Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Aj mne sa páči veľmi Tobias,tak uvidíme pre aké sa nakoniec rozhodneme.Už nie som v Rakúsku,my sme boli len na zimnej sezóne a konečne sme doma.Ty tam budeš aj rodiť,však?Nechodíš na východ?
vadelka, ja som tu vydata a zijem tu. a jasne, ze tu budem aj rodit. mam uz vybranu jednu velmi dobru nemocnicu.
na vychod chodim tak vselijako od 2x do 4x. teraz v juni by som chcela na dva tyzdne prist. dufam, ze bude vsetko ok. cesta je to dost dlha a teraz by to este nemalo byt az take obtiazne. potom sa domov dlhsie nedostanem.
Tak to je super,že už máš aj nemocnicu 😉 Cesta je teda dlhá a v tej horúčave to nie je ktoviečo cestovať 😒 My sme pozvaní na svadbu v júli do Ml.Boleslavy a tiež sa obávam tej cesty,ale veľmi tam chcem ísť,lebo sa vydáva naj kamoška.Uvidím,ako sa budem cítiť...
jerrymona no coment neviem ako jedna baba to dobre napisala co budu mat Anicku alebo Janka??? 😀 No my sme chceli zláštne meno a vybrali sme toto 😉 A nemusis sa rozculovat 😉 Hlavne sa setri a ymsli na seba 😉
ahoojte babenky ako sa mate a ako sa citite 🙂
🙂 😀
na slovensku je to asi ine. ale tu sa musis prihlasit uz skor. napriklad som chcela ist do nemocnice, ktora je odo mna vzdialena iba tri zastavky elektrickou, no tam som sa mala nahlasit uz od 8tt. sialene. 😖 ale aj tak budem mat lepsiu, pokojnejsiu nemocnicu. kde budeme na izbe iba dve a nie siesti. 😅
no v juli to budeme v 7.mesiaci ze? a hlavne ta horucava. budete cestovat vlakom alebo autom?
inak vadelka, kolko kil si uz pribrala?
Ahojte,
tak ja hlasim, že sa stále necítim dobre. B ☹ aby, poraďte mi, ja neviem či ísť v pondelok k lekárovi alebo nie. Vo štvrtok ma príšerne začalo bolieť hrdlo, v piatok som aj odišla skôr z práce, lebo mi bolo zle. Manželík mi kupil v lekarni nejaký sprej so šalviou, ktorý je čisto prírodný a môžu ho aj tehulky. Včera som mala aj mierne zvýšenú teplotu, ale dorána to prešlo aj bolesť hrdla zmizla. Dnes ma ale príšerne boli hlava, a celkovo sa cítim hrozne slaba.
😝 Len fakt neviem či ísť k lekárke, lebo teplotu nemám, hrdlo ma už nebolí, iba sa cítim tak divne a asi mi začína nadcha. A v utorok idem do poradne.
Čo vy na to?
No tu je to iné,tu sa chodí do nemocky asi až od 34TT alebo neskôr,ale aspoň budeš mať kľud.Ja mám už tiež nemocku vybratú 😉Bude to Šaca. No v júli už budeme v 7 mesiaci.Chceli by sme cestovať autom,aby sme si mohli urobiť prestávku kedy chceme.Ja som zatiaľ pribrala asi 3-3,5kg,neviem presne.Je to v norme.A Ty?
