icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

rosannar
7. máj 2010

dobréééé ránko...ako ste spinkali...jáááá suprovo..mm spinkal doma, nešiel na nočnú 😀

fiorea
7. máj 2010

Pekne piatkove rano sa vinsuje 🙂
ja som mala v noci neuveritelny zazitok - zobudila som sa na pohyby v mojom brusku 🙂 nevedela som, ako si mam lahnut, vsetko zavadzalo 🙂 uz mi je jasne, preco cez den citim len take slabucke steklenie - cakam nejake nocne vtaca 😀 asi sa mam na co tesit, ked bude vacsie 😕
a potvrdilo sa mi, ze tie pocity, co som si uz niekolko tyzdnov nebola ista, ci su pohyby, pohybmi boli, lebo to bolo na tom istom mieste a aj take iste, len o dost silnejsie. dobre, ze som hned budila mm, lebo rano som si skoro myslela, ze sa mi to len snivalo 🙂

renatka9
7. máj 2010

ahojte krásavičky

ja som dnes bola už o šiestej hore a to som doma na PN... no hrôza, teraz sa budem celý deň nudiť. dneska mi ale príde domov miláčik, tak už sa strešne teším 🙂

včera som konečne aj ja počula cez fonendoskop srdiečko nášho drobčeka.. minule to tu niekto spomínal a konečne sa to podarilo aj mne 😀

čo sa týka mojich rozmerov, ja mám 165cm a moja pôvodná váha bola 50kg a už v prvých dvoch mesiacoch som pribrala 2,5 kg a potom už len postupne priberala, teraz mám +4kg, takže si myslím, že tak akurát. ani doki mi nič na váhu nehovoril, takže som asi v norme. inak mne to všetko ide do bruška... bruško mi rýchlo vyskočilo, keď nazriem do môjho albumíku, tak už v 6.tt mi vykúkalo... mala som ho potom veľmi výrazné a špicaté, ale v posledných dvoch týždňom ako keby sa mi rozlievalo do bokov, takže už mi vôbec tak nevytŕča, iba som celá taká zaoblená... aká gulička v páse 😀 začínam mať pociť, že moja mamičkovská intuícia ma sklamala a nakoniec predsa len bude mať môj mangelík pravdu a budeme mať dievčatko 😅

ikon... s tými balerínkami je to pravda. mám jedny úplne bez opätku a fakt časom z toho bolí noha, od kolena dole na zadnej časti... teraz som si kúpila balerínky s takými mini opetočkom, takže fajn.

renatka9
7. máj 2010

fiorea... u mňa sa to tiež presne tak začínalo ako u teba a tiež ma to vždy chytí večer a potom sa to mrví a kope celú noc 😀

lenok
7. máj 2010

Bre ranko, krasulky 😉

Este len oci rozlepite a uz vahu riesite 😕

Co idete dnes varit? 😉

fiorea
7. máj 2010

balerinky nerobia ani mne dobre, lepsi je klinovy podpatok.
no a co sa vahy tyka, podla dnesneho vazenia mam uz +4,5 kg, asi vas tu vsetky prevalcujem, lebo moja povodna vaha pri 170 cm bola 60 kg 😀 najlepsia hlaska bola na posl. kontrole od mojho dr. - ze "nejako nepriberame..." 😀 mozno preto, ze hned na zaciatku som nabrala 3 kg, co som sa pri nevolnostiach vobec nehybala, len polihovala a za dalsie tyzdne to ide pomalsie.

renatka9
7. máj 2010

ahoj lenok... ja dnes nevarím, včera som si urobila hydinový šalátik, ešte nám zostalo a od maminky mám ešte aj špenátik a langoše :-P

andys11
7. máj 2010

dobre ranko baby!

