Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
nanu sa tuším chystá na riadne nákupy, renatku musím pochváliť aj mne dobre poradila a šikovno sme potom v NR ponakupovali, hlavne mm bol rád že nebeháme po všetkých obchodoch 😉
ama no skúsim ešte zohnať a tehu veci sú aké?
no jasné prišlo mi 400€ z daní a s drahým sme sa dohodli že za 80€ si môžem kúpiť niečo na seba a ostatné sa odkladá na bytík. Tu u nás som videla nejaké celkom pekné volné predlžené tričká ale nohavice žiadne. tak chcem pozrieť aj v NR
len zase aby neboli velmi drahé. rifle tak do 30€ ale viac neviem či by som dala ked to budem nosiť len cez leto
reni dakujem 🙂 takže si urobíme plán. chcem ísť do bybyexpresu v centro, potom drahého zverbujem do mlynov do HM a NY a na koniec do maxu na 3D rozprávku 😵 🙂 krásne strávený den
ale už vidím ako bude marek nadávať a frflať že len po obchodoch beháme 😀
nanu... máš to v IP 😉
pus... ďakujem, rada poradím, keď viem 🙂 ja tiež asi zajtra behnem do Mlynov, chcem tam kúpiť nejaké trištvrťáky alebo sukničku riflovú, nech mám čo v lete nosiť. inak som si tam kúpila už ďalšie tehu gate, len keby sa mi chcelo fotiť ☹ ale snáď sa niekedy dokopem a pofotím sa, alebo poprosím mangelíka...
ozaj aj vy ste o tom počuli, že mlyny majú spadnúť? vraj to nejakí veštci veštili. vraj je budom strašne podmytá a statika tým pádom narušená a architekt sa už vraj obesil... no a mňa tam potom mangelík nechce púšťať samú 😀
nanu... za málo aj na budúce 😉
fú ha to som ani omylom nepočula.
ale ak si pamatáte zomrel tam jeden muž ked sa to stavalo. osobne som ho poznala aj jeho ženu. oni boli z tej dediny kde som bola vydatá.
Renatka ďakujem 🙂
Pusi perfektné, hrozne sa vytešujem, kraťasy aj tunika nemajú chybu 🙂 A teraz som si ešte objednala tehu legíny 3/4 za necelých 10 euro takže aj na tie sa teším a už nech je leto 😀
Inak to je aj s Európou v BB, stavali to hrozne na rýchlo a už počas stavby im praskali steny ako sa to nakláňalo, mám to z prvej ruky lebo bratranec tam robil a ujo bol dokonca stavebný dozor 😅
Ahojte bambulky-tehulky 😉
alexandr-vitaj 😉
renanatka9-no neviem ci zavidi ze ju nenapadlo take meno alebo co 😲 😝 Ale som zvedava co da dietatku ake meno ze Anicka,j´Janko alebo co??? 😉
teraz som čítala že v niotre má byt nové obchodné centrum City park pod hradom. nie je toho už trošku vela?
myslela som v Nitre
nanu.......uz aj v Piestanoch otvorili Aupark ale zevraz nic moc ze tam neni ani H&M,Next,C&A takze o ńicom ☹ Kamoska tam bola 😉
no ja musím povedať ža mne sa páči aj napr. anička (moja mamulka je anička) a je to ozaj každého vec aké dajú meno.
