Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
my sa zatial na chlapcenskom mene vieme zhodnut len na Hugovi, ale este nie som celkom stotoznena... tak som zvedava co z toho nakoniec bude... a dievcatko zatial Gretka, ale muz ma spracovava na Dorotku ze po mne, ale to som povedala ze az druha dcera.. tak len oci prevratil 😀 😀
bamp, ty si kotuha...mne sa inac Dorotka paci, mam kamaratku z detstva Dorotku... 🙂
Inac to Hugo, som sa aj ja zhodla s mojim muzom, ale nejak sme to potom zavrhli...este uvidime, mame dost casu... 🙂
Bamp a co sa tyka toho poprsia, tes sa....mne sa do porodu velmi nezvacsili, nosim tiez B kosik. Ale po 3 dnoch od porodu ked sa zacalo tvorit mliecko a pozrela som sa seba do zrkadla, tak som skoro odpadla co mi to narastlo. Vyzerala som ako ta silikonova playmate...prsia mi stali a boli nafuknute ako balon. Ked som sa vratila z nemocnice a ukazala manzelovi, ten skoro odpadol, a upodozrieval ma, ze som nebola rodit ale na plastike... 😀 😀 😀 Mne sa zvacsili o 2 cisla. Tak kojenecku podprsenku, netreba velmi dopredu kupovat. Ja som si kupila 2 a potom mi boli male... 😀 😀
Ale muzik sa potesi aku bude mat doma sexicu...ale pochytat velmi asi nebude moct, lebo budu dost citlive, aspon moje boli... 😀 😀
baby, dala som si riadnu prechadzku, az sa mi z toho hlava toci... dufam, ze vecer nebudem mat take problemy ako renatka...
ale konecne som skocila do upravy odevov, nech mi upravia jedny leginky na tehu, lebo som ich aj tak predtym nemohla nosit, lebo ma tlacili 😝 😀 ... potom som bola v zdravotnickych potrebach kupit si vankusik pod moj uboleny zadok 😀 ... a este som si skocila do restiky po obed a dlhou obklukou naspat do prace. Normalne ma tu skoro vykotilo 😲
marion... to moj muzik by bol velmi rad, keby som aspon po porode dopadla podobne ako ty 😀 , lebo zatial nic moc... 😅
Adi, len Marian mi pride, ze davame meno po niekom znamom.. a kedze to nie je ziaden Brad Pitt... tak asi nie.. 😀
bamb.. Hugo je nasa korytnacka... ani neviem preco som ju tak nazvala, ale tym padom tak syna volat nemozme, aj ked sa mi to paci.. 🙂
ja som predtym mala take obycajne C, teraz uz mam silikony, takze C mam uplne na fest. Mm veru oci slintaju, ale dufame, ze po kojeni to pojde do normalu, lebo toto by sme asi doma nechceli. 😀 Vsak s takymi sa neda ani sportovat 😝 Ale je to pre dobro veci, takze okáčo 😉
ali, vsak sa mi aj mari... nema take meno nejaky sportovec nahodou? 🙂 Ci pockaaaaaj.... herec? No jasne! 🙂
andys, neboj sa...este to len pride...ono sa hovori a je pravda ze zeny s malymi prisiami maju dost mlieka... 🙂 ani mne sa nezvacsili do porodu, ale potom...ved uvidis...A nechci aby boli velke uz teraz, pretoze teraz nemozes lezat na brusku kvoli brusku, ale potom po porode ti budu zavadzat velke prsia... 😀 😀 😀
herec veru... preto by som chcela nieco ine... ako kombinacia v pohode.. ale ... ja by radsej nieco univerzalne.. len drahy je zaryty slovak.. 😀
baby, ja prsia tiez ziadna slava.. mala som tie najmensie podprsenky ake sa robia aj to push up.. len vankusiky som vybrala a fungujem dalej.. 😠
andrea to mas pravdu, ja som sa vytesovala ake su velke, ale ked som si dala vystrih tak som sa sebe nepacila, a nechcela by som silikony. To zavisi od kazdeho co sa mu paci. Ja nemam potrebu aby na mna chlapi cumeli a slintali. 😠 Ale pamatam si ze ked som chcela pobehnut, tak ma to aj bolelo a bolo to neprijemne... ☹ ☹ ☹ A aby boli pekne treba ich vela masirovat a kremikovat... 🙂 🙂
bamb... ja mám na dorotku narodeniny 🙂
a Hugo sa volá môj kaktus, ale inak zlaté meno 🙂
čaute,
vidím, že rozoberáte prsia...no ja som mala vždy len jednotky, ako píše marion po troch dňoch od pôrodu sa mi zväčšili o dve čísla...vtedy som bola spokojná 😀 po dojčení som mala už len nulky ☹ teraz trochu väčšie ako v prvom tehu, tak sa vytešujem, ale stále je to bieda....ja som normálne uvažovala nad silikónmi po druhom dojčení, je to strašné keď sa hanbíte vyzliecť aj pred vlastným mužom ˇ(aj keď jemu to vraj stačí)....len keby som sa tej operácie tak nebála..
mne sa strie spravili pri prvom tehu lebo som hrozne veľa pribrala, to som sa mohla mastiť koľko by som len chcela.
a prsia - otras, po druhom tehu mi ostali košíky D a teraz sú ešte väčšie, neviem čo bude po druhom pôrode, však budem stany zošívať 🙄 tiež by mi také pekné C-čka úplne stačili 😝
mne sa páči Marko, Michal, Marek...ale ani jedno muž ani počuť... 😝
strie mi ani nespomínajte, už som to tu písala, keď som rapídne schudla, tak sa mi spravili po bokoch, mám ich všade, už nosím len francúzske nohavičky a boxerky....
včera som si všimla, že mi začínajú praskať žilky na nohách - také tie vetvičky, čo mám robiť?
