icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

6lenka64
7. máj 2010

Ja tiez stale cakam kedy sa zacne babo hybat....treba to zrejme svoj cas 🙂

6lenka64
7. máj 2010

Vytaj zlatiak,ja som tu tiez nova....teda par dni, neboj zapojis sa ani nevies ako....

lenok
7. máj 2010

Bamb, nejde mi o to, ze by cierna vysedivela, alebo pritahovala o to viac slniecko, ale ide mi o samotnu farbu... akoze vytuzene krasne babatko v ciernej truhlicke 😲 😖 smutne mi to pride.... kapisto? 😉

lenok
7. máj 2010

A opat sme sa namnozili...
+ Zlatiak... vitaj... sme tu vsetky na jednej lodi, tak ber veslo a hajde do viru 🙂 😉

bamb27
7. máj 2010

ved ja viem lenok... ale myslim ze sa to teraz uz tak neberie... napriek tomu ja tiez nechcem cierny..hoci keby odtial trcala kriklavoruzova alebo zlta alebo neviem aka kriklava deka a doplnky bolo by to asi celkom efektne..
ahoj zlatiak.. tak uz sme 4 ktorym predbezne vychadza 23.10 😅 ..urcite zapadnes rychlo 😉

dakra
7. máj 2010

lenok : možno je čierna farba pre niekoho smutná, ale zase ako by biely kočík vyzeral? je to krásne, aj ja sa snažím kupovať vecičky v bielej, kočík som chcela červený, ale keď som zbadala tento náš čierny, tak som bola nadšená, samozrejme do vnútra mám bielu deku, bielu poduštičku, biely paplónik

andreaerdna
7. máj 2010

zlatiak, vitaj medzi nami! 🙂
dakra, viem, ze za tolko sa da novy v pohode, ale mozno nejaky lepsi keby sme chceli, co stoji novy viac a keby bol fakt dobry a keby sme taky nasli pouzity, tak kupime mozno pouzity. A este pridam jedno keby... 😀 Uvidime 🙂
fio, kamoska kupila tako, boli pren v Polsku, za 8tisic Sk aj s vajkom, mala ma teraz 9 mesiacov a pohodka, nemali najmensi problem a hovorila to iste, ze na tych par mesiacov... skor by som potom do nejakej schoopnej buginky isla, takej vreckovej 😀. A tiez sa mi paci tako wheels alebo minerals, takze uvidime, ked sa nad tym fakt seriozne zamyslime, co z toho bude.
manee, moj dnesny budik - o pol siedmej strasny krc do praveho lytka, som myslela, ze zosaliem, este teraz ma to boli, ked chodim ☹

zlatiak
7. máj 2010

jeeej dakujem ste zlate 🙂)) takze tema kociky, ja mam zatial predbezne vybraty casualplay S4 ale nie novy lebo ta palka to je nieco hrozne a nejak sa mi nechce davat za kocik + vybavu do kocika 1000 eur. Uz som aj nasla na nete v super stave ojazdene a za skvele ceny tak dufam ze to na mna este pocka lebo chcem kocik kupit az tak v siedmom mesiaci...ale uvidime co sa mi este dovtedy zapaci 🙂))

rosannar
7. máj 2010

čaute, čaute čaute.....nnooo dneska nič nestíham, ale už som domka...som si zobrala pol dna voľna tak teraz kukám ako pracujú tí moji chlapi....a vidim že ste sa snažil napísať čo najviac a mne sa nechce čítať....napíííšte mi prosííííím nejaké také menšie zhrnutie, čo sa stalo doteraz? dakujem vám kráásne 😀

lenok
7. máj 2010

Dakra... nemozem za to... jednoducho som si povedala, ze cierny nie a hotovo 🙂 Moj nazor... 😉
Ale mozno ma presvedci cena, tvar, velkost,... co ja viem? Som nevyspytatelna povaha... 😲

renatka9
7. máj 2010

fiorea.... ja už tiež začínam byť toho náz/oru, že je to zbytočné rozhadzovanie, aj keď som do concordu zaľúbená. teraz stále viac a viac zvažujem Tako Jumper alebo Dema Jumper a tiež Camarelo Q12. sú za výbornú cenu celé sety, dobre vyzerajú a dočítala som sa o nich dobré recenzie, tak asi sa uskromníme. aj videjká som na ne našla skvelé, takže super. a potom tiež radšej nejakú kvalitnú buginku, keď bude drobec rásť 🙂