Inak sa už teším na leto,na čertsvé ovocie a hlavne šalátiky,mňam,aby bol ddrobec zdravučký 😉
askorka, ani som sa tak nerozculovala, viac zasnem nad niektorymi ludmi. ved toto je kazdeho osobna vec.
inak ja osobne poznam deti s menami - ryu, sky, solei, famke, anouk - neviem kde na toto rodicia prisli. take mena v kalendari urcite nenajdes. asi sa ich spytam, odkial to maju. 🙂
no Letícia má meniny 28.10 takze akurat po narodeni 😉 Takze to nám vyhovuje 😉
Maťka skus k nej isť čo ti povie zdravie maš len jedno a navyše si tehotna neryskovala by som to. A tieto prechodne nachladnutia su zakerne
vadelka, ja som pribrala asi 4-5 kil. neviem presne, lebo mi blbne vaha. ved ja sa jej pomstim a kupim si inu. 😠 😀 neviem ci som v norme ja. ale ani mi nepripada, zeby som sa nejako prepchavala. neviem. 😖
mata, ak by si mala este bolesti hrdla, prevar si cibulu vo vode a naparuj sa nad tym. cibula posobi protizapalovo a hlavne sa ti bude dobre dychat.
ak by sa to nezlepsilo, chod v pondelok k lekarovi a hod sa na marodku. neriskuj. zdravie mas len jedno. a hlavne, nech netrpi babätko. prajem skore uzdravenie. 🙂
lucika, sranda, ze sme napisali skoro to iste. ale ja som neopisovala. 😀
askorka, kolko si pribrala ty?
mata chod radsej za opytanie nebiju! 😉 A ako povedali baby zdravie mas len jedno a v brusku ma skrasne zdrave dietatko 😉
jerrymona ja cca 4kg 😉
😀 jerrynka žeby sme boli buduce maminy 🙂 n holky ja som pribrala len 3kg malo? 😒
Asi to tak aj urobím, pojdem v pondelok k obvodnej, uvidím čo mi povie. Díky baby 🙂
A inak s tou váhou, ja som od začiatku tehu pribrala tiež 4 kilá a vytešujem sa z toho, lebo som vždy bola hrozne chudučká, tak konečne začínam nadobudať ženské tvary 😀
askorka. dufam, ze to je este v norme nejakych 4-5 kil. nerada by som pribrala 20 kil pocas celeho tehotenstva. ja som asi pribrala preto rychlejsie, lebo som nevracala.
mata no mamickovske tvary 😉 😀 😵
jerrymona tak to ja som zase WC obimala kazdy den aj 2krat 😀 Ale citala som ze v norme je ked zena pocas celeho tehotenstva priberie cca 16-18kg 😉
lucika, obavam sa, ze som ta akosi nepochopila. 😖 😅
mata, no ak si vyssia, to sa strati. ale ja mam 160 cm, tak na mne to bude hned vidno. 😠
askorka, ja som citala, ze norma je 12-14. deli nas iba 66 kilometrov a uz su tu ine normy. 😀 😀
Mata určite choď k doktorke 😠
Askorka,Ty si skúsená mamina,koľko si pribrala pri svojich drobcoch?
jerrymona ano? 😅 No tak ake rozdieli tak taky priemer je potom z tych nasich rozdielnych udajov 15kg 😉
vandelka dakujem 😉 no pri Sofinke som priprala 17kg a pri Philipkovi Maximovi 16 kg som zvedava kolko teraz 😉
Ja mám 168,čo tiež nie je nič moc 😖 tak som zvedavá.na konci tehu sa budem už asi len gúľať 😀 Tiež sa neprepchávam,dokonca sa i zdá,že jem menej...ale len oddychujem,pohybu mám menej.
Askorka,,tak to je super,to je tak akurát 😉 Veď Ty si aj teraz chudučká 😉 Po dvoch deťoch vyzeráš fakt skvele 🙂
vandelka dakujem 😉
askorka, 15 kil je este ok. 😉 ale ja si na sebe neviem predstavit ani 12 kil navyse. ja som bola stale chuda a nevazila som viac ako 52 kil.
vadelka, ale predsa je to 8 cm viac ako mam ja. 😀 a tiez sa mi zda, ze jem menej, no ja mam pohybu zatial este dost.

z tvojich sa mi najviac paci tobias. ty si tiez v rakusku? a inak aj ja som od michaloviec. 😀