icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

lenok
5. máj 2010

Andys a to iste si myslim o tom, ked mi clovek povie... Boooze, ty si strasne chuda...Mala by si pribrat.... 😖
Ako by sa to pacilo takej Tetke Obezitke, ktora ma problemy so stitnou zlazou alebo cimkolvek... Tak by som jej mala povedat... Kriste, ty si aka tucna.... A takto, schudnut by si nahodou nechcela, moja? 😝

Presne o tom istom... len k obezite maju ludia respekt, lebo len tucny clovek je zarucene chory.... Chudy je automaticky anorektik a bulimik... to, ze su tam v hre takisto geny, to nie je vobec podstatne 😝

bamb27
5. máj 2010

ros, a dlho musis dneska trpiet? ...ja padam o 3, ale budem mat saldo hodin, netusim kedy si to nadrobim.. 😖

ahoj nova lenka 😉 ...aj na teba sme tu uz davno cakali

lenok
5. máj 2010

Jeeej... dalsia Lienka... 😀 no to je krasne... dnes sme sa namnozili o 3 oktobrovky 😉
A kde ste boli doteraz?
Noze, Lenka, povedz nam viac o sebe... 😉

6lenka64
5. máj 2010

No dostali ma sem kamosky, vraj sa tu vel adozviem.....zacala som 19tt a tehotensvo si dokonale uzivam a tesim sa z toho 🙂 ako pozeraz dost stranok je tu popisanych uffff 335 no pekne ste to postihali 🙂

6lenka64
5. máj 2010

Dakujem za mile privitanie 🙂 ste zlateeeee 🙂

lenok
5. máj 2010

Lenka, Daj si do pasu viac infosiek o sebe... odkial si, kolko mas rockov... seeecko... nech mame prehlad 😉
a dozvies sa tu ozaj cokolvek... staci hodit otazku do plena 😀 my to tu rozoberieme, neboj sa... 😀 😉

lenok
5. máj 2010

Na... dalsia Nitra.. dobre si moja, neboj sa... 😉

lenok
5. máj 2010

Mame zalozeny taky krasny albumcek s pupokmi, ze Oktobrovky 2010... tak ked budes mat casu, odfot a daj si do svojho albumceku - Renatka, ktora ho spravuje, ti urobi krasnu fotecku 😉

bamb27
5. máj 2010

no lenka, kamosky mali pravdu, dozvies sa aj to co nechces vediet.. tych 334 predchadzajucich ani necitaj, asi je to nad ludske schopnosti 😉

lenok
5. máj 2010

Veru, my tu stale tocime temy dookola, a radime si navzajom 😉

rosannar
5. máj 2010

bamb...no dneska som normálne do tretej ale už to tu neviem vydržať...mm mi vravel, ževraj už začnú aj dávať obkladačky do kupelky tak som zvedavá a ešte idem variť na zajtra, tak už chcem mať po tom...lebo to bude trošku zdlhavé...lebo idem robiť vyprážaný karfiol a to kým obalím je dosť namáhavé 😀 ale už len polhodinka a padááme 😀

andys11
5. máj 2010

lenka... vitame ta medzi nami 😉

lenok... mas cistu pravdu s tymi recami, o tom, ake sme chude a tak... ja som pocuvala este pred par rokmi vsade poznamky typu, ci som zo somalska a ci sa bojim nieco zjest a podobne kraviny... strasne ma to rozculovalo... ja som vzdy jedla, ale neslo pribrat... posledne roky taka chudost, ze mi trcali klby sa postupne vytratila, ale doteraz sa v obchode stretnem s tym, ze ked idem skusat napr. rifle, tak predavacka hned povie xs alebo s.... mne je pritom dobre l-ko, lebo som vysoka, tak jej poviem, ze potrebujem l-ko a ona na mna, ze ci sa nevidim a podobne reci a samozrejme, ze nakoniec mi je dobre to l-ko (ved to uz mam overene, ale fuuuurt musim toto najskor riesit)... 😒

baby, idem o tretej drahemu po torticku, dufam, ze bude prekvapenyyyy 😀 ...

