Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Mozno sa fakt na to moc sustredim ☹ uvidime kedy budem ja citit babo po prvy krat
andrejka... ďakujem, vitaj v obraze 😉 a držím v pondelok palce 😎 a pekné mená ste vybrali... ten camarelo ma super veľkú vanikču 🙂
lenka..neboj, príde to čoskoro...ešte ani ja som nič necítila, len mávam také pocity ale to určite bábo nie je...on vie kedy ťa má najviac potešiť a vtedy to aj spraví, ked budeš najmenej čakať 😉 🙂
rosannar si mila a dakujem, ma to potesilo,co si napisala 🙂
lenka....som rada...vieš, ja to takto berem, každý večer si hladkám bruško a čakám kedy odtial výjde aj kopanec ale potom som si uvedomila...aj to malé vie kedy potešiť, tak potom ked to nebudem čakať tak poteší 😀 😉
Andrea, Nelinka je krasne meno... 😉 a Martinka mam doma 😀
Ahojte vsetci.... 🙂
Hlasim navrat od zubara, vsetko OK. Pochvalil aj maleho ze ma pekne zubky a ze vidiet ze sa starame. Tak som rada ze aspon s tym nemame starosti. 🙂
Renatka, tebe srdecne gratulujem k chlapcekovi.... 🙂
lenka, co sa tyka pohybov, netrap sa..ja som citila pri Lukaskovi
prvy jemny pohyb az v 20t.t., a potom dlho nic...a az neskor sa to zacalo intenzivnejsie, ale potom mi dal zabrat az do porodu...niekedy mi tak zatlacil ze ma to az bolelo... 🙂
rosa, mala rada to brusko si velmi nehladkaj, vyvolava to stahy maternice...mne to povedal doktor a ked som lezala v nemocnici aj sestricka nas mamicky upozornila, ze to nemame robit.. ☹
Ja viem,mozno aj dnes vecer kopne....🙂
andrea nela sa aj mne paci a aj my sme uz predbezne vybrali mena Aurora - Loris 😅
ahojte,
lenka neboj niektore zeny to naozaj pocituju az po 20 tyzdni...a niekedy to vobec nezacina motylmi ale uz riadnym kopancom. Tak mozno to bude tvoj pripad...
baby tak vy uz mate mena? ja mam teda nejake vybrate ale rozmyslala som nad nimi este ked som nebola tehotna a odvtedy nie.A moj drahy vravi ze budeme vyberat az ked budeme vediet pohlavie ze potom mame o 50 percent menej roboty 🙂
ale mojimi favoritmi su Nela, Mia, Lea a chalanske Timur, Gabriel a Misko /ale tak sa vola muz a nechcem rovnake/
Spiru... vazne odvazne meno.. 😉 ako ju budete volat zdrobnelinkou?
lenka, skus si lahnut na chrbat ale s plnym mechurom ten trosku dietatko vytlaci vyssie a sa sustred...mozno nieco zacitis 🙂
renatka gratulujem k chlapcekovi, takze ten tusak bol spravny...a samko je pekne meno...maju ho moje dve kamaratky a pekne mu hovoria ze sami ....
Kamaratka ma priatela Samuela a ja ho volam Samcek, takze kamoska je automaticky Samicka 😀
A jedna kolegyna mi hovorila, ze jej sestra ma 4 chlapcov: Lukas, Tomas, Elias a Tadeas 😀
reni, ale velka vanicka mi bude naprd, ked bude rozhegany 😒
baby, ja kukam... svagrina si vcera volala pre vysledky, ze ma nejake horsie hodnoty a dnes rovno amniocenteza.. a pritom je to cele o zlom vypocte pravdepodobne, lebo ju presviedcaju, ze otehotnela 11.1. a to jej 6.1. zacala ms...
sukromne, do 24 hodin za 187 eur... a ziadne kontrolne odbery a sono.. rovno dnes rano odber...
ali, tak to je cista ryza.. by som ich poslala...
ja byt na mieste svagrinej tiez.. ze ona nemala silu sa s nimi vadit, ze jej povedali, ze sa nema coho bat a bude vediet co a ako....by som tych lekarov bila...
alenkam to som teda aj ja zvedava ake budem mat vysledky ked som mala zac.posl.menst.6.1. 😕
dufam,ze sa to pre jej dobro vyriesi a nebude musiet ist na amnio
Alenka... kks... ani sa nestihla, chudatko, stresovat 😒
leni ja nechcem aby volali zdrobneninou pretoze v taliansku ich budu volat Aurora alebo Loris to len my slovaci sme zvyknuty na zdrobneninky 🙂 aj mna urazi ked my povedia,ze som martina a nie mata 😀
Spiru... nejak mi uslo, ze zijete v Italy... tak to potom je ine.... 😉 chapem 🙂
Na tu Auroru by si ma nezlomila ale Loris je super! 😉
lenok byvame na slovensku iba svokra je v taliansku co je super 😀 tisic km nas deli co viac si priat 😉 😀 tatik je talian 🤐 🙂 tak chce len talianske mena ani mne sa nejak moc nezda to meno aurora a loris to som nasla ja este budem mudiet odhovorit na ine meno dievcatka,ved uvidim este co cakame a ak chlapca tak mam uz vybavene 🙂
ahojki maminky.čtu vaše návrhy jmen a jedno hezčí než druhé.my máme pro holčičku Justýnka a pro chlapečka nevíme tak nám možná budete inspirací 🙂 .taky se nemůžu dočkat až drobeček dá najevo,že je s námi a spokojený 🙂 🙂
ahojte! 🙂
alexander...my sme sa prave dnes dozvedeli pohlavie babatka, tak uz vieme na aky smer sa mame uberat pri hladani mena 🙂
krivka... ved nebuj tajnostkarka 😉 pochval sa... dievcatko? hm? 😕
Alexandr... Justina je krasne meno... mne pride take vznesene 😉
lenok...bude to chlapcek 🙂 🙂 🙂 no a ja som sa uz obzerala po babikach. tak ideme na auticka 🙂
Krivka, tak gratulujeeeem k pipiku... 😀 😉 a menecko jake ste vymysleli?
marion, magdalenočka... ďakujem.. aj my sa už tešíme ako ho budeme niekde vonku na preliezkach oslovovať 🙂
lenok... Samček 😀 to je aké zlaté 😀 😀 😀
andrea... no veď to, ale možno len v tom obchode boli také.. no neviem, ale zdalo sa mi, že celkovo tá konštrukcia bola nejaká nestabilná. 😒 ..a to v tom kočíku ešte nebola "plnka" 😀
krvika... gratulujem... vitaj v chlapčenskom klube 😎

ahojte,
renatka, uz som v obraze 🙂 gratulujem k chlapcekovi!!! My ideme v pondelok na uzv, tak verim, ze sa dozvieme aj my. Ja mam tusaka na chlapca, no uvidime. Vcera sme sa s mm rozpravali a definitivne sme vybrali mena... Nela a Martin 😉 A to camarelo som zvazovala ja, lebo kamoska ho kupuje, ja ho idem kuknut v sobotu do obchodu, tak som veru zvedava.
ama, moj manzel je tomas a jeho brat lukas, inak pekne mena, keby mm nebol tomas, tak by to bol favorit 🙂 A k mechuru, mne teraz povedali, ze mam prist s plnym, ale pred vstupom sa spytam. Naposledy mi kazali sa ist vycikat a kym som dosla, lahla, tak sa mi dalo zas 😅
lenok, alenka, ja mam dnes na obed fazulovu so susenymi slivkami, mnam! No a to cvicenie 😅 , dnes sa supmene niekam dozadu ku oknam, nie?