bamb, dakra... ja mám rovnaký názor ako vy. mne sa páči, keď je kočík čierny a trčia z neho krikľavé veci, tak ako to mala magdalenočke. kriklavé podložky alebo deky a k tomu ružovučké bábatenko v jemučkých, čistučkých svietiacich farbách 🙂 to je skrátka môj vkus 😀 samozrejme 100 ľudí = 100 chutí. ale zvažujem Camarelo v pistáciovej farbe, tak uvidíme 🙂

andrea... tako minerals je môj favorit 😀 (ak prihliadam na cenu). a videla si tie videjká o kočíkoch tako, camarelo?

inak pridávam článok a nebezpečných kočíkoch, ale neviem, či to tu už niekto nedával:

http://www.babyweb.cz/Clanky/a3634-Nebezpecne-k...

dakra
7. máj 2010

lenok : iste, ja ti tvoj názor neberiem :D len hovorím, že ja som si išla pevne za červenou a ten čierny bola láska na prvý pohľad 😉 ale veď uvidíš, je to tvoje rozhodnutie, hlavné je, aby bol pohodlný 🙂

pusinqa
7. máj 2010

renatka to som si včera pomyslela keď si písala o camarele že sa ti nepáči farba či by sa ti nepáčil pistáciový, len som nestihla napísať 😀

ama včera som rozmýšľala že to sem hodím, že čo varíte lebo tiež som nevedela čo dnes nakúpiť 😉

andrea ja som zabudla dať kúpiť uhorky, ako ste mi to pekne pripomenuli 🙂

zlatia vitaj, my 3 sme už dohodnuté, že 23-ho spolu dáme, tak píš aj ty do diára 😉

zlatiak
7. máj 2010

dakra: presne ten kocik bola moja prva volba, este je aj torsku iny, teda ine kvietky tam ale uplne sa mi pacil a aj som ho chcela pokial som nezbadala casualplay ale tam je tiez sportova cast cierna len podlocka je farebna 🙂)) takze pre mna super volba 🙂))

zlatiak
7. máj 2010

pusinqa : jasne dodrzim termin a zapisane do diara 🙂)) dufam ze krpcek nebude strajkovat 🙂)

6lenka64
7. máj 2010

100 ludi 100 chutiiii, kazdej sa paci predsa nieco ine,nemoze sa nam vsetkym pacit to isteee 🙂

magdalenocka
7. máj 2010

baby ja som najprv chcel aten v-max je krasny ale drahemu sa zapacil gesslein, ale to je fakt ze prehnanu cenu tak sme urobili kompromis a kupili ten ojazdeny. Aj ked ja som povedala ze pouzity nikdy mne sa take veci protivia, ale asi je rozdiel pouzity a pouzity. Tento vyzera fakt ako novy, baba si na neho davala pozor a okrem toho z toho gessleinu sa da komplet vsetko vybrat, odzipsovat a oprat, taze bude aj vonavucky.
Ale ja si tiez myslim ze to mame tak na rok a pol a potom uz budeme vyuzivat len golface...kto by sa s tymito sportovymi nadrapoval...
a to video na camarelo je super, chalan si dal namahu, inak ten kocar vacsinou chvalia, len mna nazivo nezaujal tak ako by mal 🙂

bamb27
7. máj 2010

pus.. nooo dohodnute 😉 ..tak trosku, inak mne by sa pozdaval aj ten lukrativny datum 20.10.2010 keby male dalo.. ale necham, nech sa rozhodne same 😉

andreaerdna
7. máj 2010

renatka, na youtube som kukala video na camarelo, ten kocik je super a zevraj velikanska vanicka. Mna trochu strasia tie farby, ale podla obrazkov tazko... a tako sa mi paci viac kvoli farbam, ale urcite strieborna konstrukcia, cierna sa mi az tak nepaci 🙂 Z toho Tako, tieto dva vedu
http://www.kocarky-tako.cz/obrazky/nahled/300-k...
http://www.kocarky-tako.cz/obrazky/nahled/294-k...

renatka9
7. máj 2010

ozaj zlatiak... vitaj 🙂 a aký kočík bola tvoja prvá voľba?

