icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

lenok
10. máj 2010

Ros, Svet... myslim, ze v Damskom magazine to minuly tyzden hovorili, ze je to sviatocek aj pre tehulky 😉 ved mame v brusku babatko 🙂

rosannar
10. máj 2010

lenok...no ja viem,....ale kým to bábätko nebude na svete, tak ja to tak neberem ešte 😉

silvika
10. máj 2010

tak zenicky sa hlasim nestiham moc prispievat bo vela pisete, ale po piatkovom utz, cakame dievcatko, meno sa vybera ... dufam, ze ho stihneme do porodu.

rosannar
10. máj 2010

silvika....gratulujeeem 😉 🙂

6lenka64
10. máj 2010

Pripajam sa Silvika

lenok
10. máj 2010

Silvi.... kraaasne... blahozelam.... z celeho srdiecka.... tak budete mat parik... videli ste "kavove zrno"? 😉 Len este aby mu pindurik nenarastol.... 😲 😀 ale nie,,, trepem.... 😉

6lenka64
10. máj 2010

Ja idem na ultrazvuk vo stvrtok ,tak som zvedava,co mam v brusku ja 🙂

silvika
10. máj 2010

lenok, ja uz ked mam chalpca takeho krasavca tak by ma dalsi voobec nezaskocil 😉 ale zadne zrno som nevidela, lekar len ze chcete vediet pohlavie, aha, nic netrci je to dievca ziadne dalsie moznosti nedaval, takze ked jej narastie pindur zaadne šoky

lenok
10. máj 2010

Juuuj.... Leniii... budeme cakaaaat.... co by ste viac chceli? 🙂

jankaa15
10. máj 2010

Dobre ranecko 🙂
rasannar- nic si z teho nerob ani ja necitim pohyby ale tesim sa ked zacnu obaja drobcekovia kopkat ake to bude,,,ja len dufam ze je vsetko ok,,,
zavidim vsetkym co maju poradne lebo my si musime pockat az do 26. jaaj nevydrzim to ☹

lenok
10. máj 2010

Silvi... to akoze pipulka sa tak vraj oznacuje... kamoska mi hovorila.... 😉 😀

rosannar
10. máj 2010

jankaa....nooo ty tam budeš mať normálne futbalový zápas 😀 jeden proti jednému 😀 ...

6lenka64
10. máj 2010

Ano je to vecnost cakat na poradnu 🙂

jankaa15
10. máj 2010

rosannar- dufam lebo som cakala ze tym ze su tam dvaja budem skorej nieco citit,,,ale nic ani bublinkovanie co tu pisete 😒
a drobcov som videla naposledy na utz a to uz budu od toho pomalicky dva mesiace tak pevne verim ze su ok
ty kedy mas poradnu?

svet1
10. máj 2010

Aj my ideme vo štvrtok - a teraz som sa dozvedela, že to je dokonca 4D. Tak dúfam, že malé nebude hanblivé a otrčí sa! 😉

rosannar
10. máj 2010

jankaa....noooo možno majú ešte dosť miesta, tak to ešte necítiš 😀 ....jaa mám poradnu vo štvrtok....už sa neviem dočkať...len škoda, že mm nemôže ísť somnou ☹

jankaa15
10. máj 2010

rosannar-mozno je to tak 😵 to budes v kolkatom tt? ti bude robit uz ten morfologicky ci nevies,,,neboj ved nabuduce pojde s tebou zatial mu das fotecku 😀

silvika
10. máj 2010

ja viem lenok, aaale ja nevideli sme ju zpredu alebo do rozkroku takze skorej ze sme nevideli pindura ani gulky tak preto je to udajne diefcatko.

jankaa15
10. máj 2010

zienky aky mate obvod bruska? 😉

amadora
10. máj 2010

Silvika super, gratulujem a v dobrom závidím 🙂

Inak aj kamoška je v 27tt a povedali jej že bude chlapec, tak sa tešila, pokúpila modré veci a zrazu na 4D sone jej povedali že baba 😅

Baby včera večer keď som okúpala malého a som si obliekala tepláky tak pozerám a veselo sa po mne premáva kliesť 😖 😝 Našťastie ešte nebol prisatý, ale brrrr mám taký pocit odvtedy, len sa obzerám. A nechápem to, lebo síce sme boli na dvore poobede, ale cca o 16:30 sme išli do mesta a odvtedy do večera som na sebe mala tehu rifle a nie tepláky, tak neviem kde dovtedy trčal alebo čo 😕

amadora
10. máj 2010

Jankaa na mňa tu asi nikto nemá, ja bez 1cm 100 😀 😀 😀

silvika
10. máj 2010

amadora ja som videla doma asi zo psom kliesta este len na vychadzke na krv nejaku aodvtedy mam furt pocit ked nieco zasimori na tele ci to nie on zasaa

jankaa15
10. máj 2010

amadora ja mam 88 😉 tak ty mas ale pekne gulatucke brusko a jedneho drobca uz doma

rosannar
10. máj 2010

janka...noo mala by som byť tak okolo 18+3tt...tak uvidíme, či malý vyrástol viacej alebo menej, že ako sa mi to zase upraví 😀 ...no ja aj plánujem aby mi dala všetky fotky z malého 😀

bamb27
10. máj 2010

silvi, gratulujem k dievcatku, aspon zatial teda 😉
ros, ja nemozem povedat ze by som citila nejake extra pohyby.. ale fakt mam pocit ze citim ze sa ma mimi zvnutra dotyka.. uz to trva par dni, ale len vecer ked som v klude pred telkou, alebo v postielke.. take nepravidelne tuk tuk, alebo such, veelmi jemnucke, zvnutra niekde pod pupkom.. uvidim ci sa to bude zintenzivnovat 😅
jankaa.. ja tiez poradna az 24.5.. UTZ az potom asi tyzden na to, takze este si pockame... ja cez najhrubsie miesto bruska som namerala tak 88-89cm ...az ma pot zalial 😀

6lenka64
10. máj 2010

No ja som sa merala a mam 94 cm 🙂 uff dost!!!!

rosannar
10. máj 2010

bamb...no to mas dobre...ja len cítim ked ležím už v posteli, že mi tam malé už zavadzia 😀 ale nič iné

lenok
10. máj 2010

Heh, tak ja mam kol pasa 78 cm... 😲 😀

rosannar
10. máj 2010

ja vám nenapíšem koľko mám cm v páse ale poviem vám, že od začiatku tehu mi tam pribudla si 2,5 cm 😀

amadora
10. máj 2010

no, kto ma prekoná?! 😀 asi nikto 😀 ale tak ja som bola hrubá v páse aj pred tehu 😝 😅