idem rychlo nieco porobit... potom vas docitam 😉

bamb27
7. máj 2010

ahojte..
..ja som sa vcera vyparila.. bola som nejaka unavena a mimi ma ukecalo nech si ideme domov lahnut, tak vas tu docitavam... lebo zaujimave temy ste mali vcera 😉
s mojou vahou neviem ako som na tom, lebo netusim vychodiskovu, ale predpokladam ze mohla byt okolo 58, pred vyse mesiacom som mala 60 a na tom sa zatial nic nezmenilo.. ale tiez jem pomenej, nechuti.. snad uz zacne
Ja som si minule u Batu kupila take kozene slapko-sandalky na leto, su uzasne makkucke, asi nic ine v lete ani neobujem... uz sa na ne tesim ked prestane prsat a bude teplejsie 😉
nooo.. a co sa tyka kocikov, tak ja som zatial rozhodnuta pre jane slalom, je to presne to co hladam... len zohnat nejaky pouzity este v zaruke, ale snad zozeniem, strop mam okolo tych 450-500... a inak vcera ako som sla cez obed domov oddychovat, zapla som damsky magazin a hovorili o sportovych kocikoch, jasne ze bol medzi nimi aj moj favorit i ked sa sor venovali golfacom.. ale to boli take chutovecky, ale celkom fajn.. ak chcete najdite si vcerajsi damsky magazin na nete
a este nieco som chcela ale neviem uz co... jaaaj, fotila som si bruseno vcera.. idem si ho vystavit a porovnat ci mi nariastlo 😉

lenok
7. máj 2010

Vcera bola u nas svokra, pytala sa, co som varila, ja ze nic, lebo mi Martinko doniesol z roboty fajny gulasik, tak ten som dojedala... A tak ze co budem varit... a moj mm zahlasil, ze nic, lebo on chce, aby nam navarila ona 😀 To ste mali vidiet ten pohlad 😲 a to ticho, co ostalo v obyvke 😲 😀

lenok
7. máj 2010

Sevasky Bamb... tiez som kukala ten Damsky magazin... chlapik vyzeral od fachu, sikovny bol, poukazoval secko... mne sa pacil ten prvy... co to bolo za znacku? Len sa mi zdal dost velky do nasho vytahu 😲 😉

fiorea
7. máj 2010

ahoj, bamb 🙂 jane sa aj mne pacia. asi chces 2009, vsak? lebo 2010 by asi este ako pouzity nepredavali... ja som tiez skor za tie 2009 modely, su vychvalovane do neba, skoro ziadna kritika... pri 2010 vravia, ze su o dost mensie kvoli moznosti otacania sportaka.

babeny, ja som vcera pozerala postielky a paploniky a to je vam tiez dost palka - teda tie, co sa mi pacia. teraz mam dilemu, ci kupit vsetko ako na babiku - peknucke, ale draheee alebo sa na to vybodnut a kupit obycajnejsie, vsak je to len na chvilinku. ale ked ono je to take pekneeee 🙂 povodne som nechcela baldachyn, ale vcera som videla velmi pekny, taky jemnucky, ziadna potlac a asi fakt neodolam 😅

kupite si baldachyn? ja viem, ze to nie je prave prakticke, ale aj tak...

kupovat zacnem asi az v lete, ale dovtedy si chcem spravit aspon prehlad

alenkam.
7. máj 2010

baby, to bol damsky magazin z kedy? clovek chodi do prace a nebyt vas, tak sa nic nedozvie... 🙂

alenkam.
7. máj 2010

aha, vcera... to nic... piatok rano... 😀

6lenka64
7. máj 2010

Dobre ranko dievcata 🙂 no chcem sa spytat na pohyby,citam,ze mate kopanke a hmyrenia,ja zatial nic necitim,ale asi to je individulane....co vlastne mam citit?

fiorea
7. máj 2010

lenok, dobru hlasku dal tvoj mm 😀 potom co si bonzla na svokru minule, si viem predstavit jej vyraz 😀 mas spravneho muzika 🙂
ale uprimne - nechapem, ze sama nenavrhne, ze ti trochu pomoze... my budeme urcite lepsue svokry 😀

lenok
7. máj 2010

Alenka, zo vcera... 😉 Zacina kazdy pracovny den 12:20 /cca/ 😉 a bolo to skor tak v strede az ku koncu...

