Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
inac mne kazdy tipoval chlapceka a v tom cinskom kalendari mi vyslo dievcatko...
krivka, ked v tom cinskom to treba pozerat podla lunarnych rokov a to je trosku ine ako normalne nas vek.. pozerala si tak?
no dobre babulky lúčim sa ja s vami 🙂 pekne si tu nažívajte a zajtra som tu zas 🙂 teraz idem obed nachystať a ešte tie body vymeniť. dúfam že sa budú drahému páčiť lebo to je prekvapenie 🙂
papa 😵
mne v týchto všelijakých ľudových poverách a kalendároch vyšiel chlapec 🙂
bamb...podľa lunárnych rokov? to sa ako bere? to som ešte nepocula 😒
Rosa, Renatka, no to sme si až potom uvedomili že nakoniec mala ozaj pravdu 🙂
bamb ako podľa lunárnych rokov?
renatka mne zase všade vychádza dievča, tak som zvedavá 🙂 teda okrem teórie sedemročnej krvi, podľa tej jedinej nám vychádza chlapec
nás len ten test s obrúčami stále klamal a ukazoval dievčatko
ros, ama.. niekde to hladam... ale som to minule niekde citala.. ze cinsky rok sa zacina inokedy ako ten nas, no a ide o to ze tam musis zapocitat kolko takych tych cinskych rokov si prezila .. pockajte, hladam.. len neviem najst
amadora...no lebo ved nie vždy musíš mať dieťa len s jedným chlapom alebo chlap s jednou ženou 😀
amadora... verím tomu, že to bude dievčatko... ver svojmu vnútornému hlasu 😀
bamb...nie ,pozerala som skutocny vek...
bamb...dobre...čakám... 🙂
amadora...mne podla tej sedemrocnej krvi vyslo dievcatko...
no, nasla som... ak sa v tom niekto vyznate http://www.pohlaviditete.cz/wp-content/uploads/... 😕
a mne, to sedi.. 31 normalnych aj 31 cinksych 😅 ..ja neviem, je to aj tak somarina
Ros však hej, ona videla že tam bude chlapec a dievča a to aj je, aj keď za iných okolností 😉
Renatka si zlatá, ďakujem 🙂
Krivka tak super, tak jej neverím 😀
a nie, krepo ratam .. cinskych rokov mam 32, to pretosa mi o vooobec nepaci.. takto mi pridavat 😠
bamb..neviem či som to zle rátala ale mne aj tak vychádza dievčatko 😀
Takze u nas chlapaaak? 😀 zasek? 😀 no, sak ved uvidime v oktobri... 😉 😀
vydrzim, nevydrzim, vydrzim, nevydrzim... 😀 😲
amadora...veru ani cinsky kalendar a ani krv nevysla...som stastna z nasho chlapceka a nech vam vyjde co si zelate 🙂
idem varit obedik, pekny dnik 🙂
lenok...vy sa fakt chcete nechať prekvapiť?
ros, ze musis spocitat kolko si prezila tych datumov v tom stlpci vlavo plus jedna.. tak si? ..mne tiez vychadza za oboch okolnosti to iste, stlpce 31 a 32 su totiz rovnake
zatial vedie metoda vnutorneho pocitu myslim 😉
lenok...ale nevymyslaj 🙂 , som zvedava strasne tak nam daj cim skor vediet pohlavie 🙂
Ros.. sama neviem.... moj mm je zasadovy... on to vediet chce az pri porode 😉
ale ja som zvedavec... 😲 nevieeeem... 🙂
no bamb to je riadny chaos 😀 ale inak som si všimla že tie slovenské čínske kalendáre sú iné, tam mi vychádza na január 26 rokov dievča a tu chlapec, len neviem si vyrátať ten vek či tam mám ozaj 26 či nie 😝
bamb...a teraz ked mi sme počali drobca v januári tak tam tento rok asi nemám rátať, že?
lenok...ved ty to môžeš vedieť a on sa to dozvie až pri pôrode 😀

ama... tak to bola asi jedna z tých pravých veštíc, nie ako hentá oná... 😀