icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

spiruanka
10. máj 2010

ahojte babulky 🙂
renatka gratulujem k chlapcekovi 😉 az mi zimnica prisla z tvojej spravy juj 🙂 😵 uz sa neviem dockat co povedia nam 🙂

mata2121
10. máj 2010

renatka a gratulujem aj ja k tej super správe 🙂 aj ja by som to už chcela vedieeeeeť, aj ked mi je jedno čo to bude.

renatka9
10. máj 2010

janka... ďakujem 🙂... a držím palce... nič si neprivolávaj, neboj, určite je všetko ok. inak aj mne dnes robil ten morfologický a to som v 19.tt

inak dnes mi doki ako zlato vysvetlil prvé pohyby. pýtal sa ma, či už ich cítim a od kedy. tak som hovorila, že cítim, ale že veľa ľudí mi tvrdí, že je to skoro... a on zapotil, že ak cítim ako keby mi rybka plávala v brušku a sem tam mi do neho nabúrala, tak to je potom ono 😀

anjelik... ďakuje, tešíme sa veľmi, malinké je čoraz krajšie na tom sone a vidieť, že sa tam má dobre 🙂 bože na teba myslím, že ti mám pridať foto do albumu, len sa k tomu akosi nemôžem dostať 🙂

spiruanka, maťka... tiež ďakujem 🙂... som strašne šťastná z toho malého pipíka, čo nám dnes ukázal 😀

...a držím palčeky všetkým, ktoré v najbližších dňoch chcú tiež odhaliť svojich drobčekov 🙂

stojdulka
10. máj 2010

ahojte 😉
renatka gratulujem 🙂
ja sa chystám v stredu do poradne a bude mi tiež robiť morfologický a dúfam že sa tiež dozviem čo čakáme... 😉

amadora
10. máj 2010

Renatka to je super, gratulujem a teším sa s tebou 🙂 Tak si to pekne napísala že som normálne mala radosť ako som to čítala 😵 V dobrom závidím, aj ja už chceeeeeeeeeeeeem 😀

Janka držíme palce aby bolo všetko ok, hneď daj vedieť 🙂

Lenok mňa tu metie tvoja foto, som zvyknutá na tú predchádzajúcu 😀

my sme boli poobede vonku na dvore, prišli aj susedky tak sa drobci krásne pohrali, v pieskovisku, vozili sa na odrážatkách, hojdali sa, naháňali 🙂 a najväčšiu srandu mali keď som im robila bubliny z bublifuku, všetci traja vyskakovali a predbiehali sa ktorý z nich prvý praskne bublinu. pravdaže všetci hlavy hore a sledovali len bubliny tak sa nie raz zrazili a popadali na zem ako hrušky 😀 no nasmiali sme sa 😀 a tak bolo príjemne, super vzduch, vtáčiky čvirikali, už len keby bol tatko doma že by som si to užívala s ním v objatí na hojdačke 🙂

askorka23
10. máj 2010

Ahojte! 😉 Dnes sme uspesne zacali 19tt 😉 😵 Uz sa to krati 😉
Baby ja som dnes bola v meste ze co a ako s tymi papirmi co potrebujeme do USA 😉 Ale nic sme nakoniec nevybavili 😠 😝 Hlavna vec je to ze ma posielali z jednej kancelarie do druhej 😠 😒 😕 🙄

alenkam.
10. máj 2010

reni a sak daj dake miery, co vam nameral... nech sa trosku zorientujeme... 🙂

alenkam.
10. máj 2010

a to nemyslim velkost pipika... 😀

pusinqa
10. máj 2010

renatka my dnes bez uzv a neviem či u nich ešte vôbec nejaký bude keď na veľký idem do PN 😒 ale zato šoky riadne až sa mi ruky triasli, lebo malá choručká bola u svokrovcov a zobudila sa im a nemohla sa utíšiť, som ju počula plakať do telefónu odušu, ostala asi chúďa medzi spaním a bdením a nevedela čo so sebou, tak som nevedela čo robiť a akurát na potvoru to bolo v termíne kontroly, tú som zas nemala na kedy prehodiť, lebo robia len pondelok a ja budúci týždeň skúšam na maturitách, ale šok dobrý, potom písali že zaspala a celé poobedie pri mne bola úplne v pohode zlatá