Fiio... ja vymyslat gycoviny nejdem... naco... 😉

bamb27
7. máj 2010

lenok, no ten prvy trojkolka bol jane slalom... len bola z neho iba sportova cast... mne sa to taaak lubiii.. no v rozlozenom stave je trosku dlhy, tusim 107 cm... ale zlozit sa da fajne... tak pomeraj vytah 😉 ...my mame velky, ja zmestim urcite... ale aj tie ultralahke, tenke buginky boli super... take imageove kusky, myslim ze si vystacim cely cas s tym jane

bamb27
7. máj 2010

presne tak fio, radsej 2009, moj muz uz zira co vsetko som bola schopna si nastudovat... 😀 😀 .. nechal to plne v mojej kompetencii.. este moj otec ked sa nudil tak studoval kociky, tomu sa paci x-lander.. ale ja uz som zalubena do jane 😀

lenok
7. máj 2010

Fio, jej taketo veci nedojdu... varim skoro kazdy den a len sama pre seba.. robim to rada, ale niekedy by mi to fakt dobre padlo... ako aj to, ze mi mm doniesol z prace gulasik aj moravske kolace, minule aj brindzaky... A ta jeho poznamka mi fakt zobrala vietor z plachiet.. no a jej tiez 😀

6lenka64
7. máj 2010

No a bola som vcera v jednej predajni a pozerala kociky Jane,ten model 2010 ale model reverse, nie je vobec maly , podla mna to su len keci okolo toho ze su male, ved je to renomovana znacka kocikov, su na trhu roky rokuce, tak by asi nerobili zle kociky,ktore by boli neprakticke a tym padom by sa nepredavalo, pekne sme to s predavackou porovnali modely z roku 2009 a z r.2010.....No ked budem mat dievcatko tak si beriem na 100% tenot kočík, velmi ma zaujal.....

lenok
7. máj 2010

Bamb... ja som sa tiez zalubila do Jane... ma ho sesterka, velmi si ho chvalila a novy Slalom mam aj v albumceku

lenok
7. máj 2010

Lenka, presne 😉 len ta cena 😲 poriesim asi ako Bamb... z druhej ruky 😉

bamb27
7. máj 2010

co sa tyka postielky, zistila som ze len tak tak mi vojde do spalne aj to len v rozmere 120x60 ..ale to by mal byt standard a bude zastrcena polovicou za skrinu, takze je zbytocne ju cackat... ale co by som chcela.. len je to trosku drahe ..tak tuto somarinku, aby sa miminku lepsie polohovalo http://www.maderna.sk/katalog/product/4497/ ..len je to drahe tak uvidime 😀

lenka ja necitim, ale ja som este dost pozadu.. ale niekedy si namyslam, ze sa mi mimi suchlo o stenu maternice, ked vecer v klude lezkam... le to moze byt v klude aj plynik v crievku 😅

6lenka64
7. máj 2010

Presne tak Bamb.....neviem cimi to creva nepracuju,alebo tie plyniky 🙂 ale ked tu citam ze niektore maju kopance.....hmmmm 🙂

lenok
7. máj 2010

My mame postielky dve, sice starsie, ale trosku prebrusime a prelakujeme, kupime new matrace... a mame po mm aj kolisku... ale mami mi hovorila, ze to mi bude velmi nizke, ze ma bude chrbat boliet, tak uvidime..

lenok
7. máj 2010

Tot moja laska... 😉

bamb27
7. máj 2010

lenok.. suseda mi pozicia kolisku... ze nech si ju dam do obyvky, alebo do kuchyne ked budemvarit, ze to mi dobre padne ze je male pri mne... aj ked koliska je fakt ne chvlku... 😉

lenok
7. máj 2010

No, vidis, Bambita 😉 totok mi nenapadlo, ze do kicinky ho presuniem 😉 good idea 😀

bamb27
7. máj 2010

no, ani mne... tiez mi radia skusene mamce, postupne na to vsetko prideme 😉