icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

rosannar
6. máj 2010

andrea..no a to dúfam, že dovtedy sa to všetko stihne 😀

nanulik
6. máj 2010

aj my pojdeme asi do baumaxu, ja zatial nemám žiadne konkrétne vybraté ale najviac sa mi páči zelenkavá s bielou lebo kúpelna bude 170x250 tak aby bola svetlá. a hlavné kritérium bude cena. takže ak budú manť napr. peknú a lacnú marhulovú tak budem uvažovať aj o takej

rosannar
6. máj 2010

nanulik....no to ani nie je tak uplne biela ono je to biela obkladačka ale má také zelené pásiky v sebe takže pôsobí tak bledulinko zeleno 😀 ...no a naša kupelka má rozmery 147x137 😀 ...a zase ked ja teraz kuknem do tej kupelky zdá sa mi byť tak zosvetlená 🙂

andreaerdna
6. máj 2010

bamb, nanu... mate pravdu, je to nedomyslene a este vcera ten Ficko v spravach... ja ho tak neznasam!..........................................
ros, neboj, drobec vas bude hnat, aby ste sa snazili a stihli 🙂
nanu, my mame z tychto jednu kupelnu http://kupelneakurenie.com/5487-zbozi-paradyz-b... a je pekna, ale cena bola aj u nas dolezita, sme to chytili v nejakej akcii cez znamu. A inak, v baumaxe maju fakt dobre ceny teraz, co sme pozerali aj vonkajsie dlazby.... snazia sa, treba kuknut. 🙂

renatka9
6. máj 2010

tak už som konečne on-line... nažratá až po krk, bojím sa že keď skloním hlavu, tak to zo mňa vyleze 😀 som si nakrájala plný tanier slaniny... viem, že to nem-moc zdravé, ale raz za čas tomu podľahnem, veď ja som od malička na slanine odchovaná a nikdy som nemala problém ani s priberaním a ani s cholesterolom 😀

lenok gratulujem, že si sa dovolala... no vidíš, ty teraz budeš mať dvojitú radosť... najprv fotky od Mirca a potom fotky od toho anjela blaváckeho 🙂

nanu... veru gréci sú rozmaznaní, ja robím účto aj gréckej cestovke, kde mám gréckeho šéfa, tak viem o čom hovorím 😀

6lenka64... a komu chodíš? akému dokimu, teda ak to môžeš zverejniť? my s lenokou chodíme Mirečkovi Krjakovi 🙂

nanulik
6. máj 2010

jaj babule idem sa ja lenivec obecný osprchovať a prezliecť z pyžamka 😀

ozaj včera tu boli noví záujemci o podnájom. no teda poviem vám to bili ludia. nechcem sa nikoho dotknúť ale čistý sociálny prípad. ešte dve hodiny po ich odchode som vetrala smrad z nôh a chlastu čo tu zostal 😝
sme sa s marekom rozprávali že susedia budú mať asi radosť

nanulik
6. máj 2010

reni slanina s cibulou to je moje 😵 , minule musel ísť marek kvôli tomu do obchodu 😀 😀 😀

lenok
6. máj 2010

Nanu... fuuuj 😝 akoze tiez proti nikomu nic, ale tak sa zariadim, nie? Aspon ponozky si vymenim 😝

renatka9
6. máj 2010

nanu... to my si s mangelíkom v tomto tiež rozumieme... vždy mám aspoň dve-tri slaninky v chladničke a do rezervy aj jednu v mrazáku 😀

andys11
6. máj 2010

dobre ranko baby!

vela ste toho popisali od vcera. Ja dnes vecer, ak budem stihat prihodim fotecku torticky, ktoru som vcera podarovala milacikovi 🙂

lenok.... citala som tvoju pereput s vysledkami a ze pojdes za Cunderlikom. Ten je super, uvidis, ze vsetko bude v poriadku!! 😉

ama... drzim palce!!!

nanu... gratulujem k uveru, vidis, ten bytik nakoniec bude.

Jooj, strasne by som si priala, aby stvrtok, piatok rychlo prebehol a mala som uz vikend. S drahym pojdeme do toho Hlohovca na kociky a samo do Nitry, lebo vy tam baby nitrianske mate v tych Mlynoch vsetko 😀

nanulik
6. máj 2010

ja som sa zlakla že to myslíš na tu slaninku s cibulou 😀

leni na čo by menili, šak do piatku vydržia 😀 máme susedov čínanov a tí nevedia potichu rozprávať a stále tak hučia, ale my sme si zvykli a včera sme sa smiali že sa na týchto budú čínania sťažovať 😀
žena mala asi 40 rokov a zmachlená ako k...a a mám pocit že nemala zuby lebo len tak mrmlala a prd som jej rozumela a chlap smrdel a bol celý červený. som hovorila marekovi že policajti tu budú každú chvílu. to bol jasný prototyp takých ludí

bamb27
6. máj 2010

nanuu.. fuuj, ja by som to ani dnuka nepustila... cez den to bude pit a vecer sa bude mlatit, cinania budu este hlucnejsi aby to nemuseli pocut

renatka9
6. máj 2010

andys... a kam do Hlohovca sa chystáte na tie kočíky? do toho obchodu Bábätko alebo kam?

