Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
super, ze nas zaujima ten isty kocik, aspon si poradime 🙂
🙂 sa vsetky v oktobri stretneme aj s rovnakymi kocaaarmi, oktobrovky Jane kocaaaare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
😀
kočky mimo témy ale čo dnes varíte? hoďte nejakú inšpiráciu 😉
ama, ja dnes nic nevarim.. ale na zajtra som vymyslela dusenu hovedzinu na paprike, polku hranoliek a polku ryze, dusenu zeleninku a zeleny salatik s octom.. a nejaku zeleninovu polievku s krupicovymi haluskami .. sa tesiiim
cez vikend mam muza pre seba... futbal sa nekona, ihrisko je zaplavene... jupiii 😉
No kedze moj mangelik miluje granadir,bude mat na veceru ten 🙂 vzdy si da po sebe 2 kopcom taniere 🙂
Baby idem sa pochvalit. Uz mam kocik doma. Vobec sme neplanovali kupovat teraz, az niekedy v auguste, ale asi pred tyzdom nam padol do oka gesselin future ale chceli za trojkombinaciu 940€ a my sme si dali limit do 450€. Tak sme si povedali ze si kupime pouzity a hadam do porodu nieco najdeme. A uplnou nahodou sme vcera nasli taky aky sa mi paci/ja som chcela kombinaciu s ciernou/, isli sme ho pozriet do Blavy a uz je nas. Dam fotky do albumu. Je perfektny-prenosna vanicka/k nam na 4.poschodie super vec-ma len 1,4 kg/, milinon variabilnych kombinacii obrovske kolesa a na leto sa daju zmenit na male kolieska, no fakt sme strasne spokojny. Avobec nie je na nom vidiet ze baba ho pouzivala 1,5 roka. A este aj skvela cena. No sami sme sokovani ze uz mame kocik, lebo sme si hovoril ze je cas, ale ked bola taka prilezitost tak sme sa jej chytili. A urcite mi vydrzi aj dalsiu zimu ta sportova cast je velika.
magdi, no super, skvely, vyzera byt dobry, len nech sluzi pekne
Ama, ja som prave dovarila zemiakovy privarok a kupila som cerstvu sekanu 😉
A polievocka zeleninkova s hribikmi a krupicovymi haluskami...
Neviem, co si mam ako prve nalozit 😀 😉
Bamb... cil som si precitala tvoj prispevok 😀 co k tomu dodat? 😀 😉
Megi, krasny je... taky moj vysnivany... len ta cierna ma odradza... 😉 ale tie podlozky vo vykryju 😉 kolko ste zan dali?
vedela som ze lenok sa nebude pacit cierna farba 🙂 ja neviem preco ale mne sa strasne paci tmave kociky, ale jasne vsetko je vec vkusu, chvalabohu ze na trhu je tolko moznosti... no ved cena je najlepsia 300€-o tom som ani nesnivala, lebo aj pouzivane na nete idu vacsinou okolo 450-550€. A oproti novemu sme usetrili 650€ co je teda palka.
fiorea podla mna nekupuj drahe veci, ved je to len na chvilu...my sme baldachyn nemali, podla mna blbost, dokonca sme v postielke nemali ani paplonik a vankusik, lebo maly spal po case aj tak s nami v posteli... 😅
Megi, tak za takuto cenu by som teda dala nahovorit aj na tu ciernu 😉 😀
lenok, sak pocula si vcera v Damskom mag, ten pan hovoril aj ociernych kocikoch, ze maju vyssi UV faktor, ze sa ich netreba bat... supnes dnuka farebne doplnky a je to 😉 ..ale ja tiez nechcem cierny... len keby bol za super cenu...
