Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
tak sa šetri mamina 😉 idem aj ja do hajan
jo jo... ja tiež... tak dobrú 🙂
dobre ranko baby.. 🙂 tak a znova v praci, vonku hnusne a vobec sa mi nechce byt v praci.... 😠
ahojte 😉
ahojte spolusúputníčky 🙂
alenka... máte škaredé počasie? U nás kráásne svieti slnko (neprovokujem, iba konštatujem 😀 )
Dobré ránko. Dnes o jedenástej na nás myslite, ideme na UTZ 🙂
baby prosím vás nepanikárte za to tvrdnutie....ja ho občas mám, ale to je úplne normálne, maternica si nacvičuje sťahy...tvrdnutie spoznáte, to sa nedá nevedieť, sú to také sťahy, vtedy vám stvrdne celá maternica aj brucho ako kameň...ja som vravela aj dokimu pred 2 týždňami, lebo sa ma pýtal, či mi tvrdne, povedala som , že občas a on ok, ďalej berte 1x magnézium, takže nijaké závery...to musí byť fakt časté tvrdnutie , aby sa vám začal skracovať krčok..
svet som zvedavá, čo to bude...idú ti robiť to morfologické?
nedrazdite s tym peknym pocasim.. tu stale poprcha... 😒
svet, potom sa ohlas... 🙂
dobre ranko vsetkym...
svet budem na teba mysliet... 🙂 hlavu hore, vsetko bude OK, sme s tebou... 🙂 🙂
dobré ráno
teda u nás po peknom počasí ani chýru ani slychu a ešte ma aj od večera bolí hlava takže úplná paráda 🙄
svet držíme palce 🙂
Dobre ranko babulky 🙂
Tu v Nitre tiez nic moc pocasie, zamracene a cakam kedy zacne prsat ☹
Svet drzim palce,aj ja dnes idem ale az o 16:00 🙂 budu mi robit morfologicke na 3D sone, dufam,ze aj pohlavie sa dozvieme 🙂
Tiež ideme na 3D. Už sa neviem dočkať - neviem sa ani na robotu sústrediť 😉
Len dúfam, že malé nebude v tom čase spinkať - ja chcem videjko ako sa vrtí 😉
dobréééé rááánko....
tak dneska vám píšem z domu...lebo dneska idem na poradnu, jaaaj teším sa aj nie, lebo mm so mnou nejde...doteraz bol stále somnou ☹ ....ale zato, dám si spraviť všetky fotky o malom aby aj ocinko doma videl že jeho krpec ako rastie 😀
svet...ja budem myslieť na teba a ty budeš na mna...ja mám poradnu o 11tej 😀
Rosannar, tak tiež dúfam, že budeš mať zážitok 😉
svet....ty máš dneska to 3D?
No mne doktor povedal,ze mam pit kolu a zjest aspon pol cokolady....aby male bolo hore a plne energie 🙂
ahojte tehulky, som v 18tt a strašne sa s manželom tešíme na bábätko. Snažili sme sa od leta a konečne to vyšlo. Termín mám na október 2010 asi ako väčšina z vás. Už ste všetky absolvovali triple test? My už ano a všetko je negatívne, tak mi spadol kameň zo srdca. Už sa len tešiť a čakať malý poklad. 😉
lenka...nooo mám doma pepsi, aj to môžem 😀 ...ja to vyskúšam 😀
slavka....viiitaaaj medzi nami.... 😉
Ahoj slavka, vitaj medzi nami... 🙂
dobré ránko...
ako sa dnes máte?
no ako lenka skonštatovala... v nitre počasie nič moc... mňa čaká dnes náročný deň v práci, musím toho veľa stihnúť, tak mi držte palce... hlavne, nech ten stres nepociťuje maličký...
poradniarkam držím palce, dajte vedieť ako ste dopadli.
leni, aj ty daj vedieť, som zvedavá, aj ja by som chcela ísť na to 3D do medicínskeho... síce mi aj môj doki bude robiť, ale pred tým chcem ísť sem, lebo chcem zobrať maminku. takže asi budeme mať 3D dvakrát 🙂 leni a nevieš, či ti niečo budú zapisovať aj do tehu knižočky?
jeeej, dnes som sa prehupla do 20.tt, takže sme so Samkom v polovici 😀
ozaj a kde je lenok? dlho sa neozvala... 😕
Ďakujem za privítanie. V koľkom ste tt? Býva vám ešte zle? Mne stále.... nie že by som zvracala každý deň, ale stále je to taký zvláštny pocit na žalúdku a nechutenstvo. 😀
...a ja asi idem dole na nákup 😀
Ahoj Slavka 🙂
No kukni ci na tej pepsine je kofein,ale mozes to nahradit podla mna aj kavou ak ti chuti v obdobi tehotenstva,ja pijem kavu raz za den s kofeinom 🙂 a pred 16 si dam pol cokolady nech male nezaspi, lebo vraj male v rusku 22 hodin spinka 🙂
ahojte babule,
andy ty aké slovo si dala že spolusúputníčky 😀
u nás krásne slnečné ráno ako z pohľadnice 😉
baby držím palce na poradne a 3D a tešíme sa na novinky 🙂
ahojte babulky, ja som dnes nejako nemohla vstať z pelechu 😀 ešte mám zalepené oči ale hlavne že žalúdok už riadne vyspevuje od hladu 😀
tu je tiež škaredo, zatial neprší ale čakám že začne každú chvílu lebo už mu visia nohy.
dnes tu dlho ani nechcem byť lebo sa idem učiť, ale ako sa poznám sadnem do obývačky na gauč a zalomím aj so skriptami 😀
slavkazv vitaj medzi nami, pekne si to tu s nami užívaj a pomen si údaje v pase a fotečku nech máme kontakt s reálnou osobou 😵
lenka....noo dam si asi kávu a skúsim nájsť ešte nejakú čokoládu 😀 lebo predvčerom som dojedla jednu čo bola načatá 😅 ...
slavka vitaj, myslím že viacerým nám ešte býva divne, ja som si dnes zabudla jablko na desiatu vziať, tak mi asi bude zle, na nič iné chuť doobeda nemávam ☹ a v bufete len samé hovadiny, jablká by tam mali mať 😀

jasné... mala som to len prvý krát, tak dúfam, že sa to nebude opakovať... inak možno som sa dnes veľmi unavila... bola som týždeň na PN a stále som len ležala a spala a zrazu bum - do práce a makala som ako fretka, mala som toho strašne veľa a poobede som ešte behala aj po N-centre, lebo som musela zastúpiť kolegyňu, tak asi to bola trošku väčšia záťaž po dlhej dobe... 😒