Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
andrea, aj my sme chceli camarelo, ma velku vanicku, co je super
Amadora - gratulujem, som rada ze ste mali vlastne vsetky vysledky v poriadku, aj mna sa na tej genetike pytali blbosti, no otcovstvo nastastie nespochybnovali, ale mne sa zdalo, ze ta lekarka mi tu amniocentezu skor radila, ja som mala predsa len zle vysledky, takze tak. Ty si urcite urobila dobre, tak sa uz mozes ukludnit a vychutnavat si plnymi duskami tehotenstvo. Ja este musim 3tyzdne pockat ☹
Inak vsetkym dakujem za podporu a aj pochvalu fotiek, ja som tiez chcela ist na to 4D a takto uz mam dilemu za sebou a nemusim nikde zhanat, to Expo dieta mi prislo vhod 😉
Kocik - nastastie nemusim riesit lebo mam funkcny po dcerke, sice nieje najnovsi ale je dobry.
Ama, hej... Pisala som hned rano, ale ty si mala ine starosti 😉
Dovolala som sa tam 8:20 hned, na prvy sup, strasne mila a ochotna sestricka, az som sa cudovala, kde k takej dobrej nalade prisla... 😲 termin stretka mame 21.5. okolo 9:30 s plnym mechurom, ale moze sa stat, ze budeme cakat aj do obeda, takze s plnym balonikom si to neviem predstavit... Ale tesim sa na vyletik do "mesta" 😀
a zabudla som pogratulovat vsetkym babam k dnesnym dobrym vysledkom.
Renatka, Veronica, ďakujem 🙂
Vero neboj, aj vy budete mať výsledky ok 😉 😉
Lenok tak budeš pravidelne dopĺňať tekutiny, veď v tehu to nie je problém raz dva mať zase plný mechúr 😀
ja sa musim zajtra objednat k dokimu
Gratulk k dbrym vysledkom 🙂
lenok, cinkni, pridem ta podporit 😀
Toni, dakujem... To uz si druha v poradi. Uz aj Monique sa slubila, tak dame stretko na Kramaroch? 😀 Nedbam... 😉
baby, ja neviem co mi je.. som taka nejaka nesvoja a neviem preco, ako keby sa malo nieco stat alebo co.. 😒 asi by som sa mala ist vyspat...
tak teda dobru noc a hadam to bude zajtra lepsie... paaaaaa...
Alenka... siesty zmysel? Urob si cajik, daj nieco sladke... Snad bude vsetko O.K. Bru nocku...
Alenkam to občas mávam aj ja a tiež som potom nesvoja z toho, ale našťastie klop klop klop sa nikdy ešte nič nestalo 😉
ahojte baby 🙂 pisete ako dracice 😀 zdravim aj nove oktobrovky 😉
amadorka gratulujem k dobrym vysledkom nech ste pekny zdravucky 😉
majuskado aj ja idem na 3D 30.5.o 15 tej hod. k dr. Brestanskemu a velmi sa tesim na fotky mimca 🙂 plati sa 40 eur- 45 eur cez vikend ale to je asi v norme,u nas v TO sa plati za 3D 30 eur ale vysledok nie je taky dobry ako som pocula
Spiru... Myslis Brestanskeho z Nr? Mna prijimal vo februari do nemocky. Sympos, srandista, kurizoval vsetkym mladym sestrickam, tie z neho tiekli pri kazdej vizite, ale kolegynku z izby pri kyrete sfusoval, nechal jej tam z plodu 3/4, vyvolavali jej potrat, kontrakcie mala celu noc a nakoniec jej ho musel robit primar 2hy-krat, potom sa jej zapalila maternica... Stazovali sa na neho u riaditela nemocky...
