icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

andreaerdna
12. máj 2010

pus, ja tiez zvyknem halusky, uvidim, tak na sobotu bud halusky alebo zemiakove placky, ale to je dost mastne, tak asi skor tie palacinky. My na veceru nemavame varene jedla, zvykneme pecivo so syrom, zeleninou, medom, dzemom... alebo musli s jogurtom a ovocim. A na nedelu mozno len kurca hodim, to bude aj na pondelok, ale stale vaham, lebo zohrievane kurca... aby ma chut nepresla.
bamb, no kapustove strapacky! tak to hned. Ja milujem halusky s kyslou kapustou a oskvarkami 😝

bamb27
12. máj 2010

andrea... aj ja vsetko s kyslou kapustou, preto som sa prekonala a sla na obed aj sama 😀 😀

ja kuracie este stale nemozem.. mala by som aspon skusit, ci mi fakt este smrdi, ale neviem sa odhodlat 😖

pusinqa
12. máj 2010

andrea to aj ja, minule som si odložila čisté halušky a na večeru som si šmákla z toho strapačky s oškvarkami a že aká bašta 😀 tu ich moc v reštikách ani nemávajú ☹ keď cestujeme na východ tam je toho viac, aj keď minule kdesi mali otrasné, brr

my tiež večere len také rýchle pomazánky, čosi vajíčkové, párky a tak

pusinqa
12. máj 2010

mňa tiež kura na nedeľu moc neláka, ešte možno tak prsia s niečím urobené, ale pečené kura, no nemám chuť

ja inak kyslú kapustu vždy v chladničke vo vzduchotesnej krabičke nech nesmrdí a poobede kým drahý nie je doma už ju lúskam 🙂

renatka9
12. máj 2010

pus... kočík bude taký ako mám v albumíku, len so striebornou konštrukciou... hlboká vanička, športová vanička, vajíčko, fusák na všetky tri verzie + slnečník, veľké nafukovacie kolesá..., celá zostava nás vyjde 335€ a je hneď k odberu. inak by sme na neho museli čakať 8 týždňov, lebo by ho museli doviezť z čiech. teším sa, ale trošku mám obavy, či to nie je skoro... ale ja si nepripúšťam, že by sa mohlo niečo stať... drobcovi už vyhrievame doma miestečko 🙂 našej láske 😵

pus... matury? 🙂 júúúj, to by som si išla zopakovať, že či by som prešla z účta 😀

bamb27
12. máj 2010

pus, ja mam zasterilizovanu v pohariku... kapusticku, ale aj bryndzove haluse ja strasne lubim, hoci asi velmi by sme bryndzu nemali ale ked neviem odolat tak co narobim 😉

andreaerdna
12. máj 2010

baby a kyslu kapustu kupujete?

jankaa15
12. máj 2010

babulky prave som volala do ba som nasla stranku na nete a zdvihol mi to velmi mily doktor prave soferoval ale povedal ze hned v piatok ma nejake volne terminy na 3D/4D tak mu mam za dve hodinky zavolat a dohodnut presne na kolku v piatok uz pojdem,,,,a ma prekvapil ze stoji to pre oboch drobcov spolu len 50 eur aj s DVD tak sa tesiiiim

alenkam.
12. máj 2010

janka a to si kde prosim ta vygooglila..? 🙂

bamb27
12. máj 2010

andrea.. ja si zvyknem brat od nasich, oni robia.. ale ked nahodou nemam tak mam v tescu vyhliadnutu jednu znacku ktora je dobra 😉
janka.. no super si vybavila.. ta cena sa da.. ale nejdes moc skoro? ..o par tyzdnov budu babiky tucnuckejsie a mat krajsiu tvaricku

amadora
12. máj 2010

čo sa krčku týka, tak na to som bola najviac zvedavá čo dnes povie doktor lebo aj mne zvykne tvrdnúť bruško. ale vravel že je to ok. a vraj mám menej chodiť a viac sa šetriť. rovno som mu povedala že ha ha 🙄 reku ako to mám asi tak robiť pri drobcovi. a on že veď hej, ale tak že vrámci možností 😀

a cesnak som mala aj ja včera na večeru aj dnes na raňajky, konkrétne syrovú nátierku s cesnakom, mňam

Jani to sú super správy, teším sa že ste ok a gratulujeme k chlapčekovi 😉 A super st ým 3D 🙂

Marion to je paráda že majú zdravé dieťatko, to už nezáleží či dievča či chlapca 🙂

Bamb keď sa začalo hmliť tak som prepla na silnejšie a na predné sklo tak sa prestali 😉

Renatka ja som bola len na poradni dnes, ultrazvuk až o dva týždne 🙂

jankaa15
12. máj 2010

alenka ved uz mi z toho sisi,,,som uz po celom okoli pozerala kde robia 3D,,,a nejako nahodne som klikla na tuto stranku http://www.medidwn.sk/cennik.html
ale hovorim veeelmi mily dr uplne prijemny do tel, tak sa tesiiiim a super cena,,,lebo som volala tej Gottschalovej co si hovorila a ona co vypotila ze 70 eur za jedneho drobca takze spolu by som platila 140eur,,,to sa s tymto ani porovnat neda

jankaa15
12. máj 2010

bamb- neboj ja som sa ho opytala ze kedy by som mala ist na ten 3D a povedal ze tym ze su dvaja tak musim teraz co najskorej lebo potom sa mi nezmestia do zaberov a je aj riziko ze bude malo plodovej vody tak by z toho nic nebolo

amadora
12. máj 2010

Jani akože nechápem prečo za jedného drobca, veď sú v jednom bruško, ultrazvuk spraví rovnako ako by bolo tam bábo samé, nie? 😕 🙄

