icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

askorka23
9. máj 2010

Ahojte!Ja som vedela ze ani jeden den nebude pohodovy 😲 ☹ 😢 Boli sme prec poobede v Trnave no samozrejme zase som sa pohadala s mamou 😠 😖 Potom nam vola bratranec z Dolne Duboveho ze mu ukradli firemne auto ☹ 😒 No a problem na svete ☹ Kedze otec je zakladatel a riaditel firmy manzel je manazer a ekonom museli to riesit ten bratranec Peto je tiez ekomom tak sa to muselo ist riesit 😖 😲 😕 Skoro ma porazilo a szinfarktovala som 😨 🤐 😔 Takze toto bude hrozny tyzden 😖 Manzel bude musiet byt dlhsie v robote kedze bude musiet tahat aj za ocka 😠 😒 ☹ A ja musim vybavovat papiere do USA ako napriklad:pristahovalecke viza,zahranicnu poistku a hlavne vela nervov 😢 😔 Ale potom sme boli v Auparku tak sme si sadli na zmrzku a popozerali vecicky 😉 Aspon nieco prijemne 😉

lenok
9. máj 2010

Alexandr, ja som mala vysledky tak asi do tyzdna... skus si potom zavolat k dokimu, co a ako... drzim palceky 😉

Anjelik, u nas to bola riadna trma-vrma od novembra... sama som nechapala, aky apetit som mala... 😀 aj sa vyplatilo, len teraz trpime obaja, lebo na dobre sa rychlo zvyka 😉 😀

Askorka, tak toto nieeee.... ked sa dari, tak sa dari... snad sa to rychlo vyriesi... 😉

Moj drahousik ma pozval na zmrzlinku a dali sme spacir po parku, fajne bolo, po dazdiku, tak nam bolo skvele... aj som sa vystafirovala, nech som za peknu maminu a zistila som, ze moj krasny pupok uz len tazko zakryjem 😉 kukalo mi po svete a ja som sa strasne tesila... inak, dalsie kilo mam na sebe... cize uz + 8kg... 😲 😀

askorka23
9. máj 2010

lenok...dala som si kupel maleho Philipka uspinkala a Sofinke som dovolila nech pozera hokej no my tu mame dobru partu asi 10 ludi+nasa Sofinka+nejake deticky hotovy blazninec 😀 a ideme drzat nasim Slovakom palcekyyyy 😵 😉

veronica1
9. máj 2010

Ahojte, tak aj ja idem drzat palce nasim, hoci moc im neverim.
Vsetko najlepsie vsetkym maminkam k dnesnemu sviatku. My sme boli vcera na Mily pre mamu-ja som len sedela, no moji rodicia si to s malou aj presli(ja som sa doteraz setrili, nastastie som ziadne komplikacie nemala, zajtra idem este k dr. na kontrolu, ale citim ze vsetko je OK).
Tiez v dobrom zavidim tutu mutu, ja mam manzela prec a pride az v piatok, tak si musim pockat.

lenok
9. máj 2010

Askorka, ak to budete mat doma veseloooo.... ojoooj.... 😲 😀

amadora
9. máj 2010

ahojte 🙂 my sme dnes mali krásny dník, ráno sme len tak leňošili pri TV a zabávali sa, potom sme išli na dvor až do obeda, malý sa hral a my s tatkom sme mu robili pieskovisko a tatko ešte tak krásne upravil dvor, včera pokosil, dnes pomedzi kvietky vyplel, zlato moje taká som bola šťastná aký máme krásny dvorček, drobec sa môže zabávať 🙂 a poobede sme boli u ocka v robote pre auto lebo ráno ide preč a potom na cintoríne zaniesť kvietky svokre, u babky na návšteve a potom na nákupe, sme sa odtrhli z reťaze a pokúpili si samé dobroty večer ku telke a stále sme sa len smiali, žartovali, proste krásne mi je 😵
a ešte sa u nás zastavila krstná a povedala mi že si môžem prísť ku nim pre kolísku, tak sa teším, budem mať v obývačke pre bábo takú krásnu 😵
no idem si ešte užívať mužíka kým je doma, pa pa zajtra 😉