júj ale ty musíš byť vytešená z takého super zážitku

renatka9
10. máj 2010

alenka... no tými parametrami z morf. utz nás nezaťažoval, to si len pomeral a povedal, že je všetko o.k. a zapísal to do karty, takže veľmi ani neviem. ale drobec má 17cm, takže už konečne patríme do normálu a aspoň sa nebojím, že by to bol nejaký obrík (tak ako pri poslednej poradni) 🙂

alenkam.
10. máj 2010

17 od hlavicky po ritku...? no aspon mame predstavu.. 🙂

askorka23
10. máj 2010

renatka9..gratulujem k malemu futbalistovy ci???hokejistovy 😅 😉 😀

renatka9
10. máj 2010

pus... tak to mi je ľúto s tou maličkou... snáď už bude len lepšie...
no veru zatiaľ môj najkrajší zážitok na svete 😀

renatka9
10. máj 2010

áno po ritku... nožičky sa nerátali, tie veselo kopkali a chytal si ich ručičkami 🙂

renatka9
10. máj 2010

askorka... ďakujem... mangelík hneď zapotil dokimu, že to bude policajt, lebo on potrebuje mať protekciu v štátnej správe 😀
a doki sa hneď toho chytil a začal sa chváliť, že on má syna pilota.. aj fotky nám ukázal 😀

pusinqa
10. máj 2010

ale aspoň mykózu po ATB vraj nemám, pýtala som sa aj na bolesti celkom dole v brušku večer, nehovoril nič že by to čosi bolo tak asi to je normal, ok, aspoň môžem byť kľudnejšia

askorka23
10. máj 2010

renatka9... 😀 😵 ...

amadora
10. máj 2010

mne prišlo tak ľúto ako pozerám Panelák a hovoria o spievaní Ave Maria na svadbe ☹ nám mala svokra spievať túto pieseň na svadbe, ona mala nádherný hlas a Ave Máriu vedela spievať tak nádherne... už sa toho nedožila 😢 odvtedy mi je hrozne smutno keď tú pieseň počujem alebo tak... 😔

askorka23
10. máj 2010

amadora....aj ja pozeram panelak.....to je mi luto ☹

lenok
10. máj 2010

Mata... ked si opisala tvoje zblnky, tak mi slzy do oci vbehli 😵

Reni... hej, ta sestricka nevedela, ci ma dvihat telefon, ci brat pacientky dnu, hocikedy mu behne do ordinacie s kazdou debilinou, na stole mala hrbu este nezalozenych vysledkov 😝

alenkam.
10. máj 2010

baby, ktora ste sa objednavali do hlohovca na 3D, viete mi posunut kontakt a potvrdit info, ze tam robia aj cez vikend? 😲

amadora
10. máj 2010

askorka ďakujem

lenok
10. máj 2010

Ama, zvykaj si... ja casto a rada menim fotecky 😉 Tieto som vyhrabala kdesi hlboko, a velmi sa mi na nich paci odtien... neviem, ako to sesterka urobila 😉

amadora
10. máj 2010

len na nenapadlo že si to ty 😀

lenok
10. máj 2010

Heeej... kukni si aj ostatne fotos, co mame na Mojasvadba.sk 😉

amadora
10. máj 2010

pozriem 🙂

nanulik
11. máj 2010

dobre ranko bambulky 🙂 dnes idem zase k doktorovi tak dúfam že tam už bude a všetko bude v porádku. potom idem za jednou kamoškou ktorá je v takom istom štádiu ako ja a na koniec idem hodiť autogram na úrad práce.
včera som volala s tetou z realitky a do konca týždna by mal byť hotový znalecký posudok a potom hurá pre úver 🙂

prajem krásny dník a pekne si ho užite 🙂

6lenka64
11. máj 2010

Dobre ranko 🙂
nanulik drzim palce,nech tam doktor dnes je 🙂
Ja som dnes nemohla spat,stale cakam tie pohyby,dufam ze vsetko je u mna ok 🙂

6lenka64
11. máj 2010

Alenkam, kontakt priamo na doktora Brestanskeho : 0903 655 877, a robi aj cez vikendy 🙂

6lenka64
11. máj 2010

Ja som do Hlohovca objednana 9 juna, robi to cca v 24-25 tt