6lenka64
5. máj 2010

Len sa bojim nieco spytat,ze ked ste to mozno na strane 125 uz preberali aby ste ma do rit...neposlali 🙂 🙂

6lenka64
5. máj 2010

No a kedze mi za chvilku apdla,pojdem pomalinky na cvicenie s tehotnymi 🙂 aspon volaky pohyb,lebo mne sa zas podarilo prbrat 6 kil 🙂 a bojim sa ze to bude stale viac a viac,ale nerobim si z toho hlavu 🙂 pre babo vsetko 🙂

bamb27
5. máj 2010

nova lenka, neboj.. neposleme.. ak sme aj preberali na 125 strane, teraz uz mozeme mat aktualnejsie info

pusinqa
5. máj 2010

lenka vitaj v klube 🙂 ak ideš do nitry lenka tam by tuším chcela chodiť cvičiť odtiaľto aj Renatka len teraz vylihuje s angínou
lenok ty si s tým prádlom dobre rázna, to ja by som sa neodvážila
bamb presne ako u nás, už keď ho naženiem, že všetko je na pranie, tak ma to serká, lebo aj veci čo dokopy ani nemal oblečené, nechce sa mu poukladať a poskladať do skrine radšej ich dá oprať a ja si môžem ruky po lakte zodrať 😠

lenok
5. máj 2010

Lenka, aj ja mam +6 kg a myslim, ze je to pre mna normal akurat... ono to este len pride, neboj 😉
Na, sak sa pytaj, co si my pamatame, co bolo na 125? 😀

Andys, a steme foto, tak nezapomen... Trochen provokacie, nech nam sliny tecu... 😉 A dobre oslavte 😉

6lenka64
5. máj 2010

Fajn, no v podstate ani nemam nejake otazky,vsetko je na nete,a svokrusu mam porodnu asistentku a robi aj psychofizicku pripravu na porod,takze to amm rovno na dlani 🙂 som tu len zo zvedavosti.....jediny taky maly problem co mam,casto mavam zaaaahu 🙂 a nebavi ma uz davat si sodu bicarbonu, neviete mi poradit nieco ine??,

lenok
5. máj 2010

Pusi... ale sak on vie, ako to myslim... 😉 samoska, ze operiem.... 😀
ale musi dockat na druhu varku, jedny rifle same pustat nebudem... kks... ved sak setrime, nie? 😉 😀

lenok
5. máj 2010

Fuuuha, Lenka, sak ja som uz aj zabudla, ze som nejaku zahu niekedy riesila 😉 Baby tu byvali spominali Fatru na pitie... Mna cil trapi totok, ze sa mi neodgrgne poranne, len sa mi zahania naspatek do krku 😝 si musim furtom sannut, ak lezim, inak by bola brinda na tricku 😀

pusinqa
5. máj 2010

lenka renatka tu spomínala tuším pani Jahnátkovú alebo tak nejak, nechcem komoliť, to je ona? že chodí k nej aj na tú prípravu a vraj je veľmo fajn

rosannar
5. máj 2010

lenka...no ja som skúsila raz nelúpané mandle a asi mi to aj pomohlo....ja zase sodubikarbonu nemôžem piť lebo z toho vraciam 😀 ale skús mandle, to odporúcajú viaceré

6lenka64
5. máj 2010

Ano pani Jahnatkova je moja svokra,teda uz mamina 🙂 🙂 takze to mam priamo doma :--)

rosannar
5. máj 2010

bamb...už len 9 minút 😀

6lenka64
5. máj 2010

Dakujem za radu,vyskusat,lebo pchat si lyzicku sody kazdy druhy den,bleeee a bublinkuje mi cely zaludok 🙂 ale pomaha do minuty 🙂

pusinqa
5. máj 2010

lenka tak to máš super, čo je doma to sa počíta 😀
jankaa tu tuším spomínala aj nejaké homeo gastrocynesine alebo tak nejak, aj som kúpila do istoty ale zatiaľ nebolo treba tak neviem či zaberá

rosannar
5. máj 2010

nooo tak ja vypínam a pálim domov...večer sa sem kuknem 😀 😉

pusinqa
5. máj 2010

lenka to práveže s takým zázemím budeš musieť radiť ty nám 😉

lenok
5. máj 2010

Lenka, a Renatka tu tusim spominala zazvorovy caj... ale ako sa to caruje, to sa len jej opytas, ked sa vyspinoka, chorobka 😉 A tak sa na tom cviceni aj stretnete... 🙂

6lenka64
5. máj 2010

🙂 oki majte sa pekne zajtra som tu d rana 🙂 tiez utekam z praaace 🙂