icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jerrymona
8. máj 2010

kocandy, ja sa zatial lucim, idem sa hodit do vane...blup, blup, blup 😎 majte sa

askorka23
8. máj 2010

jerrymona tak sa maj....aj ja zachvilu idem 😉

amadora
8. máj 2010

ďakujem za pochvalu fotiek, aj manželíka 😉 inak on tam tiež nepobehoval s foťákom pri akcii, to si myslím že by mu ani nedovolili lebo aj pri prehliadke pôrodnice nám povedala sestrička hneď že muž má stáť pri hlave a inde nemá kde čo robiť. on vytiahol foťák až keď bol malý vonku, prvú fotku máme ešte takéto špinavého ako prvý krát plakal - úžasná fotka 😵 a kým som ja rodila placentu a kým ma šili tak mužík bol pri malom a pozeral ako jeho čistia, obliekajú, merajú, vážia a fotil 🙂 a ja by som to nedala za nič že tam bol a len sa budem modliť aby nám to aj teraz vyšlo 🙂

askorka nádherné fotky 🙂

inak bruško tvrdne aj mne. teda neviem či je to tvrdnutie, ale keď sa viac namáham, stojím alebo dlhšie chodím tak mám taký pocit tlaku zvnútra na celé brucho alebo na podbruško a je to hrozne nepríjemné 😒 v stredu idem na poradňu tak dúfam že krčok je pekne zatvorený a že doki povie že je to ok. a inak ja magnézium pijem denne a aj tak mi to robí

askorka23
8. máj 2010

amadora...dakujem 😵

lucika1988
8. máj 2010

no amadota to mam aj ja a neviem si s tym rady mudr povedal že je všetko ok no že mam viac odpočivat ale ako ked som každy den v praci? 😢

askorka23
8. máj 2010

tak idem ahojte!A malo piste 😀

renatka9
8. máj 2010

askorka... s tým komentárom k menu tvojej maličkej... no tak to je sila, nedalo mi to nepovedať si svoj názor... to čo už je za babu, ktorá toto môže vypustiť do éteru? si asi nejaké komplexy ventiluje...

mata... určite choď k doktorke. mňa tiež bolelo hrdlo, zostala som len jedeň doma na dovolenke, ale na druhý deň som pre istotu šla k doktorke a mám hnisavú angínu a musím brať ATB. neliečený zápal však môže byť pre mimi oveľa nebezpečnejší 😖

čo sa týka priberania... mne povedala pôrodná asistentka, čo k nej chodím na prípravu na pôrod, že ideál je 12kg, samozrejme pre ženu, ktorej pôvodná váha bola normánla (čiže nie podváha alebo nadváha). vtedy je vraj najväčšia pravdepodobnosť, že sa vám nezačali ukladať tuky, ktoré môžu pôrod robiť pre telo náročnejším... 🙂

vadelka
8. máj 2010

Ja sa s vami tiež lúčim,pekný zvyšok večera 🙂

matamisi
8. máj 2010

ahojte....rozoberate tu tvrdnutie brucha....ja mam tiez kazdy vecer take tvrdsie brucho a berem aj 3xza den 1 tabletku magnezia a a aj tak je tvrde....vo stvrtok som bola u doktora a povedal,ze je vsetko v poriadku a pravdepodobne to bude dievca.... 😵 takze LAURA 😵 😵 😵 ja idem 24.05 na ten morfologicky,dufam,ze som to spravne napisala...a idem do bratislavy... 😉

renatka9
8. máj 2010

matamisi... gratulujem k dievčatku a dobrým správam z poradne. ja idem v podelok a aj magelík ide so mnou prvý krát pozrieť drobca, tak sa strašne obaja tešíme... mne zatiaľ bruško netvrdne... klop-klop... inak kamoške tvrdne a tá nesmie robiť nič, ani cvičiť, ani chodiť pešo, nič... len doma ležať... 😖

matamisi
8. máj 2010

dakujem 😵 ...ani ja nemozem nic zdvihat,tlacit,tahat,alebo sa zohybat....ale nastastie prechadzat sa trochu mozem ist...teraz som zjedla polku melona a ide mi brucho roztrhat take ho mam tvrde....asi som to prehnala... 😲 😝

amadora
8. máj 2010

Lucika no ja tiež nemám kedy oddychovať pri malom, som rada keď si trochu sadnem cez deň a aj to keď si sadnem a vyložím si nohy hore tak je malý pri mne s knižkou že si chce čítať a spolu sa na fotel nezmestíme takže ja si musím presadnúť na taburetku a je po vyložených nohách. niekedy už fakt nevládzem 😝

Matamisi to je super, gratulujem a tíško závidím 😉

alexandr
8. máj 2010

AHOJKI TĚHULKY.PŘIDÁVÁM SE K VÁM.MY MÁME TERMÍN 10.10 TAKŽE JSME V 17tt.ČEKÁME DRUHÉHO CVRČKA TAKŽE RÁDA SE S VÁMI PODĚLÍM O RŮZNYCH ZKUŠENOSTECH.JSME ZE VSETÍNA Z ČR.

