Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Hej, Reni, urobime si v ramci PNky vylet do BA 😉
akurat o nom citam, vraj je to anjel v bielom plasti, tak sa ne neho aj celkom tesim 😀
a hlavne na 3D kino v hlavnej ulohe s nasim citronikom 🙂
lenok aspon uz vies na com si po tych trapeniach co ti sposobovali. Ty si velky optimista tak dufam ze nim aj zostanes. Lebo my verime ze vase babatka budu v poriadku. Drzkaj sa. Cmuk 🙂
baby, mám otázku... čítala som že teraz by nám maternica mala siahať cca po pupok. a ja som práve cítila jasné kopance asi 2cm nad pupkom 😕 je možné že keď mám také veľké bruško že mám už maternicu tak vysoko a takú veľkú?
ama nad tym som aj ja rozmyslala ci to moze byt. Mozno niektore mudrejsie poradia
lenok... heeej? anjel? tak to budeš teda v siedmom nebi 😀 keď ešte k tomu aj tvojho drobca uvidíš... 😅
držím palce, aby sa drobec ukázal v plnom vydaní a aby sa podarilo zistiť, či v tom 3D hrá Brad Pitt, alebo skôr Angelina Jolie 😀 😀
ama... aj ja som nad tým rozmýšlala, lebo mne sa tiež niekedy zdá, že cítim kopance dosť vysoko 😖
renatka ja som aj ruku dala na bruško a som to pekne cítila, nie len také šteklenie ale riadne kopančeky už tak som normálne v šoku 😅
inak baby ja keď dlhšie stojím alebo chodím tak mám pocit že mi to bruško oťažie o 20kg a začne ma akoby tlačiť na podbruško niečo 😒
Megi, ako si prisla na to, ze som optimista? 😕 😀 aaa....vdaka.... 😉
Reni... tak to som velmi zvedava aj ja... Brangelina 😀
ama ja zas mám pocit že sa mi bruško ťahá do hora a pod prsiami ma to už chvíľami tak riadne ťahá, neprrríjemné
lenok toho dokiho tu tuším už aj niekto spomínal v súvislosti s 3d sonom že je odborník, tak budeš mať odbornú konzultáciu, držíme palce
renatka tuším budeš mať na cvičení novú kamošku 😉
kurnik a to nie sme ešte ani v polovici 😅
ama... ja cítim rukou kopančeky hlavne dolu pod pupkom, ale toto boli tiež určite kopančeky, tak neviem 😖
pus... veru asi áno... to sa teším, už som jej písala do IP
inak ja mám v kancli v práci moju spolusediacu tiež tehuľku... sme dobré kamošky a je o desať týždňov pozadu než ja... a doobeda som bola v práci urobiť súrnu robotku, nech sa môžem doma s čístým svedomím liečiť a som sa dozvedela, že ona je v nemocnici... chúďa moje, hneď som jej písala, tak mi volala späť. včera večer mala silné bolesti v podbrušku, tak zašla na gynekologickú pohotovosť a hneď si ju nechali v nemocnici, lebo je vraj na špičku otvorená... no chúďa... a to je v 8.tt!!! 😕
reni to je teda veru nič moc ☹
mojej kamoške sa zas predvčerom narodila malá Barborka, ona sa až panicky bála pôrodu, ale ešte som s ňou nehovorila, len druhá z našej partie písala že mala aj EPI aj mal službu vybraný doki, tak hádam fajn
no veru nič moc... ale snáď ju nebudú musieť zašívať... berie teraz magneziove infúzky, tak hádam to bude o.k.
no potom daj vedieť ako dopadla tvoja kamoška...
ozaj baby, inak viem, že je to asi dosť skoro, ale vy plánujete dať si aj EPI? lebo mňa teraz jeden kamoš, čo mu žena rodila, tak strašne vyplašil... že to môžem aj ochrnúť, keď mi to zle pichnú a tak... tak teraz mi to stále vŕta v hlave 😒
lenok si presa optimista, kazdej vzdy zdvihnes naladu a zbavis ju pochmurnych myslienok. SI vtipna, nesebecka a da sa s tebou uzasne pokecat. Nemam pravdu baby? A tvoje babatko bude mat uzasnu maminu, tak hlavu hore.
pus a este k tym muzom som zabudla....mna ten moj nehneva nejako casto,ale tiez odkedy som tehu tak sme uz trikrat mali vacsi konflikt, trval sice jeden den, ale dobre ma vycerpal. Proste niekedy vedia chlapi nemilo prekvapit, ja som netusila ze ked budem tehotna moze robit z malych veci velke apotom sa zbytocne hadat...ja len dufamze sa to bude co najmenej opakovat, aby malo babo pokoj...