ale počula som o dievčatku menom Kordula a chlapec Goran
nanu...mas pravdu 😉 vidim ze aj Ty das pekne meno pre bambulku Lenka 😉
no ale to je len záloha my počítame s Gabrielom 🙂 všetci mi to hovoria podla brucha aj podla chutí. a ja to tiež tak nejako vnútorne cítim
renatka daj vedieť ako si pochodila, ja trištvťáky už mám, ale tiež chcem nejakú riflovú sukienku, ja by som chcela ísť do toho CA v BA ako moniq písala možno budúci víkend, snáď už nebude nik z nás chorý
ama tak super keď sú veci fajn, aj ja chcem legíny len radšej by som poskúšala, tu v Taku nemajú, ešte počkám asi či nevyjde to CA ktovie či tam majú ak nie možno risknem cez net, lebo sa mi podarili cez MMB fajn saténové šaty chcem obliecť na matury a chcela by som k tomu radšej aj leginky, len sa obávam že moje šunky v legínach, neviem, neviem 😀
pekné 🙂
mne moj marek hovorí že najkrajšia som hned ako sa zobudím 🙂 bez make-upu a ešte v pyžame a s pokrčenou tvárou 😀
no ale hybaj tak medzi ludí 😀 ja teraz ako som doma tak sa ani velmi nemalujem lebo nemám prečo ale už sa velmi teším dnes na výlet.
riadne sa hodím do gala 😀
my by sme mali ísť v septembri na birmovku. to som zvedavá čo si potom taká pupkatá oblečiem 😀
nanu.....no moj spi ale do 9:00 a ja som s malymi hore od 7:00takze 😀 Ale dnes mi Sofinka zo vsetkym pomaha lebo je Den matiek.....Byt matkou je ta najkrajsia vec na svete 😵
a ešte sa vám s niečím pochválim aby ste mi závideli 😀 včera bolo ťuťu-muťu 😵 😀
aj moj ešte spí ale ked ide na ráno do roboty tak on vstáva skôr, alebo ked príde z nočnej to sa práve prebúdzam
askorka chutní ste 🙂
inak vždy keď čítam tú tvoju Letíciu, tu v Hlohovci je taká stará pani a volá sa že Letícia, normálne žijúca legenda, už má tuším vyše 90, furt chodí behať, maľuje, do posilky, je skrátka taká vitálna, tak to by malá mala možno tiež dobré predpoklady byť vitálna aj vo vysokom veku 😀
nanu....no tak to ti v dobrm zavidim 😲 😵 😀
pusinqa dakujeme 😉 a k tomu menu 😀
alexandr dakujeme aj tebe krasny den matiek 😉
no nič idem ja variť aby sme aj do tej nitry mohli ísť.
pozerala som kolko stojí lístok na 3D, že 14€ 😲 😲 😲 skoro ma vystrelo 😲 asi to radšej oželiem a ušetríme. aj ked chcela by som to vidieť ale ked je to také drahé 😝
u nás zatiaľ tiež fajn ráno, ťuťu muťu, teraz sa s malou hráme na škôlku, máme asi 20 bábik a plyšákov, prezenčku máme za sebou, ideme to všetko kŕmiť, držte palce 😀
ahoj alexandr. prosím tě nezlob se na mně ale velkými písmeny se nemá psát. je to duvod na bloknutí uživatele 🙂
já jen aby si si dávala pozor 🙂
askorka... nemám slov na tie názory...
nanu... veru je to moc na Nitru, už to preháňajú
amadora... ja mám zase tiež z prvej ruky o Mlynoch, že je to strašne odfláknutá robota, ja som totiž pre tým robila v stavebnej firme, ktorá bola v tendri o tento projekt, nakoniec sme to však nevyhrali a poodchádzali sme z tej firmy a teraz každý robí niekde inde. a niektorí kolegovci robia práve tam, takže som počula už fakt všeličo... hroznééé...
pus... jasné, že dám, zajtra ideme aj kočíky pozrieť 🙂 a tú Letíciu z Hlohovca poznám aj aj... chodí behať popri hrádzi, že? 🙂
nanu... aj u nás bolo včera ťuťu-muťu a super 😉

jéj reni super že si tu, mohla by si mi prosím ťa do IP napísať kde si kupovala tie tričôčka a kolko približne stáli? a aj tie rifle čo máš kde si kupovala. ja by som si chcela kúpiť na leto nejaké krátke ale zase aby boli za dobrú cenu. moc dakujem 🙂