icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

6lenka64
12. máj 2010

No najlepsie by bolo keby si mala parik jankaa15

krivka5
12. máj 2010

ahojte 🙂
jeej jankaa dalsi chlapcek v time 🙂
ako vam zavidim tie kopanceky 🙂 ja este nic moc necitim, teda take pichanie pod bruskom obcas, ale ci su to pohyby 😨
to asi preto ze mam vela tuku na brusku 😒

jankaa15
12. máj 2010

6lenka64 aj ja by som velmi velmi chcela aj dievcatko to je moj sen,,,ale ked nie tak nevadi hlavne nech su zdravucki

tonicka
12. máj 2010

andrejka ja som pochopila, ze ked janka napisala ze ukazao vybavicku tak chlop to bude 😀 😀

renatka9
12. máj 2010

janka... gratulujem ku chlapčekovi... som zvedavá na druhé babuliatko 🙂

juko.. vitaj po dlhej dobe...

leni... ideš dnes cvičiť?

krivka5
12. máj 2010

jankaa...aj ja som vzdy tuzila mat dievcatko a budem mat len chlapov 🙂 ale som stastna a veeeeelmi ich lubim 😉

juko25
12. máj 2010

ros: ano ja by som radsej chlapceka.. 😀

6lenka64
12. máj 2010

jani a co nejdes na 3D sono? tam to je lepsie vidno ja idem zajtra v nitre do medicinskeho centra, tam mozes hocikedy,idem len na pohlavie apr fotiek 🙂

krivka5 nic si z toho nerob,ja absolutne ziadne pohyby necitim,a tiez som v 20tt obcas tiez mavam bolesti v bodbrusku,ale to vraj je len roztahovanie maternice....ale na pohyby este len cakam 🙂

krivka5
12. máj 2010

juko...no ak to bude teraz dievcatko, tak nabuduce bude chlapcek 🙂 ved je to vas prvy drobcek 😉

juko25
12. máj 2010

renatka9: dakujem no ja vas sledujem a citam poctivo 😉 😉

6lenka64
12. máj 2010

Dnes nejdem cvicit renatka, musim ist s nasimi psikmi na odcervenie a doktor ich objednal na 16 takze dnes po prvy krat vynechavam cvicenie,ale v pondelok som tam ako na koni 🙂

juko25
12. máj 2010

krivka5: no ano... 😉 ale predsa prvy by mal bit chlapcek, ale ked bude dievca budem tak isto stastny 😉

krivka5
12. máj 2010

6lenka...mas pravdu, ved sa ma este nakopka 🙂 a vcera sme ho videli na 3D sone ako sa pekne hybe 🙂

jankaa15
12. máj 2010

renatka-dakujem,a aj ja som velmi velmi zvedava na druhe ale mam takeho tusaka ze to bude chlapcek 😀
6lenka-chcela by som ist na 3D len absolutne netusim kde robia a ake ceny,,,

neviete poradit nejake stranky o tych 3D ze kedy je najlepsie ist,,,kde robia a ceny? dakujem moc

krivka5
12. máj 2010

juko...tak tomu verim ze stastny budes 🙂 moj muz stale o dievcatku hovoril, ale ked dokina vcera ukazala na sone pipika od radosti skoro z koze vyletel 🙂

krivka5
12. máj 2010

janka...ja chcem ist este na 3D do martina k dr.Grochalovi a tam to stoji 23€ a 7€ farebne foto...

pusinqa
12. máj 2010

jááj čo tam ten drobec stvára, tiež už ide pomaly nad pupok a tak hnusne to tam kope až mi celé brucho naťahuje, ale aspoň viem že je ok 🙂

juko25
12. máj 2010

krivka5: ja sa uz neviem dockat kedy pojdeme na sono 😀 😀 😝

pusinqa
12. máj 2010

janka lenka tu odporúčala tú nitru že za 20 eur bez objednávky doobeda cez týždeň rýchle 3D a pár fotiek, zajtra ide, bude informovať
aj v hlohovci robia, veľmi chvália, vraj za 40, cez víkend 45 eur

janka tak chalanisko bude jeden, super

andreaerdna
12. máj 2010

ros, aj tak nechapem 😀 nechame sa prekvapit, kolko nam daju 🙂
ali, no tak to je blbe. Mne bolo tak asi pred tyzdnom-dvomi, som mala take tlaky a krce, no hnus, vsak som to tu aj pisala. Ale preslo za nejake tri dni. Vcera aj mne bolo krcovito vecer, mna ked nafukne, tak mam fest krce v podbrusku. Ale boli sme sa prejst v lesoparku na hodinu, tak sme sa vyvetrali a koleno veru bolelo, kym sa nerozhybalo, chvilu sme zastali a bolelo zas. 😠

6lenka64
12. máj 2010

Ano ja zajtra idem do Nitry do medicinskeho, trva to pol hodku,ide o 3D sono a par fotiek, chceme hlavne pohlavie,vysetrenie mi spravi moj doktor, v piatok mam poradnu 🙂 a za vsetko zaplatim 20 Eur

krivka5
12. máj 2010

juko...verim, keby to slo aj kazdy tyzden by som chcela vidiet maleho na sone, co v brusku poraba 😀

jankaa15
12. máj 2010

no babulky len ja budem platit za oboch drobcov,,,,v ba u dr Holana by to stalo 60 eur spolu aj s CD
a to potrebujem nejaky vymenny listok aj od svojej dr ci na ten 3D nie?

pusinqa
12. máj 2010

mňa teraz na hodine prváci pobavili, som im hovorila že budúci rok s niekým budú preberať to a to, vygúlili na mňa oči že prečo nie so mnou, to som pozerala ako puk, že veď idem na materskú, oni si fakt nič nevšimli a už to teda vidieť je, aj keď aj včera kozmetička, najprv mi hovorí že tehotnú maminu, potom keď som platila sa mi ospravedlňovala, že asi čosi tresla, že som sa jej zdala tehotná, tak som sa smiala že veď aj som 😀

svet1
12. máj 2010

Ahojte.
Janka, dr. Holanovi idem aj ja zajtra - moja dr. mi dala vymenny listok, ze potrebujem mat dovod preco tam idem. Ale ci je nutnost....

6lenka64
12. máj 2010

ja do Nitry nepotrebujem vymenny listok 🙂

rosannar
12. máj 2010

juko...no zase môj chce dievčatko...aby ju mohol využívať na škrabkanie chrbátika 😀

andrea....no dobre....ale ak chceš, tak si to kukni na nete, tam o tom veľa píšu 😀

andreaerdna
12. máj 2010

ros, v pohode, dobre si to vysvetlila, ale ja dnes v robote driemkam a fakt sa mi nechce rozmyslat 😎

renatka9
12. máj 2010

leni... škoda.. ja idem asi dneska prvý krát a v pondelok asi nepôjdem, lebo budem mať psychofyzi.prípravu, tak cvičiť už asi nepôjdem 😒

bamb27
12. máj 2010

ja som dneska v mimoze.. a to aj pracovat mi treba 😒 ...pozerala som si akurat ze este dokedy mieni byt taketo super pocasie..a nepotesim vas asi lebo buduci tyzden to vyzera este horsie ☹ ..som nestastna a hladna.. nemam s kym ist na obed a ja sama strasne nerada.. este k tomu do dazda