Megi... Sak ty si mi normalka riadne naostro vyznala lasku 😉 by som ta mala bozkat teraz... Ci? 😀
Z hlbky duse dakujem...
magdi tak to máte asi tak ako my, u nás tiež zatiaľ bolo 2 krát čoro moro a dúfam že tak skoro nebude, ja viem že tiež je len človek a má toho občas dosť, ešte aj malá momentálne dáva zabrať večer aj 2 h zaspávaním, lebo má iný režim ako v škôlke ale ja ako tehu mám toho tiež dosť, ale veď už bude dobre 🙂
magdi a ty sa chystáš do nemocky tiež TT? asi aj silvika, ja , anjelik predpokladám tiež
Ahojte kocky...tak konecne som vas zbezne docitala.... 🙂 pisete ako dive, kto to ma citat 😀 😀 😀
1. Vitam nove tvare. 🙂
2. lenok, tebe drzim paste, a tesim sa na spravu co to bude... 🙂 🙂 🙂
3.Baby, ja som dnes utrapena kvoli malemu. Su problemy v skolke. Dnes som to riesila. A plakala cely den. Nas maly nastupil do skolky az v marci, nakolko v januari mal az 3 roky, a minuly september ho nevzali lebo nemal 3. A dnes sme sa
dozvedeli, ze ho deti nechcu medzi sebou. Problem je v tom, ze mu nejak nejde rec, hovori ale nie zrozumitelne. Deti mu nerozumeju tak ho medzi sebou nechcu, a on sa na to hneva a ruca im hracky. A deti sa potom stazovalidoma, urcite si nieco aj vymysleli, ze jeden Lukasko im ruca hracky, a mamicky hned nabehli ze kto je to ten Lukasko co ich vraj bije a ruca hracky. Ako sila, bola som v soku, ake su deti zakerne. ☹ ☹ ☹ A pritom by stacilo aby sa ucitelka a deti snazili skusit maleho zaclenit a vysvetlit tym ostatnym ze je ako on, ale ze to rozpravanie je trochu problem. Chodime aj na logopediu. Boli sme u psychologa a ze je uplne zdrave, zive dieta.... 🙂 Len ten cas tu rec rozbehne. baby, viete aky je to strasny pocit ked vam povedia ze vase dieta ine deti 3 rocne, male, nechcu....A pritom Lukasko je zlaty, mily nezny chlapec. je obcas certik to ,priznam, ale nie je zle dieta... 🙂 🙂
jej marion nerob si hlavu by som ta prisla povzbudit.... 🙂 chlapci su troska zivsi a tie ucitelky nech tam nespia a staraju sa ved zaco su platene...moja nerob si fakt starosti su deti co pridu do kolektivu a su hned oblubene a su deti ktorym to toska dlhsie trva,ale to neznamena , ze su vadne preto!!!!prave naopak......no a to , ze sa tie druhe mamicky dotoho tiez montuju..je sila..neviem naco?treba to nechat...to su deti a nato su tam ucitelky.....jaj moja jaka som nastartovana by som hned zbehla zajtra s tebou do tej skolky...ze co a jako ..len nech nechaju lukaska na pokoji.....
