icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

andreaerdna
10. máj 2010

bamb, tak na tvojom mieste by som chodila na siestu 🙂 Ja tu zas musim byt do piatej ci vstanem ci nie ☹ A je to veru dlhoooo. Ale uz len par mesiacov, to je jedine, co ma drzi pri zivote.
ros, veru, cosi tam uz vidno 😉

bamb27
10. máj 2010

ros, ukaz? ...aj ja sa tu inak rozculujem nad T-com fakturou.. sa mi zda ze april od nas chcu platit 2 krat, musim sa ist na pobocku vyhadat asi... mne to inak posielaju elektronicky

bamb27
10. máj 2010

andrea.. ja ale nie som schopna rano vstat.. ked idem s muzom, tak ten ma vie dostat 6.40 z postele, ale ak mam ist sama tak len 7.15 este rozmyslam ci uz vstat ci este nie

andreaerdna
10. máj 2010

ja tiez nie som schopna, chudak muz vstava o 5,25h a hned vyskoci z postele, umyje sa a je ready a ja budik na 7,15h, posuniem na 7,30h, ale to uz fakt ze musim... a aj tak sa mi zda, ze nestiham. Ale keby to malo ovplyvnit odchod z prace, tak urcite by som vstala, lebo ja tu kazde poobede zomieram ☹

lenok
10. máj 2010

Ros... ved tak.... chranime nase lesy, micka.... nie? 😉
Aj toaletak ide zdrazovat, tak sa necuduj... 😒

Bamb, my ideme napalovat bakalarku, zanne filmy.... 🙂

rosannar
10. máj 2010

no zase ten môj vstáva o 4,20 a o 5,20 už ide do práce...ale to má len každý druhý týžden, jemu sa to mení z nočnou

lenok...no chránime ale už zachvílku budú pýtať peniaze aj za to, že len uvazujeme že si objednáme niečo od nich, bud internet alebo telku...

bamb27
10. máj 2010

sak lenok, ani ja nie filmy, prezentaciu do prace prosim pekne,,, ale moja blba napekacka nechce spolupracovat, musim ju nejak ukecat 😉
andrea.. mne sa posuva sam 😀 😀 ...ale 7.35 je maximum, potom uz fakt musim aj keby co

lenok
10. máj 2010

Ros, viva la Slovakia, draha 😉 .... ja ked kukam, ake dane platim tomuto statu, tak placem... 😖

andreaerdna
10. máj 2010

lenok, presne, ja sa uz nicomu necudujem v tomto state....

rosannar
10. máj 2010

lenok ja viem...ale nikdy by ma nenapadlo, že aj za toto sa bude raz platiť

rosannar
10. máj 2010

dobre baby, ja si idem trošku oddýchnuť, večer ideme s drahým ešte na rýchly nákup a bolia ma oči, tak ich chcem trošku zatvoriť 😀 ...večer nakuknem...papaaaa

andreaerdna
10. máj 2010

pa ros, mysli este hodku na nas pracujuce 😉

magdalenocka
10. máj 2010

Ahojte babulky, tak ja sa hlasim z prace. cez vikedn sme boli na Liptove, nadherne nam vyslo pocasie, aj sme dost turovali, boli sme v Kvacianskej doline na stvorhodinovej ture, ale zvladla som to uplne v pohode. Som myslela na niektore z vas co musie iba lezat, ze ja sa tu prehanam po lesoch, no musim si to vazit ze je to tak.

A vidim ze ste mali debaty o kilach no ja mam +4 kg, takze nevycnievam nijako z priemeru 🙂

gratulujem k prvym pohybom, aj k tutu-mutu a aj k novym nakupenym 🙂 veciam

prikladam foto ako tam bolo krasne

magdalenocka
10. máj 2010

no tie telekomunikacie si robia co chcu ...my v orange platime uz dva mesiace za to co sme si neobjednali a stale nas odpalkovavaju tym ze maju chybu v systeme a momentalne sa s tym neda nic robit. ze potom nam to vratia...je to s nimi strasne...a to sme tam volali kvoli tomu u min. 5krat na nase naklady

renatka9
10. máj 2010

ahojte babmbuľky, dočítam vás neskôr, zase ste pekne popísali.

