Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ros, a dlho musis dneska trpiet? ...ja padam o 3, ale budem mat saldo hodin, netusim kedy si to nadrobim.. 😖
ahoj nova lenka 😉 ...aj na teba sme tu uz davno cakali
Jeeej... dalsia Lienka... 😀 no to je krasne... dnes sme sa namnozili o 3 oktobrovky 😉
A kde ste boli doteraz?
Noze, Lenka, povedz nam viac o sebe... 😉
No dostali ma sem kamosky, vraj sa tu vel adozviem.....zacala som 19tt a tehotensvo si dokonale uzivam a tesim sa z toho 🙂 ako pozeraz dost stranok je tu popisanych uffff 335 no pekne ste to postihali 🙂
Dakujem za mile privitanie 🙂 ste zlateeeee 🙂
Lenka, Daj si do pasu viac infosiek o sebe... odkial si, kolko mas rockov... seeecko... nech mame prehlad 😉
a dozvies sa tu ozaj cokolvek... staci hodit otazku do plena 😀 my to tu rozoberieme, neboj sa... 😀 😉
Na... dalsia Nitra.. dobre si moja, neboj sa... 😉
Mame zalozeny taky krasny albumcek s pupokmi, ze Oktobrovky 2010... tak ked budes mat casu, odfot a daj si do svojho albumceku - Renatka, ktora ho spravuje, ti urobi krasnu fotecku 😉
no lenka, kamosky mali pravdu, dozvies sa aj to co nechces vediet.. tych 334 predchadzajucich ani necitaj, asi je to nad ludske schopnosti 😉
Veru, my tu stale tocime temy dookola, a radime si navzajom 😉
bamb...no dneska som normálne do tretej ale už to tu neviem vydržať...mm mi vravel, ževraj už začnú aj dávať obkladačky do kupelky tak som zvedavá a ešte idem variť na zajtra, tak už chcem mať po tom...lebo to bude trošku zdlhavé...lebo idem robiť vyprážaný karfiol a to kým obalím je dosť namáhavé 😀 ale už len polhodinka a padááme 😀
lenka... vitame ta medzi nami 😉
lenok... mas cistu pravdu s tymi recami, o tom, ake sme chude a tak... ja som pocuvala este pred par rokmi vsade poznamky typu, ci som zo somalska a ci sa bojim nieco zjest a podobne kraviny... strasne ma to rozculovalo... ja som vzdy jedla, ale neslo pribrat... posledne roky taka chudost, ze mi trcali klby sa postupne vytratila, ale doteraz sa v obchode stretnem s tym, ze ked idem skusat napr. rifle, tak predavacka hned povie xs alebo s.... mne je pritom dobre l-ko, lebo som vysoka, tak jej poviem, ze potrebujem l-ko a ona na mna, ze ci sa nevidim a podobne reci a samozrejme, ze nakoniec mi je dobre to l-ko (ved to uz mam overene, ale fuuuurt musim toto najskor riesit)... 😒
baby, idem o tretej drahemu po torticku, dufam, ze bude prekvapenyyyy 😀 ...
Len sa bojim nieco spytat,ze ked ste to mozno na strane 125 uz preberali aby ste ma do rit...neposlali 🙂 🙂
No a kedze mi za chvilku apdla,pojdem pomalinky na cvicenie s tehotnymi 🙂 aspon volaky pohyb,lebo mne sa zas podarilo prbrat 6 kil 🙂 a bojim sa ze to bude stale viac a viac,ale nerobim si z toho hlavu 🙂 pre babo vsetko 🙂
nova lenka, neboj.. neposleme.. ak sme aj preberali na 125 strane, teraz uz mozeme mat aktualnejsie info
lenka vitaj v klube 🙂 ak ideš do nitry lenka tam by tuším chcela chodiť cvičiť odtiaľto aj Renatka len teraz vylihuje s angínou
lenok ty si s tým prádlom dobre rázna, to ja by som sa neodvážila
bamb presne ako u nás, už keď ho naženiem, že všetko je na pranie, tak ma to serká, lebo aj veci čo dokopy ani nemal oblečené, nechce sa mu poukladať a poskladať do skrine radšej ich dá oprať a ja si môžem ruky po lakte zodrať 😠
Lenka, aj ja mam +6 kg a myslim, ze je to pre mna normal akurat... ono to este len pride, neboj 😉
Na, sak sa pytaj, co si my pamatame, co bolo na 125? 😀
Andys, a steme foto, tak nezapomen... Trochen provokacie, nech nam sliny tecu... 😉 A dobre oslavte 😉
Fajn, no v podstate ani nemam nejake otazky,vsetko je na nete,a svokrusu mam porodnu asistentku a robi aj psychofizicku pripravu na porod,takze to amm rovno na dlani 🙂 som tu len zo zvedavosti.....jediny taky maly problem co mam,casto mavam zaaaahu 🙂 a nebavi ma uz davat si sodu bicarbonu, neviete mi poradit nieco ine??,
Pusi... ale sak on vie, ako to myslim... 😉 samoska, ze operiem.... 😀
ale musi dockat na druhu varku, jedny rifle same pustat nebudem... kks... ved sak setrime, nie? 😉 😀
Fuuuha, Lenka, sak ja som uz aj zabudla, ze som nejaku zahu niekedy riesila 😉 Baby tu byvali spominali Fatru na pitie... Mna cil trapi totok, ze sa mi neodgrgne poranne, len sa mi zahania naspatek do krku 😝 si musim furtom sannut, ak lezim, inak by bola brinda na tricku 😀
lenka renatka tu spomínala tuším pani Jahnátkovú alebo tak nejak, nechcem komoliť, to je ona? že chodí k nej aj na tú prípravu a vraj je veľmo fajn
lenka...no ja som skúsila raz nelúpané mandle a asi mi to aj pomohlo....ja zase sodubikarbonu nemôžem piť lebo z toho vraciam 😀 ale skús mandle, to odporúcajú viaceré
Ano pani Jahnatkova je moja svokra,teda uz mamina 🙂 🙂 takze to mam priamo doma :--)
bamb...už len 9 minút 😀
Dakujem za radu,vyskusat,lebo pchat si lyzicku sody kazdy druhy den,bleeee a bublinkuje mi cely zaludok 🙂 ale pomaha do minuty 🙂
lenka tak to máš super, čo je doma to sa počíta 😀
jankaa tu tuším spomínala aj nejaké homeo gastrocynesine alebo tak nejak, aj som kúpila do istoty ale zatiaľ nebolo treba tak neviem či zaberá
nooo tak ja vypínam a pálim domov...večer sa sem kuknem 😀 😉
lenka to práveže s takým zázemím budeš musieť radiť ty nám 😉
Lenka, a Renatka tu tusim spominala zazvorovy caj... ale ako sa to caruje, to sa len jej opytas, ked sa vyspinoka, chorobka 😉 A tak sa na tom cviceni aj stretnete... 🙂
🙂 oki majte sa pekne zajtra som tu d rana 🙂 tiez utekam z praaace 🙂

Andys a to iste si myslim o tom, ked mi clovek povie... Boooze, ty si strasne chuda...Mala by si pribrat.... 😖
Ako by sa to pacilo takej Tetke Obezitke, ktora ma problemy so stitnou zlazou alebo cimkolvek... Tak by som jej mala povedat... Kriste, ty si aka tucna.... A takto, schudnut by si nahodou nechcela, moja? 😝
Presne o tom istom... len k obezite maju ludia respekt, lebo len tucny clovek je zarucene chory.... Chudy je automaticky anorektik a bulimik... to, ze su tam v hre takisto geny, to nie je vobec podstatne 😝