zajtra usmev moja a mysli si o nich svoje... 😵 😵 😵
kathi dakujem ti, si zlata.... 🙂 budem sa snazit z toho vyspat, ale je to strasne...a maleho obdivujem, ze tam este chce chodit, ja by som tam viac nesla.Ale ucitelky v dnesnej dobre su nanic...len sa rozpravaju a neplnia ulohu vychovavatela, a ked sa nieco deje tak dieta pokarhaju, ale nehladaju pricinu a riesenie... ☹ uvidime co a ako casom... 🙂
marion, to si nemozes pripustat... na to su tam ucitelky, aby to ustriehli... deti potrebuju kusok casu... vsetko bude ako ma... 😎
baby, tie kopance citite ako casto.. u mna to nie je kazdy den, tak neviem ci je to ok alebo je to este normalne.. za posledny tyzdne to bolo mozno 4 krat... 😒
lenok, tak si spravte pekne vylet, kuknite kino a potom zreferuj... myslim na teba... 😉
ahojte dievcata velmi tu neprispievam ale patrim k vam...baby aj vam tvrdne brucho?? zacala som brat maternu centrum s DHA a uvidim ci mi to pomoze 😒
marion ja mam takyto problem s nemeckymi mamickami...neboj sa kolko razy mi bolo do placu...nad tym ake su blbe....ale rokmi a skusenostami budes stale silnejsia.....drzim palceky......vsetko bude dobre neboj..... 😉 😉 😉
marion netrap sa moja mama robi v skolke skolnicku a viem ako to tam chodi...ale zasa na druhej strane maly bude zoceleny a nebude sa len tak hoc coho bat ...ale je to dost tvrde v takom malom veku ja neviem co by som spravila..no zjavne zmenila skolku ak by sa pridali aj mamicky..to by ma teda poriadne nasralo kazda si predsa chrani to svoje ale mali by mat pochopenie aj pre ine dieta hlavne ked vedia ze este moc dobre nerozprava 😖 bud to prehrmi alebo to treba riesit s riaditelkou..vela sil do boja
pusi hej, ja sa predbezne chystam rodit v tt to si myslela?
Renatka to je fakt blbé s tou kolegyňou 😒 A epi ja si nedám určite, nemala som ani pri prvom, ja som za "prirodzený" pôrod 😉 Ja som tiež počula že je to nebezpečné v tom že žena nevie správne kedy má tlačiť, ale tak neviem, možno je to blbosť, rečí sa nahovorí 🙂
Marion verím ti ako sa cítiš, môj malý tiež ešte nehovorí a presne tohto sa bojím že ak nezačne kým pôjde do škôlky ako ho tam budú brať. Ale je to dedinská škôlka a málo detí tak dúfam že to bude ok... ale každá mama zle znáša keď sa jej dieťatko trápi alebo tak, ale neboj sa, hádam to chce len čas. A tie mamy ako by som si pozvala cez učiteľku čo sú to za sliepky, si myslím že každá mama by to mala pochopiť a svojmu decku vysvetliť že to že nerozpráva neznamená že sa s ním nemajú kamarátiť 😒 Skús to tak riešiť 😉
Alenkam ja tiež niekedy necítim jeden deň a potom niekedy aj trikrát za deň 🙂
Pus, Marion, Alenka... zoberiem si aj USB kluc, mozno mi ho aj nahra 😉 😀 dakujem vam babiky 😉 😉
sem-tam mi vypadne slzicka zufalstva a smutku, ale od zajtra ani slza nazmar 😉 Dnes si este sama sebe odpustim, predsa len, trochen sok... ale od zajtra usmev na tvari 😉 🙂
Mamine som povedala, ze vysledky su Ok, nech sa netrapi, dost co nespala do dnes rana, co cakala na vysledky... ked som jej volala, vyludila som usmev na tvari, a dala som nahlas TV, nech nie je pocut moj trasuci sa hlas.. Mm len kukal, ako som to dokazala 😒 A nemienim to povedat ani nikomu v rodine... Naco ich budeme zbytocne zatazovat a trapit, nie?
Ahojte, tak sa hlasim po amniocentezy, nemam moznost precitat vsetko tak len posledna strana.
Lenok - ty ides tiez na tu genetiku ako amadora?
Amadora - a ty si ako dopadla?
Ja som prve rodila s epiduralkou a neviem si to vynachvalit, viem ze nejake riziko tam je, ale velmi male, ja som bola po 2dnoch v nemocni a 2nociach nespania taka unavena, ze som bola stastna, ze som si aspon posledne 2hodky pred samotnym porodom ulavila od bolesti.
A mame nove tvare? Tak vitajte 😉

ahojte miláčkovia...
tak ja som si teda pekne schrupla, teraz chrúmem zase pažítku s omastenými chlebíkmi... a maminka mi doniesla jablkový džús, tak to mi veru sadlo...
som vás až teraz dočítala, tuším máme ďalšiu novú októbrovku a veľa krát ste ju tuším odvolávali na mňa, tak asi jej napíšem do IP, lebo zajtra ráno nás asi chúďa nedočíta 😀
lenok... takže ráno voláš do BA? ale aj tak myslím, že to bude OK, potom napíš, kedy ti dali termín... ale sa môžeš tešiť aspoň na kino, čo ti drobček urobí 🙂
ja sa teraz cítim o kúsoček lepšie, ale ptuj-ptuj, nechcem to zakríknuť.... 😎