Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
a ešte som chcela že moja naj kamoška a Majkova krstná v jednej osobe má dnes štátnice tak som normálne nervóza, dúfam že jej to dobre dopadne 🙂
lenok, ja som v prvom trimestri mala herpes, mne pomáha herpesin, ale ten som si vtedy nemohla dať, tak som skúsila fenistilovú mastičku, odporučila mi to kamoška a v lekárni mi povedali, že to môžem (ale v letáku bolo napísané, že to treba prekonzultovať s dokim, ale ten povedal, že v pohode), dávala som si to 5 krát za deň a zmizlo to rýchlejšie, než s herpesinom 😉 a neboj bábatenku to neuškodí, keď si to už mávala... len zrejme máš oslabený organizmus, keď sa ti to vyhodilo.
mňa tak doteraz mordovala tá potvora aftová, hlavne pri jedení parádne bolela ale už mi dáva zbohom potvora 😉
dievčence ja som si zase urobila výborné ranajočky, chlebík so šunkou a syrom a k tomu rajčinku a uhorku mnam už to tu na mna žmurká z taniera 😵
mne sa dnes snívalo že som išla do školy a po ceste ma chcel nejaký chlap prepadnúť ale ja som ho zbila a skoro ma prešlo nákladné auto, potom som sa vrátilo domov lebo som si zabudla okuláre tak som videla spolužiačku zo základnej ešte z čiech a potom som bola úplne niekde inde a prišiel tam strašne tučný starý chlap celý v bielom a sťažoval sa že má velké prsia 😝 a ešte sa mi snívalo že som začala krvácať tam dole a sadla som si do záchoda a padla som dole do misy a ten záchod bol strašne osr.tý
no hrôza!!! 😝
Ahojte, dobre ranecko Vam vsetkym 🙂
Nanulik, hrozny sen, skus pred spanim mysliet na nieco pekne... mozno to pomoze 🙂 Dobru chut k ranajockam 🙂
Tu konecne svieti slniecko, ale je strasne dusno, tak asi pride nejaka burka.. normalne musim mat pootvarane okna, aby sa trosku vzduch pohol... 😉
Reni, dik... k dokimu idem az zajtra, pri herpese staci par minut, poznas to... 😒
Citala som uz na nete, ze je dobre dat si tie naplaste Compeed, tak sa hned aj poobliekam a ďerung do lekarne 😝 Inak, vecer som si dala aj B-komplex a Zinok.. su to vitaminy, tie by mohli len a len pomoct... 😉
Chlebik som si nakrajala na kocky a kakavko som pila cez slamku 😀
Ja mam malu pusinu a ked sa mi objavi tento navstevnik, nemozem ju poriadne otvorit a este tam mam aj hrcu 😀 😉
Pusi... co si si na to davala?
ahojte dievčatá 🙂
tak ja som po včerajšej poradni spokojná, všetko je ok, malý rastie, miery su v poriadku akurát som bola veľmi sklamaná pretože sa dr. nepodarilo pozrieť medzi nôžky čo tam máme, malé sa nechcelo zobudiť lenivec jeden prespal celý ultrazvuk..tak musim počkať do budúcej poradne, idem 2.6. a hned som sa objednala na 4D takže dúfam že už bude aktívnejšie a budú pekné fotečky 😉
Lenok, naplaste Compeed su dobre, mam ich odskusane..len ich treba dost casto menit, hlavne na zaciatku. Ale okrem toho, ze liecia, tak je aj herpes menej viditelny a nerobia sa po nom na pere take chrasty 🙂 Zinok a B-cko su v pohode, oficko nijaka ina liecba na herpes neexistuje... 😒
Lucinuska, dik 😉
Moj mm maval herpes casto, kupovali sme Herpik a od lekarky mal na predpis antivirotika - Herpesin a Zovirax, ale to si urcite nedam...
Tie naplaste su fajn, ale ide mi na nervy, ked si to slinkami rozmocis, tak to nechutne odstava 😝 😀
Stojdulka, tak uz aj ty si videla drobizga? 😅 To bude nejaka hamblivka, ked nooozky neroztaaaahla 😀 😉
lenok....šak to, že neviem či mi to nerobí naschvál...potvorka malá 😀
lenok... aj tie náplastne som si dávala, ale tie mi pomáhali iba v začiatočnom štádiu, keď to ešte len začína svrbieť a páliť... ak som už mala pľuzbieriky, tak to nebolo dobre, lebo to mokvalo a náplasť sa odlepovala a nemala žiadny účinok, zbytočne som ich vyhadzovala a to veru nie je lacný špás... 😒
nanu, divoky sen... mne sa snivalo ze som si z nejakej navstevy doniesla za krabicu steniatok a musela som im najst novy domov... asi dvom som nasla, par sa postracalo a nejake 3 ostali 😀
ja mam uz dnes inak konecne bezbolestnu pusu po pondelkovej dentalnej hygiene, bezne ma to tak nejak nebolieva.. ale teraz to asi bolo ovela citlivejsie.. 3 dni mi poriadne neslo jest, hoci chutit mi uz zacina, tak ta lenok plne chapem 🙂
ahojki maminky.tak mě náše mimi včera překvapilo a dalo o sobě vědět.strašně jsem se na to těšila a už je to tady jupíííí.už jsme dokonce rozhodly i jména Justýnka nebo Benjamín.