Čaute. Tak som späť!
A na 95% znižujeme prevahu chlapcov! Všetko je krásne v poriadku, i zvonku, i zvnútra. Takže planý poplach.
Máme iba jednu fotečku, tak ju hneď uploadnem. Celý čas som si len utierala slzy, ktoré sa nedali zastaviť. Bolo to nádherné. Aj tatino bol dojatý. Váha 303g, tep 153 úderov za minútu
ikon, ty na foto vyzeras byt stihla, takze k tebe ani velke prsia nepasuju, ale dobra wondebra by to spravila...ja som si taku jednu kupila ked som bola v USA. Mam ju doteraz uz 7.rok. A je super, naozaj zazracna a kvalitna, 7 rokov je dost. Ja si myslim, ze je vyhoda mat mensie prsia, ked chces mat male mas, a ked velke urobi to spravna podprsenka... 😀 😀 😀 Moja mamina je stihla, a ma velke prsia D, a mala s tym v mladosti velke problemy, a modlila sa aby jej dcera raz take nemala. No, a nemam... ☹ 🙂
Ale urcite, ak to zene zvysi sebavedomie tak to beriem.Ale nie takze zvacsenie z A na E a podobne...ved to vyzera hnusne 🙂 🙂 🙂
svet srdecen blahozelam, myslela som na teba...takze ak dobre chapem bude to dievka? 🙂
svet supeeer, teším sa s tebou, čakám fotku...
áno Lucka...či?
no ja ak by som si dala zväčšiť, tak len o číslo, viac nie...mne by sa to nehodila, ja som chudá, zvlásť od pása hore som ako trieska...mňa skôr štve to , že čo mi ostane po kojení, keby boli aspoň pevné keď sú už malé, ale ak to bude ako minule, tak to teda nebude bohviečo...aj keď doki čo mi robil sono prsníkov, mi povedal, že je to aj tým, že mi trčia všetky rebrá (vtedy), že čo by som chcela, že keď priberiem, naberiem aj do pŕs...lenže ja keď priberám, tak hneď do zadku a bokov, ja som taká hruška..
svet.... jeeej, gratulujem! Takze baba do partie 😀 ... tusim si uz mozes upravit pas 😀
ok, idem niečo zjesť a pozrieť zvyšok dámskeho magazínu, tak zatiaľ...
svet, super, super, super, som strasne stastna, radujem sa s tebou.... pamatam si tuto "kauzu" od zaciatku a som velmi rada, ze sa vsetko zle vyvratilo a gratulujem k slecne 🙂 😉
svet, gratulare... parada, tesime sa s tebou... 🙂
ikon, a nejake kremy na spevnenie si neskusala, viem ze sa ti toho nepostavia do pozoru, ale aspon spevnia pokozku a trosku ju vypnu... 🙂
svet... gratulujem k malej modelke 🙂
marion... máš pravdu... väčšie prsia sú asi väčšou nevýhodou... kolegyňa bola akurát pred týždňom na zmenšenie pŕs zo zdravotných dôvodov, tak si viete predstaviť akú šarapatu jej robili...
noo.. takze Hugo sa kedysi volalo moje morske prasiatko, cize korytnacka aj kaktus su tiez ok... uvidime co na to povie ten skrecocik v mojom brusku a ci nenajdeme este nieco mile...
mne by uz stacili take prsia ako mam, uz mi nemusia dalej rast, naozaj to nejak zavadzia a muzovi sa pacia take "sportove".. ale teda sa este pripravim na riadne chleby po porode 😀
svet, to je super.. takze cokoladka zabrala a mala bola ochotna sa ukazat? 😉
ikon, na tie vetvicky neviem co je dobre.. ani len ako prevencia nie ze ked uz sa spravia... musime zistit
renatka.. poznam straaasne vela ludi co su narodeni na dorotu... vsak, ale fajn datum, nie? ...kebyze sa narodim o kustiiik neskor tak sa tiez trafim 😉
renatka - k tanečnici (po maminke 😀 )
Bola úplné živá a keď sme sledovali nožičky, trepotala nimi - hore, dole, pokrčiť, vystrieť - ale cez bruško som nič necítila na to, že toľko nacvičovala. Rúčky mala najprv pred sebou potom sa škrabkala na hlavičke a ako typická baba - celý čas nezavrela pusu! 😀 😀

zlatiak... ja som ho pôvodne mala ako vzorku ku kyseline listovej, potom som si kúpila omylom ten Original, ale ten sa mi páčil. včera v lekárni mali len ten Exclusive, ten je o nejaké 3€ drahší a je o 50ml menší, ale aj tak som ho kúpila. trochu inak vonia a má pridané nejaké zložky navyše ako len ten Original... tento Exclusive by mal liečiť a zmierňovať už vzniknuté a začínajúce strie. Original je len na predchádzanie strií... tak to píšu v letáku. inak tento je hustejší a ťažšie sa rozotiera, čiže ho aj rýchlejšie míňam... no čo už... inak tu je o tom link... ak sa preklikneš, tak si môžeš porovnať aj článok o Elasti-q Original.
http://www.elasti-q.sk/elastiq-exclusive/