Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
spiru dakujem,,,tak uz viem,,,lebo som poslala mamine sms a hned mi volala ved az zajtra 😀 no nevadi aspon v predstihu
😵
Janka... druha majova nedela... takze aj my, tehulky, uz slavime 😉
Tesim sa, uprimne, krasny sviatok... aspon teda osobne pre mna 🙂 😉
janka jasne si prva a to sa rata viac,este kvietok daky dokupit na zajtra a mas to vybavene 😉 😀
lenok veru krasny len skoda,ze sa uz tak neslavi ako kedysi.myslim pionieri a ich vystupenie a pod. 😀
Spiru... ja som si to oslavila prave po svojom uz dnes 😉
Svokra doniesla kolac - sloniu slzu /ci tak nejak/ a urobila som si ice coffee... nohy vylozila a kukam lecdens... 😉 mne to staci 😵
mnaam slonia slza mi slinky vybehli 🙂 to som raz upiekla aj ja ale nikomu to nechutilo iba mne 😕 asi teraz zajdem do cukrarne aj s malou a kupim daky kolacik ale ty mas domaci a to je lepsi ako kupovany 😅
kočky a čo je to tá slonia slza? ja to počujem prvý krát 😅
inak Spiruanka vraj je to bleskový vírus, je ako príde tak odíde, ale nič príjemné 😝
ama, nadherne fotky, take by som chcela aj ja, ale pri akcii, chcem muza vedla seba, nie aby pobehoval a zavadzal.
janka aj ja som z toho zmatena a to uz 4 roky slavim DM 😉
ani ja nebudem mat fotak pri porode a ani manzela tam nechcem.. 🙂 maleho som si odfotila sama, ked mi ho priniesli prilozit, to bolo este hned na sale, mobilom som ho cvakla, to je jeho prva fotka.. 😀 tie dalsie dni uz som fotak mala, muz nosil, pofotil a odniesol domov..nechcela som ho mat len tak v sufliku, nejako sa mi to nezdalo ako dobry napad..
amadorka... krásne prvé fotečky... až mi slzičky vybehli...a tatina máte akého sympoša 😉
askorka... tiež nádherné fotečky, závidím... dúfam, že čoskoro aj my prvorodičkovské októbrkovky budeme mať také 😉
inak ten vírus je teraz asi fakt veľmi rozšírený. môj mangelík to mal asi pred mesiacom, aj môj brat a tatino a potom v práci to mali dve kolegyne a pred dvoma týždňami mi aj môj klient písal, že nemôže prísť, lebo má črevný vírus aj spolu so svojou dcérkou... no hrôza, len aby nás to úspešne obchádzalo... po mojich včerajších prehánkach som rada, že mám pokoj 😔
lienockaa no ja mam s porodnej saly iba videa a prve fotky az z izby a manzel bol pri obidvoch porodoch a prestrihaval aj pupocnu snuru 😉
renatka samozrejme ze coskoro uz sa to krati 😉 no dufajme ze ten vírus nas bude obchadzat 😉
Ahojte 🙂
Askorka krásne fotečky 😉
Ja chcem mať tiež manžela pri pôrode,ale on akosi nechce,zatiaľ.Dúfam,že sa mi ho podarí presvedčiť 😒
ahojte kocandy.
uz som tu dlhsie nebola. dufam, ze sa vam dari dobre. citite uz niekto pohyby babätka? mne sa zda, ze sa vcera asi dva alebo tri krat vecer pohlo. asi mi gratulovalo k meninam. 😀
tvrdne aj vam niekomu brusko? mne sa to zda, ked mam vela pohybu. a v robote ho mam dost. 😝 moze to byt preto, lebo brusko rastie alebo by to mohlo znamenat predcasne stahy? 😖
vandelka dakujem 😉
jerrymona no my pocitujeme bublinkovanie 😉
askorka, tak toto bublinky neboli. 😀 ja som citila nieco ine, take ako ked ta niekto jemne tlaci. inak to neviem opisat. 😅
a co s tym tvrdnutim bruska? mas ho aj ty?
inak som sa rozculovala nad pripomienkami k menu tvojho baby. 😠
Jerrymona,aj ja cítim presne to isté.Hlavne keď sedím a hladkám si bruško,tak akoby to drobček cítil a vrtí sa 😉 S tým tvrdnutím aj u mňa podobne,keď veľa chodím,tak ho cítim také napäté,neviem čím to je...
vadelka a uz to citis dlho a castejsie pocas dna? 🙂 mna to vcera tak potesilo. 😵 niekde som citala, ze drobcovi je to prijemne, ked si pohladkas brusko tak, kde sa hybe a ono odpoveda tym, ze sa hybe este viac. 😵
kedy ides znova na prehliadku? ja mam teraz v stredu - mozno uz budeme vediet, co to bude. a segra (je tiez tehulka) hovorila, ze asi na to tvrdnutie bruska dostanem magnezium. ze aj ona to tak mala.
Jerrymona cítim to pár dní a tiež ma to veľmi potešilo,je to krásny pocit 🙂 To hladkanie mu určite robí dobre.Mangelík tiež skúšal prikladať ruku,ale on to necítil zatiaľ...Na poradňu idem 18.5. a na morfologický ultrazvuk do KE idem koncom mesiaca,tak sa veľmi teším,bude to krásny darček k mojim narodeninám 🙂 Nám už doky v KE vravel v 14TT,že by to mal byť chlapček,tak uvidíme,či sa to potvrdí.Ty ideš kedy na kontrolu?Tak uvidím,spomeniem to doktorke a možno mi dá to magnézium...
ja idem na kontrolu teraz v stredu (12.maja), tiez sa spytam na to magnezium. som zvedava, ci bude vidno pohlavie. som prekvapena, ze u teba to bolo vidno tak skoro. 😕
Ono je to vidieť na dobrom UTZ a pri dobrej polohe bábätka už tak skoro 😉 Veď uvidíme,či mal doky pravdu 🙂 Držím palce na kontrole 😉 Máme rovnaký termín,som zvedavá,kedy v sa skutočnosti drobce vypýtajú na svet 😉
ja by som teda rada vedela uz teraz, kohoze to budem mat. drobec by si uz mohol zvykat na meno. 😀
tiez som si vsimla nas spolocny datum. aj ja som zvedava. inak 10.10. by tiez nebolo od veci. 😵 ale hlavne, ze babätka pridu zdrave na svet.
10.10.tiež nie je zlý dátum,veď uvidíme.Máš vybraté pekné mená 😉 My s MM sa nevieme rozhodnúť 😒
mne sa pacili este mena ako julia, leonie, laura, clara alebo samuel, noah (moj synovec 😵 ) , fabian. a inak ja by som najradsej chcela bastian ale mm chce sebastiana. len aby to nakoniec predsa len nebola caroline. a ja si myslim, ze bude. 😀

janka zajtra je DM 🙂 ani ja neviem kedy to byva presne takze vzdy kuknem do kalendara a hned sa dozviem,ze kto ma aj menini aby som na niekoho nezabudla 🙂