Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahojte 🙂
akurát som volala o výsledky tripple testu a je negatívny, takže teším teším 😎 a môžem si dať druhé kolo raňajok, nakoľko prvé nedopadlo moc dobre 😅
ja k Dr. chodím vždy s prázdnym a aj sestrička pošle ak by som sa náhodou zabudla 😉, poprípade aj Dr. - to sa mi už tiež stalo 😀
dobre ranko bambulky 😀
renatka... citala som tvoje prispevky od vcera a normalne mam zimomriavky, ze uz viete, co to je a ze je vsetko ok 😀
Aj ja by som uz strasne chcela, musim byt trpezliva, vydrzat do buduceho tyzdna, ale uz takmer pocitam hodiny... 😀 😲
U nas su mena este velmi otvorena otazka. My mame tradicne slovenske priezvisko, takze vsetko zahranicne sa ku nam nehodi. Takze aj vzhladom k priezvisku chlapcek bude asi Šimonko a dievčatko ajajaj neviem este vobec.... chceli sme Emmu, lebo sa nam vyborne hodi k priezvisku, ale po tom, co je kazde druhe dievcatko Emma, nas to preslo 😲
andys... neboj moja, ty ma budeš určite nasledovať s podobnými správami ako som priniesla ja včera 😉
a myslím, že meno potom budete vyberať ľahšie, keď už bedete vedieť pohlavie 😎
lebo viem že niektoré baby tu spomínali že im kázali prísť s plným mechúrom, tak som z toho jeleň kedy áno a kedy nie 😀
a inak naša babuľka od včera tak intenzívne kopcuje, normálne aj v noci keď som sa prehodila z boka na bok tak kopanec že mama nekrúť sa a spi 😀
baby, slovenskejsie priezvisko ako ja nema nikto... 😀
takze tiez to bude problem...
Ahojte oktobrovky ako sa mate? Co mate nove? Uz mate aj kopanceky?🙂
Blahoželám k dobrým výsledkom, tuším sa pomaly rozbieha kolo morfologického sona, zas bude radosti, bude čo čítať a nad čím sa rozciťovať, renatka nám to včera dobre načala
a pomaly sa tuším začneme znepokojovať aj nad pohybmi keď chvíľku nebudú, aj u nás posledné dni nič, tak neviem či je ok, keďže nebol ani uzv ani počúvanie oziev ani nič, do 26.5 je ďaleko ☹ bamb aj ja by som inak mala veľké sono deň pred tebou 2.6. len to už budeme snáď dovolenkovať 😉
pus.. ved to nam utecie ako voda, ze? ...ja som si inak myslela ze aka budem netrpezliva v cakani na mimi, ze mi to pojde pomaly a strasne moc mi to leti a uzivam si kazdy tyzden ..aj tu s vami, je to take dobre ked sa mam s kym poradit co mam/nemam aktualne citit , prezivat 😉 ...tu sa o tychto veciach nemam s kym rozpravat, muza vsetkymi tymito drobnostami zatazovat nechcem 😉
ama... tuším to spomínal lenoka, lebo ona ide do tej blavy...
mňa včera večer mangelík tak strašne pošteklik na brušku, lebo išiel drobcovi oznámiť ako sa bude volať, že mi dal také silné kopačky niekoľko krát za sebou, že mi až slzy tiekli od bolesti... tráfal sa niekde do žalúdka alebo kam a mangelík sa len smial, že asi sa mu meno páči 🙂
Bre ranko, djovcence 😉
Neviem, co sa to v poslednej dobe so mnou deje, nemozem vstat z postele... a to este aj vecer si s mm zdriemnem... citim sa unavenejsia ako v prvom trimestri... 😲 co to?
Reni, aj mne hovoril, ze uz len s prazdnym mechurikom chodit, ale do tej BA mi sestricka do telefonu zvyraznovala, ze s plnym mam prist... a to ked tam budem cakat 2 hodiny, tak zosaliem 😝 😀 a ani neprejdem do ordinacie 😀
Dnes mam priserne krce v crevach, aj sa mi chce na velku, ale len tie krce ma na vecku zvyjaju 😝 rozmyslam, co som vcera take jedla... juuuuj.... no samozrejme, fazula... a vecer chlebik s redkovkou 😲 😀
bamb... aj mne to tak super ide s vami, je to dobrý výmysel, takto si tu vymieňať názory a podporovať sa 😎
jasné lenok, určite je to tak, na poradňu vždy vycikaná, to len tam do BA treba nechať mechúrik naplniť, určite oni vedia prečo 🙂
lenok, daj si za pol lyžičky rasce a zapi vodou, aspoň sa dobre vyprdkáš 😀 nech tam mimi nie je obmedzené medzi tými nafukanými bublinkami fazuľovo-reďkovkovými 😀
Lenok aj ja mám niekedy také pocity, som ako šípová ruženka 😝
Renatka to muselo byť super 😀 😀 😀 Inak moje malé kope ako besné kým sme sami. Ako príde tatko domov tak je to agent v utajení, ani ťuk 😠
lenok, ak mas moc velke krce v crievkach, tak sa daj na styri.. trosku sa zvykne potom ulavit... fazula+redkovka je super, len v tehotenstve ma asi znadśobene ucinky ci co 😉
lenok, ja som tiez ako medved v zime, ale uz je to lepsie.. uz aspon z prace pridem v normalnom stave, ale o 9 vecer ma uz dobre lame
Reni, ved prave mi to je cudesne, lebo ja na vecer mam take priserne stavy, ze beham na balkon a ulavujem si... v zivote som s tym nemala problemy, ale tieto tehu vetry su teda sila 😀 ked pride mm za mnou neskor do spalne, tak ho chudaka, hadam aj oci stipu 😀 😀 😀 😉
Ama, tak toto som fakt este nemala, normalne nahlas aukam od bolesti v crevach 😝
lenok.. take tam citis, akoby si mala vnutri kocku? .. to je riadne neprijemne, ze vraj na to pomaha aj hylak alebo espumizan
kedy by som mala citit prve pohyby??? v akom rozmedzi tt?