6lenka64
6. máj 2010

No chodim k doktorovi Kovacovi na Mostnu 🙂 ale naposledy ked sme boli tak to babo zle vidno,a idem aj dalsi tyzdne,vraj aj pohlavie mi povie ale myslim si ze to na tom sone nebude vidiet,tak asi skocimm do medicinskeho centra na 3D vraj tam sa ani neobjednava 🙂

6lenka64
6. máj 2010

No aj ja sa chystam do Hlaohovca, obchod sa vola Aladdin a je vraj velmi velky a maju tam siroky sortiment ,maju aj stranku na nete 🙂

renatka9
6. máj 2010

leni... to neviem ako je to s tým medicínskym, my s lenokou máme všetko u dokiho, aj 3D/4D nám on bude robiť 🙂 ale neviem s tým objednávaním, veď uvidíš tam na recepcii ti určite ochotne povedia...

renatka9
6. máj 2010

to fakt v Hlohovci je taký obchod? môj mangelík od tiaľ pochádza a v živote by ma nenapadlo, že v takom malo mestečku môžu mať taký obchodík 😀

6lenka64
6. máj 2010

No volala som do medicinskeho,a vraj od 7-14 bez objednania,ked chcem len rychle 3D sono+pohlavie a par fotiek....len na 4D sa chcem objednat do Hlohovca ale to az v 25tt 🙂 ide mi fakt len o to pohlavie nech mi povedia....
Hej v tom Hlohovci je fakt super ten obchod, chystam sa tam na buduci tyzden kuknut,zatial kukam len na nete,ale maju tam skoro vsetko a ked nie tak objednaju 🙂

renatka9
6. máj 2010

ahá, no možno pusinqa by vedela viac o tomto obchode, veď ona býva v HC...

leni... a to tam môžem do toho medicínskeho len tak prísť, keď budem chcieť vidieť drobca na sone?

6lenka64
6. máj 2010

Ano presne tak, tak mi povedal doktor ked som tam volala, ale keby si chcela aj 4D sono teda zso zaznamom na DVD tak to sa trreba objednavat......dam ti cislo a zavolaj si037/6969300 a pytaj si gynekologicke sono. Aj ja chcem vidiet drobca nic viac,len nejake foto a to pohlavie ,vraj to cele bude trvat do 15 minut,no chystam sa tam buduci tyzden,lebo doktoor mi poveddal,ze na pohlavie je najlepise ked budem v 20 tt ze to uz bude vidiet presne 🙂
Ty uz vies svoje pohlavie renatka?

pusinqa
6. máj 2010

akurát som vám to chcela napísať aj pre andys keď tam už budú je to za poštou, v novej budove papier centra a je tam cez víkend večne kopec ľudí, my sme sa ani nedostali na rad pýtať sa o autosedačky, niekedy tam aj ja chcem skočiť, keď mi malá domaróduje, aj ja som tam kupovala šporťák v cene lepšej ako na nete vo februári minuloročný model, aj hojdací kočiarik pre malú čo nikde inde tu nevedeli zohnať 😉

pusinqa
6. máj 2010

lenka a čo ťa bude stáť v NR to rýchle 3D sono?

nanulik
6. máj 2010

lenka a kolko sa za to platí ked je to len nejakých 15 minút? a treba mi aj od doktora odporúčanie? a je to teda 3d nie 😕 ?

bamb27
6. máj 2010

lenka, ked tam pojdes tak potom nam vsetko porozpravaj.. ako dlho sa tam caka, kolko zien je v cakarni, kolko sa plati a tak.. celkovo... mne tiez staci foto a pohlavie.. muz chodi casto do BA, ze by som sa zatial dala vyhodit v NR 😕

renatka9
6. máj 2010

leni... tak to je super, aspoň je to výhoda, ak by som napríklad dlho necítila pohyby a nechcela by som stresovať u dokiho, tak si môžem zájsť do medicínskeho, nie?
ja ešte pohlavie neviem, ale v pondelok idem na poradňu, budem na prelome 19.-20.týždňa a doki povedal, že mi to už povie... samozrejme ak drobček nabude hanblivec 😀 a strašne sa teším, lebo ide so mnou prvý krát aj môj mangelík 😅
ozaj a ty si prvorodička leni?

6lenka64
6. máj 2010

Staci ti len tehotenska knizka 🙂 a neviem vobec co to stoji ,nepytala som sa....ale dala som cislo na sono sem,tak si zavolajte co vlastne chcete a kolko sa plati za to 🙂

bamb27
6. máj 2010

teda ja tu dneska riane trpim, nie som schopna nicoho, dobre som vedela ze rano nemam ani z postielky vyliezat.. tuho zvazujem pol dna dovolenky.... ved mam este 24 dni 😔

6lenka64
6. máj 2010

Ano som prvorodicka 🙂 manzel chodi so mnou na poradnu stale,nenecha si to ujst vidiet drobca,velmi chceme vediet pohlavie,aj ked nepreferujeme ziadne viac alebo menej ale len zvedavost 🙂 k mojmu doktorovi idem 14.5. ale chcem ist do medicinskeho uz skor, nech to mam od dvoch doktorov a ci sa zhodnu....a tiez dufam,ze to nebude hamblivec 🙂

ikon
6. máj 2010

6lenka64 forum sa aktualizuje stlačením F5 😉

nanulik
6. máj 2010

baby ja sa už len 4 krát vyspím a idem na poradnu 😵 🙂