askorka23
9. máj 2010

lenok....uz to mame doma 😀 papame chipsy,hranolky,chclebicky a pijeme pivko colu dzusiky vsetko dokopy 😀 Hotovy blazninec 😀 😀 😀 😀

lenok
9. máj 2010

Veronika, videla som Milu pre mamu v telke, sa mi to velmi pacilo... 😉

Inak, ja mam dilemu, zajtra asi musim zavolat mojmu dokimu... v piatok by som mala ist do poradne, ale neviem, ci tam mam ist, kedze 21.5. idem na utz do BA... inak, ja som sa ho to aj pytala, ale bola som v takom soku a mimoze, ze si vobec nepamatam jeho odpoved ☹ tehu demencia + sok z infosiek = prazdna hlava 😲

askorka23
9. máj 2010

lenok...chod ved ta predsa nezbijuuu 😀 😉

lenok
9. máj 2010

Ved neee, ze zbiju...ale ist 2x po tyzdni na sono... a sak moj doki mi toho aj tak asi vela nepovie, ked ma poslal do BA... ale aspon fotecku by som stela a citronik moj malinky vidiet, ako sa mi ma v maminej dzakuze 😉 😀

askorka23
9. máj 2010

lenok 😉 😵

alexandr
9. máj 2010

lenok........děkuji za informace.budou to dlouhé dva týdny 😒 .hned z toho vyšetření jdu k mému gynekologovy tak mi možná řekne něco víc.uvydíme.musím se modlit.hele je mi to trapné.jak jsem se objednávala tak jsem nějak nervama moc nevnímala sestřičku.mám tam jít s plným močovým měchýřem nebo s prázdným???přeji všem krásný večer. 😔

lenok
9. máj 2010

Alexandr, mne na ten speci ultrazvuk kazali prist s plnym mechurom, tak som zvedava, ako tam budem plakat zo zufalstva, ked mi zacne sonovat plne brusko 😝 😀 mozno mi aj cvrkne 😀 😉 len dufam, ze tam v cakarni nebudem dlho cakat 😲 😀

lenok
9. máj 2010

A este... na tom utz ti doktor povie hned, co a ako, tam nebudes na ziadne vysledky cakat, to sa neboj 😉
Len na tu krvicku sa caka na rozbor z labaku asi tyzden 😉
Budeme tam vidiet vsetko, vsetucko, cele nase mimi... tak sa tesiiiim 😉 a myslime pozitivne... 🙂

nanulik
10. máj 2010

dobré ráno babule 🙂 ja od samého vzrušenia ani spať nemôžem. hore som už od piatej 😕 teraz sa trošku richtujem a upravujem a okolo siedmej chcem vyraziť aby som bola prvá. hned ako prídem podám detailné informácie 😀
dnes som mala smiešny sen. upratovala som prasačí chlievik 😀 a bol riadne zasvinený 😀
včera som si kúpila iba jedno tričko v maxe, potom sme kukli do baumaxu a do nay. robila som si vízie zairadovania 😀
do mlynov sme ani nešli lebo ma dosť bolela hlava a v kine sme tiež neboli lebo ma tam nasr..li. film mal začať o druhej a my sme tam čakali už od jednej že si kúpime lístok a bolo už pol ked tam ten chlap jedným povedal že otvárajú za päť dve. tak som tam aj nadávala 😖 😠 a potom sme ani nešli.
no idem ja zo seba urobiť človeka a hned ako prídem domov tak sa ozvem
a ešte aj ostatným ktoré majú poradnu nech to dobre dopadne a všetkým krásne ránko 🙂

monique02
10. máj 2010

ahojte maminky,

lenok do poradne urcite chod, akurat ti mozno nespravi uzv, ale ja myslim ze v tvojom pripade by mohol 😉