ja sa len idem pochváliť, že dnes sme boli na poradni. prvý krát bol aj mangelík, tak bol vytešený. doki mu krásne všetko ukázal, všetko mu pozbližoval a vysvetlil. fakt si dal záležať. ráštep tváre a chrbtice vylúčil, mozog je správne vyvinutý a aj všetko ostatné čo má byť. drobček nám kýval ako besný 😀 a už vieme aj na 99% pohlavie... bude to chlapček, takže mamičky inštinkt nesklamal 😉 strašne sa teším, že je všetko v poriadku. a ubezpečil ma, že ani ATB čo som brala, nemohli bábätku uškodiť 🙂 a doki si tak rozumel s mojim mangelíkom, že mu nakoniec ukazoval fotky svojho synátora 😀 jaj a máme ďalšie foto, tak potom pridám do albumíka 🙂

inak ma dnes išlo poraziť. sestrička Cecilka ma objednala o 8:45 a doktor mal prísť až o pol dvanástej-dvanástej. tak sme sa teda motali po meste, potom som tam prišla na dvanástej a zobrala ma dnu až o pol druhej!!! skoro ma porazilo 😠

pusinqa... bola som aj v HM a kúpila som si tam dvoje trištvrťákové gate. jedny čierne, druhé béžové, originál pre tehuľky a sú elastické. pre istotu už aj o číslo väčšie som zvolila, ak by som náhodou pribrala, nech sa nemusím pariť v tesných gatiach.

neviem komu som ešte sľúbila, že poviem dojmy aj o kočíkoch, ale boli sme pozrieť aj Camarelo aj Tako... Camarelo sa nám veľmi páčil, je ideálny pre tie, ktoré chcú veľkú vaničku... bola jedna z najväčších, čo som doteraz videla. inak je super aj dobrá cena, ale zdal sa nám strašne rozheganý. všetky, ktoré tam mali, mali strašne labilnú konštrukciu a to tam ešte nebolo bábätko... takže tento sme vylúčili... potom sme boli v tých Krškanoch v Best4baby a tam mali pekný výber, aj Jane kočíky, ale my sme tam išli pozrieť na živo Tako ... a už sme sa teda rozhodli... objednáme Tako Jumper X alebo FX, alebo GT... všetky sú krásne a hlavne stabilné a za dobrú cenu... veľké nafukovacie koliečka, takže super. vanička je síce menšia ako má Camarelo ale zase väčšia ako má Jané... takže si myslím, že fajn. a vybrali sme si farbu čiernu s kriklavo zelenou... potom hodím do albumíku 😉

alexandr
10. máj 2010

lenok.......moc ti děkuji za odpovědi.a určitě držím palečky at dopadnete dobře.určitě dej potom vědět 🙂 .

čtu kdo kolik zatím přibral tak u mě to je zatím 5a půl kila.u prvního to bylo dvacet,ale to snad už nehrozí protože jsem musela jenom ležet.byla jsem v nemocnici od 24tt do 35tt v nemocnici chtělo se malému na svět dříve tak si zatím užívám,že je vše v pořádku 😀 😀 😀

lenok
10. máj 2010

Reniiii... taaak som na teba dnes myslela, ze ako obidete... 😉
Supeeeeer... tesim z fesacika 😀 aj mm sa iste cudoval, chlapi su v tomto ako deti 😉
A ordinovala Cecilka, ci ta nova? Cecilka uz nepride vobec nikdy? Co sa stalo, nevies? Ja neviem, co si mam o tej novej sestricke mysliet, velmi som ju neregistrovala minuly tyzden, lebo som mala myslienky uplne inde a stiahnutu ritusu, ale co som si vsimla, ze jej doktor tyka a hovori Anicka... 😕

A diky za tipy na kocare.. do tych Krskan iste pojdeme, aj do HC, len nech ma uz mm po skuskach, lebo je to o nicom 😝

lenok
10. máj 2010

Megi, krasne Liptovske los fotos... ja taketo vyletiky zboznujem, len nevladzem teraz dychat, takze len kratke trate 😒

Alexandr... jasne, vsetky budete vediet, len nech to uz je a nech to je dobre 😉

pusinqa
10. máj 2010

Renatka super blahoželám tak ste mali krásny zážitok 🙂

My zasa nič, výsledky nie sú, na poradni som sa nedozvedela absolútne nič, volať si nemám, že keby čosi zavolajú oni mne 😖
Takže musíme čakať do 26.5 na ten morfologický

pusinqa
10. máj 2010

Renatka a sukne riflikove nemali?

Ama ja tiež dám tých 99 cm aj keď poobede, po 6 dcl vody, keksíku a čokoládke na ukľudnenie 😀 Zajtra ak stihnem pomerám ráno, to som fakt zvedavá, lebo tiež ráno dokopy nič a večer dobrý pupčok mám 😝

renatka9
10. máj 2010

lenok.. ďakujem, ja som to vedela, že ty na mňa myslíš 😉. Cecilka už neordinovala, ale bola tam na skok... ja som si tiež všimla, že tej novej tykal. ale moc sa mi nepozdávala, strašne bola dopletená, na ďalšiu poradňu mám ísť zase v pondelok a zas ma objednala na 8:00, ešte som sa jej trikrát pýtala, či si je istá, že mám prísť ráno, lebo viem, že doki chodí až okolo dvanástej a ona, že áno... ale presvedčivá veru nebola, tak tam ešte ale o dva dni skúsim zavolať, aby sa mi nestalo to čo dnes. a s Ceclkou neviem čo sa stalo, prečo skončila... mne bude teda chýbať 😕

no mangelík bol celý vytešený, som cítila ako mi zo zadu dýcha na tvár a do ucha, čo tak strašne civel na ten monitor 😀 a bol strašne šťastný, že mu doki všetko tak super ukázal a najviac sa mu rátoalo, keď nám tak dlho kýval 🙂 a na syna sa už teší, už mu ide zháňať autičko na motor, takú štvorkolku... takže je spokojný

ja som inak strašne rada, že aj ten morfol. utz mám v poriadku, som sa strašne bála, ale teraz mám super istotu...