Brešťanský je aj v NR? myslela som, že ten je v Hlohovci 😕
Neviem, ci myslime toho isteho... Tento mal tak okolo 35ky, symposko... Ale, no... 😝
Idem buuu, koceny... Vidime si zajtra 😉 😀
lenok no to ti neviem povedat ci ordinuje aj v nr ale hadam aj moze alebo ma menovca 😕 inak v tom hlohovci pracuju otec so synom takze moze byt jeden medzitym aj v nr,hmm..
dobru noc babule s babulkami... 😉
dobre rano tehuliatka a tehulosi, slovom kinderka 😀 kinder surprisse 😀 😀 no, napriek kratkemu, ale za to prerusovanemu spanku som spala rýchlo a intenzivne a je mi veselo 😀 😀 tak trosku pozitivka posielam aj vam 😵 😵 dnes mam nabite dopoludne , do 12 musim stihnut uplne vsetko a potom mam fajront 😝 ale ked nestihnem bude pruuuuser, resp.. priekak 😀 😀
kocky, ste niektora na tom tak, ze ste zatial len schudli na zaciatku a doteraz ste nepribrala ani deko? ja sa vazim vzdy rano a teda vobec nic sa nepohlo, dnes mam pocit , ze mam este niec menej, ale cezden naberiem nejake kilo, niekedy kilo a pol ak vela pijem, a v principe ziadne pribratie 😒 , no obavam sa ze dokimu poviem aspon pol kila, lebo ma bude chciet dat do nemocky, ale ja neblijem, len jem malo a nejem sladkosti a to u mna vzdy sposobovalo stratu hmotnosti, lebo normalne u mna je 5 velkych porcii za den a kopec sladkosti 😅
nespite ked som tu, potom musim ist makat 😀
Dobré ránko.
Tonička, ty čo máš na programe?
Mne sa podarilo v 1. trimestri schudnúť 3 kilá, ale jedno už je naspäť 😉
ahojte,
ja som pribrala už skoro 3 kg....
tonicka to zalezi aj od toho, aku vstupnu vahu si mala, ci mas podvahu, normalnu vahu - v tom pripade by si nejake to kilo uz mohla mat navyse, ale ak mas nadvahu, tak kludne mozes aj chudnut...
no ale ako pozeram na tvoje fotky, tak to nadvaha asi nebude 😅
inak tiež by som chcela Karolinku....teda moj syn si to vymyslel 😀
dobre ranko baby... tak ja som pri mojej vyske 165 cm mala 51 kg, v prvom trimestri som zisla na 48, ale uz mam 54kg... ale zatial len na brusku ... 😝
tiež rozmýšľam nad balerínkami, ale minule ktosi vravel, že keď sa v nich dlho chodí, tak z toho bolí noha??? vraj sa odporúča aspon 2-3 cm opätok...
nooo, skor normalnu vahu, niekedy aj menej, mala som 53, teraz mam 50 😅
Ikon,len sa priprav na žive dietatko a organizacny typ 😀
tých 50 kg mam ked prizmurim oko a pozeram sa zo spravnej strany 😀
svet, nooo,odniest dieta do skolky, ist na postu, kupit kolky, pred tym bankomat, ist do banky,potom vyzdvihnut rodicov z nemocnice, zaviest cez celu bratislavu na opacny koniec, potom stinut kataster, medzitym asi 15 telefonatov a cestou niekde nieco vyzdvihnut, co zatial samozrejme nik nevie kedy a kde.... a potom este bezat do banky naspäť a volat dr ze koncim 15 tyzden.. a poobede uz len pobalit, pospat si a vyrazit kpre dceru a k svokre a medzitým skusit nieco zjest
😅 😅 😀
jeden z problemov je, ze dieta este spiiiii 😀
tonicka ja nemam ani deko skor naopak....mam stale 50,8kg od zaciatku a kedze babo urcite rastie tak som hadam aj schudla trosku....ale do 16 tyzdna je to uplne normalne...teraz uvidime....ideme 20.maja.... 😉 😉 😉
inak dobre ranko vsetkym... 😵

pus... ja som to tiež riešila v daichmane... ja som totiž mala veľmi skoro vykúkajúci kotlík, tak mi tiež hneď vadili opetky, už prechodné topánky som si tam kupovala také pohodlné a potom balerínky a tiež si neviem vynachváliť pohodlie