nanulik drzime palec 😉 aj ostatnym ktori dnes idu

rosannar
10. máj 2010

dobrééé ránko...vy ste sa ale poznažili za ten víkend tu toho napísať....a ani sa mi to nechce čítať....aký ste mali víkend? my dosť pracovný na začiatku, v sobotu sme upratovali ten bordel čo zostal po tom, ako sa spravila kupelka.....potom drahý celý den špároval kupelku a večer nás prišli prizrieť moje sesternice....tak sme si super pokecali....a v nedelu zase drahý dával umývadlo, čiže na obed sme šli o štvrtej poobede 😀

amadora
10. máj 2010

dobré ránko

no čo poviete, dnes bude konečne trochu krajšie či márna nádej? 😉

kočky čo idete do poradne držím palce 🙂 ja sa práve idem objednať na stredu

bamb27
10. máj 2010

dobre ranko...
ja som si prave bola odtrpiet dentalnu hygienu, po celej noci s bolavou hlavou teda nic moc.. dufam ze za toto utrpenie dostaneme darcek v podobe dobrych vysledkov afp 😉 ...au au moja pusa, aj by som si chlebik dala ale cele dasna mam rozdrazdene
idem teda pomalicky zut a citat co ste tu stihli vsetko popisat 😉

alenkam.
10. máj 2010

dobre ranko koceny... 🙂
tak vikend za nami.. asi som aj rada... stacilo.. svokrovci idu menit okna na dome, tak sa vsetko balilo a stahovalo... ked ti robotnici pridu, tak si to podla mna aj nafotia.. svokra mala potrebu spravit v kazdej izbe letisko, aby mali chudaci dost miesta... ale super, ze vsetko pobalila v sobotu a vcera sa uz k nicomu nedostala, lebo si zalepila igelitotom vsetky skrine... 😀
no hold... ked je sobota pracovna, nech sa paci.. a mne nadavala, ze si nechavam robotu na nedelu.. sak viem preco, ne? 😉
vsetkym na poradni zelam len same dobre spravy... ja az buduci pondelok na morfo... uz aby to bolo... 😎
drobec kope o 106, ale akonahle prilozim tatovu ruku ticho... to mu snad robi naschval... ☹

rosannar
10. máj 2010

je tu ešte niekto, kto pohyby ešte necítil? hádam tu nie som sama? 😅

svet1
10. máj 2010

Dobré ránko!
Rosannar, naše malé sa tiež nechce nejak prejavovať. Už som mala pocit, že to je ono, ale posledný týždeň skoro vôbec...

rosannar
10. máj 2010

svet...no ja ešte asi nič....a vôbec...ja mám taký pocit ako bublinky v brušku ale neviem či je to ono alebo len vetry 😅

svet1
10. máj 2010

Babulky, ja som práve od kolegov v práci dostala ružičku ku dňu matiek! To bolo také milé!
Veď ani vlastný manžel si to včera neuvedomil... 😉 Až som sa začervenala...

lenok
10. máj 2010

Bre ranko, cicky-micky 😉

Dnes je tazky den hlavne pre mojho mm.. ma najtazsiu skusku zo vsetkych, chudatko, asi ani nespal, rano mal prehanky, bledy bol ako stena ☹ isiel tam s tym, ze to ani neurobi, z pozitivneho myslenia presiel do reality 😝 snad by motyka vysstrelila 😲

Moni, vsak? Tiez si myslim, no este mu idem zavolat, ze co a ako.. 😉

Poradniarkam drzim palce... a ocakavame nadsene prispevky a nove fotecky 😉

lenok
10. máj 2010

Ouuuu, Svet.... to je kraasne... milujem taketo milucke prekvapenia 😉

rosannar
10. máj 2010

ja som ešte včerajší sviatok nebrala tak, že by som už bola maminkou.... 🙂

svet1
10. máj 2010

Ani ja som to tak nebrala... maminkám sme potriasli pravicou, ale každá mi pripomínala, že už aj mne by bolo treba... len ten môj mm nič 😀

6lenka64
10. máj 2010

Ahoj rosannar,ani ja necitim pohyby 🙂 ked to pride tak to pride 🙂

6lenka64
10. máj 2010

No kazdopadne takto o rok nam deticky budu gratulovat za pomoci ocinkov 🙂