Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
lenok...no ja viem,....ale kým to bábätko nebude na svete, tak ja to tak neberem ešte 😉
tak zenicky sa hlasim nestiham moc prispievat bo vela pisete, ale po piatkovom utz, cakame dievcatko, meno sa vybera ... dufam, ze ho stihneme do porodu.
silvika....gratulujeeem 😉 🙂
Pripajam sa Silvika
Silvi.... kraaasne... blahozelam.... z celeho srdiecka.... tak budete mat parik... videli ste "kavove zrno"? 😉 Len este aby mu pindurik nenarastol.... 😲 😀 ale nie,,, trepem.... 😉
Ja idem na ultrazvuk vo stvrtok ,tak som zvedava,co mam v brusku ja 🙂
lenok, ja uz ked mam chalpca takeho krasavca tak by ma dalsi voobec nezaskocil 😉 ale zadne zrno som nevidela, lekar len ze chcete vediet pohlavie, aha, nic netrci je to dievca ziadne dalsie moznosti nedaval, takze ked jej narastie pindur zaadne šoky
Juuuj.... Leniii... budeme cakaaaat.... co by ste viac chceli? 🙂
Dobre ranecko 🙂
rasannar- nic si z teho nerob ani ja necitim pohyby ale tesim sa ked zacnu obaja drobcekovia kopkat ake to bude,,,ja len dufam ze je vsetko ok,,,
zavidim vsetkym co maju poradne lebo my si musime pockat az do 26. jaaj nevydrzim to ☹
Silvi... to akoze pipulka sa tak vraj oznacuje... kamoska mi hovorila.... 😉 😀
jankaa....nooo ty tam budeš mať normálne futbalový zápas 😀 jeden proti jednému 😀 ...
Ano je to vecnost cakat na poradnu 🙂
rosannar- dufam lebo som cakala ze tym ze su tam dvaja budem skorej nieco citit,,,ale nic ani bublinkovanie co tu pisete 😒
a drobcov som videla naposledy na utz a to uz budu od toho pomalicky dva mesiace tak pevne verim ze su ok
ty kedy mas poradnu?
Aj my ideme vo štvrtok - a teraz som sa dozvedela, že to je dokonca 4D. Tak dúfam, že malé nebude hanblivé a otrčí sa! 😉
jankaa....noooo možno majú ešte dosť miesta, tak to ešte necítiš 😀 ....jaa mám poradnu vo štvrtok....už sa neviem dočkať...len škoda, že mm nemôže ísť somnou ☹
rosannar-mozno je to tak 😵 to budes v kolkatom tt? ti bude robit uz ten morfologicky ci nevies,,,neboj ved nabuduce pojde s tebou zatial mu das fotecku 😀
ja viem lenok, aaale ja nevideli sme ju zpredu alebo do rozkroku takze skorej ze sme nevideli pindura ani gulky tak preto je to udajne diefcatko.
zienky aky mate obvod bruska? 😉
Silvika super, gratulujem a v dobrom závidím 🙂
Inak aj kamoška je v 27tt a povedali jej že bude chlapec, tak sa tešila, pokúpila modré veci a zrazu na 4D sone jej povedali že baba 😅
Baby včera večer keď som okúpala malého a som si obliekala tepláky tak pozerám a veselo sa po mne premáva kliesť 😖 😝 Našťastie ešte nebol prisatý, ale brrrr mám taký pocit odvtedy, len sa obzerám. A nechápem to, lebo síce sme boli na dvore poobede, ale cca o 16:30 sme išli do mesta a odvtedy do večera som na sebe mala tehu rifle a nie tepláky, tak neviem kde dovtedy trčal alebo čo 😕
Jankaa na mňa tu asi nikto nemá, ja bez 1cm 100 😀 😀 😀
amadora ja som videla doma asi zo psom kliesta este len na vychadzke na krv nejaku aodvtedy mam furt pocit ked nieco zasimori na tele ci to nie on zasaa
amadora ja mam 88 😉 tak ty mas ale pekne gulatucke brusko a jedneho drobca uz doma
janka...noo mala by som byť tak okolo 18+3tt...tak uvidíme, či malý vyrástol viacej alebo menej, že ako sa mi to zase upraví 😀 ...no ja aj plánujem aby mi dala všetky fotky z malého 😀
silvi, gratulujem k dievcatku, aspon zatial teda 😉
ros, ja nemozem povedat ze by som citila nejake extra pohyby.. ale fakt mam pocit ze citim ze sa ma mimi zvnutra dotyka.. uz to trva par dni, ale len vecer ked som v klude pred telkou, alebo v postielke.. take nepravidelne tuk tuk, alebo such, veelmi jemnucke, zvnutra niekde pod pupkom.. uvidim ci sa to bude zintenzivnovat 😅
jankaa.. ja tiez poradna az 24.5.. UTZ az potom asi tyzden na to, takze este si pockame... ja cez najhrubsie miesto bruska som namerala tak 88-89cm ...az ma pot zalial 😀
No ja som sa merala a mam 94 cm 🙂 uff dost!!!!
bamb...no to mas dobre...ja len cítim ked ležím už v posteli, že mi tam malé už zavadzia 😀 ale nič iné
Heh, tak ja mam kol pasa 78 cm... 😲 😀
ja vám nenapíšem koľko mám cm v páse ale poviem vám, že od začiatku tehu mi tam pribudla si 2,5 cm 😀
no, kto ma prekoná?! 😀 asi nikto 😀 ale tak ja som bola hrubá v páse aj pred tehu 😝 😅

Ros, Svet... myslim, ze v Damskom magazine to minuly tyzden hovorili, ze je to sviatocek aj pre tehulky 😉 ved mame v brusku babatko 🙂