andreaerdna
12. máj 2010

bamb, kapustu mame aj my od nasich, taka je naj.
ama, obdivujem ta s tym cesnakom... ja teda na vecer vobec, lebo vsak este rano citim. A rano sa neda, lebo v robote by odpadli pri mne. Ja som vecer bola pazrava, tak som si uvarila klobasku... tri hryzy a musel mm zjest. Myslela som, ze bude ina 😀

bamb27
12. máj 2010

jaaaj, jasne jani... ja len moc spekulujem, 😉 ..ale aj tak to budu krasavcekovia

ama, 3D/4D je hlavne o biznise... takze asi preto 😉

amadora
12. máj 2010

Andrejka no ráno to bolo kritickejšie, som si zuby vydrhla aj žuvačku dala a stále som cítila, ale tak prešlo to 😀 A večer v pohode, neviem, to som ani necítila 😕

amadora
12. máj 2010

bamb ja len že logika, je to blbosť 😉

jankaa15
12. máj 2010

amadori ved chcu zarobit,,,proste dnes natrafit na kvalitneho a prijemneho dr je zazrak,,,,henta dr ona robi aj na kramaroch v ba a tu v pezinku si otvorila taku sukromnu ambulanciu ,,,,a straasne je vsetko drahe,,,,
preto som sa aj ja velmi cudovala tomuto miluckemu dr a ked povedal ze len 50eur so vsetkym a hned na piatok no super,,,,aspon nejake prijemne spravy 😵

alenkam.
12. máj 2010

janka, pockam si na tvoj nazor... ja z osobnych dovodov tohto p. doktora nemusim .. 🙂
my sme sa mm dohodli, ze si spravime vylet do hlohovca.. len vcera mi doktor kazal volat dnes poobede po tretej na objednanie, tak dufam, ze sa podari najst nejaky vhodny termin...

jankaa15
12. máj 2010

alenka no prezrad co aky dovod,,,nech viem na co sa pripravit
ja som tiez rozmyslala aj nad tym hlohovcom aj nitrou,,,ale tak uvidime

pusinqa
12. máj 2010

baby ja kapustu kupujem v jednom malom zelovoci tu majú takú supiš origoš naloženú, len sa teraz občas stane že už nemajú
bamb a akú to máš značku? lebo aj v hlohovci je veľká kapustáreň, robia aj svoju značku že andaco, ale dodávajú aj pre reťazce, len neviem či pod svojou alebo ich značkami
bamb u nás bryndzáky každú sobotu, len občas prestriedam pečenými zemiakmi, manžel ich miluje aj keď on varí už v sobotu polievku nedeľnú na celý víkend a tak sa natrepe ňou, drobkami a zeleninou že halušiek už zje len takú pomenšiu porciu, ale to je asi jediné jedlo ktoré sa mi fakt darí a aj ho vyslovene rada varím aj jem 😀

pusinqa
12. máj 2010

andrea si ma pobavila s tou klobáskou 😀 😀 😀

renatka tak dojdi v týždni môžem ťa poskúšať z ekonomických 😀 😀 budeš mať protekciu 😎 A kočík keď je taká šanca treba využiť vôbec sa tým nezaťažuj. Bamb aj ty si už mala čosi vyhliadnuté teda s kočíkom?

alenkam.
12. máj 2010

janka, k nemu chodi svagrina a potom ako jej oznamil v pondelok, ze zle vyledky a v utorok rano bola na amnio, lebo si nedal povedat, ze nemohla otehotniet vtedy kedy tvrdi on.. (poslednu ms mala 6.1. on tvrdi, ze otehotnela 11.1.) Termin porodu jej dal raz 13.10., potom 18.10. a potom 25.10. a potom sa vratil k 13.10.... a teraz ani ona sama nevie... tak to preto.. ale fakt.. cisto subjektivne... 😉

6lenka64
12. máj 2010

baby citila som prave take slabe sklbkanie v brusku, su to pohyby???

bamb27
12. máj 2010

pus, neviem znacku... ale ma zaky zeleny sacok, len podla sacku ju rozoznavam.... a napriklad do segedinu mi je lepsia, lebo je bez rasce a moj muz rascu nema rad a nasi jej davaju hodne, tak som uz nie raz ako popoluska z kapusty rascove zrnka vytahovala 😀 😀 ..ale to z lasky, to mi nekazal.. aby ste si nemysleli, tiez mi povedal ze nie som normalna 😅
bryndzaky ked nemam tyzden tak mi zacnu chybat... takze u nas nie len v soboty 😉

alenkam.
12. máj 2010

ja som bryndzu nikdy nemusela, halusky zjem len vajcove alebo syrokremove... a som spokojna... 😀

pusinqa
12. máj 2010

tak to si bryndzákomaniačka ako môj mm, vy máte nejako veľa spoločného počúvaj bryndzáky, fatra 😀
tak si možno pochutnávaš aj na hlohovskej kapustičke 😀

bamb27
12. máj 2010

pus, ano mala som vyhliadnutu jane slalom 3 kombinaciu za nejakych 460.- este v zaruke, tak mi je za tym luto, myslim ze to bola super cena.. ale este isto najdem 😉 .. problem je ten ze cakam na peniazky, mali by prist v priebehu mesiaca, tak preto som otalala, ale nedalo mi tak som aspon zavolala a uz neskoro
lenka.. ak take citis ze ako ked mas taky svalovy tik ale v brusku tak to kludne mohlo byt ono 😉

bamb27
12. máj 2010

hahaha, pus..mas pravdu ..az na to pivo, a tu kapustu si teda odkontrolujem 😉