pus... tá pistáciová je krásna... len chcem to vidieť ešte na živo, tak sa teším na pondelok 🙂

manee
7. máj 2010

zlatuliak, vitaj, ja mam S6 uz doma, urcite neobanujes, tiez sme kupovali poutiku vanicku a vajce a sportak sa kupoval novy

mata2121
7. máj 2010

Ahojte žienky,

ja som sa dnes pobrala z práce už pred dvanástou. Od včera ma strašne bolí hrdlo a ja už neviem čo si dať. Aj celkovo sa cítim taká malátna. Baby poraďte, aby som neochorela ešte viac ☹
A ešte ma dnes v robote rozčulili na porade a potom mi hovoria, že ved ja sa nesmiem rozčulovať a mám to zhodiť z pliec, no tak ale prečo do mňa vrtaju teda 😠

andreaerdna
7. máj 2010

a manzelov kolega bol pred dvomi tyzdnami v polskom Targu pre x-lander 4kolesovy a neviem, ci za 10tis ho tam nekupili aj s vajkom, takze aj to je moznost 🙂

manee
7. máj 2010

ja som povodne kukala tiez camarelo, ale ked som ho videla nazivo, tak mi trochen vadilo, ze vanicka po bokoch nie je vystlana a citit cez latku tycky a tiez v zime nieje taky zatepleny...ale vyhoda velika vanicka

pusinqa
7. máj 2010

renatka tak v pondelok napíšeš dojmy naživo 😉

magdi teraz som pozerala ten tvoj, pekný, prehadzuje sa teda vanička alebo šport. čast v smere alebo proti smeru že?

bamb žiadne 20.10, nekaz disciplínu 😀

lienockaa
7. máj 2010

ahojte..

do temy kociky sa tiez nezapajam, mame po malom PP centro s vanickou, ak bude vsetko ok, nebudem kupovat dalsi.. 😉 vajicko mame tiez po malom, tak ani to nepotrebujem..my sme vlastne nic nepredavali, ani nedarovavali, pretoze sme chceli druhe babo, tak nam veci ostali..

ale tym co mate dilemu, ako s homologizovanou vanickou a vajickom, mozem poradit..PP ma tiez homologizovanu vanicku, pripina sa na pasy do auta, je na to specialny set, vola sa to car kit / neviem, co maju jane, ale asi nieco podobne/, tam su uchytky na pasy a pasy do vanicky, plus taky akoby vankusik cez brusko maleho, aby to netlacilo a v pripade nehody nepomliazdilo brusko..vanicka je homologizovana do 10kg..prve tri mesiace sme pouzivali len ju..
vajicko je do 13kg, my sme pouzivali vajicko od 3 mesiacov takmer do roka, prestali sme pouzivat preto, lebo nam z neho vyrastol, na dlzku myslim, hoci 13kg este nemal, kupili sme potom sedacku od 9-18kg..vajicko sa osvedcilo ked uz babo zaujimal svet a postupne uz aj sedelo, asi tazko by vydrzalo v homologizovanej vanicke cestu poleziacky, hoci este 10kg nemalo..

takze moja rada znie: ked mate aj vanicku homologizovanu, je to super, ale urcite treba po par mesiacoch aj to vajicko.. 😉

magdalenocka
7. máj 2010

je to s tymi kocikmi komplikovane, ale zase mozeme byt radi ze je taky vyber...nasi rodicia mali asi menej moznosti-mozno tak nieco taketo 😀 😀 😀

andreaerdna
7. máj 2010

manee, ved to, ez kym to clovek nevidi... preto takto tazko, zatial len porovnavam obrazky a popisy. Nakoniec velku vanicku bude treba tak ci tak vystlat, aby bola zateplena a bude taka velka, ako ostatne 😉

amadora
7. máj 2010

ach, ste zase popísali 😝

mne sa tiež nepáčia čierne kočíky, ale čierna v kombinácii s nejakou peknou živou farbou ako to má aj Magdi vyzerá úplne inak a páči sa mi to 🙂

ja si tiež myslím že drahý kočík sú zbytočne vyhodené peniaze. napríklad my sme chceli predať hlboký kočík a reku keď príde druhé bábo (ešte sme nevedeli kedy budeme plánovať druhé) tak kúpime iný. ale vôbec nikto nám ho nekúpil aj keď sme pýtali len 1/3 ceny čo stál a pritom bol fakt minimum používaný lebo malý mi nechcel byť v kočíku kým nezačal sedieť. keby som zaň vyhodila nejakých 1000 euro a stál by mi zbytočne niekde v kúte asi by ma ... 😖

Zlatiak vitaj medzi nami 🙂