inak v tých Krškanoch v predajni akoby skapal pes... tam asi veľa ľudí ešte nechodí... ale aspoň sme si pobehali so všetkými kočíkmi po celej predajni a mohli sme sa objektívne rozhodnúť. len u nich vychádza tá zostava, ktorú chceme my o 100€ drahšie ako cez internet, takže určite budem objednávať on-line 🙂

pus... a tebe dnes sono nerobili?

renatka9
10. máj 2010

pus... sukienky mali, ale nemali na mňa číslo, najmenšia bola 42 a stála 30€, takže nič... inak boli sme aj v obchode Pre deti a tam som si pozerala sukienky tehu... a keď som zbadala cenu, tak ma skoro prekotilo... 90€!!!

jankaa15
10. máj 2010

renatka gratulujem 😉

ja som dnes uz musela volat sestricke do ordinacie lebo od piatku mam uplne dole v podbrusku nejake krce vychadza to tak z pravej strany,,,v sobotu som ani chodit nemohla strasna krcovita bolest 😒
povedala ze hned zajtra mam prist ale robi az od druhej tak este musim doobeda pockat,,,,drzte prsty nech je vsetko v poriadku ☹ ja som chcela povodne pockat az do toho 26.na poradnu ale vsetci ma prehovarali nech radsej zavolam a sestricka mi povie co,,,,a dnes som citala ze po novom sa ten morfologicky robi 18-20tt a ja som uz 18tt tak mozno zajtra pozrie aj to ale neviem uvidime 😖 len dufam ze mi nepovie nejake zle spravy lebo mam taky zly pocit ☹

alenkam.
10. máj 2010

jani, ziadne stresy.. tym sme si presli asi vsetci, ja som na tie krce dostala magnezium... 😉 poctivo papam jedno denne a spokojnost... 🙂
jani, v PK robi niekto 3D? som pocula cosi o gottschallovej ci tak nejake.. nevies nieco viac...?

jankaa15
10. máj 2010

alenka strasne sa bojim 😒
ja chodim do Modry Matusovicovej,,,to meno som este nepocula na nete neni nic o nej? a 3D som si pozerala v BA
a ty co uz tu byvate? sa ani nechvalis,,,

alenkam.
10. máj 2010

fakt neboj.. nemysli na to.. viem, je to tazke... ale neboj, bude dobre.. zajtra nam daj iste vediet...
a kde v BA sa chystas na to 3D?
ale byvame nebyvame.. ja stale v ZA cez tyzden, na vikendy dole, lebo svokrovci prerabaju barak... tak uplne peklo.. jedina utecha je kebab v PK... 😀

mata2121
10. máj 2010

Ahojte,

tak poslušne hlásim, že dnes sa nám náš malý drobček ohlásil, jupíííí 🙂 Tak som si sedela na gauči a hladkala pupček a rozprávala som mu že už by mi mohlo aspoň prštekom zaťukať, že tatinovi nepovieme 😀 a malinké ma šteklí doteraz, akoby mi mravčeky liezli vo vnutri v brušku,strašne sa teším 🙂

Zajtra idem do poradne, tak mi držte palčeky, prosím, nech je všetko OK. Už sa neviem dočkať, kedy malinké uvidím. Myslíte že by mi už mohol povedať čo to bude? Ešte asi nie, že? lebo my sme už zvedavííííí, už by som ho rada volala menom 🙂

jankaa15
10. máj 2010

neboj hned ako pridem napisem co a ako,,,ja chcem ist rodit na kramare tak tam by som asi chcela aj na 3D teda ked na neho pojdem,,,lebo este neviem,,,
jaj to zvladas tolko cestovat?kebab je fajnovucky robi mi tam kamaratka taka blondinka mala,,,

anjelik2509
10. máj 2010

renatka, gratulujem ti, musíte sa veľmo tešiť, že? 🙂

alenkam.
10. máj 2010

jani, no zatial zvladam.. ked prestanem, zacne chodit mm za mnou sem.. ale dufam, ze to nebude nutno, ze kupime dovtedy nieco vlastne... 😒
vacsinou mame stastie asi na majitela.. taky sympos... :-P si o nas musi chudak mysliet... 😀