Bambik, espumisan som si kupila, ale nezaznamenala som ziadne zmeny, tak ho uz ani neberiem 😝
Aleeeee.... nieco sa uz rysujeeee.... 😲 😀 pomohol jogurtik s kakavkom? 😅
lenok, dnes v tom nie si sama.. nechapem co sa mi stalo, ale take krce som nemala ani nepamatam.. a v robote si teda ulavit nemozem.. to by tu dopadlo... sice korejci smrdia ako tchory, ale iste by som ich tromfla... 😀
mam az take krce, ze male sa ani nehybe, resp. ho dnes vobec necitim.. a to ja som ani nic take nejedla... ☹
Lenik, v mudrych knizkach pisu ze prvorodicky v 20-22tt... ale podla mna je to velmi indivindy... ja som velmi chuda, a vraj chude to citia skor... 😉
lenok... 😀 😀 no každá z nás má asi nejaké starosti. ja našťastie takot plynujem len sem-tam. ale za to pleť je stále horšia... som samý hnisák... bleee... a to budeme mať chlapčiatka 🙂
bamb... áno espumisan je super. a môžu ho aj tehuľky... 🙂
pridala som fotečku malého Samka do alubumíku, ale ešte v horšej kvalite... zajtra to v práci na kopírke zväčším a preskenujem znova, ale zatiaľ môžete kuk... a pribudom mi nový albumík, kde si chcem dávať výbavičku pre drobčeka.. zatiaľ som tam dala kočík, toho nášho favorita, ibaže ho chceme v striebornej konštrukcii 🙂
Alenka, tak to mame dneska pataliu, co? 😀
Mne sa ani ulavit neda... nieco sa mi kruti pri vchode/ ci vychode? 😀 a nista-pista 😝
presne tak ako lenok píše o tých pohyboch a mňa so doki už aj včera pýtal, že kedy som cítila prvý krát pohyby a vôbec nespomínal, že by to bolo príliš skoro... iba si to poznamenal do karty a do mojej tehu knižočky... a ubezpečil ma, že je to ono 🙂
dobréé ránko babulky...jaaaj dnešná noc bola strašná, susedia pod nami začali robiť diskotéku, mali tam nejakých kamošov a pušťali si nahlas hudbu a vyvreskúvali tam na seba...ešte potom z balkona vyhadzovali špaky a obaly z cigariet....a potom bolo asi pol jedenátstej tak šiel mm dole niečo im povedať a tá pipina povie surovo:"to je to tak nahlas?"..no v tom momente som mala ja nervy a najradšej by som jej šla vraziť jednu ja 😠
Bamb, mas pravdu, mam pocit, ako by tie vetry mali v tehu zdvojnasobeny ucinok i citelnost 😀 😝
Alenka, sak daj jednu strelu... mozno ta zoberu korejci do partie 😀 😉
leni, ani nevrav... sedim tu ako taky paragraf, hladam si miesto.. no des.. a to dnes idem cvicit.. dufam, ze to do vecera prejde... lebo bude zle.. 😀
Skoro ...neskoro,niektore tu pisu o kopancoch a to su v 17 tt,18tt.....ja nemam ani tie motyliky ☹
Alenka... no, tak dovtedy snad precistis teren 😀 inak hanba ojojooooj.... 😀 😉
Leni, len ziadnu paniku... ja drobca citim najviac, ked som dlho skrcena napr. nad PC... vtedy ma na pravom boku simre, betarik jeden neposedny 🙂 a mozno sa privelmi na to sustredis... 😉 alebo si to citila, len ti nedoslo, ze by toto vlastne mohlo byt ono 😉

askorka, rosannar, anjelik.. konečne som vám akutalizovala fotky v albumíku 🙂