Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Vytaj zlatiak,ja som tu tiez nova....teda par dni, neboj zapojis sa ani nevies ako....
Bamb, nejde mi o to, ze by cierna vysedivela, alebo pritahovala o to viac slniecko, ale ide mi o samotnu farbu... akoze vytuzene krasne babatko v ciernej truhlicke 😲 😖 smutne mi to pride.... kapisto? 😉
A opat sme sa namnozili...
+ Zlatiak... vitaj... sme tu vsetky na jednej lodi, tak ber veslo a hajde do viru 🙂 😉
ved ja viem lenok... ale myslim ze sa to teraz uz tak neberie... napriek tomu ja tiez nechcem cierny..hoci keby odtial trcala kriklavoruzova alebo zlta alebo neviem aka kriklava deka a doplnky bolo by to asi celkom efektne..
ahoj zlatiak.. tak uz sme 4 ktorym predbezne vychadza 23.10 😅 ..urcite zapadnes rychlo 😉
lenok : možno je čierna farba pre niekoho smutná, ale zase ako by biely kočík vyzeral? je to krásne, aj ja sa snažím kupovať vecičky v bielej, kočík som chcela červený, ale keď som zbadala tento náš čierny, tak som bola nadšená, samozrejme do vnútra mám bielu deku, bielu poduštičku, biely paplónik
zlatiak, vitaj medzi nami! 🙂
dakra, viem, ze za tolko sa da novy v pohode, ale mozno nejaky lepsi keby sme chceli, co stoji novy viac a keby bol fakt dobry a keby sme taky nasli pouzity, tak kupime mozno pouzity. A este pridam jedno keby... 😀 Uvidime 🙂
fio, kamoska kupila tako, boli pren v Polsku, za 8tisic Sk aj s vajkom, mala ma teraz 9 mesiacov a pohodka, nemali najmensi problem a hovorila to iste, ze na tych par mesiacov... skor by som potom do nejakej schoopnej buginky isla, takej vreckovej 😀. A tiez sa mi paci tako wheels alebo minerals, takze uvidime, ked sa nad tym fakt seriozne zamyslime, co z toho bude.
manee, moj dnesny budik - o pol siedmej strasny krc do praveho lytka, som myslela, ze zosaliem, este teraz ma to boli, ked chodim ☹
jeeej dakujem ste zlate 🙂)) takze tema kociky, ja mam zatial predbezne vybraty casualplay S4 ale nie novy lebo ta palka to je nieco hrozne a nejak sa mi nechce davat za kocik + vybavu do kocika 1000 eur. Uz som aj nasla na nete v super stave ojazdene a za skvele ceny tak dufam ze to na mna este pocka lebo chcem kocik kupit az tak v siedmom mesiaci...ale uvidime co sa mi este dovtedy zapaci 🙂))
čaute, čaute čaute.....nnooo dneska nič nestíham, ale už som domka...som si zobrala pol dna voľna tak teraz kukám ako pracujú tí moji chlapi....a vidim že ste sa snažil napísať čo najviac a mne sa nechce čítať....napíííšte mi prosííííím nejaké také menšie zhrnutie, čo sa stalo doteraz? dakujem vám kráásne 😀
Dakra... nemozem za to... jednoducho som si povedala, ze cierny nie a hotovo 🙂 Moj nazor... 😉
Ale mozno ma presvedci cena, tvar, velkost,... co ja viem? Som nevyspytatelna povaha... 😲
fiorea.... ja už tiež začínam byť toho náz/oru, že je to zbytočné rozhadzovanie, aj keď som do concordu zaľúbená. teraz stále viac a viac zvažujem Tako Jumper alebo Dema Jumper a tiež Camarelo Q12. sú za výbornú cenu celé sety, dobre vyzerajú a dočítala som sa o nich dobré recenzie, tak asi sa uskromníme. aj videjká som na ne našla skvelé, takže super. a potom tiež radšej nejakú kvalitnú buginku, keď bude drobec rásť 🙂
bamb, dakra... ja mám rovnaký názor ako vy. mne sa páči, keď je kočík čierny a trčia z neho krikľavé veci, tak ako to mala magdalenočke. kriklavé podložky alebo deky a k tomu ružovučké bábatenko v jemučkých, čistučkých svietiacich farbách 🙂 to je skrátka môj vkus 😀 samozrejme 100 ľudí = 100 chutí. ale zvažujem Camarelo v pistáciovej farbe, tak uvidíme 🙂
andrea... tako minerals je môj favorit 😀 (ak prihliadam na cenu). a videla si tie videjká o kočíkoch tako, camarelo?