Stojdulka aj ja idem na ďalšiu poradňu 2.6. 🙂
Inak musím zistiť ako by sa dalo so strážením malého a na ten morfologický by som išla niekedy 24.5. alebo tak 🙂 Neviem sa dočkať 😵 Kočky z Levíc, kedy idete vy??? Že by sme tam dali stretko 😀
A čo sa snov týka, ja ako som tehu každú noc dáka blbosť 🙄
alexandr... gratulujem 🙂
mne sa dnes snívalo, že som sa pozrela na bruško a celé som ho mala hrboľaté, akoby som tých robcov mala vo vnútri viac a všetko sa to hýbalo 😀 no a potom som sa pozrela lepšie a zhrozila som sa, lebo som mala po celučičkom bruchu nenormálne strie...asi tak 10cm dlhé a po celom brušku... celá som bola potrhaná 😀 fuuuuj hnus.... ešteže to bol len sen... zatiaľ ani jedna stria... klop-klop.. iba dve-tri na zadočku od puberty 😉
Baby, mate vy ale sny 😀
Alexandra, som rada, ze babatko sa ti uz hlasi 😉 to su asi jedny z najkrajsich pocitov v zivote .. 🙂
mě dneska ráno drobeček dal najevo,že asi ležím špatně,že se mu to nelíbí tak se posunul na pravý bok a udělal pořádnou bouly.
renatka.........ještě,že jsou to jen sny 🙂)) .mě po prvním mimi zůstaly srie na celém zadečku naštěstí nikde jinde.musela jsem od 24tt do 35tt ležet v nemocnici malému se chtělo dříve ven tak jsem jen jedla a nesměla chodit tak to bylo hned strie za strii ani krémy nepomohly.a na konec jsem přenášela 2dny a to jsem rodia 31hodin takže sranda.
lucinuska1............to máš pravdu je to nádherný pocit.u mého prvního synka jsem pohyby cítila až 21tt.tak jsem moc ráda,že ted je to dříve.aspon si to můžu užívat déle a hrát si s jeho bouličkama co mi děla na bříšku. 🙂
lenok, ja som mala tiez herpes ked som bola v 9. tt a gynekolog povedal ze si to enmam mazat tymi mastami na herpes, ale spytat sa v lekarni co sa moze. A tam mi dali masticku OPARSTOP ze je vhodne aj pre tehotne a mala som si davat par dni B-komplex
alexandr, ja som dneska rano mala podobny zazitok 😉 ..akurat som bez skusenosti a este som celkom nevedela co si o tej vypukline mam mysliet 😉
no ja mám strie úplne všade kde vás len napadne 😝
alexandr... tak to nezávidím, ale hlavne, že máš zdravého synčeka 🙂
neverili by ste, ale ja som sa teraz "popraskala" zvnútornej strany kolien 😨 som minule sa čudovala ako dili, že čo to? tak teraz sa už natieram od hlavy až po palce na nohách 🙂
bamb27,já se nejdřív lekla co to je nečekala jsem to a pak jsem se začala smát 😀 .můj první synáček měl rád když byl v bříšku tak jsem ho lechtala po bouličkách a tak jsme si hrály třeba půl hodinky.bylo to komické a roztomilé 🙂 🙂 🙂
Baby to fakt uz mate strie? Ja som si este nenasla.. ale mozno to bude tym, ze som vdaka "porcelanu" moc nepribrala.. ALe preventivne sa natieram stale..tak neviem, ci aj vdaka tomu..
Pouzivate na natieranie nejaky specialny krem? 🙂
renatka9 ...... až na to, že ho po porodu oživovali av půl roce byl na plastic v Brně a trpí na píchání os tak je zdravý a veselý.já zase přišla na to,že se mi dělají malinké strie na prsách achjo.mazat mazat mazat ☹
já teda používám Elasti-Q relax a zatím nic jen na těch prsech.zadeček nepočítám to mám z prvního těhotenství.
mne sa nikde neurobili strie, len pri tých kolenách mám, ale dve-tri, ale hneď som to mazala, tak to ani nie je vidieť.
ja používam Elasti-q, používala som Original, ale teraz mám Exclusive... len ten sa mi strašne rýchlo míňa a nevonia mi tak ako Original... a sem tam si dám detský olejček...

Bamb, nie je to moj prvy herpes v zivote...
Mavam ho tak raz do roka... 😠