som myslela, ze ma z nej porazi 😝 ... pytam sa jej na vysledky, ze som tam 15. aprila bola a chcem sa len uistit a bla, bla a ona mi povedala, ze doktor mi urcite zavola, lebo oni kvoli vysledkom z tripla volaju, ci su dobre alebo horsie...a zlozila... takto toto co uz je za informaciu? Nikto mi nevolal a uz asi po 3 tyzdnoch ani nebude. Tak tu sedim taka vyvalena. Aspon ze som sa objednala na ten 3D - idem 14. juna, co bude zaciatok 25. tyzdna. Uz sa tesim!

lenok
5. máj 2010

A inak mame:
"třista-třidset-tři" střán... 😀

lenok
5. máj 2010

Andys... ty kks... to co je za komunikaciu? 😲 Ja normalne ziiiiram! 😝

renatka9
5. máj 2010

lenok... neboj ja v okolí zas poznám všetko len také tehuľky, ktorým bolo kotlíček vidieť až niekedy v polovici 5. mesiaca, takže myslím, že si v norme... veď mňa sa dneska tetula doktorka pýtala, že či mi nechutí jesť, keď nepriberám 😀 keby tá vedela, že ja mám aj nočné nálety na chladničku.... ale niektorí ľudia sú asi zvyknutí na to, že keď je žena tehotná, tak hneď musí vyzerať ako Happy Hippo 😀

magdalenocka
5. máj 2010

majuskado ved pra ve vajicko je do auta. Praveze vanicka nesmie byt v ate, to by sa tam ako upevnilo? A vajicka su do nejakyh kilov potom sa kupuje autosedacka, ci?

lenok
5. máj 2010

Reni... Happy Hippo 😀 jaaaj... dobreeeee 😀 sa tu suuulam po gauci.... 😀

Inak, o chvilu prekrocime 10 000 pripevkov.... 😉 Budeme musiet asi vytvorit Part II. 😀

bamb27
5. máj 2010

andys to co za hlupanu si trafila... ja by som volala dovtedy kym by som sa nedozvedela.. par krat sa mi taka taktika osvedcila.. volala som dovtedy kym nezdvihol niekto ochotnejsi 😎
lenok uz mame "čista-čicet-čyry" stran

inak aj preto som sa pytala na tu velkost bruska... ze som si vsimla, ze ludia co vedia ze cakam, sa mi po pozdrave automaticky kukaju na bruseno, nic nepovedia ale vzdy im padne zrak.. mne je to strasne smiesne 😀 ..to aj vam?

andys11
5. máj 2010

baby, na mne to tehu zacalo byt vidiet tak posledny tyzden. To ma kazdy v robote aj znami na ulici zastavuju, ze ci som tehotka a tak... ale mne len vykuklo brucho, od zaciatku tehu mam necele kilo hore. Inak, medzi nami, mam silne podozrenie, ze moje "tehotenske" brucho robia neustale zapchy... 😀 😝

renatka9
5. máj 2010

lenok.... len pre teba na rozveselenie... Happy Hippo:

https://www.youtube.com/watch?v=8E8xMcXmI9E

😀 😀 😀

lenok
5. máj 2010

Bamb... no prepac teda... 😝 😀 som nestihla velmi 😉

Mne to nie je smiesne, skor mi to je velmi neprijemne, lebo ja vobec nevyzeram na svoj vek, vsetci mi tykaju a ked mam cil pupek, tak sa na mna divaju ako na neplnoletu tehotku 😝

pusinqa
5. máj 2010

baby aj po mne dnes zástupkyňa pokukovala lebo som si dnes povedala že kašlať na to a dala som si obtiahnutejšee triko, nie voľné, že už rastie brušeno, reku rastie 😉

andys11
5. máj 2010

bamb... veru, ludia sa mi divaju na brucho... je to take cudne... ale vies, co je este cudnejsie? Teraz cez vikend sa mi stalo, ze ma cudzi ludia mali tendenciu chytat na brusku, ked sa dozvedeli, ze som tehu. Tak to fakt nemusim... 😝

