Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
bamb27 uz som sa zlakla 😀
ada, hej je na webe.. kukni na topreality.sk a daj si vyhladat rajecke teplice.. 🙂
luci, cislo mi tu posuval niekto par stran dozadu, ale ospravedlnujem sa, neviem ktora z vas... 🙂 0903655877 inak je to mudr. brestansky, firma ulmus na webe ked das hladat...
rajeckych teplic je tu viac ponuk
mas IP.. 🙂
tak idem ja... ved vecer dam vediet...
alenkam. tak ahoj 😉 🙂
Diky, Alenkam 🙂
Jani super, tešíme sa na fotečky z piatku 🙂
Ten článok... no dieťa by im mali zobrať a ich zavrieť do pakárne 😀 To je asi taký uveriteľný článok ako vtedy s tou našou miss-kou čo v 18tt nevedela že je tehu 😉
Baby mňa začalo hrozne pichať na ľavej mandli ako prehĺtam, už ma chytá panika že budem zase chorá ☹ A ak to zase chytí aj malý... 😔
čaute sa....mala som čas trošičku sa pohrať s tabulkou, tak kuknite, hádam sú tam všetky zmeny, ak nie napíšte IP 😉
prave som kukla, je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr 🙂 uz nech sa len zaplna tymi pohlaviami.... 😀 😀
tak bytik boli kuknut, boli nadseni.. tak pfuj, pfuj nech sa na to vyspia tak, ze ho vezmu... 😝
Ahojte, tak som prave pozerala tabulku na vypocet pohlavia babatka 🙂 Podla cinskej tabulky to bude dievcatko, a podla lunarneho kalendara na vypocet pohlavia (http://www.chinagold.com/babychart2.asp) zase chlapec 🙂
Zeby ujo doki prehliadol dvojicky? 😀
rosannar pozerala som si sikula! 😵 Krasna je nikto taku nema aku mame mi 😉
alenkam. tak nech Vam to vyjde 😉
lucinuska1 neboj uz sa coskoro dozvies 😉
🙂
Uz aj rozmyslate nad menami pre babatko? 🙂
Alebo uz aj mate vybrane? 🙂 Nas zatial nic nenapada, tak zostavame stale pri "pracovnom nazve" BABATKO 😀
ahojte... tak ja sa hlásim, že som doma...a dnes ma pracovné prostredie, ktoré som navštívila po týždni, veeeľmi veeeľmi vyčerpalo... chcela som ísť cvičiť, ale bola som na tej pošte, stretla som spolužiakov z VŠ a tak som sa nejak vyšťavila, že cvičiť som už nezvládla... takže nikoho tu dnes nebudem informovať, že ako bolo... snáď budúci týždeň. 😒
lucinuska... snáď sa rýchlo pridáš do klubu odhalených pohlaví 😀 kedy ťa čaká sono?
lucinuska1 no my mame na 90% vybrate :Letícia Jasminne a tých 10% tvorí meno Saskia Lara 😉
renatka9...vy budete amt krasne meno Samko 😉 Ale ze by ste sa nakoniec rozhodli pre ine??? 😅
Mala som ist na sono zajtra, ale mam lezat 😒 , az kym sa problemy s pupikom neukludnia.. takze asi az buduci tyzden 🙂 Sono mi robili aj v utorok, ale ujo doki sa zabudol kuknut, ci vidi pipika 🙂 a my sme boli tak radi, ze je babo ok, ze sme na to zabudli tiez 😉
Tak snad buduci tyzden uz budeme mudrejsi 🙂
tak nabudúce lucinuska 🙂
askorka... ďakujem. áno, máme vybratého Samka... už to asi nezmeníme, lebo už drobčeka aj tak voláme 😉
Askorka, vybrali sme pekne mena, Leticia Jasminne aj Saskia Lara 🙂 Ako Vas napadla tato kombinacia? Je to netradicne ale nadherne 🙂
Renatka9: nasi super kamarati maju Samuska, a velmi sa nam to meno paci 🙂
Aj ste si skusali robit ten cinsky test pohlavia - som zvedava, ze ci to vychadza 😀
Luci aj mne to tak vyšlo, podľa čínskeho baba a podľa lunárneho chlapec 😀
lucinuska1 skor take kompromisi 😀 😉 A nakoniec z toho vzinklo toto 😉
Babulky citim bublinkovanie uz druhy den za sebou...takze to predsa len budu tie pohyby nie?
zlatiak...jasneee gratulujem 😉
jeeeeeeeeej dakujeeeem 🙂) je to take zvlastne, take uzastneeee 😀
lucinuška... a ako to mám spraviť ten test?
baby, ako sa prejavuje to tvrdnutie bruška? mňa teraz strašne ťahá bruško od pupku hore, akoby mi niekto vo vnútri nafúkol balón a idem mi ho roztrhnúť... strašne ma to tlačí, už nejaké dve hodiny ležím a nejak to neprestáva... bojím sa... 😖 alebo že by len maličký bol nejak zle otočený a tlačil ma? ale tak vysoko??? ☹
zlatiak neboj aj vo mne moja Leti bublinkuje 😵
Zalozila som novy albumik co urcite budeme mat tak mozete kuk https://www.modrykonik.sk/fotoblog/askorka23/al... 😉
reni, ja som si ten cinsky robila tak, ze som zadala moj datum narodenia a datum pocatia, ale potom mi dalo termin porodu november a tym padom chalan.. ale ak si kuknem oktober, tak mi vychadza baba ako vsade inde.. zeby cinanky boli tehotne dlhsie? 😀

askorka.. jasne ze nepretekame 😉 ...to len ja som nejaka moc rozbehnuta, mala by som nieco so sebou robit 😉
renatka, budeme zvedavce 😉