Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
amadora - dlho to nacitavalo ale uz su tam
Veronica krásne fotky 😵
veronica, krásne zábery 🙂
veronica, super fotky... 😉
Manee, kujem... Verim, ze moje drobatko bude minimalne taky srandista, ako jeho mutti 😉 ja som to uz hovorila, som absolutne antitabulkovy typ :-O
Nanu, dakovala a gratulujem... Ste stale blizsie a blizsie... Krasa!
Tonicka, nepoznam ho, ale uz teraz mu plne doverujem 😉
ten dazd mi ide na nervy... 😒
Dobre ranko 🙂
dobré ránko
akože úžasne sa vstáva do takéhoto počasia 🙄
baby mne je tak zle, žalúdok mám úplne stiahnutý od strachu, hrozne som nervózna 😝
Dobré ránko.
Amadorka, nebooooj! Dobre bude! 😉
dobré ráno babule 🙂 tu u nás je hádam koniec sveta, strašné niečo s tým počasím. Celú noc ma budil vietor čo narážal do okien 😒
a ja mám hned zrána super novinu. marek mal ísť zajtra k zubárke ale sa mu nechce tak som volala zubárke či by som mohla prísť ja miesto neho a doktorka povedala že môžem. tak už ma dobre bolí brucho a mám pocit že až do zajtra ma bude zo strachu prehánať 😖
amadora neboj to zvládnete 🙂
taaaak leje a ja mam ist k doktorovi..🙂 a neboj amadora nemysli na zle veci 🙂
ahojte,
amadora kedy ideš?
veronika krásne fotky, ale čo tu robíš????? prosím ťa lež, s tým nie sú žiadne žarty!!!! aspoň tri dni sa ani nehni z postele...
ahojte maminky 🙂
pomooc strasne ma palia od rana dlane, mam ich uplne brontove 😅 je to normalne? neviete niekto co to znamena? esteze idem zajtra do poradne tak sa opytam
prijemny den vsetkym
Chcem sa spytat ako sa aktualizuje toto foooorum 🙂 aby sa mi ukazalo to co pisete a nemusela sa preklikavat stale od zaciatku ???
moniq radšej sa opýtaj kamoška bola v nemocke lebo ju pálili a svrbeli dlane a chodidlá ale to ona už bola tesne pred pôrodom a malá jej tlačila na pečeň, môže to signalizovať problémy s pečeňou, opýtaj sa, možno ti aspoň spravia pečeň. testy ak neprejde
lenka ak chceš daj si tému medzi oblúbené a vždy ked klikneš na oblúbené témy tak ťa to hodí na najnovší príspevok
lenka hore býva že choď na najnovšiu odpoveď a býva to aj pri otváraní fóra, ja rovno idem na najnovší príspevok 😉
baby mne bolo včera celý deň tak zle od žalúdka, veď už by to malo prechádzať nie? ale začala som čítať úplne super knihu o Kataríne Aragónskej, sa teším, zbožňujem historické romány, len chodím do knižnice s malou tak nebýva času na vyberanie, my sme tam už známa firma, malá má od 2 rokov svoj preukaz, naposledy mi tetuška toto šikovne poradila, aj super knihu o lietajúcej lekárke to zas bolo o austrálii okolo vojny taký fajn román 🙂
dobre rano krasky..
noo.. gratulujem vsetkym, ktorym treba k niecomu gratulovat.. ako napriklad nanu k uveru, veronice k 4Dutz, veronica.. oddychni si aj za nas.. ja by som tak sla lezat do postele, nie tu trpiet v praci 😉 ...ama, drzim palceky.. vsetko bude ok ..no a lenok, jasne, ty si uplne mimo vsetkych priemerov,, na teba platia len ine tabulky, inak si uplne ok a tvoje mimi duplom 😉 nanu, ja idem k zubarke v pondelok... vtedy zaroven aj vysledky AFP.. takze dufam ze za utrpenie budem potesena dobrymi vysledkami 😅
no a ja som rano po otvoreni ociek zistila, ze vonku leje a ja mam oba dazdniky v robote a muz je uz kdesi na ceste do Kosic 🙂 ...
moniq, v tehu je asi vsetko normalne, snad to bude ok, ale spytaj sa zajtra doktora...
pus, aj mne bolo vcera zle od zaludka.. a to sme sli k nasim a ja som si objednala u nich ze chcem struckovu polievku.. no, mohla som sa akurat tak pozerat na nu, a vecer este horsie 😖
ja som bola objednaná na 1.6. ale mala som ísť už dávno a strašne sa bojím 😖 😖 😖
bamb si ma utešila, ale veď mne už bolo lepšie a teraz zasa toto 😒 ani dnes mi nie je 3 krát dobre a hlavne v noci ma bolieva žalúdok a zle sa mi spí ☹ to čo má byť, veď to už malo byť preč 😢
Dobre ranko tehulky. Ja este vylyhujem v postielke. Mne sa super spalo popri dazdi. Idem hodit ranajky a este asi znovu zaspim, kedze mi tu dazdik jemne klopoce na okienko... 🙂
Dakuje baby 🙂
ďakujem kočky 🙂 pomaly ideme, tak na nás myslite!
Krasne uprsane ranko sa praj! 😀 😀
Vyspinkane??
pus, som rada ze ta tesia moje nevolnosti 😅 ... teda ak to mam blizsie specifikovat, tak mam len strasnu tazobu na zaludku, nic dnu ani von, prijimam len Fatru.. este aj banan mi spravil zle
ama, myslime tuho... 😉 ..nebojkaj sa
uuu to poznaaam 🙂 aj mne neska doslo zle ale len koli tmmu ze mam plny nostek🙂
bamb ty si iný extrém 😝 ja zas musím celé dni voľačo do seba nasilu tlačiť keď mi je zle
ama držíme silno silno palce všetky budeme na teba myslieť a očakávať správy, drž sa, malému pusinku 😉

aj tu prší od večera
ja už mám byt dávno zariadený 😀 my sme ešte nemali vybraté a ja som už mala jasne predstavy čo a ako chcem a teraz to už len prispôsobujem rozmerom