icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

pusinqa
11. máj 2010

a to si už pred rokom plánovala že pôjdeš na materskú? koľko si to platíš zo svojho mesačne z toho minima?

bamb27
11. máj 2010

marion, tak len dostanem papier, zanesiem na socialku a oni uz vlastne vedia ze co si platim a kolko.. dufam ze ich netreba na vsetko upozornovat 😉 ..tak?

bamb27
11. máj 2010

no jasne pus... uz pred vyse rokom som to planovala.. nic som nenechala na nahodu aj s rizikom ze by to neslo 😅 ... mesacne je to 14€ ..ono aj kebyze idem na dlhsiu PN, tak je to dobre..rovnako OCR ked budem mat dieta a chodit do prace

ziza55
11. máj 2010

bambi...dakujem si zlata..dievcatku by som sa velmi potesila.. 🙂 ...uvidime...

pusinqa
11. máj 2010

tak si dobre naplánovala 😉

tonicka
11. máj 2010

cafte bola som u dokiho, babatko je v poriadku, ja som zavreta, cytologia a kultivacia ok, uspesne som odkrvena 😅 na testy.

Akurat som si nasla hrcku medzi pazuchou a prsnikom ☹ , tak to musim riesit.

amadora
11. máj 2010

mickey vitaj 🙂

lucinuska to ma mrzí, držím palce aby si to úspešne dotiahla aspoň do 36tt 🙂

tonicka že to tehotné mávajú, neboj, isto to bude ok 🙂

bamb27
11. máj 2010

tonicka.. skoda ze si si to nenasla pred navstevou doktora.. ale neboj, nebude to nic vazne, bezna tehotenska zmena 😉 ..drzime palcek
pus, kalkulovala som kalkulovala.. a vyslo to, nastastie 😉
ziza.. a tvoj vnutorny pocit? 😉

lenok
11. máj 2010

MIckey, Ziza... vitajte.. spolupuuutnicky 😉

Co sa tyka uctov, mame 2 - z mojho ide hypoteka a nakupy, z Martinovho najom, elektrina, plyn, pripadne splatky za TV, chladnicku a benzin.... na mojej karte skoncila platnost, este som si ju nevizdvihla u maminy, tak tento tyzden platim vsetko z Martinovho uctu, a poviem vam, som z toho mierne nervozna 😀

Tonicka, ja som bola na sono prsnikov pred tyzdnom a tam mi milucka dokina povedala, ze v obdobi tehu sa netvoria ziadne hrcky, lebo tehu a kojenie je kvazi ochranna doba pred tymito navstevnikmi... v kazdom pripade si to daj osonovat, aj ked to nebude velmi dobre viditelne, lebo tehu prsnik sa zle sonuje a niektori doktori to dokonca odmietaju 😒

lenok
11. máj 2010

Lucinuska... mici... drzkaj sa... lehni a cetuj, povolujem ti len sa ist vycikat a napapat.. ine si, prosim, odopri... drzkam palce... drobec velmi dobre vie, kedy ma vycestovat 😉 🙂 Nech ti mm kupi casaky, drbniky a krizovky ci sudoku.... budes mat zcitaneho genia 😀

lucinuska1
11. máj 2010

Ste zlate baby... ja som si tiez myslela, ze krcok sa skracuje vtedy, ked pupik tvrdne, ale taky pocit som nemala..len casto dost silne krce... Tak sa valam, driemem a valam a driemem 🙂 ... Dufam, ze to zdarne dotiahneme do uspesneho konca 🙂 Taka som bola rozrusena, ze sme sa aj zabudli opytat dokiho, ze co to vlastne bude 🙂 mm je na to velmi zvedavy 🙂 ..ale boli sme taki radi, ze drobec je napriek vsetkemu OK, ze sme sa potom brali domov kade lahsie 🙂

marion
11. máj 2010

bamp, ano nic viac nemusis, aspon tak to bolo pred 3 rokmi. Lebo ty si platis priamo do socialky a zamestnavatel tiez plati tak to maju mat vsetko v compe. 🙂

tonicka, urcite to bude len nejaka uzlinka a casom zmizne.. 🙂

marion
11. máj 2010

luci neboj, co to je nie je dolezite, hlavne je donosit krpca v zdravi... 🙂 a lekar ti nepovedal z coho to moze byt? Ved sa nenamahas, ci ano?

zlatiak
11. máj 2010

Ahojte kocky....pisem tak neskor pretoze v praci nemam nejak cas a ani moc doma...tak som vas teraz docitala 🙂 . Dnes som absolvovala poradnu krpceka som si videla, tak som taka kludna ze vie mze srdiecko mu bije a ze sa hybe 🙂 Brali mi krv na tripple test tak dufam ze bude vsetko ok....v stvrtok si mam zavolat pre vysledky. Na morfo som objednana za mesiac a za mesiac az budem vediet ci to bude chlapcek alebo dievcatko....dlha doba 🙂 takze asi budem posledna ja 😉

Gratulujem maminkam, ktore vedia co budu mat a ktorym vysledky vysli suprovske 🙂 a tym ostatnym drzim palceky v cakani 🙂

zlatiak
11. máj 2010

a vitajte nove tehulky medzi nami mickey a ziza 🙂

lucinuska1
11. máj 2010

Marion, je uz 3 mesiace doma poctivo lezim 😒 ... Vcera som ale zazila dost velky stres, jeden z nasich psikov dostal z nicoho nic torziu zaludka, ktora sa musi do hodin operovat, inak to psik neprezije ☹ ..a bola som sama doma.. tak som hodinu kriesila a povzbudzovala psika, aby vydrzal, kym muzik dobehol a utekal na kliniku..nastastie to vyzera, ze to stihli operovat vcas a ze to snad dobre dopadne 🙂 .. takze zrejme stres zohral svoje 😒 ..