manee
8. máj 2010

ahojte zenuchy
alexandr vitaj, cit sa tu ako doma, a kedze uz babo mas, tak zachranuj nas prvomamicky

manee
8. máj 2010

ja mam za sebou tazky den, sme pratali pinvicu, tak sa cele telo ozyva, ze ci mi sibe a to som nic nerobila ani nenosila, len parkrat po schodoch presla....esteze som to stihla teraz, lebo inak by som sa k tomu uz asi nedostala neskor

mata2121
9. máj 2010

Dobré ránko 🙂

Ešte tu nikto nie je? To len ja tu straším 😀
Mňa už do rána chytila aj nádcha, takže zajtra sa ide k lekárke na 100 %.
Som z toho nervozna, lebo v práci to nestíham ,mám toho vela a na moje miesto ešte nikoho nemaju, resp. maju kolegu, ale ešte som mu nič neukázala 😒
No nič, nechám si dotrepať domov notebook a budem frčať z domu.
Nejako vnutorne cítim, že bábätko sa tiež necíti dobre ☹ a mám strach. Ale možno to len preháňam a o pár dní budem OK.
Len nech mi doky v utorok povie,že všetko je v poriadku.
Krásnu nedeľu vám všetkým želám.

monique02
9. máj 2010

dobre ranko,

mati vobec sa nestresuj, robota nepadne, ani neutecie a urcite to zvladnu aj bez teba 😅 neboj malinke je urcite ok

krasnu nedelu vsetkym maminkam 😉

nanulik
9. máj 2010

dobré ránko babulky 🙂
drahého som nahovorila aby sme išli dnes do NR lebo mi prišli peniaze z daní tak si chcem za to niečo kúpiť na seba. tu u nás nič nemajú. a potom pôjdeme pozrieť aj do kina na 3D rozprávku🙂 už sa teším jak malé dieťa🙂

a už len raz sa vyspím a idem na poradňu 😵 😵 😵

pusinqa
9. máj 2010

dobré ránko krásky,
zajtra tuším poradňový deň 🙂 ja teda dúfam že sa dostanem a nebudem to musieť prekladať, lebo malá je chorá neviem či zoženiem varovanie, ja hádam už budem mať zajtra aj výsledky pri troche šťastia

amadora
9. máj 2010

dobré ránko

želám nám všetkým tehuľkám mamuľkám krásny deň matiek 😉

alexandr vitaj 🙂

maťka neboj sa, tvoja choroba nijako určite nevplýva na bábo, bolo by iné keby máš vysoké horúčky alebo niečo vážne, ale takto sa naozaj neboj 🙂 len treba veľa ležať, piť, papať vitamíny a zajtra šup sa k doktorovi pre liečiky nech ti je rýchlo zase fajn 🙂

nanulik
9. máj 2010

vítám nového člena naší party 🙂

pusinqa
9. máj 2010

ama dík za tip na knižku, len je už skoro všade vypredaná, ešte som našla na jednej stránke, asi im napíšem ale dosť pochybujem

pusinqa
9. máj 2010

ama došli už tehu veci? ja som im písala vraj v pondelok odosielajú, tak som zvedavá

krivka5
9. máj 2010

pekne nedelne ranko prajem 🙂
pekne sa to tu rozrasta 🙂 ahoj alexandr.
amadora...este ze si pripomenula, dnes idem do PD za mojou mamickou tak jej cestou kupim kvetinku 🙂
a pripajam sa ku gratulacii. krasny den matiek 🙂

nanulik
9. máj 2010

aj ja, aj ja 🙂
všetko najkrajšie mamičkám a krásne tehulkovanie budúcim mamičkám 😵

renatka9
9. máj 2010

ahojte bambulky...

nanu, pus... aj ja sa už len raz vyspím a ideme na poradňu... teším teším teším 😀

a o akej knihe je to tu reč? asi mi niečo ušlo 🙂 a veci ste si od kiaľ objednávali?

ja ešte ležím v posteli a pozerám ninja korytnačky 😀, ale asi už dnes vstanem, už mi je lepšei, len som strašne slabučká od tých liekov, tak pomaličky sa asi treba stavať na nohy....

...a malinké zase silno kopká na jednom mieste... juj ako sa teším 🙂

amadora
9. máj 2010

Pusi my sme ju dostali od svokry na Majkove narodeniny a tiež vravela že to objednávala drobcom ešte pred vianocami ale došli až vo februári, takže je o ňu záujem, ale je fakt skvelá, malý ju strašne rád "číta" 🙂
Tehu veci mi prišli v utorok, v pondelok to posielal 🙂

amadora
9. máj 2010

renatka neušlo, to sme si s pus písali na FB, páčila sa jej kniha čo tam mám na videu detská, tak sa pýtala aká to je 😉 a veci som objednávala z MMB

renatka9
9. máj 2010

jaj a som sa chcela pochváliť, že aká som spokojná. včera mi mangelík prvý krát farbil vlasy a zvládol to super, tak mám super pocit zo seba, lebo som sa nefarbila už nejakých 8 mesiacov a teraz v tehu som mala hroooozne šediny 😝

renatka9
9. máj 2010

ahá ahá... tak už viem. aj ja som to videjko videla... zlaté 🙂