bamb27
5. máj 2010

pus, ja mam inak pocit ze vo volnom triku je to vidiet viac ako v obtiahnutom... ale mozno sa mi to fakt len zda, lebo to je nejake divne 🙂 ..
..lenok, tak neplnoletu... hm, vies co im musi chodit hlavou? ...chuuuda, taka mlada a prespala sa s niekym 😀 😀 😀

rosannar
5. máj 2010

renatka....jaaaaj to je kráásne.... 😉

bamb27
5. máj 2010

andys... tak to nie, ja neznasam dotyk cudzich ludi a uz vobec si to teraz po brusku neviem predstavit brrrr 😠

lenok
5. máj 2010

Reni... ten hafan je skvelyyyy... 😀 som sa fajne pobavila... keseneeeem 😀 😀 😀

renatka9
5. máj 2010

lenok... veru hafan je super, výborná choreografia 😀

majuskado
5. máj 2010

magdalenocka, existuju take vanicky, ktore sa daju upevnit do auta ako autosedacka, maju normalne trojbodove pasy a su dokonca a polohovatelne. Vajicko je len do 13 kg. Naviac do vajicka sa asi moc nepomesti cez zimu zababusene bab@ko.

renatka9
5. máj 2010

idem si ja podriemkať... potom sa pripojím.... lenok, držím palce a nezabudni hneď hodiť info 😉 a neboj "everything´s gonna be alright" 😎

pusinqa
5. máj 2010

andy to by aj mne vadilo, asi by som si nedala od cudzích brucho chytať
bamb ja mám pocit že záleží od strihu, do práce som mala voľné také čo zakryjú, na voľný čas mám tiež voľné ale také čo to v nich vidno ale po vonku mi je to jedno 😉

pusinqa
5. máj 2010

mňa inak drahý natoto, neznášam keď mi toto robí, mám týždeň prázdny kôš na pranie, reku pohoda, ráno som ho nahnala upratať výbuch sopky v jeho kútiku, ktorý keď som včera zbadala skoro ma piclo, to už bolo moc a hneď mi kôš preteká vrchom, zavesiť za guľky do prievanu a pohúpať by si fakt zaslúžil čertisko jeden 😀

lenok
5. máj 2010

Bamb... veru... kriste 😝 😀

No, s tym chytanim bruska som tu uz pisala.. v robote mam nove kolegyne, ktore som vobec nepoznala a ked videli a poculi, ze som tehu, tak dobehli a zacali mackat pupok... 😠 akoze... pardoooon... v zivote by som si to nedovolila a este nie cuzdiemu... ked bola kamoska tehu, tak som sa jej slusne spytala, ci mozem.... nie je to prijemne...
to jak keby som barskomu na ulici zacala magat cecky, ze jeeeej.. ake pekne stvorky mate... a ake su pevne 😀 😀 😀 😝

lienockaa
5. máj 2010

ahojte..

pridavam sa k tym, co neznasaju dotyk cudzich ludi..a objatie okolo ramien, take to "priatelske", to priam nenavidim a mam chut tomu cloveku vlepit..a brucho?nesahat, pouze koukat..😀

lenok
5. máj 2010

Pusi...mna s tym tiez drahous vytaca... pytam sa ho, co ma na pranie, on ze nic... a ked operiem, alebo v polovici prania mi povie, ze hento tricko alebo rifle by som mu mohla.... 😝 posledne mu len odvrknem... pytala som sa? Pytala... Co si povedal? Ze nic... Tak si oper sam! Ruky mas... 😉 😀

andys11
5. máj 2010

lenok..... dobre prirovnanie 😀 😀 😀

bamb27
5. máj 2010

pus, to moj mi vsetko do kosa na pradlo hadze... aj nohavice co mal raz na sebe, podla mna zbytocne, ale nejdem mu nic hovorit... predsa sa v nich len paril cely den v aute, tak asi vie preco 😀

lenok, treba im plesnut po paprcach

6lenka64
5. máj 2010

Ahojte baby 🙂 tak pripajam sa k vam, mam termin 5.10.2010 🙂

rosannar
5. máj 2010

babyyyy.....jaaaa chceeeeem ísť domoooooov.... ☹

rosannar
5. máj 2010

lenka....ahooooj a vitaaaaaj 😀