marion
11. máj 2010

luci, tak to bude aj stresom a tak...musim mysliet pozitivne, neboj havko bude OK... 🙂 viem ake to je bat sa o psika, ja som mala mojho 17 rokov... 🙂 a vzdy ked bol nejaky problem zle som to znasala.. 🙂

amadora
11. máj 2010

Lucinuska aj ti niečo predpísali či len kľud?

ozaj baby, aj vás tak svrbí občas bruško? ma dnes doobeda ale strašne, išla som si ho zodrať 😝

andreaerdna
11. máj 2010

ama, mna tiez zvykne svrbiet... pohoda - jahoda 😎 Inak na mna dosli tie vetrove krce, co sa rano spominali 😝 hadam to vecer rozcvicim 🙂

lucinuska1
11. máj 2010

Napisali mi nejake dva lieky.. nespomeniem si ake..este mi ich nepriniesol moj drahy z lekarne 😉 a k tomu ascorutin.. 🙂 Na kontrolu vo stvrtok.. ozaj, tiez platite kazdu navstevu u dokiho?
Mne to vychadza cca 10-15 eur kazdy krat.. a zda sa mi to strasne vela...

lucinuska1
11. máj 2010

Amadorka, mna zatial nesvrbel bjusik 🙂 , mozno je to nejaka reakcia na jedlo? Mne to kedysi robili citrusove plody, ale to som este nebola tehulka 🙂

rosannar
11. máj 2010

andys....ja mávam v čistom tak okolo 450-500 Eur a ked si vezmeš, že je to z vymeriavacieho základu len 55% tak to nie je bohvie čo...ak budú počítať z posledných 12 mesiacov tak to výjde tak tých 300 Eur, no ale tomu neverím 😒

lenok
11. máj 2010

Ama, ja si bruso a cici olejujem detskym olejcekom 2-3x denne a zatial v pohode. Len co ma stve je, ze ma strasne svrbi posledny rad zenskeho ochlpenia... Alebo tam, kde mam nohavickovu gumu. Kukala som si to, nic tam nemam, ziadne vyrazky ani cervene... Nechapem! Potom to vyzera nechutne, ked sa tam skrabinam 😉

lenok
11. máj 2010

Luci, ja som zatial u mojho dokiho platila len za fotku drobceka, inak nist...

Ozaj, Renik, kolko stoji u Mirca 3/4D? Som to nenasla v tom jeho cenniku, co ma u sestricky...

lusinkaj
11. máj 2010

Ahojte,mozem sa k vam aj ja pridat? 🙂 stale si vas citam,ale este som nenapisala,tiez patrim medzi vas-oktobrovky... 🙂
aj mna svrbi brusko,aj pra krat do dna si ho poskrabkam... 😉

nanulik
11. máj 2010

ahojte babule len som tak nakukla čo je tu nové
drahý išiel do video požičovne pre nejaké dvd, amy sme sa nenudili ked už máme pred skúškou a mala by som sa učiť 😀 radšej budem pozerať filmy 😀
pozerám že je nás tu viac 🙂 tak pekne vítam všekty nové babulky a nech sa im tu s nami krásne očakáva na bábatká 🙂

zlatiak
11. máj 2010

vitaj Lusinkaj jasne ze sa mozes pridat ba priam musis 😉 ....aj mna obcas svrbi brusko ale len v oblasti okolo pupka ako neni to kazdy den ale svrbi 🙂

lucinuska, ja tiez platim u lekara za kazdy utz plus fotecka tak to je cca tych 15 eur ale bohuzial ja mam sukromnika....ale dnes som odpadla robil mi utz a neplatila som nic 😀 ...predtym mi to nevadilo raz za rok zaplatit ale teraz je toho dost ale tak co uz ked je dobry a vlastne bude aj moj porodnik takze tak, musim to nejak vydrzat :(

lusinkaj
11. máj 2010

dakujem pekne za privitanie 🙂 ste zlate 🙂
zlatiak,ty platis za utz?aj ja mam sukromneho dr.ale nikdy som zatial neplatila.... 😝 dost platis....

renatka9
11. máj 2010

som si teda dobre zdriemla... tak sa hlásim až teraz, ale zaspala som s plným žalúdkom, žak mi teraz nejak blbje 🙄

rosannar... ak máš čistú mzdru 500 €, tak to nie je vymeriavací základ pre výpočet MD. vymeriavací základ býva väčšinou zhodný s hrubou mzodu a nie s čistou. iba ak si PN v niektorom mesiaci, tak je nižší.

lenok... už sme sa včera dohadovali na 4D sone s Mircom ale na cenu som sa zabudla spýtať... spýtam na budúce, ale veď dovtedy sa môžeš aj ty spýtať. ale ja predpokladám, že on bude trošku drahší, ale za to od neho čakám vždy len tú najvyšiu kvalitu 😉

ozaj počula si o tom, že sa bude sťahovať? ale to vraj až v budúcnosti. vraj kúpil nejaký domček a robí si z neho ordináciu.
lenok a ty nevieš, či on chodí aj pri pôrody? lebo ja som si myslela, že nie, ale najnovšie mi sesterka hovorila, že pred pol rokom bol pri pôrode jej kamošky, tak neviem... 😒

ja som rada, že my s lenokou neplatíme nič, že lenok? iba za fotečku, tak ako už ona písala a on je tiež súkromník, pokiaľ ja viem...

rosannar
11. máj 2010

krásny večer dievčence....tak tabulku som aktualizovala, ak je ešte nejaká zmena v tabulke, tak napíšte a ešte sa pokúsim dneska zmeniť 😉