icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nanulik
5. máj 2010

aj tu prší od večera

ja už mám byt dávno zariadený 😀 my sme ešte nemali vybraté a ja som už mala jasne predstavy čo a ako chcem a teraz to už len prispôsobujem rozmerom

veronica1
5. máj 2010

amadora - dlho to nacitavalo ale uz su tam

amadora
5. máj 2010

Veronica krásne fotky 😵

renatka9
5. máj 2010

veronica, krásne zábery 🙂

alenkam.
5. máj 2010

veronica, super fotky... 😉

lenok
5. máj 2010

Manee, kujem... Verim, ze moje drobatko bude minimalne taky srandista, ako jeho mutti 😉 ja som to uz hovorila, som absolutne antitabulkovy typ :-O
Nanu, dakovala a gratulujem... Ste stale blizsie a blizsie... Krasa!
Tonicka, nepoznam ho, ale uz teraz mu plne doverujem 😉

misimimi
5. máj 2010

ten dazd mi ide na nervy... 😒

6lenka64
6. máj 2010

Dobre ranko 🙂

amadora
6. máj 2010

dobré ránko

akože úžasne sa vstáva do takéhoto počasia 🙄

baby mne je tak zle, žalúdok mám úplne stiahnutý od strachu, hrozne som nervózna 😝

svet1
6. máj 2010

Dobré ránko.

Amadorka, nebooooj! Dobre bude! 😉

nanulik
6. máj 2010

dobré ráno babule 🙂 tu u nás je hádam koniec sveta, strašné niečo s tým počasím. Celú noc ma budil vietor čo narážal do okien 😒
a ja mám hned zrána super novinu. marek mal ísť zajtra k zubárke ale sa mu nechce tak som volala zubárke či by som mohla prísť ja miesto neho a doktorka povedala že môžem. tak už ma dobre bolí brucho a mám pocit že až do zajtra ma bude zo strachu prehánať 😖
amadora neboj to zvládnete 🙂

misimimi
6. máj 2010

taaaak leje a ja mam ist k doktorovi..🙂 a neboj amadora nemysli na zle veci 🙂

ikon
6. máj 2010

ahojte,

amadora kedy ideš?

veronika krásne fotky, ale čo tu robíš????? prosím ťa lež, s tým nie sú žiadne žarty!!!! aspoň tri dni sa ani nehni z postele...

monique02
6. máj 2010

ahojte maminky 🙂

pomooc strasne ma palia od rana dlane, mam ich uplne brontove 😅 je to normalne? neviete niekto co to znamena? esteze idem zajtra do poradne tak sa opytam

prijemny den vsetkym

6lenka64
6. máj 2010

Chcem sa spytat ako sa aktualizuje toto foooorum 🙂 aby sa mi ukazalo to co pisete a nemusela sa preklikavat stale od zaciatku ???

pusinqa
6. máj 2010

moniq radšej sa opýtaj kamoška bola v nemocke lebo ju pálili a svrbeli dlane a chodidlá ale to ona už bola tesne pred pôrodom a malá jej tlačila na pečeň, môže to signalizovať problémy s pečeňou, opýtaj sa, možno ti aspoň spravia pečeň. testy ak neprejde

nanulik
6. máj 2010

lenka ak chceš daj si tému medzi oblúbené a vždy ked klikneš na oblúbené témy tak ťa to hodí na najnovší príspevok

pusinqa
6. máj 2010

lenka hore býva že choď na najnovšiu odpoveď a býva to aj pri otváraní fóra, ja rovno idem na najnovší príspevok 😉

baby mne bolo včera celý deň tak zle od žalúdka, veď už by to malo prechádzať nie? ale začala som čítať úplne super knihu o Kataríne Aragónskej, sa teším, zbožňujem historické romány, len chodím do knižnice s malou tak nebýva času na vyberanie, my sme tam už známa firma, malá má od 2 rokov svoj preukaz, naposledy mi tetuška toto šikovne poradila, aj super knihu o lietajúcej lekárke to zas bolo o austrálii okolo vojny taký fajn román 🙂

bamb27
6. máj 2010

dobre rano krasky..
noo.. gratulujem vsetkym, ktorym treba k niecomu gratulovat.. ako napriklad nanu k uveru, veronice k 4Dutz, veronica.. oddychni si aj za nas.. ja by som tak sla lezat do postele, nie tu trpiet v praci 😉 ...ama, drzim palceky.. vsetko bude ok ..no a lenok, jasne, ty si uplne mimo vsetkych priemerov,, na teba platia len ine tabulky, inak si uplne ok a tvoje mimi duplom 😉 nanu, ja idem k zubarke v pondelok... vtedy zaroven aj vysledky AFP.. takze dufam ze za utrpenie budem potesena dobrymi vysledkami 😅

no a ja som rano po otvoreni ociek zistila, ze vonku leje a ja mam oba dazdniky v robote a muz je uz kdesi na ceste do Kosic 🙂 ...

moniq, v tehu je asi vsetko normalne, snad to bude ok, ale spytaj sa zajtra doktora...

bamb27
6. máj 2010

pus, aj mne bolo vcera zle od zaludka.. a to sme sli k nasim a ja som si objednala u nich ze chcem struckovu polievku.. no, mohla som sa akurat tak pozerat na nu, a vecer este horsie 😖

nanulik
6. máj 2010

ja som bola objednaná na 1.6. ale mala som ísť už dávno a strašne sa bojím 😖 😖 😖

pusinqa
6. máj 2010

bamb si ma utešila, ale veď mne už bolo lepšie a teraz zasa toto 😒 ani dnes mi nie je 3 krát dobre a hlavne v noci ma bolieva žalúdok a zle sa mi spí ☹ to čo má byť, veď to už malo byť preč 😢

renatka9
6. máj 2010

Dobre ranko tehulky. Ja este vylyhujem v postielke. Mne sa super spalo popri dazdi. Idem hodit ranajky a este asi znovu zaspim, kedze mi tu dazdik jemne klopoce na okienko... 🙂

6lenka64
6. máj 2010

Dakuje baby 🙂

amadora
6. máj 2010

ďakujem kočky 🙂 pomaly ideme, tak na nás myslite!

juko25
6. máj 2010

Krasne uprsane ranko sa praj! 😀 😀

Vyspinkane??

bamb27
6. máj 2010

pus, som rada ze ta tesia moje nevolnosti 😅 ... teda ak to mam blizsie specifikovat, tak mam len strasnu tazobu na zaludku, nic dnu ani von, prijimam len Fatru.. este aj banan mi spravil zle

bamb27
6. máj 2010

ama, myslime tuho... 😉 ..nebojkaj sa

misimimi
6. máj 2010

uuu to poznaaam 🙂 aj mne neska doslo zle ale len koli tmmu ze mam plny nostek🙂

pusinqa
6. máj 2010

bamb ty si iný extrém 😝 ja zas musím celé dni voľačo do seba nasilu tlačiť keď mi je zle

ama držíme silno silno palce všetky budeme na teba myslieť a očakávať správy, drž sa, malému pusinku 😉