inak pridávam článok a nebezpečných kočíkoch, ale neviem, či to tu už niekto nedával:
lenok : iste, ja ti tvoj názor neberiem :D len hovorím, že ja som si išla pevne za červenou a ten čierny bola láska na prvý pohľad 😉 ale veď uvidíš, je to tvoje rozhodnutie, hlavné je, aby bol pohodlný 🙂
renatka to som si včera pomyslela keď si písala o camarele že sa ti nepáči farba či by sa ti nepáčil pistáciový, len som nestihla napísať 😀
ama včera som rozmýšľala že to sem hodím, že čo varíte lebo tiež som nevedela čo dnes nakúpiť 😉
andrea ja som zabudla dať kúpiť uhorky, ako ste mi to pekne pripomenuli 🙂
zlatia vitaj, my 3 sme už dohodnuté, že 23-ho spolu dáme, tak píš aj ty do diára 😉
dakra: presne ten kocik bola moja prva volba, este je aj torsku iny, teda ine kvietky tam ale uplne sa mi pacil a aj som ho chcela pokial som nezbadala casualplay ale tam je tiez sportova cast cierna len podlocka je farebna 🙂)) takze pre mna super volba 🙂))
pusinqa : jasne dodrzim termin a zapisane do diara 🙂)) dufam ze krpcek nebude strajkovat 🙂)
100 ludi 100 chutiiii, kazdej sa paci predsa nieco ine,nemoze sa nam vsetkym pacit to isteee 🙂
baby ja som najprv chcel aten v-max je krasny ale drahemu sa zapacil gesslein, ale to je fakt ze prehnanu cenu tak sme urobili kompromis a kupili ten ojazdeny. Aj ked ja som povedala ze pouzity nikdy mne sa take veci protivia, ale asi je rozdiel pouzity a pouzity. Tento vyzera fakt ako novy, baba si na neho davala pozor a okrem toho z toho gessleinu sa da komplet vsetko vybrat, odzipsovat a oprat, taze bude aj vonavucky.
Ale ja si tiez myslim ze to mame tak na rok a pol a potom uz budeme vyuzivat len golface...kto by sa s tymito sportovymi nadrapoval...
a to video na camarelo je super, chalan si dal namahu, inak ten kocar vacsinou chvalia, len mna nazivo nezaujal tak ako by mal 🙂
pus.. nooo dohodnute 😉 ..tak trosku, inak mne by sa pozdaval aj ten lukrativny datum 20.10.2010 keby male dalo.. ale necham, nech sa rozhodne same 😉
renatka, na youtube som kukala video na camarelo, ten kocik je super a zevraj velikanska vanicka. Mna trochu strasia tie farby, ale podla obrazkov tazko... a tako sa mi paci viac kvoli farbam, ale urcite strieborna konstrukcia, cierna sa mi az tak nepaci 🙂 Z toho Tako, tieto dva vedu
http://www.kocarky-tako.cz/obrazky/nahled/300-k...
http://www.kocarky-tako.cz/obrazky/nahled/294-k...
ozaj zlatiak... vitaj 🙂 a aký kočík bola tvoja prvá voľba?