marion ja mám tiež ten fusak emitex, pred 3 rokmi stál vyše 2 litrov....ale je úplne skvelý , hodí sa aj do autosedačky, aj do šporťáku - má na tie popruhy diery a navyše - čo je najlepšie, je dolu odzipsovateľná časť, takže kým iné fusaky využijete prvú , príp. druhú zimu , do tohto sa vám v pohode naprace aj vacsie bábo 😉
inak ama, dnes su u nas na plane halusky, pre mangelika liptovske a pre mna banicke, uz sa tesim ... 😵
magdi... krásny kočík, mne sa tiež veľmi páčia tmavé kočíky, no a keď sú trošku oživené niečím farebným, tak je to pre mňa ideál... ja som zvedavá ako kočík doriešime my. lebo v poslednej dobe sa zamýšľame nad tým, že asi bude zbytočné investovať takú pálku do kočíka ako je 1000€, tak možno poľavím, nech si potom môžeme dovoliť zas iné veci 🙂
aj ja chcem taky fusak, co dokaze vsetko, som len zvedava, co mi nan povie hlava rodiny!
jej magdi krásny je, ja som ho tiež istý čas chcela, je parádny...má aj dobré recenzie..
manee, ja keď som kupovala ten fusa, objednavala som cez internet a keď prišiel na poštu, tak som trielila tam, ešte na pošte ho vybalila, faktúru dala do vrecka, aby muž nevidel cenu a bolo.... 😀
ikon, sikovna, mam sa co ucit 😎
inak, pozerala som prave tie nase tehubruska, ze ake su krasne gulate. To je ked som bola na plavat, tak plavcicka hned komentovala moje bruseno, ale v dobrom, ze ake je to mile, tak som bola taka hrda tehula
ďakujem za tipy 😉 len manee netuším čo varíš, nepoznám ani lipotovské ani banícke 😅
čaute baby, dlhšie som tu nebola a pozerám, že máte chutnú tému 😉 ja idem dnes robiť langoše, len dúfam, že to moja chrbtica vydrží 🙂
ama, ja som vcera varila na dnes - vyprazanu rybicku, zemiakovu kasu a uhorkovy salatik 🙂
megi, kocik je tutotvyyyyyy, cierna sama o sebe je vseliaka, ale ta farebna tomu dala taku hravost, takze super! A kde su take super inzeraty? 😉
Magdi ten kocik je super,fakt za taku cenu a kopec prislusenstva 🙂 super kuuupa!
ama, liptovske halusky: s bryndzou, s kuskami varenych zemiakov a s rozsvarenou slaninou, brindza sa da uuuuuuuulpne na koniec
banicke: so syrokremom, bez kuskov zemiakov a s rozprazenou cibulkou, na koniec uz na tanier sa da lyzica kyslej smotany
idem si utriet pusu, bo mi slinky tecu dole bradou 😲
Andrejka jaj taký dobrý šalátik uhorkový by som si veru dala 😵 Asi cez víkend spravím šniclíky a šalátik 😀
Manee presne to som chcela napísať že som si oslintala klávesnicu 😀 A teda ešte ani o jedných som nepočula ako mám pravdu povedať 🙂
Pridala som do albumu aktuálne bruškaté foto 😉
dakujem za pozitivne reakcie...ta baba mala k tomu vela veci-dve farebne vyhotovenia-oranzovu a uplne nepouzivanu zelenu, sietky, tie male otocne kolieska, slnecnik a este su tam aj nejake veci, na kotre som stale neprisla-napr. nanosnik a je tam aj fusak, ktora sa nejako robi pomocou zipsov, ale musim zapojit muza, ja som na to neprisla. Ma to vela variantov, treba sa s tym vyhrat. Ja som ho nasla na mimibazar.sk, ale aj tu na koniku je vela inzeratov... ale pre mna bolo prvorade ze sa da otacat v smere aj proti smeru a hlavne ta prenosna taska, ktora vlastne plni funkciu vanicky
renatka aj concordy som videla za dobre ceny, popozeraj

marion ten fusak vyzerá super, aj keď dobrá pálka, ale to asi ako všetko, a zas je to kvalitka