pus... tá pistáciová je krásna... len chcem to vidieť ešte na živo, tak sa teším na pondelok 🙂
zlatuliak, vitaj, ja mam S6 uz doma, urcite neobanujes, tiez sme kupovali poutiku vanicku a vajce a sportak sa kupoval novy
Ahojte žienky,
ja som sa dnes pobrala z práce už pred dvanástou. Od včera ma strašne bolí hrdlo a ja už neviem čo si dať. Aj celkovo sa cítim taká malátna. Baby poraďte, aby som neochorela ešte viac ☹
A ešte ma dnes v robote rozčulili na porade a potom mi hovoria, že ved ja sa nesmiem rozčulovať a mám to zhodiť z pliec, no tak ale prečo do mňa vrtaju teda 😠
a manzelov kolega bol pred dvomi tyzdnami v polskom Targu pre x-lander 4kolesovy a neviem, ci za 10tis ho tam nekupili aj s vajkom, takze aj to je moznost 🙂
jeeej andrea... soro ako ja, u mňa z taka tieto dva
http://www.kocarky-tako.cz/kocarky-tako/kocarky...
http://www.vasesuperkociky.sk/www-vasesuperkoci...
ja som povodne kukala tiez camarelo, ale ked som ho videla nazivo, tak mi trochen vadilo, ze vanicka po bokoch nie je vystlana a citit cez latku tycky a tiez v zime nieje taky zatepleny...ale vyhoda velika vanicka
renatka tak v pondelok napíšeš dojmy naživo 😉
magdi teraz som pozerala ten tvoj, pekný, prehadzuje sa teda vanička alebo šport. čast v smere alebo proti smeru že?
bamb žiadne 20.10, nekaz disciplínu 😀
ahojte..
do temy kociky sa tiez nezapajam, mame po malom PP centro s vanickou, ak bude vsetko ok, nebudem kupovat dalsi.. 😉 vajicko mame tiez po malom, tak ani to nepotrebujem..my sme vlastne nic nepredavali, ani nedarovavali, pretoze sme chceli druhe babo, tak nam veci ostali..
ale tym co mate dilemu, ako s homologizovanou vanickou a vajickom, mozem poradit..PP ma tiez homologizovanu vanicku, pripina sa na pasy do auta, je na to specialny set, vola sa to car kit / neviem, co maju jane, ale asi nieco podobne/, tam su uchytky na pasy a pasy do vanicky, plus taky akoby vankusik cez brusko maleho, aby to netlacilo a v pripade nehody nepomliazdilo brusko..vanicka je homologizovana do 10kg..prve tri mesiace sme pouzivali len ju..
vajicko je do 13kg, my sme pouzivali vajicko od 3 mesiacov takmer do roka, prestali sme pouzivat preto, lebo nam z neho vyrastol, na dlzku myslim, hoci 13kg este nemal, kupili sme potom sedacku od 9-18kg..vajicko sa osvedcilo ked uz babo zaujimal svet a postupne uz aj sedelo, asi tazko by vydrzalo v homologizovanej vanicke cestu poleziacky, hoci este 10kg nemalo..
takze moja rada znie: ked mate aj vanicku homologizovanu, je to super, ale urcite treba po par mesiacoch aj to vajicko.. 😉
manee, ved to, ez kym to clovek nevidi... preto takto tazko, zatial len porovnavam obrazky a popisy. Nakoniec velku vanicku bude treba tak ci tak vystlat, aby bola zateplena a bude taka velka, ako ostatne 😉
ach, ste zase popísali 😝
mne sa tiež nepáčia čierne kočíky, ale čierna v kombinácii s nejakou peknou živou farbou ako to má aj Magdi vyzerá úplne inak a páči sa mi to 🙂
ja si tiež myslím že drahý kočík sú zbytočne vyhodené peniaze. napríklad my sme chceli predať hlboký kočík a reku keď príde druhé bábo (ešte sme nevedeli kedy budeme plánovať druhé) tak kúpime iný. ale vôbec nikto nám ho nekúpil aj keď sme pýtali len 1/3 ceny čo stál a pritom bol fakt minimum používaný lebo malý mi nechcel byť v kočíku kým nezačal sedieť. keby som zaň vyhodila nejakých 1000 euro a stál by mi zbytočne niekde v kúte asi by ma ... 😖
Zlatiak vitaj medzi nami 🙂

Ja tiez stale cakam kedy sa zacne babo hybat....treba to zrejme svoj cas 🙂